Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

Samson x8Dx ko bi jaz enkrat prišla do te ugotovitve.. pa še počutja pol...

RK v Zeleni jami, pri SAPovih garažah, Središka ulica

Čerinova ulica, Glinškova ploščad, pri Nogometni zvezi, ampak nisem zih

Thanx, srce si xsrcx

Evo, men je pa včer uspelo vse, razen lase oprat.. Upam, da ne srečam danes koga na faksu x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Samson x8Dx ko bi jaz enkrat prišla do te ugotovitve.. pa še počutja pol...

...sej tut men ni nic jasn... cel lajf sm mel u glavi, da MORAM spat vsaj 8 ur... pa sem se po 8 urah zmeri zjebanga pocutu... tko da sm pol experimentiru z 10... nic boljse... zadnjic 1X sem pa par noci zapored sam 4 do 5 urc spal in ko se zbudim sm k dinamo... tko, da... :palec:

upam, da prides kdaj tut ti do tega... ask and it's given!!! x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Hmm. saj bi rekla, da bom sprobala, sam.. bi rabla enga, da bi me po 5 urah iz postelje metal... Sama dvomim, da se bom prepričala x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Jutro!!! x:)x

Danes bom letala po Ljubljeni, v mojih škornjih (ja, no, se moram tudi jaz pohvalit, ne?) - kupila sem jih jeseni, v Arsu, so taki "komot", brez pete, usnjeni, široki spredaj (lahko feeejst s prsti migam x:px ), kot en hibdid med jahalnimi in bajkerskimi... :palec: Lahko hodim hodim hodim, pa me nič ne matrajo.! x8Dx

Sej bi dala slikco, pa... (mi je kr mal nerodn x:Ix ), nimam digitalca, niti na tulifonu nimam fotkiča. Jao, zaostala... xrolleyesx

Cosma xcrossfingx Lani je sestra od prijateljice pri 30 letih umrla za rakom na dojki. :sori: Pa nikjer v familiji nič takega... :eek:

Naj se pri tem fantu dobro izteče! xsrcx

Lepo se imejte!

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Hmm. saj bi rekla, da bom sprobala, sam.. bi rabla enga, da bi me po 5 urah iz postelje metal... x

...al pa enga da te "zaposli" do poznih jutranjih ur, tko da bo 5 ur vse kar ti se ostane do opravil jutrisnjega dne... x;)x

Uf, s5 bom obtozen ircanja... Marsa, sori... evo me ze ni...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:Ix OK, nič ircanja...

sam sporočam, da si bom lase oprala.. ker so faks za eno uro in pol prestavli.. x:o)x x:o)x x:o)x

loesje

Spet nazaj -

x:Ix OK, nič ircanja...

sam sporočam, da si bom lase oprala.. ker so faks za eno uro in pol prestavli.. x:o)x x:o)x x:o)x

kakšen faks?

a nimamo počitnc???? :wOOt: :horro-cb:

sem ravno z orbitreka...grem čaj kuhat, potem pa tuš in knjižnica...

pop grem v mesto za čevle pogledat (sem se spomnila, da sem enkrat v sportini ene vidla, grem pogledat, če so še tam), pa na kosilo...

kok se paše tkole zgont :palec:

sončkeeeeeeeee

:vio: :vio: :vio:

valda, da ste po 5ih urah spanja naspidirani, ko je pa organizem zmatran in potem herc 100/h nabija...

bljak...

jaz sem pa danes spet 9 ur spala...sploh ne vem kako mi uspeva...ponavadi se avtomatično ob 8.00 vsaj obrnem, če ne že zbudim

x^x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

No panik Mana x:)x x:Dx

Ful nam je odpadlo med letom, pa smo se zmenli, da nadomeščamo ene vaje včeraj in danes...

Ti kar mirno uživaj v počitnicah x;)x

loesje

Spet nazaj -

Mater, so poezdeti...da jim daš prodaš delnice, ti odbijejo 11 čukov...a vam jih kr za đabe dam? Pezdeti! :vragec:

Eh, dons bla tud pridna, do konca računovodstva spedenala, zdej pa na banko še porihtat, pa k šivilji, pa še kej... x:px Naspidirano. :palec:

Ajde. x;)x

jp, ko sem po fotru podedovala (x:o)x x:px) tole petinco, sem tud nekaj cist smesnega ven dobila, tolk je blo tega enga odstevanja. xrolleyesx x:o)x

*

Ciao vsi! :palec:

dons sem se zbudila ob 4h, pol pa ob kakih 8h nazaj zaspala in se zbudila vsa tecna in zabuhla ob 11h in se ze kregala po telefonu in ze jokala. x:o)x

to pa zato, ker sem cist odrezana in ze 5. dan brez avta, pol sem si hotla pa izjemoma kar chik prizgat (navadno prizgem ko si kavo skuham, to pa storim, ko prezracim in pac mal tehle vijavaj) no in ni blo ognja nobenga.

in sem si rekla, odrezana pa se cist brez ognja. :V: :C:

Po sem pa mitjo klicala pa nekaj mal tezhila (xDDx) in pol bla se slabse, ker mi ni znal dat nobenga odgovora al kaj jaz vem.

no pol sem pa janija klicala (mehanika) in bo v bistvu prisel do mene chekirat. xokx

pol sem pa se ogenj nasla in si kavo skuhala. x8Dx

popoldne mam pa roditeljskega, v bistvu pa skoda, ker nimam vec izgovora, da ne morem it. x:px

(ker brez avta je tecno, pa sem ze navijala da gre mitja, ki skor nikol ne gre, vedno grem jaz).

Tko da moram bit zdaj na broju, ko bo jani uletel.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

dons sem se zbudila ob 4h, pol pa ob kakih 8h nazaj zaspala in se zbudila vsa tecna in zabuhla ob 11h

Po sem pa mitjo klicala pa nekaj mal tezhila (xDDx) in pol bla se slabse, ker mi ni znal dat nobenga odgovora al kaj jaz vem.

Prvo kar je, si bila že malo pozna za vstajanje x:Dx x;)x , pa zdaj razumeš, zakaj ne hodim spat nazaj - da se ne zbudim zabuhla x:o)x .

Ampak Mitja je pa zares hecen, da ti ni znal dat kakega pametnega odgovora x:Dx x;)x .

No sam da si fajn zdaj xokx , pa da se ti avto spedena upam :hepko:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

jaz tud upam, saj zato on pride da bo slisal sound, ker zadnjic sem ga pac pripeljala, je vzgal, torej ni mogel najti napake, tko da kaj blaznega ze ne more bit, ce mi je vmes 10 dni vzigal normalno, tud pri minus 5 pa teh cifrah pac ki so ble.

se je namrdnil pa zgleda ob petkih strajkA. :D

ma mitja, cim je kaj tacga, se skregava. x:Dx x:px

pravi recimo: a hoces da zdajle iz sluzbe dam pridem al kaj? x:o)x

jaz pa: ne, sam tedaj ko si, se mal posvet 5 minut mater.

pol je pa konc, ker KERIH pet minut (ko ma skoz kaj)... x:px x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

bohdej.... x:)x

zlomk ma nou laptop.... x:)x x:)x x:)x

zej pa sam she kartico.....pa rentat vse skupi... :vio:

drgach pa hecn dan tole dons.... xrolleyesx x:o)x :vio:

zvecher astrodicso... x:)x x:px x:o)x

pol ga bo treba pa pochas kam na toplo pa vlazhno vtaknit... x:px x:px x:px

se bo zhe kej ponujal....za barvo ochi mi je pa vseen)... x:Dx

zlomk....tralala

pa itaQ de vseh 777 x:Xx -ou....hihi

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Vav, kaj se je meni prvič v večnosti, ki je moj študij zgodilo! :eek: Na referatu so bile tiste gracije ČISTO PRIJAZNE!!!

Matr, a ptičja gripa tudi pri nas razsaja, al kaj??? :eek:

No, letam tu naokoli V MOJIH ŠKORNJIH (vem, da ne komentirate, ker ste pač fovš :vragec: ), pa me nič ne zebe pa še s prstki migam! x^x

Marsa, a ne, ti desci, čisto so neuporabni, nobenih odgovorov, kadar nam gre vse narobe... Mislm, zakaj jih pa potem imamo? x?x Joj, kako jst svojmu včas zamorim, mislim, da bo dobil na stara leta Nobelovo za mir, če ne bo klonil prej... xrolleyesx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

bohdej.... x:)x

zlomk ma nou laptop.... x:)x x:)x x:)x

pa itaQ de vseh 777 x:Xx -ou....hihi

:vragec: :palec: :vragec:

Se pa u iber modrniziraš Zlomči :palec:

666 Notranjskosvinsjkih x:Xx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:vragec: :palec: :vragec:

Se pa u iber modrniziraš Zlomči :palec:

666 Notranjskosvinsjkih x:Xx x;)x

sej zlomchi bi raj na analognih pultih furou luchke....sam....kdo bo tiste gromozanske prasice (pardon na izrazu) vlachu s sabo po terenih...

zlomk(chi).....tralala x:Xx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Sem mislila napisati vse oh in ah, ki sem jih danes doživela...pa vse zamre ob Cosminih besedah... :C:

Cosmica xsrcx , naj bo Bog milosten xcrossfingx

In za onega drugega fanta, ne morem ti nič pomagati, samo vem, da je sistem trd in ne preostane drugega, kot da se boriš. Ne popusti na prvi instanci, idi dalje, do šefa, pa nadšefa, pa pritožbene komisije, pa do ministra, če je treba...

Ko sem se jaz borila za Jana in njegove pravice, je sekretar na ministrstvu dobil :OO!: , ko je slišal moj glas...in potem so z vrha peglali navzdol...pomaga najbolj...

kako naj potožim, da sem danes zjutraj opazila novo gubo na obrazu, če pa sem lahko srečna, da sploh imam možnost doživljati gube...

Eh, lajf... xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

in sem si rekla, odrezana pa se cist brez ognja. :V: :C:

.....tole mi zveni jako znano......

x;)x xDDx ne vpras... x:px

ej, spet vzge. x:o)x

sem morala se en giro po obvoznici naredit, tam ene 30 km, ker sem bla tolk hepi ker je vzgal.

jani je uletel, ugotovil da je najbrz se vedno starter, pol pa, da se ocitno zobnik od starterja nekak stakne z zobnikom od motorja in da je v tem finta in v najslabsem primeru bom rabla nov zobnik in to je bojda okol 8 jurjev.

Mi je pokazal 'finto', kako ga vzgem, no on je na to finto ga vzgal.

da ga mal sem pa tja rolam v 4. (da je 'zagrabljeno' ampak da je v taki prestavi, gladki, 1. je tumach), da se ono mal razmakne al kaj in pol v ler in ck. in je vzgal. Pol sem pa namenoma se se 2x ustavla, v trgovini in to, da vidim ce bo vzigal in je (brez teh 4. stosev pa tega).

Yesss!

zdej grem lohk pa na roditeljskega. x:o)x xrolleyesx x:Dx

Picasso

Marsa, super...saj včasih je že občutek, da nikamor ne moreš...blazno zoprn....

...mene tale zima zafrkava:

...vključi pogon na vse štiri( ali izkljući)...ne znam....

..vključi "špero"...s katero NE SMEŠ VOZIT V OVINEK...pojma nimam, kaj je to in jasno ne znam, ne vključit in ne izključit....

a ne Enja (odrezan :|||)? pa lohk cele dneve doma gnojarim, sam ko pa ne morem nikamor, se mi pa mesha. x:o)x

jaz mam se manj pojma o tistemle. x:o)x

(pejt vprasat v konjicke, mamo precej maherjev x^x, pa ti vse vejo povedat xDDx).

aja in Tim je na svojem racunalniku. x8Dx

je mitja od nekod privlekel en monitor (sam mensezdi zacasno, na posodo, dokler ga ne kupimo, razmislja mitja da bi mu svojga dal, pa si novega ubodel al pa laptopa iz sluzbe dam nosil).

joj kolk se mi ne da na roditeljskega. :o|o:

pa se parkiranje v mestu!!! :sori: :sick:

bom morala spet kroge delat, pa se ne morem ga kam podturit parkirat grdo, 'na kazen', ker lohk mi ne vzge, pa bom mela cele j*. x:px

Picasso

xDDx saj sem Boby, sem 150 ruzhila po obvoznici, se mi je se tavelk merdjo moral umaknit ... x8Dx

v momentu sem na levem pasu z blazno hitrostjo, jes!

kolk je blo dobr. x^x

pa se zdaj je najbrz nasel vzrok. xokx

je rekel, da ni panike, ker avto drugac super dela (ko je sel zadnjic mal bolj ornk giro). xsuperx

Picasso

Marsa, poznam... xrolleyesx

Se mi zna zgodit, da par dni ne grem iz hiše...decembra pa sem bila tri dni brez avta, pa sem ravno TAKRAT mislila, da zdaj pa moram, pa se mi je skor zmešalo... xrolleyesx

Sam, da je pred bajto in da vem, da lahko grem, če hočem... x^x

Astra

Per aspera ad astra

a ne Enja (odrezan :|||)? pa lohk cele dneve doma gnojarim, sam ko pa ne morem nikamor, se mi pa mesha. x:o)x

Saj točno to sem mislila...lahko sem vse dneve doma...ampak OBČUTEK, da lahko grem, če mi paše...to je važno!

kulj, zaj pa gasssa, malo treba vun skuritxDDx

kak ne?

s špero se glih drifta :vragec:

daj sem da ti pokažem rookie x:o)x

Bobnar

x:Dx čisto nič te ne razumem.....in ne trudi se.....,meni je samo važno, da se peljem x^x .....in me znervirajo vse dodatne ročice in gumbi.....in tako natankam v dizla bencin...pa umiram v avtu, ker ne znam odpreti okna....don t waste time on me...se ne splača xDDx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...