Marsa 17. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2006 Boby, super da 'mam' tebe! da lohk mal pojamram pa sploh cvekam o tem, pa se pol vcas kaj ugotovi, pa kaj novega izvem pa tko. Gume? niti ne. moram prechekirat tele pritiske pa to, se mi zdi da nimam klasicnih gum za tale avto, da so mal vecje..sam jani ni nic omenil, tko da valjda je dokaj ok.ma saj moram ga mal zrihtat, se mi je tud odkrusil lak nekje pa moram cimprej pofarbat da ne bo naprej rjavelo. 1/2 cm, zaenkrat, na haubi, ni panike. joj, ni sans da ne bi mela avta (frndica se mi pa smeje, ko sem bila tolk anti kao , pa kolk sem bla trmasta, prav jezna clo nanjo, ker 'me je tolk silila' ) Astra, Enja, ja saj, natancno to.... kok smo hecni ne....kot da ne bi mela frsterkerije. vse dneve sem lohk v tisini, ziher bi skoz hotla muzko poslusat. Enja jaz sem tud taka, pojma o pojmu... v oni tastari petki je neka ELEKTRONIKA crknila, cim je sel vec kot 50 km iz Lj. :|||in na servis, in da elektronika in da je 70 jurjev. je rekel mitja, kaksna elektronika v predpotopni petki, halo, poberte ven, bomo se durgac znasli. in smo se, sam ne vem kaj smo ze ubodli.pri marutiju sem lohk mela rezervar od golfa tastarga, kar mal smo zbutal not, pa je delal...vec mas enih jajc, vec lohk crkne tud.ja, pr men recimo ne mroem shipe odpret, ko je super elekt. odpiranje. men je to brez veze (sploh ce pol ne dela ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Tule bo pravšnje mesto za & , nekam blizu srede abecede: a b c č d e f g h i j k L m&m N o p r s š t u v z ž Tule spodaj pa jih je še nekaj kar tako, naj si pobere kdorkoli, v kolikor si jih zaželi. P.S. (V Dnevnik še vedno ne kukam, samo kakšno ustrelim!) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ...bla v mestu na kosilu, srečala eno punco, ki je že 100let nisem vidla ...potem sva šla v sportino in ni bilo več unih škornjev sem pa kavbojke proftirala v edcju...se mi zdi, da se na razprodajah splača kupovat sam tist kar je navadno bl drago, npr kakšne kavbojke, plašče, jakne, mogoče kakšno bl priznano furmo... sem kr hepi zdej, sploh pa jaz, ko si tko težko kavbojke najdem Matija gre zvečer ven, jaz bom pa eksplikacijo pisala, al pa kak film pogledala...nič ne bo s knjižnico danes ajaaaaaaaaa...čopiče morm it kupt...šmenta...sem pozabila it v prometeja (za nou let sem dobila od matijeve mama darilne bone za prometeja) in zdej bom mogla it kle u Jolija po une kmečke čopiče, ki razpadejo po 15 min in puščajo dlake povsod... :xx!: morm nujno danes en svečnik pobarvat za eno gospo jutri x!x Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Thanx, srce si Se mi zdi, da ravno nekje vmes prebivaš ******** Spet sem kar izgubil današnji dan :xx!: nič od načrtovanega nardil, zdaj pa mal v služboŠe sam se več ne štekam če gre za mene se mi sploh ne da ukvarjat z zadevo, za druge pa isto ali podobno stvar prec porihtam Se moram jutri zbrcat zjutraj in nardit vse !!! Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 sam pofočkam se, tok da vam povem , da mi še ni uspelo las oprat..... včeraj naredila eno paseđato z bičikletom.....zvečer čist pikast in krvavo rdeč uč.....do 2 zjutraj buljila v ekran....pol namazala s tea tree kremo in evo uč k nov ugotavljam,da mam vsak dan več mišic :xx!: vse me boli gub ne štejem spljoh, ta srebrnih metalika las pa tudi ne drgač pa butnila opet kola, morm ubost par ur vožnje nek na kakem poligonu mejte se danes nič lubčkov, šparamo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Pevske preživela, spet cel kup opravkov spedenala, sm kr ponosna nase, k sm tko lepo letela okol in vse cik cak. Kumi čakam jutr odbojko, da se mal zgonm. Zdej pa mjuzik poslušam...joj, učit bi se mogla, lenoba lena! Aja, Motoristvo dnevnik do polovice pogledala, ga bom pol do konca...tale Ernesto bi biw pa ornk za ponucat Lia, če ti ne daš, dam pa jaz tebi, da boš mela na zalogi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2006 dej ti mau na pumpi čekiraj gume, sploh ko ti stoji v tem mrozu en cajt, da naujo jajce ratale pumpaj kuj isto al pa 0,1-0,2 več kot pa serijske, nima kaj bit pr teh blaznih dimenzijah, kok že maš 255/35/19? Thanx za skrb. Je vzgal vsakic, tud za nazaj iz mesta. Jutri moram klicat janija (*a nimam super mehanika, drej povej kolk jih na dom uleti! ) a b c č d e f g h i j k L m&m N o p r s š t u v z ž ajaaaaaaaaa...čopiče morm it kupt...šmenta...sem pozabila it v prometejaa bi mi pogledala ko bos sla za en papir pliz? Se moram jutri zbrcat zjutraj in nardit vse !!!no sem glih hotla napisat, nehy jamrat pa se zbrcaj! pol si le rak.... ej onix, zadnjic se ti niti zahvalila nisem, clo sam protozila sem se. :|||Hvala za prevoz in ostalo obravnavo. a tko, da si me reseval? a se nisem sama dost uspesno (a to mislis enga sr/hr govorecega, ta mi je kar tezil, sam sem kar hendlala)... ...morm ubost par ur vožnje nek na kakem poligonu jst tud, pa ga nikamor ne butam. sam bi sponchknila. Sparas s poljubcki? a ves kaj ranvo ta hip po0slusam:I send you all my kisses! (en kul komad od dead or alive, nekaj kar sva ponovno odkrila po... hm, 20 letih) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Marsa grem jutri, če še rabiš povej katere liste bom v planer zapisala pa bo imam živo zelen žepni planerček, ker sem se total obirala z nakupom in sem sedaj samo tega dobila (v takem formatu kot ga hočem) Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2006 hvala mana , moram pogledat, ce bos se gor kasnej, sicer pa jutr predno sibnes, kukni gor, ce pa nic, pa nic, NI PANIKE NOBENE!sam ne spravim se v mesto in to TJA (:OO! sred dneva, ker schtr. pa tud - samo zato... pa da nimajo vec (zdaj majo bolj nekak... hm.. tele hobi programe bolj,. morda sploh ne bodo mel tega).Mal chekiraj bloke med a4 in a5 formata 'univerzalne' sorte, torej ne specificno za akvarel al kaj tacga... mehek, ne prevec debel. joj kolk gramski bi bil to? (mal sem iz stosa, pozabila ful, prevdsem teh *tehnicnih* stvari).ma nc, no, pust... magar sam mal poglej, kako so kaj s temi bloki tega formata zalozheni, pa bo ze to dbest.aja pa se poglej al vprasaj ker je nejvaecji format papirja (ne v blokih), mal bolj kvalitetnega, recimo primernega za kaligrafijo oz. tus ipd. Upam da nisem prezahtevna.. saj lohk nc od tega, sam to vse mam v mislih. * Boby, saj jaz sem bila v 3 letih 3x al 4x pri janiju (saj tud zato ve, da je kul avto). res je srchy...pa ves kok je kul, ko recimo rece (kao 'predracun'), da bo nekaj 9 jurjev in pol ni recimo (kao itak jasno) 10, pac pa tud 8, recimo. pa ni tko, da bi zdaj pa nekaj klampal (imata oba z bratom, on merdjota, brat pa dva bemvla , on je dvojcek, brat pa riba ) - pedena VSE avte - od kater do hudih scen. pa mlad tip! res Car. pa ni se 'pokvaril'... v vseh letih je isti... pa vse tko hitr, poleg kvalitetno no, to je res carsko. hocem rect, ma filing, pa UZITEK, pravi mehanik no, ne sam ono cash nekaj pa to.mislim kolk dbest ko mi ga je tomaz predstavil! (prav spesl k njemu me je peljal predstavit, ko sem izpit naredila, predno je sel v rusijo, moj dober frend, sco)...kot zdravnik dbest. ga klicem, tam mal mukam pa grr-am v telefon pa da tkole ck naredi, kot da se zatakne... pa tak..in ima filing! joj evo, za majstre pa tak mam pa res blazno sreco! tolk se super zmenmo, sploh jih ne mot, k sem *tolk pametna*. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2006 ja no res, zlata vredno, saj sem rekla, kot dohtar!!prec diagnozo pa vse se da - nic ni neozdravljivo. sam recimo pa rece al se splaca al ne pedenat, torej zdravit, ker je sicer 'ozdravljivo', vendar recimo za kratek rok. Pa se ta vrendost: recimo ko sem kupila fiesto, sem jo peljala k njemu chekirat, pa je ze tedaj rekel, ja, dbest nalozba, neverjetno doober in ohranjen avto...pa vse.. claro in uradno... recimo ko sem mela s petko totalko pa vsa ta amzs scena pa to, je vse zrihtal.mi ga tud na tehnicnega pelje (saj itak naredim, sam tko, ce ga kaj rihta, ga kar zategne).Kolk jaz to cenim, da se lohk zanesem pa da je nekdo res maher. pa se kul. (ne sam res, vsakic znova sem hepi, ker ga 'mam'). joj boby, skoda ker ne zivis v sentvidu al pa vsaj v lj. :|| ( ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Po dolgem času sem se spet spomnila, da bi bilo dobro, če bi začela delat diplomsko. Medtem ko so mi otroc spal sem malo prebrskala gradivo, ki sem si ga nakopala in naredila osnutek za praktični del, upam da bom počasi nadaljevala in ne bom ostala pri tem par mesecev. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Po dolgem času sem se spet spomnila, da bi bilo dobro, če bi začela delat diplomsko. Medtem ko so mi otroc spal sem malo prebrskala gradivo, ki sem si ga nakopala in naredila osnutek za praktični del, upam da bom počasi nadaljevala in ne bom ostala pri tem par mesecev.jest pa šele literaturo prebiram...potem jo bom pa moral še enkrat, ko jo bom vključeval v pisni del, da si izdelam koncept... sam bi bilo dobr, da mi diploma ne bi nastala pred poletjem. ko bi mi jo prej mentor sunil in bi ostal brez študentskega statusa in tko brez štud. šihta :xx!: ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 me ne :xx!: nooooooooo....sploh ne morm ene pametne ikone najdt :xx!: :xx!: :xx!: Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Tudi jaz z diplome zavlačujem zaradi statusa. Zdajle fajn delam v vrtcu, tako da bom praktični del diplomske lahko izvajala, takrat ko bom imela vse pripravljeno, pa še sodelavka bo vesela, ker bom pripravla program za celo dopoldne, saj more v vrtcu zmeraj nekaj dogajat pa delat, da niso starši pol zateženi, pa da mulci prej zaspijo.Tako mi do septembra ni treba skrbet, kje bom denar vlekla, potem pa se bom mogla spet borit. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Evo mene, jem skutni štrukelj mamin za večerjo, dans bla na faksu, pa v varstvu, zdaj se pa mal grejem, ker grem pol ven na mačku obljubljeni sprehod Ful luštkan dan bil Tanaja, a ti si tud vzgojiteljica? Pametno tole z zavlačevanjem, jaz sem nardila čist v roku, brez podaljševanja absolventa in vsega.. Mi je blo pol kar mal žal, ko sem bla pol leta brez vsega.. statusa, zavarovanja, službe.. Sam OK, sem mela razlog, da dokončam hitro, sem hotla na FF se vpisat in je na koncu uspelo.. Aja, Motoristvo dnevnik do polovice pogledala, ga bom pol do konca...tale Ernesto bi biw pa ornk za ponucat A ne? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 A ne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Jest se tudi mislim vpisat še na en faks, če ne bom dobila kaj za delat. Sploh je pa ta podalšan absolvent zakon, življenje brez skrbi in obveznosti. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Tolk.. povprečje morš met nad 8... pa vpisuješ se septembra mensezdi, z obrazcem za vzporedni študij in diplomante..(pošl kak OS, če se boš vpisovala, ti morda lahk kak nasvet dam...)jao, kok sem jaz živcev zgubila s temi vpisi in birokracijo.. Gremo v mraaazzzz WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Sneži. Upam, da ostane jutri bela odeja čez mesto in ne samo mestna brozga... Zmozgana. Utrujena. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Aja, shit, saj res... Mah ja, pol pa nau nič s sprehodom Lahk v miru čvekam naprej WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Sneži. Upam, da ostane jutri bela odeja čez mesto in ne samo mestna brozga... Zmozgana. Utrujena. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Ja a nimate oknov doma??? Pri nas za Bežigradom sneži, ti Aliana si pa samo nekaj ulic naprej od mene, če se ne motim. Dons k sem se peljala s trolijem sem imela občutek, kot da se vozim po angleški pokrajini, še trola je imela isti zvok....po moje sem imela kak možganski preskok in sem se naštelala na njihove vzporednike... ful hecn občutek, kot bi bil čas v času, še dišal mi je vse po anglešk... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 lep vecer. prijetno utrujena. generalno pospravla svojo sobo, pa še kopalnico počistila. pol šla za uro na orbitrek in pod tuš. oprala lase, naredla masko za obraz. napisala pismo prijateljici.zdaj pa uživam v pospravljeni sobi. si prižgala eterično olje, pa še svečke po celi sobi. malo vas še berem, pol pa grem sanjat kaj lepega. o kakem snegu to govorite? tu pri nas v celju ne duha ne sluha o snegu ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 daannnn.... vse zasneženo...z avta zjutraj pometla sneg dol kar z metlo....najhitrejša varianta.... bila v savni....škoda....lahko bi ostala tam do recimo petka....namest v službo.... novazelandijakjesi.press.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 dobro jutro.... danes je moj dan....vataday *** vse nerešljive stvari bom pustila stat pa po malem pod streho ta rešljive *** Biti otroku prijatelj je modna muha... Prijatelje lahko najde otrok kjerkoli, od staršev pa potrebuje ljubezen in varnost.Izkušnje učijo, da je za osnovnošolske otroke zdravo in primerno, če so ponoči doma oziroma ob starših.Bogdan ŽOrŽ ***avtor knjige Razvajenost rak sodobne družbe ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts