freia 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Lia Sem se že spraševala, če je tole z današnjo vzgojo normalno... OK, nisem mama, imam pa v planu v kratkem začet delat na tem. Pa se mi res ne zdi normalno, da se starši svojih otrok bojijo, da jim nobenih meja ne postavljajo... Saj s tem v bistvu ful obremenijo otroke - kako naj triletni otrok ve, kaj bi počel ves ljubi dan? Pa da se mora ves čas sam odločat? Saj ni dovolj zrel za to, no... Še nekateri odrasli imajo težave s tem. Pač mu ponudiš par opcij, ne? In rečeš magični "ne" vsake toliko... Danes si bom prala glavo (se mi ful mastijo laski zadne cajte ). Ful sem se spremenila, mi je všeč, za mnenja drugih mi pa mal dol visi... Včasih sem imela vse pod kontrolo, vse v glavi... Zdaj sem pa bolj "na izi", pa včas kej pozabim, pa se ne sekiram, pa mi je vseeno, če dec zase kaj pozabi (saj je njegovo življenje). Pa ne, da bi mi glava kaj slabše funkcionirala, samo malo miru si dam. Moram rečt, da mi ustreza! A ja, snega pa ne grem kidat! Grrrr :xx!: Lep in uspešen dan vsem skupaj! Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 brdan. tolk je lepo snezil zvecer, dons pa skor nic snega. no saj se boljs, v bistvu, sam vseen. vceraj *izvedla* (sem ze vedla, pa vmes pozabila), da mava v soboto eno poroko dost pomembno. :|||pa najprej je se cerkvena. prav ono resno pa to.. joj to sploh ni zame... pa se ne vem, kaj naj oblecem - pa ne sam da ne vem. jaz ze vem, sam glih to: nic nimam tacga. :||pa se frizerja sem odpovedala, zdaj bom pa mona v glavo. drugac se gre pa pol po cerkveni, ki bo tu, na grad Otocec, kar je pa kul, ker tam sploh se nisem bila.sam ode mi spet vikend. :|najboljs da zacnem dons napoved pisat. vsaj za daril mi ne bo treba skrbet, je mitja nesel moj book pa si bo eno sliko izbral, smo se tko zmenil.to je kul, ce je onim vsec, mi je fajn nekaj tacga iz rok dat... ne pa da zapravim ful enga casha, pol pa ne bodo fural, jim ne bo vsec, bodo ze imeli.. in podobno.joj kaksne grozne skrbi mam. ** ne bom mona (upam ) - sem se ravnokar narocila za petek. k frizotu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 sam ode mi spet vikend. :|A pol ti tudi zagovarjas tisto, da se je boljse kot v soboto, porociti v sredo, da si ne pokvaris vikenda Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 ah kje, v sredo mi pa sploh ne bi zneslo, v tem primeru 'ode ves teden' pol. ne ugane nihce, kaj zdajle pocnem. plesem. namest telovadbe. ne da se mi zakrnet. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 jaz pa sem se takoooooo zaljubla, da mi po vseh sivih poka po dooooooolgem casu in moram priznat da ful pase.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 jaz pa sem se takoooooo zaljubla, da mi po vseh sivih poka Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 jaz pa sem se takoooooo zaljubla, da mi po vseh sivih poka po dooooooolgem casu in moram priznat da ful pase.. Dej prid k men in kihn vame, da se nalezm. Snegec padu...jst tud kr z metlo spucala avto...to je dobra stran tega, če si čarovnca..maš metlo zmer pr roki. Evo, dons grem k mehaniku jermen zamenjat, k mi prov nemarno cvili...vsake tok cajta kakega nedolžnega mimoidočega skos kap trofne, k mim pricvilim...mislim, da je nekje visoki C na udaru. Pol grem pa k šivilji po bundo, k mi je fršlus popravla. Ta teden sam laufam okol, pa sam gnar od mene leti...ampak kul, je za pametne stvari. Pa še tankat bom mogla dons. Juhuuuuuu... Aja, pol, ob 4h, pa moje drago dete pride in jo bom spet lahk mal premečkala....zanč je ful jokala, pol sm jo pa jst v roke dobila in začela pet in je kr utihnla in se pomirila in poslušala. Res, tok me razneži tamala, k je tok nedolžna, lepa in cuker, da... Rada jo mam full!!!! V petek se greva pa s sestro k župniku zment za krst, k bom njena botra. No, zvečer mam pa še odbojko, k jo kumi čakam. Pokaaaaaaaaaaaaaaa! No, pridni bodte, pa vsakmu en kiss na siten fris. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 Pol grem pa k šivilji po bundo, k mi je fršlus popravla.hm, jaz tud tole rabim, mam puhovko, ki je ne mroem nosit zarad bedastega frslusa. :||a mas to kje bliz, saj ti si tud iz siske ne? a dej, men tud jermen cvil, sam ne tolk nemarno, jani je rekel, da ni panike, mene pa tud ne mot, zdaj ko vem, kaj je in da ni nic tacga.saj mensezdi sploh ni drago.kam pa ti k mehankarju hodis?ti mas seata ne? * joj, kok sem zhejna dons, neverjetno, ponavad sploh nisem, dons sem pa ze pred sokom zjutraj na tesce vodo pila. zdajle sem si pa toooolk megadobro cedevito nastimala, da to ni res, sam kaj pa vem kok sem dala, ko sam tkole stresem po filingu.sam je glih taprava: taka redka, pa sol not pa ful limone, jes! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Ujej. :xx!: V pekač kruha zmetala že vse sestavine razne kvasa, odprem hladilnik - nič kvasa doma! Štacunca relativno daleč, Freia lena... Sem dala not pecilni prašek, je to že kdo poskusil? Me zanima, če bo užiten kruh sploh... Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 jaz tut šiviljo rabim za matijev plašč...sem slišala da je ena ful dobra na Dunajski pri Ruskem carju ima kdo kak predlog Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 jaz tut šiviljo rabim za matijev plašč...sem slišala da je ena ful dobra na Dunajski pri Ruskem carju ima kdo kak predlog Jz predlagam- NE it tja! Men ni dobr naredila hlače! Lahk pa da plašče obvlada... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Nope, Marsa, nism iz Šiške...iz Črnuč... Šiviljo mam pa v Industrijski coni Trzin...zmer dobr nardila, pa brez računa, da je mal cenej. Mehankarja mam pa tud na tak način, k je prjatu od sestringa tipa. Ma, men ta jermen cvil sma takrt, k je dež al pa sneg, ko se zmoči...in je ful nadležen zvok in zdej že ful dolg traja....kr ušesa para....pa so mi rekl, da to ni tak strošek in nej spedenam...cvikam, da se nov kej strgal al pa kej, k more bit že kr znucan, da se tok dere. Sej sploh ne vem, če se lohk strga, sam se spomnm, da je že marsikera bejba pravla, da je z žabami pol flikala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Tinal kakšen predlog kam potem it?Mi vsi to šiviljo svetujejo Marsa men so puhovko naredili v čistilnici (labod), ampak mi niso fajn naredil, ker je šlo ful puha ven Pikica a iz Črnuč da si...hm...jaz sem tut v Črnučah živela...kje u Črnučah pa si?Jaz sem bla ziher, da si iz Bežograda ps kaj pravite na mojo ikonco? Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 men tud sam na vlagi pa sam v nizkih obratih.ti saj ne vem ce je to tkole ves. nek usnjen jermen, pas, kao. si ne predstavljam, sam ce bi blo tko, jani ne bi bil tko lezheren okol tega.aja, saj si mi 1x morda ze rekla, da si iz crnuc, ne vem zakaj te v sisko 'dajem' (morda zarad srecanja, pa sem tko sklenila nekak).ja, sam zarad ene bunde v trzin. :|sam ma pa tud mitja eno obleko za spedenat, pa se kaj bi se naslo. a v LJ nihce ne pozna nic?ce Tina s tistimle ni bla zadovoljna...ker Cosma ma tud dobro, sam je pa iz skofje loke al odkod. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Pikica a iz Črnuč da si...hm...jaz sem tut v Črnučah živela...kje u Črnučah pa si?Jaz sem bla ziher, da si iz Bežograda Kaj, a ti ulco povem? Zgornje Črnuče! Ja pejt k uni moji šivliji v Ind. cono Trzin...men je že ful stvari zrihtala, pa sm bla vedno zadovoljna. če jermen cvili lahk začasno kaneš kapljico WDja...Al pa še bolša varianta...zamenjaš ga. Ma, k mi že skor en let cvil, pa mam povhn kufr. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Grem na sneg Avto odkopat najprej... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Mana, na Tržaški pri tistem križišču, kjer je Corner pub, je ena šivilja. S tisto sem pa bila zadovoljna. Aja, ikonca je lušna... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ja, sam zarad ene bunde v trzin. :|sam ma pa tud mitja eno obleko za spedenat, pa se kaj bi se naslo.Sej to ni Trzin čist...to je tm, na obvoznci, no....kr bliz. Se hit pride. Drgač je tud v Črnučah ena, nasprot končne 6-ke. Tud ni slaba. Nam je uniforme za zbor nardila...jst sm bla ful zadovoljna, ene punce pa ne....samo, za popravke pa že bo. Ja, kaj sm pametna bobi, no? Če se ne spoznam...enkrat ga bo treba zamenjat, a ne? a nej čakam, da koga res kap rukne, k ga bom ustrašla? Veš kaki zvoki so? Preglasi vse! A se lohk strga??? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 Thanx punce! ja saj mas prav, trzin je ck. al pa ce bi sla na rudnik al pa ne vem kam. a cte fliknit v sivilje.. joj kako je naslov... ...da mamo na broju...hmmm. bom mal pogledala po F. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Men so včas zraven Orto bara dobr spedenal vse, pa pocen. Tam, čisto blizu podvoza pod progo, ena taka mala zadeva, pa posteljnino pa tak prodajajo. Res pa že dolgo nisem bila tam... Mana, ikonca luštna! Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 sam tam je cist divje za parkirat (sem morala vsak dan na ocesno tamalega vozit in je cist zabasan od tam pa do streke na zaloski al kera je tista). :|||pa vprasanje ce je sploh se tam.a svoja bajtica taka? aja.. hm, ena je pa na vodnikovi, bliz onega kluba, kjer smo se dobil.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ja, sam zarad ene bunde v trzin. :| Loh pa še zarad kake Pujse , če boš že Trzinila Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 a ves da sem pomislila tocno to - da saj grem lohk pa se pujsko obiskat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 tk da ne odlašaj.Aha, tenks....sm naročena za dons. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 sam tam je cist divje za parkirat (sem morala vsak dan na ocesno tamalega vozit in je cist zabasan od tam pa do streke na zaloski al kera je tista). :|||pa vprasanje ce je sploh se tam.a svoja bajtica taka? aja.. hm, ena je pa na vodnikovi, bliz onega kluba, kjer smo se dobil.... Sem mislila na tisto, ki je celo v isti stavbi (saj veš, taka čudna bajta je tista, kjer je Orto, rumena), sam s te strani (Šmartinka). Sem se pa spomnila, da je menda tam zelo blizu, nasproti tega (čez Šmartinko) nek krojač, je mojmu enkrat podlogo v plašču menjal... Tudi gudi Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts