Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

emmmmmm...kaj pa ti študiraš?

:eek:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

kwa pa med tretjim x:o)x

----------------------------------------

New York, Ponedeljek, 5.12.2005

Po poročanju New York Timesa je od 189 milijonov uporabnikov spleta v ZDA od interneta odvisnih kar 6-10 odstotkov. Odvisnost primerjajo z enako destruktivnostjo kot alkoholizem in odvisnostjo od drog. V bolnišnici Illinois so pri odvisnikih zabeležili znake odtegnitve – močno znojenje, huda anksioznost in paranoja. Pri zdravljenju zato vse več rehabilitacijskih centrov in terapevtov ponuja zdravljenje enako tistemu, ki ga uporabljajo pri zdravljenju fizične odvisnosti.

gambit.si

--------

med drugim ekonomijo x;)x

:sick: :O: sm sam primla vrečko pa nesla u kanto.......pogledat si pa nism upala, je blo čez vrečkok zlo čudno videt :O: zihr je blo neki ful kosmatga pa strupenga not xrolleyesx

x:Dx x:Dx x:Dx aja, a ti misliš da jih jem ker sem fruktojed xcivx rajši bi kos pancete al pa kiblflajša....kaj čemo ...zdaj je sezona , do januarja jih bom jedla, da mi bodo pri uhah vun lezli x;)x valda nam marmelade delala x;)x

zorijo ko šment letos, komaj folgam x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx x:Dx x:Dx aja, a ti misliš da jih jem ker sem fruktojed xcivx rajši bi kos pancete al pa kiblflajša....kaj čemo ...zdaj je sezona , do januarja jih bom jedla, da mi bodo pri uhah vun lezli x;)x valda nam marmelade delala x;)x

zorijo ko šment letos, komaj folgam x:o)x

sej js bi jih tud jedla.....če bi se spomnla da jih mam....oz. sm jih mela :o|o:

pa ne sam da zorijo, mutirajo tud :wOOt:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

zdej lahk napises prodam 1 kg mutavih, mutiranih kakijev (2x-te velikosti standardnih, take k zdej prodajajo, k so mesanca z vanilijo al kva ...?) x:Dx x:o)x

pa ce se bo kak pametnjakovic najdu, lahk pol 'normalne' kups za tist dnar x:Dx

-----------

sej js bi jih tud jedla.....če bi se spomnla da jih mam....oz. sm jih mela :o|o:

pa ne sam da zorijo, mutirajo tud :wOOt:

zdej lahk napises prodam 1 kg mutavih kakijev x:Dx x:o)x

pa ce se bo kak pametnjakovic najdu, lahk pol 'normalne' kups za tist dnar x:Dx

-----------

xsmx mutavih.....hvalabogu da so vsaj mutavi :switz:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

cosma...se vidimo jutri x:Xx

aiwa...čestitke

lia...brez besed

englbengl...kaj naj rečem....

marsa...kakšen pogum...

vsem pa veliko lepega...nor dan danes...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

kwa pa med tretjim x:o)x

pravo

ma ja, kwa pa mi take teske dajes x:o)x dej raj kej laziga ane, us usaj lahk sla zmano na sok x:Dx

----------

14 krat 3 - 28 + 2 =?

pismu... je že 3 leta od tega izpita... a je mogoče: f(x) = e :o|o:

Ne x;)x Ampak ful hvala za trud x:Xx Sej treba je ekstreme poiskat, mislim, da mi je uspelo x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

no, zgleda da tebe faxs res zanima x:Dx x;)x

16 potick in?

skoda k extreme med stevilkam isces x;)x

----------

pravo

14 krat 3 - 28 + 2 =?

Ne x;)x Ampak ful hvala za trud x:Xx Sej treba je ekstreme poiskat, mislim, da mi je uspelo x:Dx

Nam pa grozijo z odklopom elektrike....blazotno..kaj dela človek brez elektrike čez noč??? Neki morajo kao popravit. Pa sem laufala domov, da sem ujela lift pred 23h x:Dx

Vročino uganjam z vsemi mogočimi medikamenti, zdele še štimala bazarske zadeve, pokala, sortirala, nakladala......kr utrudljivo...

Amiska, najbrž si mislila v soboto in ne jutri...

Jutri pa poooooooolno opravkov..ovce so šle domov, zdej se bom pa jaz po GR-ju pasla.

Od 10-13. 12 je tudi Smučarski sejem, mogoče komu kaj prav pride.

*še vedno imamo elektriko hehehe 23.53 jo je zmanjkalo samo za minutko prej...jih sumim, da bom odlopljena ob 24.00 heh...kok sm človek iz džungle se mi sveče ne zdijo nč romantične...saj ne moreš bit s svečo na net prikopljen...

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:vragec:

AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........

....................................................wek :palec: x:)x

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Dan je lahko tudi LEEEEEP x;)x

Če ne greš v eno službo, v drugi pa ne delaš x:Dx ampak se ukvarjaš s prijetnimi osebami x:Ix ena obiskovalka, ki je nisem videl od pomladi (Možnica) in ena zaposlena x;)x pa še buteljka se mi je pridružila na poti domov x:px slednjo bomo verjetno komisijsko uničili, samo komisijo moram sestavit x:Dx se mi zdi, da ne bo večjih problemov

Pa najverjetneje mi ne bo treba SKA večera delat :inocent: čeprav bi ga, ampak z GEGEN NAZIS majico na sebi :vragec: ne vem pa kako bi publika reagirala

nočko x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

:xmas: :palec: :onfire: xsrcx xsuperx

za aiwo

BRAVO AIWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! x:Xx x:Xx x:Xx :palec:
ooooo aiwek to pa res fajn :palec: x8Dx
Chestitke Aiwek xokkx Miklavzh prinesel sluzhbo :eek: zdaj se bom celo upal zbolet
xsuperx xokx xrainbowx
a tm? :inocent:

ja, BRAVO x:)x xwizardx

------------

Joj, pozabu.....aiwa xokx

tuki mal presledka da se neu kdo kregu :inocent: x:Dx

:vragec:

AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........

....................................................wek :palec: x:)x

zlomk....tralala

tenkju evribadi. x:Xx :palec: sej papirje dobim po pošti. super fajn. sicer dvomim, da bom kle do konc lajfa... sploh k diplomiram grem naprej iskat. sam tok da mam za enkrat mal za neki časa... kšn let al pa dve... al pa kokrkol bo. :palec:

drugač mamo pa dons prec po službi novoleten žur. no najprej gremo v mehiško jest... pol pa naprej, tko da bom lahk mau praznovala :onfire:

spet se mi je na bolš poslabšal

sestrca...čestitammmmmmm x:Xx ...pa fajn žurko danes....

jupiiii...danes je petek..... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...