silki 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Amiska, mal nerodno sem napisala,......mislila sem kimono v tandemu..... Lia,..sorči, od česa te bolijo mišakli,....a od trebušnega plesa? Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Br'dan! Danes moram bit hiper-pridna. Se bom v rit nasuvala. Sem ravno pogruntala, zakaj desci tolk ene spodbude rabjo - ker niso tako gibčni, se ne morejo lastnonožno v rit nasuvat, ne! Marsa - glede tistega analiziranja... Saj jaz tudi non-stop nekaj analiziram. Samo se zadržim takrat, ko se imam fajn, ker si malce pokvariš sicer. Npr. glede zadovoljstva ob sončku, sej vem vse tisto o depresijah, pa premal endorfinov, pa preveč melatonina, pa jadajada. Jst sm zadovoljna in vesela, čeprav mi nekje v ozadju tudi te reči melje. Al pa sončni zahod - če je lep, se imam fajn, pa čeprav vem, da so vse tiste krasne barve posledica onesnaženja. :xx!: Al pa, k se stisnem k mojmu, pa mi tko diši, tud vem vse tisto okrog genetske različnosti, ki pogojuje to "dišanje", pa za vse tiste feromone, ki jih zazna samo en del možganov, da jih v bistvu ne vohaš, sam ti določene nagone zalaufajo, pa da je vse to narava tako uštimala samo zato, da se reproduciramo... Jaz takrat pač mislim, kok se mam fajn, kolk ga mam rada in vse to. Vedno bolj ugotavljam, da je nekaj na tem, kar pravijo d ingliš : ignorance is a bliss. Včas je tolk fajn kej ne vedet. V bistvu sm hotla sam to povedat, upam, da nisi kot kritiko doživela. . Joj, jst sm tud včas karate trenirala. Sem gruntala, da bi spet, kar k Takašiju bi šla... Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Freja,....Taka ne trenira več,.....ga pa sin nadomešča..... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 A res, Silki? Noooo, ni slabo! Za kompenzacijo doma TaeBo delam... Tudi kul. Mam pa en pomislek, tudi na tiste "organizirane" variante. Se mi zdi, da premelo poudarka dajo na tehniko, pol se pa folk poškoduje. Ok, jst že vem (zarad karateja), kako se brca in tepe, da se ne pofavlaš, sam poznam par punc, k so si vse pofaulale - kolena, kolke, komolce, zapestja. Ni mi kul to... Kaj pravte? Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Ja se strinjam s tem,....pa ni to sam pri borilnih,.......sej tudi nepravilno izvajanje jogijskih asan lahko privede do poškodb,.....telo je potrebno postopoma pripravit...nič na silo...vedno samo do meje, ne čez....pa prisluhnit mu Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ahoj vsi (Cosma ) primem telefon in kaj me čaka na njemu - pikapolonica čisto drobčkena, sem jo prestavila na drugo mesto, če bo preživela... se mi zdi da mi prinaša sporočilo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ahoj vsi (Cosma ) primem telefon in kaj me čaka na njemu - pikapolonica čisto drobčkena, sem jo prestavila na drugo mesto, če bo preživela... se mi zdi da mi prinaša sporočilo Definitivno jo daj na kako rožo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Ja se strinjam s tem,....pa ni to sam pri borilnih,.......sej tudi nepravilno izvajanje jogijskih asan lahko privede do poškodb,.....telo je potrebno postopoma pripravit...nič na silo...vedno samo do meje, ne čez....pa prisluhnit mu to....definitivno do nadaljnega od športanja sam kavč in daljinc pa če bo huda sila pazljiv premik do hladilnika too danger ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ahoj vsi (Cosma ) primem telefon in kaj me čaka na njemu - pikapolonica čisto drobčkena, sem jo prestavila na drugo mesto, če bo preživela... se mi zdi da mi prinaša sporočilo pomlad bo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Kar ne izkusiš, vedno izgleda lahko (ali vsaj lažje). Ni pa preveč modro soditi, dokler ne izkusiš sam... Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Madonca, komentirat nisem mogla wtf????*Mateja, zoboderka se je preselila sa Črnuća na Vodovodno, še vedno ista, še vedno fajna *Lia, cingl-cangl jest imam tudi ene par rut doma, bi lahko naredile eno trebušno lnf delavnico ...tudi meni ni jasno kako se uskladijo vsi deli telesa v različne smeri morem tole še mal povadit.*Amiska, pridna fitnesarka....men se ne da *Silki+Amis se pridružim kimono krožku, ker sem pofavlana od tkwd-ja zdele čičam in čakam, da se porihta potem pa spet v napad vmes pa lahko z vami vadim...če ne bo res moj edini šport kvačkanje na kavču *Pujsa, kok si ti vzdržljiva...*Ksenia, samo da si ok Nisem spala ponoči je že dober del dneva za menoj, uspešno moja riba dober miga...zdele peljem pa frizuro na čeking in popravilo, ker ni tak za okol letat....še knjižnica me čaka, sem se navadila, da spoštujem rok vrnitve in ne da plačujem, pol mesečne plače za zamudnino.Še 2x grem spat, pa grem smučkat...skijanje se brzo uči... Lep dan vsem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Madonca, komentirat nisem mogla wtf???? *Lia, cingl-cangl jest imam tudi ene par rut doma, bi lahko naredile eno trebušno lnf delavnico ...tudi meni ni jasno kako se uskladijo vsi deli telesa v različne smeri morem tole še mal povadit. sej to nam laufa virtualno jezik sukat v vse smeri neba za tri D pa dvomim, da bo to kdaj za pogledat drgač pa bolj da smo tiho o tem se bo najdu kak ortodoksnež ki je protimuslimansko nastrojen...počak da se Aakhi probudi Nisem spala ponoči je že dober del dneva za menoj, uspešno moja riba dober miga...zdele peljem pa frizuro na čeking in popravilo, ker ni tak za okol letat....še knjižnica me čaka, sem se navadila, da spoštujem rok vrnitve in ne da plačujem, pol mesečne plače za zamudnino.Še 2x grem spat, pa grem smučkat...skijanje se brzo uči... Lep dan vsem evo prav mi je, kaj pa ne verjamem v ribo nč mi ne gre tak kak bi moralo me vse mišice in vsaka posebej boli tak da še tipkam komaj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Ful soncek danes spet http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/d010.gif Sem zelo, zelo dobre volje!Vedno, ko sem produktivna, sem. Zbudila ob 6, sla za knjige do pol enajstih, potem ko se je soncec pokazal pa na sprehod s psom in zdaj tukaj cakam na kosilo, potem nadaljujem s knjigcam, fitnes, trenja in tko dalje Je pa babi zbolela Nic hujsega, ampak vseeno se moram spravit tja in ji skuhat za par dni naprej, pa po limonce, lekadole pa tak...ocitno bomo sli vsi v familiji skozi tole. Skratka,ful fajn dan Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 civ civ! Predolg lezala (ker prezgodaj vstala ) in me zdaj cajt preganja, mam svasta, sam tolk da se javim. Sonce je. ciao ciao! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Ful soncek danes spet http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/d010.gif Sem zelo, zelo dobre volje!Vedno, ko sem produktivna, sem. Zbudila ob 6, sla za knjige do pol enajstih, potem ko se je soncec pokazal pa na sprehod s psom in zdaj tukaj cakam na kosilo, potem nadaljujem s knjigcam, fitnes, trenja in tko dalje Je pa babi zbolela Nic hujsega, ampak vseeno se moram spravit tja in ji skuhat za par dni naprej, pa po limonce, lekadole pa tak...ocitno bomo sli vsi v familiji skozi tole. Skratka,ful fajn dan hmmm, jest bi bil tud rad produktiven pri študiju, če mi ne bi člankov zmanjkal Moram po nove v knjižnico, pa tele sfotokopirat. Michelle, imate pa res smolo z zdravjem pri vas držim pesti, da bo kmalu bolje mene tudi čaka še fitness, sem se ravnokar najedel špagetov (spet s ketchupom, ker se mi ni dalo it v trgovino po barillo ) in nato vaje z bendom .dober tek, Michelle in pridno študiraj, telovadi, in vse počni s srcem z nasmehom na ustnicah ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 morgen.... k mi ne pstijo vech spat :xx!: vsake pol ure telefon...kokr: a ti vesh kje je to, pa kje je tist, pa kaj...pa blablabla :xx!: :xx!: :xx!: che prou pomislm, jebesh tistih par fichnkou vech... je blo prej boljsh k s bil sam tehnik... nben ni moriu, pa nbenih dodatnih fonou ni blo... pa she kamot se mi je jebal za vse skupi... "Bo zhe.." je rekla mula k se je mujo nanjo vsedu... zlomk...tralala777 tradicionalnih -ou pa itaq de ne more umanjkat... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 dan sem se danes kar zgodaj vstala, vsaj zame je to zgodaj , ob devetih zjutraj najedla, malo pospravla, pol pa šla malo zapravljat denar, kot da bi ga imela ne vem koliko sva z mami kupli ene take lušne bodije pa hlačke v baby centru upam, da bodo sestri všeč.pa zase kupla v eni trgovini eno lušno majčko. ej, cashy, pa ne moreš biti tak, ne moreš jesti špagete s kečapom tam v oni temi s prehrano imaš nekaj receptov. saj ni težko narediti kake omake pa še bolj dobra je od kečapa. ***veliko zdravja vsem*** ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 sej ko bo enkrat Barillo probal, bo kečap samo še spomin.. slab spomin Ob pol 9h mi nekdo po klučavnici ruži in na vrata trka Sem dost hitro dojela, da ima samo nekdo ključe, pa da ne more odpret, ker mam jaz tud ključe not.. Bratec prišel, ma servis tle zraven.. Sva se sam vrgla nazaj v postlo, vsak na svojo stran in zaspala nazaj Jaz sem mela že obiske, kofi in to, tamal pa še kar spi..Pa pomila posodo in pospravla mal kuhinjo, klicala za plin zamenjat, nisem hotla tle viset, da ga ne bi zbujala prehitro.. sam zdaj je pa itak že 1h ura Evo, plan: klicat zdajle za stanovanja, za popoldne, pol pa dve urci španščine...Pa mal bi lahk o seminarski začela razmišljat.. Sonček je WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 tk da samo ne jamrat , šolniki bubregi u loju... nobenih (prodajnih) planov, nobenih pritiskov, neboneh pogajanj, 2 mesca počitnic (sn malo reko), ehja... pa še plače niso slabe konc koncev...ej, sori, bobi, kolk sm smotana... čist pozabla zravn dodat, da pa to ni nč v primerjavi z našim bobijem (veš, da vem, da imajo eni stokart težje pogoje in jih bedno plačujejo in vse... sam sem mela slab trenutek pa mal pošimfala tele fore... a veš, kakšen je predlog vlade o pokojninskem zavarovanju? starejši od 53 let lahko prečkajo cesto pri rdeči luči, starejši od 63 jo morajo pa obvezno... sej sploh ni hecen, kar se grejo zadnje čase :xx!: ) *cosma, tenkju... na vodovodno mi je ušla ... buuua, zej se bom pa mogla za kazen, ker se nisem prej spravla, v center drenjat in parkirišče tauhat... *frizuro mam za na bolniško ... pa cel šop položnic, prazen tank in nekam ploščat tošl *jutr bojo pa moji malčki spremljal olimpijski ogenj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 .. nekaj bluziš... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 kwa bluzis mateja! jaz pa: ves f* citypark sem prehodila, pa nisem nasla enga samcatga pisa, da bi bil ok. :|||tolk sem zmatrana. :|||mah mal me vseen stiska tale poroka, da nom tazaden capelj tam. :|||otocec pa to! sem hotla kero tole *etno* sceno mal, ki je zdaj 'in' pa sicer glih ne nosim, sam pac en pis mi ne bi skodil... in je sama plastika, me kar strese ko se spomnim, ce mi je pa blo NAD (), je bla pa cifra 34. :xx!:pa hud plasc, zivozelen, res hud, super kroj, sem si ga ze skor kupila, sam pol bi mela sam plasc lep, a spodaj pa bom naga al naj tam v plascu sedim. pa creprAV mi je pasal, ga nisem, pa res hud ko shus.... nekak prevec ga je blo okol ramen, pa sem taka taf zgledala pol se bolj.. tud usnjenga sem probala, zelenga, pa je blo isto. :|||ce se nisem 25x slekla pa oblekla.pa v bistvu tud dobrih stvari nekaj, sam pac cifra, barva pa tko...in zdaj vse to skombinirat, kaj naj mam.joj kaksni problemi. drugac sem pa v Limoniju probala en parfum in se zdaj lepo disim, mi kar pase, v bistvu mi ful pase.sam nisem si ga kupila, ne morem ga zdaj se s tem srackat.joooj.muke jezheve. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 aja, jaz pa gledam, kaj nora, a zarad zivozelenga plasca, jakamuda, taka sem rped 25 leti ze okol hodila. sploh nisem pomislila, da bi lohk ble kere tele asociacije.ja nc pol ga grem pa kupt. joj vcas sem imela celga boga takih cot in cotk, od raznih babic od frendov, tak mal na charlestone look, no to mi je nekak edin pasal od *tega*... sem mela neko zlato obleko, z zelenim necim not, tak mega material, oprijeta, taka v stilu MM recimo, taka zlo zhenska, mi jo je frendica posodla.Pol sem ji jo morala vrnit, in ko jo je imela spet ona, so jo vsi sprasval, ce ma mojo obleko. (ker jaz sem cela vanjo zlezla, na njej je pa mal bolj visela pa cist drugac zgledala).Pa neke zhabe pa cipkaste raznoraznosti.. pa klobucke pa tak...no cim sem sla na bobne, sem opustila ta staf, od tedaj sem pa spet na kavbojkah in na tem svojem bolj nekak 'sportnem' imidzu, ker se najboljs pocutim.saj pase mi, marsikaj, sam ko ne znam nosit.kako naj delam korake v oprijeti obleki do tal? da ne govorim o kaksnih desetcentimetrskih stiklah! SCHTRAUFENPACHT! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 sej ne rge za prepricat se.. gre za to da si tolk casa ponavljas, kot papiga ce ces, da zamenjas program...zdaj cim razmisljas, so vse take tecne pa temne misli..skoz nam kaj po glav hod, eni se se ne zavedajo.tko pa zacnes LEPSE MISLIT in se ti dogajajo lepse stvari. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 ane? absolutno! ker preprosto deluje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Deal! Tud pišem si na listke. Nekaj se že bo spremenilo, ane? Pridna....sm se prej smejala, k sm brala, da si že par dni ponavlaš, pa nč....kaj je par dni, v primerjavi z par desetletji slabega razmišljanja, a? Kr lepo pridno nadaljuj, pa, če boš mela srečo, boš pr 50-ih carica. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts