Marsa 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 marsa, ni nobenga dvoma, da si zaslužiš tanartaboljš *pujsa, men sploh ni jasno, kako ti tole sfolgaš... ponoč čukaš, sred noči že vstajaš, čez dan vsa poskočna... kapo dol, res ej stara thanx!!! ( ) jp, pujsa je zakon res.. ponoc chukas! pujsa kako sfolgas, ponoc ga cukas, podnev pa nc ne zres. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 pujsa kako sfolgas, ponoc ga cukas, podnev pa nc ne zres. ... sem psa zbudila s svojim režanjem funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 mene tud mimi skoz debelo gleda Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 prva vrstica no vsaj. Ja, ta prva pa res, sam sem jo zarad smisla vključila zraven pujsa, men sploh ni jasno, kako ti tole sfolgaš... ponoč čukaš, sred noči že vstajaš, čez dan vsa poskočna... kapo dol, res sej ne zmeri, zdej mam eno tako obdobje končno spet, da je kej od dneva. Mogoče ker ni treba zjutraj snega kidat, al pa je res magic v stoječem spanju na železniški ej stara thanx!!! ( ) jp, pujsa je zakon res.. ponoc chukas! pujsa kako sfolgas, ponoc ga cukas, podnev pa nc ne zres. Sam ob sredah nič ne žrem . Ja, mam vsaj kej od dneva, če ne je pa sam služba, domov, neki pojest, pa zavalit se . Pa glih ta prave dve se oglašata, ko se bosta itak enkrat nek same sebe srečale. Kaj vse počneta vedve, bosta pa mene tle sekirale . Klinčič, zdej z mokrimi lasmi pa tut ne morem spat, fena pa ne uporabljam preveč rada . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Aham, bilo kar pestro, sem se presenetila, kako sem eno zadevo sprejela, pa razložila tako znalsko, da sem še dragega prepričala da ni panike, brez kakih argumentov takih oprijemljivih, razen onega, da nas Univerzum podpira in da ziher bo najboljš za naju. Kok se mi fajn zdi Pujsa ti vse znalsko spedenaš! V soskladju z vesoljem. 'pejd že enkrat!'... ... ravno prejšnji teden pa je tamala udarla po mizi, da zdej se pa že nekam spokajva in sva rekli družno, da bi k Poloni... ti maš srečo, aliana, zastop, da morš iz sebe dat zavoljo čirov pa tega, sam bobi ... )Še dobr, da imaš tko vestnega otroka, drgač ne bi bilo nič iz tebe ...le pejta, k je res dobra, ti lahko bast iz prve roke poda občutke. Pa še čist nov vesoljski stol dobi naslednji teden .... jihaaaaa se bomo fijakal k v star tracku Ja, če me kdo zastop, na tem forumu je to Aliana tko da Mateja, zamenjaj mogoče mal frkvenco, pa se bo našel kdo s kančkom sočutja do tebe...lej jest sm rabila skor 5000 postov, da me je Aliana začela poskušati razumeti...ženski takoj jasno, da če ne povem, prec čir na želodec udar :OO!: Lohk si jo pa delive *Marsa žanješ, kar seješ. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Ma ja, mene je dost za dve, ni panike, me lahk delita (sam se zmen naprej z Bobyjem, Mateja, da nau pol on mene kej ) Tale zobarca... hmm.. jaz bi tud v bistvu mogla, pa ne grem več nazaj v Vn. Gorice, ker mi je nazadnje podturila ta črno plombo, brez da bi me sploh kej vprašala A to samoplačniško al ma koncesijo? A lahk še jaz naslov dobim WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2006 ne da se mi iskat one teme, kako se pocutis (nenazadnje jih je vsaj milijon, aja, minus dva milijona, da noumu pretiraval ), pocutim se pa mega. razen da me stiska se okol tehnicnih drugih zadev...sam custveno pa tko.. se pa nadmegadobr pocutim. ampak eno temo grem pa vseen poiskat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Pušnla tarok...ne morm verjet...to se men NE dogaja...zgleda, da se bom nesmrtno in to celo srečno tarapala...če verjamete. Aja, ta roza pulover pa seka...bla občudovana. Zdej pa ne vem, a b šla spat al ne? Mislm, lohk bi se učila, sam se mi ne da...mčkn bom pa le poškillla. Joj, kumi čakam tuš, da me pogreje. Nočko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 sam custveno pa tko.. se pa nadmegadobr pocutim. naj traja ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Morgen , kje pa ste vsi, sej boste pol lajfa prespal , kok se mi fajn zdi, ko sem spala malo, pa sem čist O.K.. Sem ziiiiiiiiher da mora delat čudeže ta osvežujoč spanec stoje na železniški, ne more bit nič druzga . In ko sem se naspala skor do kobnca, je prišel en slepi mladenič na blagajno. In jasno da ni vedel, kera od 73ih dela, če ne vidi, kje kakšna sedi, no pa se je potem le ena zrajtala in ga pozdravila, ko je bil že en meter naprej. Si je kupil karto. Vmes je pa rpišla čistilka z onim ogromnim kombajnom za pucat po tleh. In se glih pol metra stran od tega fanta postavi, da bo ja težje šel ven . No jaz gledam, potem je bilo pa polno ljudi, šolarjev, pa vseh in jasno, da je težko šel proti vratom, vsi še na pol speči niso opazli, da je slep. Ko je zgrešil vrata, sem šla do njega, ap mu rekla, če mu pomagam ven, je rekel, da ni treba.. No sem vseeno, ker mislim,da je bil štos v tem, da ni hotel usmiljenja al pa polmiljevanja, ampak jaz se to bolj s praktičnega vidika. Potem je pa še enkrat zalutal na poti ven. Sem ga šla pa vprašat, na kateri peron gre, pa je šel glih na sosednjega. No sem rekla, super, jaz grem pa na sosednjega, greva lahko pa skupaj. Zdajle vsi še na pol spijo, pa je tule kot v mravljišču . da vem, da je vajen sicer. No sem ga prijela pod roko in sva šla. Je rekel, da tudi on še na pol drema, da ima zato mal več težav. Pa da gre domov čez vikend v Mursko. Pa potem sva prišla na to, da kako imajo ljudje neke predsodke pred vsem, kar je neobičajnega in da se tako butasto obnašajo. No jaz sem rekla, da on pač ne vidi, mi imamo pa kake druge hibe, da pa vem, da marsikaj lahko človek doživi, če ni po standardih. Zdejle pa na šihtku, pa PETEK JE Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Pujsa Avč. Se bojim, da se je migrena napovedala za en obisk... Že mejčkn škilim... :xx!: Držte pesti, da tableta prime, da gre hitro mimo... Jst sm pa radodajka, kar se virtualnih poljubčkov tiče! Pa lep dan vsem! Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Jst sm pa radodajka, kar se virtualnih poljubčkov tiče! Pujsa kot vedno, na mestu Men pa iz nosa teče in curlja :xx!: a imamo kako domačo arcnijo na to temo? Že 3 dan in imam že mal dosti, pa še sinusni kanali me neki žgejo, mamico jim Dons še vse spokat pa popedenat, pa koroški obisk, ki prespi jutri pa družno v planine, pa ne bi rada s takim nosom naokoli reprezentirala, sicer mi čist paše k novi budni ampak se mi zdi, da bo čist preveč rdeče naenkrat na meni. Sicer me pa zdele že 2 dni navsezgodaj meče poštar iz postelje, bogi on k me mora zjutraj gledat, se mi je danes ful režal je bil že ves v elementu pa dobre volje, kako češ mu pol zamerit, no saj je zelo fejst tale naš poštar, imamo zdaj enega mlajšega kot prej...fresh and crunchy Ne psihirat dons, pa bo vse ok- tole je moja mantra današnjega dne. Lep dan vsem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2006 radodajka modelsk... jaz pa ne, ne virtualno ne v resnic.. mislim vsaj kar se tice poljubckov in *tega*. Zdajle pa akcija, ze sibam na 100 koncev. Lep petek vsem! In Sonce je ze v Vodnarju. mal bl dinamicno pa tak. O Cosma, si se pojavla vmes. (*sem imela vse zivo odprto) a spet mas obiske pa vijevaje... planine, fajn se mejte. sinusi? nared si fiziolosko raztopino, to super spuca pa cist naravno je pa izi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Malar bil prej tukaj... ...saj sem si mislila, a mi je tega treba?..sam očitno je, ko mal stene pogledam... Sva se zmenila, da po dveh delih, najprej spalnice in hodnik...potem pa še kuhinjo in dnevne prostore... Gospod je že najavil, naj povem datume, ker bo takrat službeno odsoten... Zoprno, sam po eni strani pa se veselim, je NUJNO treba mal feng-sui naredit...se počutim prav utesnjeno včasih, tolk je ene robe okoli...pa sam prelagam sem in tja... :xx!: Še vedno boljše malar in vse to, kot pa da bi morala na smučanje... :xx!: Cosma, ti pa le uživaj ...če ti obuvanje pancarjev, pa neudobnost v njih, potem pa še vse tiste bunde, puloverji, pa rokavice in vse to...da se lahko pri recimo -20 pelješ po eni zaj**** strmini...predstavlja užitek... Marsa, dober nakup Nič, mejte se...jaz grem do mizarja, da mu razložim moje najnovejše ideje... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 haj.... računalnik mi dela s tako brzino, da je polž v primerjavi z njim formula 1.....pa že tako sem spet neki zagužvana....in še ko utegnem tle kaj pogledat, traja stoletja, da mi kakšno stran odpre....čist tumač! pa tolk lepo ste napisali...me ma da bi komentirala....pa me zraven vsega še ven meče...../%$"#"$#¨%&¨/$%¨##$¨#%$&%¨"$!# in tale računalnik.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Jutro!Ni najboljše jutro. Pripeljali so nam nafto in zdaj je po celem spodnjem štuku vonj :xx!: "Skregala" sem se s fotrom že navsezgodaj. Zakaj? Ker je branjevka. Če pa česa ne maram, je pa izliv opravljanja, ki ga je imel zjutraj o stvari, ki se ga totalno ne tiče, za drugega je pa boleča. Live and let live, ampak me razjezi vseeno, ker ponavadi tega ne dela. Potem je čisto popizdil in ni znal argumentirat. Ker itak ni mogel. Sej vem, da to ni moja stvar, sam včasih se je pa treba postavit mal v drugo kožo. Skregana pa ne bova dolgo, ker moram danes par uslug mu narest, tko da... Joj, kolk ne maram takega opravljanja :xx!: Imam pa 1000 opravkov danes, tako da niti ne vem, kje naj začnem. Sami taki birokratski, najboljš da zavlečujem kolikor se da Bo že boljs LP Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 opravljanje :xx!: moram po kopije člankov v kopirnico, pa potem vadit petje, klavir, sploh harmonko, pa it v knjižnico, in v štud. servis z bratom po izkaznico, ker bo tud on začel fitnessirat, da si bo lahko po študentski ceni mesečno kupoval... nej se kdo spomni še kak opravek no, ker drugače bo vse narejeno v 3 urah potem bom pa dolgčas zganjal na lnf-ju ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Jst sm največji les, kar se zgodovine tiče...pojma nimam!!!!! Madona, me je kr sram, da sm tako tele! :xx!: Ampak nikol mi ni bla blizu, ker pač nism mela fajnih prfoks in pol niti volje nism mela in zdej se grem direkt u glavo ustrelt, k sm tok butasta. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Pikica, kar vpraši me, če kaj ne veš, mogoče se pa celo kaj spomnim... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Ja, hvala...sam mi to nč ne pomaga, če ti veš, k se bom mogla kr sama napiflat za izpit. :xx!: Ma, za v rt brcnt sm. no. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Cosma, ti pa le uživaj ...če ti obuvanje pancarjev, pa neudobnost v njih, potem pa še vse tiste bunde, puloverji, pa rokavice in vse to...da se lahko pri recimo -20 pelješ po eni zaj**** strmini...predstavlja užitek... dej nehi me že doma traumirat ..... jest pol rečem, da me noga boli (k me itaq) pa počakam v gostionici v podnožju gondole ...najleši del smučarije mi je itaq tisti moment, k dam dol pancerje...pol pozabim vse kako sem jih zjutraj obuvala mrzle, pa kako me je v rit zeblo na sedežnici, pa kako je veter pihal, da me je skor odneslo, pa zeblo k cucka, pa kako sem si roke spet odrgnila ob vezi, ko sem jih prekladala, pa kako sem se jedva zmuvala med poledenelo progo in kuclji, pa da sem požrla že 2 ketonala zaradi kolen ob 13h, pa da mi kožo na obrazu skup vleče od sonca in vetra in švica, pa ko dam kapo dol frizura za na bolniško, pa ko zgubim labelo in me ustnice pečejo in se na konc tedna že vsi samo z eno mažemo in molim, da ne dobim herpesa ....Oh, kok je užitek smučat Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Ja, hvala...sam mi to nč ne pomaga, če ti veš, k se bom mogla kr sama napiflat za izpit. :xx!: Ma, za v rt brcnt sm. no. aja, no taka je torej zadeva...se vseeno priporočam, če bo potrebna kakršna koli pomoč v zvezi z zgodovino...sem na razpolago kolikor bo v moji moči in spominu seveda ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2006 :xx!: x!x za zgrist se!!!!!!!!!!!! avto mi ni vzgal :xx!:, sem skor duso spustila z ono 4., se enga starga gospoda zgnjavila, je se on sopihal, da sme rajse rekla pustte, pol je se soseda svojga moza zgnjavla, da je mroal ven pridt .. pa ni slo, ker nismo mel pravega toucha, v bistvu mora bit sam en, da drka ono sem pa tja v 4., pol pa ck v ler pa vklop, pa je delal... dons pa ne. :xx!: ampak! potozim frendici, pa prav, prid z busom do mene, pa mojga vzam (ko je v sluzbi do popoldne). tko da, jess! res mam ena a frende. uh zdaj sem tolk zmatrana, da si bom se eno kavico skuhala. ej lej to, dons je petek! RES ob petkih strajka al kaj!? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 dej nehi me že doma traumirat ..... jest pol rečem, da me noga boli (k me itaq) pa počakam v gostionici v podnožju gondole ...najleši del smučarije mi je itaq tisti moment, k dam dol pancerje...pol pozabim vse kako sem jih zjutraj obuvala mrzle, pa kako me je v rit zeblo na sedežnici, pa kako je veter pihal, da me je skor odneslo, pa zeblo k cucka, pa kako sem si roke spet odrgnila ob vezi, ko sem jih prekladala, pa kako sem se jedva zmuvala med poledenelo progo in kuclji, pa da sem požrla že 2 ketonala zaradi kolen ob 13h, pa da mi kožo na obrazu skup vleče od sonca in vetra in švica, pa ko dam kapo dol frizura za na bolniško, pa ko zgubim labelo in me ustnice pečejo in se na konc tedna že vsi samo z eno mažemo in molim, da ne dobim herpesa ....Oh, kok je užitek smučat ....končno en pošten opis smučarije.... no, pa vseeno se mej fajn... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2006 pa res! zlo navdusen opis enga raka. home sweet home pa to, pa ce je se tolk lustno drugje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts