Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 Eh, kje...vse je ona nardila, kupila, spedenala. Evo, pršla z odbojke...dons nekam ni šlo..neki smo bluzil...ni bil ta prav dan. Ampak kul, no. Zdej pa ...eh...brezveze, spet bom kle visela, namest, da bi se učila. :xx!: Mogoče bom mal pokukala. dbest, mors mi dat pol naaslov.ni treba javno pisat, ker si obelodanjala, da khm.. pac. saj je vseen... pa nisem hotla, mela srca uletet, ker bi blo pa pol konc, tocno teb spet in vse. ampak saj je kul, saj stekam. skratka, morda ji ne bi pasal, da se njen info valja tu (ja vem pa ceprav je v bistvu reklama, sam vseen).tko da - rabim cifro. info.napis, pa ko vidim, zbrises ali zbrisem. ok?(sam cifro, jaz bom pa tole, ne rabi bit dodatnega razlagalnega schtr. ) aja, schtraufenpacht. joj kar vidim vas kolk gre enim pa to na zivce (kot je enim kul, odbito).jaz vam pa recem sam: a shpetir je pa dbest? a ni bolj karizmaticno schtraufenpacht.aja, saj res, kaj pa je sploh spetir (razen schtraufenpachta)? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 kak ne, če pa švabi prisegajo glih na pšenične pire, c-c-c-c, malo boljše poglej... dej povej eno firmo... k prodajajo v Sparu, Mercatorju...Te povabm pol Upaj da kake druge hrane ne omenja tok intenzivno, ker kaj če bo treba skoz jest nč druzga omenjal.. Sem pa vseen vmes še enkrat lačna postala in sem en jogurt zmaznla, pa en kos kruha sva si s Tristanom razdelila (neverjetno, kruh je jedu.. sam zato, ker hoče bit tko fancy kot jaz ).. Zdej bi pa še neki za večerjo.. aja, schtraufenpacht. joj kar vidim vas kolk gre enim pa to na zivce (kot je enim kul, odbito).jaz vam pa recem sam: a shpetir je pa dbest? a ni bolj karizmaticno schtraufenpacht.aja, saj res, kaj pa je sploh spetir (razen schtraufenpachta)? Aaaaa??????Kok s ti smešna WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Aja, Pujsa...no, a ni fejst dečva? Zdej sm pa zbrisala, k Marsa ne šljivi! Se ne drži dogovora...hit napiš, pool bom pa jst pogledala in zbrisala...bla, bla, bla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 JST tut zbrisala . Marsa prid na obisk k meni, pa te do sosede zapeljem, da ti za šiviljstvo poskrbi . Mi je hlače nardila, dost dolge, pa me je čist šokirala z astrologijo, pa če se prav spomnim, je fish . Očitno nimaš izbire, vse poti peljejo k Pujsi na obisk Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Zdravo Zmijoljubci Po predvidevanjih sneg ni obstal je bil pa darežljivo natrošen v mojem počitniškem selu, kamor se odpravljam, bojda napadlo več kot pol metra čez noč, so že smuk odpovedal, upam, da bo naslednji teden lep in pa šajbast jes, jes, hou jes nou Se šla pokazat moji zoboderki in je vsa zgrožena ugotovila , da se mi je odkrhnila ena plombica, smo jo takoj zamenjal, za novo lepo bleščečo belo, da ne bo kdo mislil, da imam kak zlat zob ... bejba si je ubodla, nove prostore, sem bila kar lepa ordinacija in vse hi-tech, pa nič ni bolelo tok za one, ki cvikate pred zoboderci. Nežno me šlata prehlad, kosmato pekoče grlo, moj predragi očitno želi res vse deliti z mano, prejšnji teden in čez vikend sem bila bolniška sestra, saj je vse ql, samo kok ste dedci zoprni ko ste bolni :xx!: saj mene tudi vse boli, pa kuha vročina, pa mi je dolgčas če se vleče par dni, samo se ne spomnem, da bi tko grdo gledala in bila tečna to je čist moška zadeva. Dopoldne bila še na kontrolnem pregledu, me pogleda v frizuro, pa pravi, da sem ok (roko na srce, bi mi lohk bolniško dala) ... pa čakala sem 2h v čekalnici... še frizerka bi imela kaj več za povedat, kot pa dotična dr. tud z daljincem ni pogledala, nobene življenjske funkcije, samo da je bilo že med operacijo vse bp, kao se me spomne izpred 3 mesecev...no ja .... kaj sem pol sploh hodila na kontrolo??? Jutri pa kar naporen dan, držim pesti zase, da zmagam nad seboj.... Pujsa in Marsa, Pikaste fore *Kje je Ksenia??? Nič je ne vidm zadnje čase.... Cmok vsem najbrž sem spregledala vse ostalo, samo mal me mede čas in pa še enkrat čas...saj bo... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2006 Aja, Pujsa...no, a ni fejst dečva? Zdej sm pa zbrisala, k Marsa ne šljivi! Se ne drži dogovora...hit napiš, pool bom pa jst pogledala in zbrisala...bla, bla, bla. a tko, zmeda vseen pol? ne nisem vidla...kaj pa zdaj?daj poslji mi pliz na os. aja ne, aja ja (sem jih spet 10 zbrisala ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 pa to ni res.....kok ste naklepal teh par sekund k nisem bila na broju.... uničena u fragmente Pika pr nas smo danes rastural, dve žogi sm jim poslala direkt u sredo igrišča in to tak, da sm jo snela deset centimetrov nad tlemi....kaj se mi fajn zdi.... seveda čist naturlich, ko sem bila pa dobro ogreta....toti orientalski te dol bujejo...v ta prvo sm zamudla...evo fajn in sm prletela sam na ono rahlo miganje... danes se je pa toti šefici strgalo... sn mislila da sem v čist napačnem filmi, vreji to , roke posebej grejo, noge tudi, boki tudi...sam ni mi jasno kak lahko to vse istočasno narediš zgleda da mam spet veselje pa voljo, pa premalo talenta še dobro ker tut unim najstnicam ne gre nič boljš, živi bili pa vidjeli....me prav zanima kak se bo toti film končal.... itak je pa sam to problem, ker nimam une rutke z zvončki *** cviček topi maščobo, pa male sive celice tudi **** frizure danes ni....jutri sn na bolniški ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Zadnjič me je en sosed vprašal..a vi mate pa gostilno doma..al kaj, ko me je pred kesonom za steklo s praznimi flašami videl... ..zato smo jih danes odnesli tja ponoči... une tulipane bi mu pa tak f***** v faco :xx!: kolk sem besna... :xx!: ..in najbolj me razjezi, ko nekaj blekne pred frendi, potem pa trdi, da je bilo to sam tko...pa da v bistvu se ne spomni natančno, sam njemu se zdi... ..pa da itak ni pomembno...sam men pa JE POMEMBNO..... pa smo spet mal up&down...sam par ur razlike, kaj pa je to? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 mogoče grah ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Za tulipana - fouš.Za ostalo ne- pridejo taki cajti... Jaz bi tudi tak plesala - mam genau takšno zalogo, da bi tole fino zgledalo..še ko bi jaz nehala migat bi nekaj tamle migalo me frendica danes(učiteljica) povpraša kaj pravi ta mlajša glede njenega učenja -se z malo spogledava..pa se zlažem ja nič..kak nič..ziher kaj reče..se z malo še naprej gledava..pol pa le rečem..ok..samo pravi, da...emmm...eeeeeeee no..no..da humor drugič ne pozabi doma Pol pa šoki...reeesssss??? Vice vam še naj pravim??Ja saj si hotela slišati.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ---------- pa to ni res.....kok ste naklepal teh par sekund k nisem bila na broju.... uničena u fragmentePika pr nas smo danes rastural, dve žogi sm jim poslala direkt u sredo igrišča in to tak, da sm jo snela deset centimetrov nad tlemi....kaj se mi fajn zdi.... seveda čist naturlich, ko sem bila pa dobro ogreta....toti orientalski te dol bujejo...v ta prvo sm zamudla...evo fajn in sm prletela sam na ono rahlo miganje... danes se je pa toti šefici strgalo... sn mislila da sem v čist napačnem filmi, vreji to , roke posebej grejo, noge tudi, boki tudi...sam ni mi jasno kak lahko to vse istočasno narediš zgleda da mam spet veselje pa voljo, pa premalo talenta še dobro ker tut unim najstnicam ne gre nič boljš, živi bili pa vidjeli....me prav zanima kak se bo toti film končal.... itak je pa sam to problem, ker nimam une rutke z zvončki ***cviček topi maščobo, pa male sive celice tudi **** frizure danes ni....jutri sn na bolniški ma zgleda marsa prou... vcasih sm (smo) zategnjeni.. k jst 0 ne stkam kwas povedala ? sicer bi ap itak ze mogu spat zdej... lahko noc---------...me frendica danes(učiteljica) povpraša kaj pravi ta mlajša glede njenega učenja -se z malo spogledava..pa se zlažem ja nič..kak nič..ziher kaj reče..se z malo še naprej gledava..pol pa le rečem..ok..samo pravi, da...emmm...eeeeeeee no..no..da humor drugič ne pozabi doma Pol pa šoki...reeesssss??? Vice vam še naj pravim??Ja saj si hotela slišati.. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Ocky -podnapisi.Frendica - je učiteljica - kozoroginja..ampak čisto kul..razen da je očitno preveč resna in zavzeta v pri pouku. Uči mojo mlajšo SLo. In nad izjavo - da je preveč resna, duhomorna ni bila ravno navdušena...ampak kaj pa je hotela vedeti...če ni bila zadovoljna potem s povedanim..to..nič druga jaz sem že zdavnaj rekla, da grem spat - pa sem pri njej popoldan spila kofe...pa še nič zaspana :xx!: Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Insomnia Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Drink po službi se je mal zavleku Prijetna družba občutno skrči čas Dogodki minulega dne so me spomnili na mojo neodločnost pa skor ............ ampak ................. next week nočko oziroma jutrček Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 mogoče grah Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ... bejba si je ubodla, nove prostore, sem bila kar lepa ordinacija in vse hi-tech, pa nič ni bolelo tok za one, ki cvikate pred zoboderci.joj, kaj si me spomnila zdej ... prelagam tko, kot Marsa masažo ( )... {a to ta zobarca u Črnučama al una tagruga? a se je kam preselila?} ... upam, da te bo prehlad nehal šlatat in da se boš veselo dričala po hribčkih in dolincah roke posebej grejo, noge tudi, boki tudi...sam ni mi jasno kak lahko to vse istočasno narediš zgleda da mam spet veselje pa voljo, pa premalo talenta itak je pa sam to problem, ker nimam une rutke z zvončki ... to sam zarad cinglčkov Jaz bi tudi tak plesala - mam genau takšno zalogo, da bi tole fino zgledalo..še ko bi jaz nehala migat bi nekaj tamle migalo .. ... pr men v tem stilu ***nč, grem mal v službo... včeri je šefica povedala, kakšne se gre tale naša vlada... za nadomeščanje učiteljce, ki bo po porodniški ostala na bolniški (otroček zdr. težave) ne dajo denarja, da bi najeli nekoga, da jo nadomešča. So rekli, naj ure kar med nas razdeli in amen, se ne pogovarjajo več (recimo o tem, kako naj da uro nekomu, ki ima istočasno že svoj pouk)... včeraj so poslali še obvestilo, da ne bodo nič denarja dali za plačilo nadur (ko učitelji nadomeščajo kolega na bolniški)... fajn, ne... to povejo zdaj, po 4 mesecih, da s(m)o te ure delali zastonj, ker so se oni zdaj tako odločili :xx!: *** fajn se mejte vsi funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ... pr men v tem stilu * itak, če so te same kosti tega tak ne moreš plesat....je rekla šefica, čutite kak se salo trese, rečeš ja, se zasmeje pa pravi, potem delate prav * musklfibr mam peš 25 km pa nič ne bolijo...pa v hrib pa tud ni panike....zdaj me pa toto miganje tak zdrma :xx!: *danes bi morala bit na bolniški, kljub pranju glave, se je tamal zjutraj smejal, je reku da zgledam ko Adi Smolar pol pa bod vesel **** Nataly smisel za črni humor naj te nikdar ne zapusti glavno, da je glava cela, glavno da srce še dela ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 daannn... ...kot običajno opažam, da ste neuničljivi....predvsem pa neuničljive.... ...punce kar tako naprek...pa ko šiša grahe in tulipane in odvečne in manjkajoče besede...men je najbolj fajn takrat, ko imam splanirano in mi je ravno do vojvodine..... odkar hidim v fitnes imam kakšno mišico več....tu pa tam čutim kaj na neobičajnem mestu. moram pa rečt, da sem ponosna nase, ker musklfibra, tistega tapravga, pa nimam.....česar mi sicer noben ne bi prisodu, sam jebiga.... mejte se max ok.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 tudi ti dviguješ uteži heh carica si jst sn šla sam pogledat tiste mučilne naprave :OO!: ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 so se men najprej tud zdele take...sam zgleda, da mi letos paše prav to. včeraj bi se najraj zavlekla u postlo in zaspala....pol ko sem prišla tja, mi je blo pa super.sem probala že vse mogoče...nekaj let karate, pa tai chi, pa jogo....no, zdej mi paše fitnes.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 no vsaj tapecirane so tote naprave, se vsaj na mehko naslanjaš ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Morgennnnnnnnnnnnnnn , sem včer tlele bingljala predolg, kar je pomenilo 4,5 ure spanca samo , sem se komaj v mozaik sestavla, pa v polsnu opravla vse jutranje dejavnosti, še celo zajtrk pojedla . POtem že v avtu spala, se zbudila na avtocesti, naredila takele oči , ker sva bila na rpehitevalnem pasu, jaz pa mislila, da vozi v nasprotno smer . Na železniški je bila pa mal prehuda, ni več zneslo, pa 1 uro še do vlaka. Sem spet stoje spala , po mojem sem ta prava atrakcija tam, razmišljam, če bi koga najela za vstopnino pobirat . No zdej sem pa ko nova , kaj dela spanje na železniški . Tko da, če se kdo nikakor ne mroe spočit, probajte tam, so očitno fajn vibre . Sem razmišljala, da kok so hecni v bistvu, da ne oddajajo tam postelj na ur . Mateja nate sem se pa včeraj spomnila, sem razmišljala, če si O.K. . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Za danes imam pa plan: NIČ SLADKARIJ. Tako sem zasvojena z njimi, da se moram obvezno odvajat od cukra. Upam da ne bom imela delirija. :xx!: "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ... svašta - hipohonder sem, če me lahko joga zjebe ...a dej no Valkira ,....kej tazga ....Amiska,....joooj a karate tud..... ...uj to bi pa rada vidla....bi mrbit tud svoj zaprašen kimono ven zvlekla....hi. hi,....si predstavlaš....bi vsi ušli... Jest pa kombiniram jogo pa fitnes, mi zaenkrat najbolj ustreza.No včerajšnji dan je bil super bad,......dons se je tud super začel......parkiram, pa še predno iz avta zlezem se mi sodelavc v rit zaleti....je blo vse poledenelo....ma nč hujšga....ne patim od pleha.....ampak teden je še dolg.Ma se mi je "zdelo" da bo imel ta teden "svojo težo" :xx!: Aja, dobro jutro, pa lep pozdrav vsem Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 silki...to bi ful rada vidla...to, da si fajn u kimonu js sploh ne dvomim...sam da mi je videt okoliške face....to bi bla pa prvovrstna predstava.... sicer si je pa zgleda moj organizem letos zbral januar za kritični spalni mesec....včasih pa februar....dejstvo je, da bi en mesec pozimi prespala... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts