Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

Teli smučarski opisi od Astre in Cosme so pa za uokvirit :palec: x:Dx x:Dx

Šele zdajle se s postelje spravla.. Ko je bil pa mačk tko luštkan, je prišel se mi na trebuh vležt in se umivat.. in pol je zaspal.. in nisem imela srca, da bi ga zbujala x:o)x

zdaj bi pa morala to pa ono pa tretje.. Pa se mi ne da.. sploh tisto prvo dvoje ne, ko bi se mogla na neke kave dobivat.. mi ful ni danes do nekega čvekanja :o|o: Bom kar skenslala in prestavla na drug teden..

V knjižnico pa ja, da naberem knjige in se pol zabubim :palec:

Marsa, boš ti počas mogla avto zamenjat al kako :sori: :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ja ne, saj je sam starter pa se to sam zobec (vcer sem odpovedala mehankarja, no elekt., ker "dons nuijno rabim avto". x:o)x

pa sva zmenjena za pondelk.

Itak je pred menjavo zobnika na vrsti se brusenje, je kul tip, cimmanj stroskov da mam pa to....

mah... x:o)x

ja men tud mimi pride lezat na bok al pa na hrbet, ce na trebuhu lezim, pol mi pa za vratom prede al pa mljaska. x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...pozabla napisat da ko že vsi izgubimo **libelo** tm ene 4 dan...ponavadi privlečemo eno iz arhiva od predlanskega leta, že malce izsušeno in si samo ustnice pošmirglaš :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jutro ! :inocent: x:Dx

Danes sem po dolgem času...ahmmm... :inocent: mislim, da od novga leta, kako se ne zbujam pred enajsto, super ! x:o)x

Aliana,

mislim, da bom moral tud jaz zamenjat avto...in to v kratkem. :o|o: Upam na kakega BMW x:px x:Dx

OK, danes petek, dan za metek ! xokx Popoldan ob 17 uri. spet v Trst na trening...pol pa povse verjetnosti delat v Koper ob 22 uri. Saj danes bo poseben petek z Radiem Capris v TheCity-ju - Vse najboljše Kozorom ! x:Dx :palec:

Danes bo večer namenjen samo Kozorogom, a ni fajn to. x^x x:o)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Marsa...petek x:px ...bo res nekaj na tem xrolleyesx

Cosma... x:Dx :palec: ja, tako nekako...

Pozabila si omenit, kako je fajn, ko te lulat pritisne... x:px

Astra

Ah ja....lulibar zgodbe, k je wc vedno v kevdru, pol pa štorkljaš v pancerjih dol po mokrih stopnicah...pa sekreti so vsi mokri, pa nimaš km dat rokavic pa bunde itd...najslabš varijanta je če imaš kombinezon v enem :vragec: ali pa ko moraš peljat otroke na wc xrolleyesx o đizs.... ma samo da imaš tanajtanovejše brille za razkazat, vse odtehta x:Dx x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Eh, ponavad ne delam tega, zdaj sem pa mal poslala SMS in spomnila nase.. Upam, da bo zaleglo... :inocent:

Lia, upam, da si kje blizu... pa upam, da uspe...

loesje

Spet nazaj -

Lepo se imej, kdorkoli to bereš!

(Skoraj nič časa nisem imel za branje forumskih zadev.)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Prevozila mesto po dolgem in počez, vse uredila, sam ene knjige nisem uspela dobit.. ampak OK, mam itak tri slovenske in dve španski (500 strani, a so nori :o|o: x:o)x ) za čez vikend..

Stala v koloni 10 minut in čakala, da se je tipček z olimpijsko baklo mim sprehodil (no, ok, saj je tekel... ) pol pa ugotovila, da grem lahk po drugi poti x:Dx

S kavico ni blo nič, tip mel ugasnjen mobi... kar je kul, se mi ni blo treba zgovarjat x:o)x

Nabavla hrane in vsega, da se mi do ponedeljka ni treba več premaknit iz stanovanja... sam halo, čist nič takega kupila, pa je šlo 7 jurjev xrolleyesx

Najedla se že, še kofi si nardim, ker drugač bom odplavala.. pa med knjige :) Pa ugasnila bom tole zverino do zvečer...

Ej, kaj me je pa dons v najboljšo voljo spravlo... da mi je sonce celo pot v učke svetilo :love: to jaz rabim za živet, ja :palec:

loesje

Spet nazaj -

OJ!!! x8Dx :palec:

ful dobre, sam cist unicena.. :V: :zz:

se nalozit se mi ne da, bom pol, najbrz.. v glavnem vse sem ubodla. xokx fantastika.

no glej glej, saj znam tud na kratk povedat. xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:wOOt: madonca...o čem to vidve....Marsa a greš za pričo....k frka okol nakupov :sori:

Pika jej, a ti s pa tetkica?...čestitke (mam tud jasno) :palec:

...ježeš sej verjetn sem mim usekala, pr Marsi že....pe Piki verjetn ne.. :8):

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Ja, sm teta že skor 4 mesce....čez 1 mesec bom pa botrca.

Marsa pa mislm, da ni priča, sam gre pa na ohcet, ap ni mela kej za oblečt, zdej pa čakam, da vidm, kaj si je kupla. x:px Dej pokaž, no!!!! x:Dx

aaa thanks za pojasnilo....čestitke mal pozn ampak veljajo še, ane? xDDx

Marsa dej vrž gor tiste bleščice pa prosojne razporke no,... k te toooook fehtamo xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Bolje pozno, kot nikoli. x;)x Tenks, bejba...sej, zdej nas pa zanalašč pusti čakat, da bomo vse nestrpne...Marsa, a bi že oblkla tist, lepo prosm, no...s Silki že cepetava z nogami. :lol:

Jst grem pa dons densat,. Končno. x:px

Pridna bejba, da greš migat!

...jest pa še ene tabele počakam pa domov....mam dost za dons....pa upam da bo pred tabelam še kaka fotka prletela! x^x

Kakšna taktika... da bi dvojčkom poste nabijal... x;)x x:Dx

Jst pa RES RES upam, da bom lahko nasledni teden javno oznanila, da mam službo x:px x:px x:px

:palec: Držimo pesti. Močno! :palec:

Ti, a bo grafološka razlaga še letos? No, sam vprašam, nč ne prganjam. :inocent:

Marsa dej vrž gor tiste bleščice pa prosojne razporke no,... k te toooook fehtamo xDDx

joj a ves da sem res clo tele neke cunjce gledala in jaooooj, kok men to ne pase. x:Dx x:px

ma ne, nisme in d mud za fotkanje ze dolg... sploh me ne prime, se ce vidim lep prizor, se mi ne da.. nimam obdobja.

ja nc, plascek me je pocakal. xDDx

vcer je frenda bla jezna name, da si ga nisem, je rekla, ne morem verjet, da si ga nisi, ko sem opisala. ker da prevec taf v rame, je rekla pac jih mas pa to, men se zdi pa dbest (ko sem *utemeljila* z enim plascem, primerjala, ki ga pozna, pa se men zdi da mi ne pase, no ona pa prav da mi xDDx).. in me je nakurla.

mi je dons mail pisala - a si ze sla po plascek?

jaz pa, ne, avto mi ne vzge. x:o)x no ostalo pa veste.

neverjetno, imam tak stil in okus, da me je vse moje pocakal. nic se grebla na razprodajah in nic.. uletim, ko je ze vse izropano, izi probam lohk vse, nobene guzve, prijazni prodajalci... x^x in stvari prej znizane na 50 zdaj se na dodatnih 20 pa tak (in to zves na blagajni, ko si ze pozrl ono prejsnjo ceno in je pol kar manj! :eek: xokx). x8Dx tko da nad dober ulov res dons, nad hudo. xsuperx

pa en jacketek (v bistvu taka srajcka skor bolj, kar sem blazno iskala oz. zelela in ze nekoc nekaj probala, pa ni bla cifra prava, ta je pa se boljsi v vsem) zametni, pa ene cevlje, take supergaste, take divje zelene...

pa se dve majici (za djabe)

Pa se pri frizerju sem bla. x^x

Pa se v knjiznico sem sla za frendico, ce sem ze mela njen avto.

...

zadnjic sem si rekla, ko mi ni vzgal, ok se boljs, je ze prav... kaj cem rint...

a dons pa! x!x Ni sans! spodaj sem kar stala ob avtu.. in da ne.. da nekaj MORAM... in pomislila, a res, a se staram, vcas sem bla taka skorpija, da ni blo da ne bi blo! x!x NO WAY!!! da se kaj ne da! in da naj se kar vdam v usodo in pac nic, ko sem ze cash si ubodla in nacrte imela ze blazne in vse tole... pa pol z busom do frizerja, prestopat, porabit 3 ure al vec (in seveda ostat brez plasckov in tega stafa x:Ox). :o|o:

No in pol pa... ck, pa se je vse dal. yes!!! xokx

se z manj truda celo!

no in glej to.

nimam recimo tko umirjeno, aha, fino...

ne, totalen schtraufenpacht, vse cist divjasko pa raztreseno pa divje pa nasponano pa tko... ampak, vse spedenal. xDDx

aja, in se clo disim, sem upadla v limonija, sem rekla, vcer sem enga probala, dons bi pa kaksnega drugega.. ji razlozim, aha, mi da pa druzga (je bla ena druga).. ta mi v bistvu pa se bolj pase (ma mal sandalovine ocitno not).

Tko da - se disim!!! xokx x;)x

Picasso

Valkira, jest pa mislim da boš,.....kr ziher ,.... :palec:

...posluš, a se moraš po novem po znamenjih.....mislim eh temah zgovarjat,..... :sori: ....no če je tko.....sicer ne vem kje to piše...ampak....

....Pikica,....ma greva raj v scorpije,....so bl zalafauni pa utečeni...... xDDx

Jst pa RES RES upam, da bom lahko nasledni teden javno oznanila, da mam službo x:px x:px x:px

xokx

jaz tud, pa upam da je kaj super kulskega! xcrossfingx

Picasso

Valkira čestitke za službo...(že zdej čestitam) :flowers:

Kaj boš pa delala?

Jaz imam za sabo spet en tak dan, ko sploh ne vem kdaj ga je bilo konec x!x

Dopoldne sem v Prometju visela

Marsa nisem pozabila nate, ampak nisem znala nič vprašat in ti tukajle pišem link, ker imajo Etrgovino

http://www.prometej-arthobby.si/

potem sva imela ob 14.00 en kosiu, pa je bilo kar fajn, samo mene zadnje čase hrana prou ubija...sem potem vsa zaspana in nikakva :xx!:

pol sva šla v žabo po pršut, teran in piškote za jutri, ko greva na obisk k enim kolegom x:px

že takoj, ko sva prišla domov je biu ceu hudič...se je Matija z mamo počil pošteno (celo z vrati je zaloputnil...kar kaže na to, da je res štala) xrolleyesx

ma skos neki silita v njega, njemu pa ni (je levček, rabi pozornost, samo ima svoje meje), pa k 2 otročička naju tratirajo, pol pa surla do Pakistana in nazaj :eek:

zvečer bi mogla na pikado, pa nimam energije, grem raje v kino al pa samo na rink xcheersx yessssssssss...nisem že 100let kozarc dobrga vina spila

zdejle bom šla pa počas mal na orbitrek (zjutri nisem, ker sem bila zmedena k kura in sem kr tavala okol po hiši)

jaz sem bla tud že priča in krstna botra...

lohk kako slikco od priče dam...sam si sploh nisem bla všeč :xx!:

ajaaaaaaaa...tehtala sem se danes zjutraj...nujno vsaj 2- kg dol...drgač bo hudič...me je kr stisnilo v prsih, sploh izdihnt nisem mogla, ko sem težo vidla x!x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Marsa coolsko si tole spedenala! xDDx :palec:

... ma ja, sej sem bla 100%, da ne boš dam prvlekla kak prosojen na kožo prleplen "komad" k se mu barvo ne vid od vseh silnih bleščic..... x^x ....to je blo sam zato da hitrej tipkaš no xDDx

Super dan,....si bla "in", pa vse spedenala,....skor generalka,...z diško vred,.....ja pride kak dan tko,....včas pa kak dan, k ti je še šampon za lase odveč nabavt a ne xDDx

*

mejčkite se,...uh dam grem....laaačna,...pa še odjogirat morm prej :sori: ...pol bom pa vidla.....kaj bomo še (če) kej počel xDDx Pikica dobr danci... :palec:

cao x:)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...