Pujsita 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 a ves da sem pomislila tocno to - da saj grem lohk pa se pujsko obiskat. Pametno razmišljaš . Sej Pujsotel cifro maš, če tko nanese situacija, da res prideš? Pa ne morem na OS, ker imaš polne . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 a ze spet' so polni... :|||mah, s cim se moram vse ukvarjat...namest da bi sla ven, nc saj grem. aha, joj moram pol si to vse skup nekam skopirat, scitirat.. ko bom nazaj, bo 10 novih strani, pa nom nc vec nasla. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Pa ne morem na OS, ker imaš polne . Tole sem te pa po nesreči obdolžila , sem bla ziher, da jih še nisi spucala, pa ni res, sem ti loh poslala. Upam,da se zdej ne usuje 500 novih, ko sem izdala, da sprejemaš spet Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 . Upam,da se zdej ne usuje 500 novih, ko sem izdala, da sprejemaš spet x:Dx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Hej Danes so pa res sfalili z vremenom, ko so rekli, da bo snezilo al ne vem kaj. Pri nas je tak soncek, prav lusno.Sem jezna nase drugace...vsake 2 ure sem tukaj. Pa toliko dela imam, da se ven ne vidim, jaz pa se kr bluzim po forumih Tako da zavestna odlocitev: do 16.2. bom drasticno zmanjsala uporabo interneta Sicer me malce skrbi, ampak zvecer kaksne pol ure in to je to. Ker je cist too much spet to ratalo. Pocitnice in kle visim Mal motivacije pa rabm no... Za znort sem, za znort! :xx!: Torej konec s tem! Uzivajte Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 pr nas so pa zadeli...z vremensko...včerj snežilo. sneg je še danes....in sivina....in mrzlo..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 do 16.2. bom drasticno zmanjsala uporabo interneta * se moram pa popravit oz. pojasnit...tamle zgoraj pravim v komentarju na Pujso da a ze spet mam polne os-e.in v naslednji vrstici pisem, s cim vse se moram jaz ukvarjat. no to zdaj zgelda kot da joooooj ko moram odgovarjat na ose in tko.. dobr saj to je tud vcasih (), sam nisem tega mislila s tem, pac pa je blo to ze drugo, druga situacija, namrec ker sem ravno pobrisala 3 strani nebuloz v eni temi..TO je blo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Krušni eksperiment končan. Rezultati porazni. :xx!: Zaključek: pod nobenih pogojem ne pecite kruha s pecilnim praškom... x!x Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 glih sem hotla napisat, ko sem te zagledala da si not, kako je kaj kruh ratal brez kvasa?ves kaj je bedast?da mam pa jaz kvas doma, sam kaj pa zdaj, a ves... tko je pol tud v trgovini. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 glih sem hotla napisat, ko sem te zagledala da si not, kako je kaj kruh ratal brez kvasa?ves kaj je bedast?da mam pa jaz kvas doma, sam kaj pa zdaj, a ves... tko je pol tud v trgovini. Hvala, Marsa. No, ni dobr. Jst sm bila prepričana, da ga imam, jasno, sicer se ne bi niti spravila... Pa sem probala. To se mi še pol leta nazaj ne bi zgodil, ko sem imela še vse "na broju", zdej sm pa res tolk "na izi", da mi včas škod... (sej to sm tut že dons pisala, sori ) Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 si pa probala in zdaj ves. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 glihkar dojela neki Ko se ljudje prijavljajo na LNF sam zato, da ti lahk OSe pošiljajo (ker pač to prej opaziš, kot mail), je to dober znak, da čist preveč visiš tle gor Mobitel mi neki šteka Sam naj ne crkne, plis, ker res ne bi novga kupovala zdajle... Sem ravno fajn v plusu... Kak kul dopoldne, pa še kosila mi ni treba kuhat Precej lena, se mi ne da učit.. Grem se tjale na kavč vržt in prebrat končno drugi del Zgodb iz Narnie... (aja, Cashy, si enkrat spraševal - v angleščini berem, je ful dobr napisano ) Počitnice... sej vem, da je ful za delat in vse, sam občutek je pa vseen fajn.. čist tist, psihološko.. pozitivna afirmacija.. p-o-č-i-t-n-i-c-e... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Sem se odločil, da bom za nekaj časa odklopil internet...je prišel skrajni čas za se premaknit, ker tukaj ga že počasi bluzim ! Dovolj imam tega (bluzenja). Lepo se mi imejte, do prihodnjega. Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 joj skoda pa glih zdaj ko si zacel dnevnik pisat pa sem si glih rekla, o glej super, santosa veckrat vidim zdaj... No ja, kjerkoli bos, se imej dbest! Bos pa tolk rajs nazaj prisel. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Eh, Santos, kot pravi Marsa, pa glih zdaj... moram se pohvalit... ..pride moj gospod domov, pa me pokliče iz moje luknje, nekaj mam zate... veeeelik šopek tulipanov...pravi, na malo pomladi, ko vem,kako težko prenašaš zimo... Eto, to je to.Zame.Kaki božič, pa kaki rojstni dan, ko nekaj kao moraš...to x!x je to se je pol smejal, ko sem rekla, tole pa MORAm takoj na lnf dat... Je bil kdo zadnje čase kaj v berlinu??' Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 jest pa pičim na pevske vaje...so bile z včeraj na danes prestavljene, hvala bogu, ker sem si en posnetek potem danes tu vrtel 2 ure skupaj, da mi mal v podzavest pride, ko se ga moram naučit zapeti... Sam da ne boste mislili, da je to kaka hiphoperska zadeva...je čisto lepo klasično- romantični Schumman ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 Pih! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Pač mu ponudiš par opcij, ne? In rečeš magični "ne" vsake toliko... uporabno tud pri odraslih ne ugane nihce, kaj zdajle pocnem. plesem. namest telovadbe. ne da se mi zakrnet. fajn jst grem pa zdajle jesssssssss Sem se odločil, da bom za nekaj časa odklopil internet...je prišel skrajni čas za se premaknit, ker tukaj ga že počasi bluzim ! Dovolj imam tega (bluzenja). Lepo se mi imejte, do prihodnjega. lepo se mej...pa hvala k si fotke, pa tekste pustu Eh, Santos, kot pravi Marsa, pa glih zdaj... moram se pohvalit... ..pride moj gospod domov, pa me pokliče iz moje luknje, nekaj mam zate... veeeelik šopek tulipanov...pravi, na malo pomladi, ko vem,kako težko prenašaš zimo... princeska na zrnu graha ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Kok fajn dan! Šla k mehaniku, jermen sploh ni zanič, ampak je bil preveč na lahko...so ga zašvasal. Pol sm pr šivilji dobila bundo nazaj (3čuke za zadrgo skor 1m dolgo in delo), pol sm šla pa še v city park na drinko, pa clo v šopinga, na izi. Pršla damu, me doma naša lubika čakal, čeprov je še nč nism mela sploh v rokah, ker je bla najprej dojena, zdej kao aja, sam se že joka, jo slišm...bom šla prec jo popestvat. Aja, v cityparku direkt vidla 1 tipa, k je men totalno predstavlal našga tripla (vizualno)...sam žveču je pa k kreten. Ob 7h grem na odbojko..lia, ti maš tud ob sredah, ne? Razturi! No, se vidjamo. Aja, če vaš še zanima šivilja, povejte...sm ji mal omenla, je bla vesela, da je zanimanje...je res fejst bejba! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Kok fajn dan! Šla k mehaniku, jermen sploh ni zanič, ampak je bil preveč na lahko...so ga zašvasal. Ob 7h grem na odbojko..lia, ti maš tud ob sredah, ne? Razturi! jermen moora bit lih prav napet hvala enako Pika... have a nice evening ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 Kok fajn dan! Šla k mehaniku, jermen sploh ni zanič, ampak je bil preveč na lahko...so ga zašvasal. Pol sm pr šivilji dobila bundo nazaj (3čuke za zadrgo skor 1m dolgo in delo)kul za jermen! no glih to sem hotla vprasat - a je zadrga vsteta al jo mors sam prinest al pa clo ven trenat!! :OO!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 jooooj kwa si me morala spomnit! a ves da ze par dni koprnim tle brez ananansa! ti pa vseen privoscim! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Jaz bi tud ananas Berem narnio in skoz not omenja un turški med, pa sem tko lačna postala.. Se spomnila, da mam v bistvu na mizi nekaj takega, ravno včeraj dobila.. tisto nekaj z arašidi.. In sem ga požrla celega v enem poglavju, zdaj me pa tko nekje na pol poti do želodca neki boli, kot da bi se mi kikiriki zataknu Še par poglavij mam, knjiga ful drugačna od filma, zanimivo.. Pa ful enih detajlov, ki niso v filmu nič razloženi in gre kar mimo... Pa ful akcije so dodal... mi je tko fajn kombinirat filme in knjige WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 fajn, Valkira, ananas ma blazno velik kalcija pa vsega boga se druzga.... * kar me spomni: zadnjic si rekla, freia, nekje, da ne maras analizirat ce je nekaj kul, s cimer si me pikec opomnila tud... morda kao da sem mal negativna zato, a v bistvu pa (tko kot zdaj) sam analiziram. jaz od nekdaj tko furam...nekaj mi zapase, in pol me sele zanima, kaj je to in gor pa dol. recimo obratno gledam: eni majo tak pa tak problem in pol gledajo recimo, katero hrano naj jejo.men pa pase neka hrana, pa grem za stos pogledat, kaj je vse not...in podobno. tko no, zanimajo me vzroki, res pa je mroda tecno, da ce gledas soncni zahod, da ti jaz uletim z milijon podatkov, da zakaj je oranzen in zakaj dobro vpliva nate taka atmosfera. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Lia... Sem imela namen na badminton, pa mi soigralka javi, da ne more... Nič hudega, se bomo pa mal drugačne rekreacije šli...pridejo frendi na cviček... Sem zadnjič brala, da cviček topi maščobo, pa je treba probat... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts