Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

.kaj je par dni, v primerjavi z par desetletji slabega razmišljanja, a?

xyesx x!x

Mystica, pejt v to temo, pa se tam mal prebiraj, smo kar dobro govoril (pac V ENI OD tem xrolleyesx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ehhh.. oprosti, zakaj le, saj pogovarjamo se lohk, saj je forum, sam treba je presodit, kdaj je dost.. saj jaz tud vcas ne, ampak praviloma pa kar. tko da, ni to problem, problem je ce dva cist zasolirata na 2 straneh s pogovorom, ki se res cist nikogar drugega ne tice niti za druge ni zanimivo.

to pa je zanimivo, saj se kdo drug bere in bo kaj odnesel, saj se dnevno s tem tule vsi ukvarjamo (pozitivne afirmacije ipd.)..

dnevnik je dnenvik, mi imamo pac tko dinamicnega, si se damo fidbek, jasno tud si recemo, o kok sva se mele vcer super pa vse, sam ne pa da rata na konc sam se to, v vse vec temah....

jasno da ce nas je tolk, te ta komentira, pa pol ti njega nazaj pa se onega nazaj in ck, mas 5 postov, ko si normalno komentiral.. vendar ce bi pa vsakdo se vsakic pol se 5x one smeske nazaj, cist vsak, cist vsakic, pa bi blo sam se to, ne bi blo placa vec za bolj ornk debate.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xDDx x;)x hehe, glih ti to pravis, je pa lepo, ko spodbudis mystico in tkole mal 'pomagas'. :palec: :vio:

Picasso

joj skoda pa glih zdaj ko si zacel dnevnik pisat pa sem si glih rekla, o glej super, santosa veckrat vidim zdaj...

No ja, kjerkoli bos, se imej dbest! :palec: xcheersx

Bos pa tolk rajs nazaj prisel. xDDx :palec: x8Dx

x:Dx Sem že nazaj ! x:o)x

Včeraj sem imel en tak fleš, da sem se kr spakiral, prižgal avto in se odpravil v Trst na trening ! :vtz: xDDx

Imam že dovolj tega bluzenja...in, ko sem tukaj sedel...mal brav vse skupaj...sem se uprašal 'pa človek, kaj dogaja s tabo, halo' ! :vragec: Še danes sem šel malo teč...počutje :palec:

v glavnem Nizozemska odpade za nekaj časa...saj sem se dogovarjal danes z mojim managerjem iz Italije...za eno opcijo ! xcivx xcivx xcivx Hočem v Superligue: http://www.superleague.tv/ !! :vragec: Je rekel, da bova naredila en test z enim od teh borcev v prihodnje v Trstu na eni od Gal, kjeri on organizira, saj on je tud promoter enega tajca, kjeri je eden med najboljšimi na svetu...pa je rekel, da dela tud na tem, da bi njega spravil v to ligo ! :palec:

Tako, da v toku tega leta me boste lahko gledali potem eurosporta x:Dx x;)x :palec:

Danes se počutim dosti bojše...kriza je že mimo. :palec:

xsrcx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

o santos!!! x:Xx x8Dx :palec:

(:vragec: x;)x)

Mystica, daj ne bluzi, sam sprost se! xokx

Picasso

O, lejga Santos x:)x Se mi je zdel, da ne boš zmogel dolgo brez x;)x x:o)x

Sva se z mačkom odločila, da skenslava sprehode do pomladi.. Je tolk težil, da sem ga prejle ven peljala, pol je mel pa take probleme x:Dx bi najrajši 2 cm nad tlemi hodil, da ne bi blo treba po snegu x:o)x Sva nekak prišla tam do konca ulice, ene 200 m, pol sem pa rekla OK, dost, greva nazaj, ni nič s tabo.. Pa se obrnila, tamal pa gaaaasaaaa in sva bla v par sekundah pri vratih x:o)x Ena teta ravno iz avta stopala, pa ji ni blo čist nič jasno x:o)x

Zdaj se pa revček tle na mizi umiva in smili sam sebi, ker je kao ves moker in ga zebe x:o)x x:Dx

Ful me oči pečejo, sem mela cel popoldne ugasnjen računalnik in vse tele štose, še brat ne morem.. ampak si bom vseen zdajle fajn luči nažgala in se spravla mal učit...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

dogodek dneva: pomila okna! bravo jst! :vtz: (nije svaki dan subota x;)x)

pol šla v merkatorja, pa še enga, pa v tuša, in nikjer nimajo tortilj :sniky:! dobila sem jih v šparu, stanejo pa 500 sit, 8 tortilj! kar še ni tolk, v merkatorju so 800 (al 900), kadar jih sevede majo :xx!: nč jasno, zakaj so tko drage?? sej to je ja sam moka in voda... pismu, jih bom js začela delat! x8Dx xcivx x:o)x

jutri mam babji žur x:px xDDx, pa jalla dogaja :onfire: x:px (inf. za trenserje :flowers:)

a mi lohk kdo posod 30 jurjev? :8):

po moznosti en tak, ki mi lohk nakaze na moj tr? xDDx

nadnujno rabim, nimam cajta pa za schtr. mitja dal izjemoma in dost nepricakovano (v smislu cifre) 50 jurjev pri mehanakrju, 120 je bla registr., neki izredni stroski se...

zdaj pa tole, ko se nenadoma zavem, da je pa blazno pomembno al kaj...

in sliko okvirt se. x:o)x

ker... mah.... ojoj...

vrnem lohk... hm, do najkasnej 5.

sory ker to sprasujem, sam... zakaj pa ne..

aja. lohk tud z obrestmi. xDDx

no tko... :8):

Picasso

O, lejga Santos x:)x Se mi je zdel, da ne boš zmogel dolgo brez x;)x x:o)x

x:Dx Kako naj brez Vas !! x:Ix x:o)x

Glede nato, da počasi opažam, da res nimam kaj delat tukaj... xrolleyesx

Morda je bolj družba tista katera me vleče sem, saj ste vsi xsrcx ja no, ne prav vsi...večina pa ja... :inocent: x:Dx

Včasih se mi sphon ne da pisat...ker meni že od vedno ta tehnologija PC :xx!: sovražim to !! x:o)x Jaz se najraje pogovarjam s človekom na četiri oka...ne pa kr neki...! xracx xrolleyesx x:Dx

Pa je kr nekaj meni zanimivih tem...sam kaj, ko hočem kaj povedat...mi v hipu iz glave odide xg:Dx Pol pa napišem čist kontra pa kr neki... xsmx

V glavnem sem se odločil, da ne bom več zahajal v nobene teme...razen teh, kjere komuniciram(o) ! x^x x:o)x x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Jst sm pa čist zihr tanartaboljšo večerjo jedla!!! :yumy:

Endivija z dobrim olivnim, pehtranovim kisom, zraven pa sveže pečen polnozrnat kruh (tokrat s kvasom - hvala bogu) z lanenim in sončničnim semenom... x:px

x^x

Marsa, mogoče bi pa v Zari kaj za oblečt najdla?

Mystica - resno vprašanje. Zakaj ta tvoja mačkica enkrat ful nori, drugič pa tako na izi muva??? A se to še komu drugmu dogaja? Misteriji, misteriji.

xideax A ja, zato pa - Mystica. :palec:

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

a mi lohk kdo posod 30 jurjev? :8):

po moznosti en tak, ki mi lohk nakaze na moj tr? xDDx

nadnujno rabim

sicer sem prej v enem postu jambrala o ploščatem tošlu pa to, sam če je nad nujno, ti posodim. Problem je edin, ker je težka, da bi ti jutr nakazala, ker mam tolk zabezecan do 21h... lohk mi na OS številko računa, pa, če mi uspe zjutrej nekak spalamudit do pošte ob 8h, ti javim...

ejj. xsrcx

naj hvala Mateja!

In vsem, sem se ze zmenila, ze zrihtala.

zlati ste res. xsrcx xokx

nad pomen...

ah kje, da bi zdaj kdo zadnje ficke zarad nekih.. mojih *prestizev*,... sam.. je pac tko.. je kar v bistvu nadnujno res. xDDx

hvala vsem, res, se 1x.

fantasticno se mi zdi. xokx

Picasso

Ne vem kam naj dam, da bo kakšen Kroki in še kdo našel... :inocent:

Bo kar tule...

nažiram se s kumaricami in delam urnik za počitnice.. če ne bom imela nekje napisano kdaj in kaj, ne bo nič od mene...

loesje

Spet nazaj -

Tako, da v toku tega leta me boste lahko gledali potem eurosporta x:Dx x;)x :palec:

Danes se počutim dosti bojše...kriza je že mimo. :palec:

xsrcx

O, Santos KUL......Pa pravi čas nam sporoči termin, da bomo vsi pred TV :eek: :eek: :eek: x^x

Jaz sem danes preživela en tak ful težek dan......v vseh pogledih.....

Vsi okoli mene tečni....pa vse bi imeli takoj in sploh ne morejo razumet, da sem jaz pač dobre volje in jih ne zezam če se cel čas smejim....Mater je en folk zatežen.... :xx!: x:Dx x:Dx x:Dx

No, na koncu smo bili vsi zadovoljni in kavico smo spili ob pripovedovanju vicov....Torej sem vesela, da sem kolege spravila v dobro voljo..... :palec: xDDx

No, za nameček mi pa še fakulteta ni odobrila takšnega imena, ki sem ga hotela imeti za postavitev foruma, zdaj se pa moram zafrkavat pa poiskat nekaj bolj pametnega, razpoznavnega,......pa sem celo frko naredila, ker moram vse podatke premeščat, obveščat člane, pa pošiljat na iskalnike nove zahtevke.....skratka bo pestro..... x:o)x :sori: xrolleyesx

Eh, mi vsaj čas hitreje mine....

Lep večer želim vsem..... xsrcx x:Xx

Smisel življenja je največja sreča

uh, hudo, tako dolgih in intenzivnih vaj z bendom pa še v lifeu nisem imel- od 17.00 -21.30 ampak reeees, samo drkanje in igranje, vse skup ni bilo 10 min, da smo imel pavze... naštudirali za 2 uri programa...torej okol 30 komadov...

če bo šlo tko naprej, bomo čez 1 mesec že profiči.

x8Dx x^x

sem tako prijetno utrujen od tega, ker vem, da sem naredil končno nekaj koristnega zase, da je nek napredek nekje...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

(*

cosma, tenkju... na vodovodno mi je ušla :sori: ... buuua, zej se bom pa mogla za kazen, ker se nisem prej spravla, v center drenjat in parkirišče tauhat...

frizuro mam za na bolniško :madpro: ... pa cel šop položnic, prazen tank in nekam ploščat tošl :o|o: xnckrivx

Nisem vedela, da ti tudi hodiš k Poloni. Ma Vodovodna-Verovškova, parkir placa kokr hočeš... To tm k sta od LUZ-a 2 zgradbi. Pol za ovivnkom imaš pa Plinarno, če zaviješ levo....

*Frizuro dons peljala na remont, k eni frizerki v bližino in spet spoznala, da ne smem biti lena in moram lepo do svoje frizerajke, k imam zatežene lase in ona to obvlada, tale mladina pa misl, da je vse skupaj en hec...pa pol nisem najbolj srečna...ampak kwa čem itaq bom zdele cel teden pod kapo pa v savni se pajsala..tko da je res čist vseeno...

Pa kr neki se dogajal...pa ne bom težila, da nau Aliana imela velik za brati x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

mater kaksne frende mam jaz!!! x^x :eek:

sploh si jih/vas ne zasluzim..

se mi pa ne da nalozit o *pristnih* realnih odnosih in o net scenah... x:o)x x;)x x:px

tko da, kaj naj recem,..... problem solved in.. nom rekla glih one minute, pac pa tam nekje, glede na to da rada pretiravam, bi blo brez veze rect.. in ten years. x:o)x x:px

sem pa preracunljivka (enkrat mi je rekel mitja in sva se skregala, pol se je pa *izkazal* x:Dx :vragec:, da sam ni dobr besed uprabil, pojmov... recimo prakticnost je bla to, mislit na vse, tud nepredvideno.. in pol - preracunljivost. :|||) - sem si spucala ene dva osa. :) xDDx

Picasso

Pa kr neki se dogajal...pa ne bom težila, da nau Aliana imela velik za brati x;)x

x:Dx x:o)x ti kr dej ven iz sebe (da ne bom pol kriva za kašne čire na želodcu al kej :o|o: ), sam PREJ povej, da ni za brat x;)x

loesje

Spet nazaj -

Pa kr neki se dogajal...

Aham, bilo kar pestro, sem se presenetila, kako sem eno zadevo sprejela, pa razložila tako znalsko, da sem še dragega prepričala da ni panike, brez kakih argumentov takih oprijemljivih, razen onega, da nas Univerzum podpira in da ziher bo najboljš za naju. Kok se mi fajn zdi x:)x

mater kaksne frende mam jaz!!! x^x :eek:

sploh si jih/vas ne zasluzim..

sem pa preracunljivka

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx Nič od tega ne štima. Marsa k spovedi :P

Nič se mi ne spi še, jutri bom pa spet koščke po postelji zjutraj iskala, da se sestavim za it x:Dx . Mogoče imam pa priprave na osvežujoč spanec stoje na železniški spet x:Dx . Pa še lase moram umit x:o)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Nisem vedela, da ti tudi hodiš k Poloni.
temu se ne reče 'hodim', ampak 'pejd že enkrat!'... kolk se obiram s tem, ne morš verjet... cifro pa naslov si mi pa ti dala ene 100 let nazaj (še dobr, da mi niso zobki vmes že ven popadal)... ravno prejšnji teden pa je tamala udarla po mizi, da zdej se pa že nekam spokajva in sva rekli družno, da bi k Poloni...

blagorčka za frizuro... vsaka je boljša od tele krize na moji glavi... sam, kam v tale štrapac nej vtaknem zdej še friziranje (pšššt, bom hitr nehala, bo spet bobi uletel, da bluzim xcivx xDDx... ti maš srečo, aliana, zastop, da morš iz sebe dat zavoljo čirov pa tega, sam bobi ... :o|o: xDDx x:o)x )

*

marsa, ni nobenga dvoma, da si zaslužiš tanartaboljš x^x xyesx xsrcx

*

pujsa, men sploh ni jasno, kako ti tole sfolgaš... ponoč čukaš, sred noči že vstajaš, čez dan vsa poskočna... kapo dol, res :medal:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...