Aliana 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 glede tvojega mucka pa sam to, upam, da ve da je rojen pod srečno zvezdo ter da je pri "pravi" lastnici saj vrne vse, kar dobi WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 saj vrne vse, kar dobi vem, čutim to ob tvojih postih uh kolk hud čili sem ravnokar dala v usta Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 ..super dan... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 drugače pa se mi zdi, da te dogodki opozarjajo na to, da avto mičkeno počivat pustiš oj, zdajle sem med kuhanjem resila svojo tokratno karmicno uganko s temi avti.in ves do kaksnega sklepa sem prisla?sem razmisljala dost.. pa nekak si nisem mogla rect, joooj, pa kaj sva rinla.. vsakic ko sem pomislila, mi je vsakic v men reklo, da je blo ze ok.sam me je res zanimal, da kaj pa kako in sem tud jaz hotla prit do konca tejle povezavi.in se mi nobena teza ni poklopila v vseh pogledih, pol sem pa nenadoma postekala in kar kurjo polt dobila.ker sem bila cist suverena in trdna, odlocla sem se v momentu in bila vztrajna, da ne, da pejva, da bom pripeljala varno avto in naju do doma, sem CUTLA, vedla. in res sem se pocutila super in sem bla cist pr seb.in skratka sem postekala, da je blo pac tko namenjen, da sem ravno jaz morala pripeljat avto dam, tale...vcer je bla prazna cesta (nenazadnje, ce se razsujes, sam sebe, ce ni prometa), dons bi bla guzva, zbudila bi se po 4h urah, drugje, mitja bi morda se vedno bil 'vcerajsnj' (in ce bi sla naslednji dan, sem ziher da bi hotel sam vozit ) pa bi se morda zaletel al pa kaj jaz vem kaj, saj zdaj je ze mim, mislim ker sva prav po hitrem postopku se odrolala, ko se je strinjal da peljem.nekak sem hotla it nujno ze vcer dam. hocem rect, je ze prav.aja - povezava z mojim avtom, da ni vzgal (razen da to je bil pa odgovor na mojo odpoved mehankarja sicer ), je ta, da je blo pomembno, da sem vozila TUJ avto (frendicinega) in mensezdi, skor ziher sem, da se ne bi tko suvereno odlocla bmwja vozit, ce ne bi prejsnji dan frendicinega avta.tko.aja zakaj pa vseen kazen pol pa tole?zato ker sem pa bila ocitno vseen nepozorna in pozabla ugasnit dolge, ko sem si vso pot tolk dajala opravit z njimi.in nenazadnje si ob 5h zjutraj tud utrujen in mi je posla pozornost, hkrati pa se mi je potrdila tale nekaksna teorija, da je res, da se nesrece oz. pac taki dogodki tecnejsi z avtom veckrat zgodijo ko smo cist blizu doma ze... recimo super vozis s hvara po vseh tistih ozkih cestah, po vseh velebitskih in podobnih variantah, sto milijard nevarnosti, na konc pa se zaletis 2k pred domom al clo blizje...ker ti dol pade koncentracija, ker 'si ze doma'. sam nisi, si skor ze doma, torej do konca mors met pozornost.in kaj pa je ena kazen brezvezna na mini prekrsek v primerjavi z bogvecim, cemur sva se pa morda izognila! aja in zakaj sem sploh napihala (torej zakaj sem pila, ce sem pol vozila)? ker sem bila na poroki in sem spila kaksen kozarc (ker sva itak imela namen prespat), sam sem cutla, da sem skurla, sem bla cist klaro, sam pac.... vsega pa le nisem se. torej, vse se dogaja kot je prav. tko, to je pa moja resitev tele hecne uganke. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 torej si razmišljala o tem, da ti je z vsemi temi frkami okrog tvojega avta, pa tega sranja danes (upam, da ni prevelika denarna kazen) dano sporočilo. Sploh nisem dvomila v to, da ni prav da sta včeraj "morala" domov, ampak bolj se mi je zdelo, da ti vse tele prigode dajejo nekakšno opozorilo, da si bolj pozorna na obnašanje avta, na obnašanje durgih voznikov, sebe v prometu...sej ne vem, če znam opisat kaj sem čutila... torej na kratko (tudi to znam) - bodi še ekstra pozorna na cesti Tami je v banji, razvaja se v slani kopeli, glina je pripravljena, moj kamenček za večerno meditacijo tudi, juhica pogreta, prav uživam ko sva sami... ugotavljam, da trenutno v tem obdobju nisem prav nič partersko usmerjena... tko ti to dođe... trenutni bi prav uživala v samskem stanu in ni tipa, ki bi prevagal nad občutkom svobode (pa naj se bere kakorkoli) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 super za tamalo, pa da tko skrbita skoz, res pohvalno! ja saj stekam, kaj si mislila..no jaz sem startala sam iz necesa - da sem drugic v lajfu vozila bevlna in da je mroda povezava v tem, ker recimo prvic ko sem ga, sem ga pa sploh MORALA prav jaz. ker je imel mitja zacasno prepoved. in ni blo druzga ki bi nas spravil iz splita dam oz. se je blo treba odlocit, sem torej glih jaz bila nekaksen fact, da smo sploh lohk nadaljeval 'morje', ker sem imela sploh voznisko s sabo (za vsak slucaj ). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 Čez 5000 članov ima LNF pa res!!! hudo!! blazota! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 ..super dan... aleluja...tak kak si reku..... sam da smo živi.... ful mlad smučarski učitl komaj dobro desetletje star me je v ta prvo furico pelal na ta nartavečjo strmino...mamicu mu vidim 90 stopinj naklona.... pajade....oni se je peljal ko puščica....jst pa še k ratrak bl težko sem smučala hrbtno, pa vse štiri od sebe * kapo di banda nas pripelje na parkirišče, že od jutra nas sekira,da se ne znamo prštimat....hočemo zaplut po strminah, ugotovi da je brez bunde pa gre v rikverc kuči pevajuči * če napišem scenarij današnjega dneva , lahko grem na dneve komedije v Celje za goske res ni seno ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 kaj bi se šele smejal, če bi bi bla zraven skrita kamera ko pr norcih da ne omenjam, da mi je smučarski učitelj še s štoflca ubrisal potem k mi je pol ure pridigal kak se je treba gor postavt ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Marsa pazi koga vzameš za smučarskega učitelja ne sme bit prestar, premlad pa tud ne ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 ja ja, glih pravsnji, to itak. sam ne bom, do nadaljnjega se ne kanim naucit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 sej so men tud pušo na hrbet dal v tako avanturo neb šla prostovoljno ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 ma saj sem ze smucala, mikro, saj po mojem sem 'nadarjena', ker sem gibcna in hitra, mam dober ritem in reflexe, koordinacijo in tako dalje. pa se obozujem zimo.sam ne da se mi furat sportov, kjer ful rabis (pa kjer je treba kaj na noge al pa kamorkoli si natikat, ker ne mors bit okreten dovolj v vseh smislih). pa da mors cakat v vrstah pa okenca pa dnar pa vse to.. pa guzve razne. tolk enga schtraufenpachta za se pol dol spustit, kar pa seveda JE fantasticen uzitek. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Sva bila v Zagrebu pri enem res zakon paru...zakaj več takih ljudi ne poznava?? Sredi pogovora me je prekinil telefon: spontan splav neke osebe, ki mi je zelo pri srcu Na poti domov veliko razmišljala o tem, kaj bi jaz v tem primeru naredila...predvsem kako bi se počutila in zakaj ZAVRAGA ne morem biti tam, ko ji je res hudo... *** Doma napisala vse mejle, ki jih prelagam že par tednov.Bojkotiram TV, bom šla v posteljo brat. Matija na fuzbalu, sva zato mogla že ob 18.00 iz Zagreba, ampak ga popolnoma podpiram in je prav da gre! Mogoče bom predal pisalne mize pospravla, še predno se odvlečem v posteljo. Mysti Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 ojla, jp, tud jaz. pozabla sem vam povedat kero slikco sva podarila mladoporocencema (sta si jo sama izbrala, no je bla v ozjem izboru, enih ni blo vec, ta pa je bla primerna tud zato, ker je tko lepo okvirjena). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 O, kul, morska, poletna Kej tazga bom mela jaz v svoji spalnici, ko bom mela svojo Poleg dalijevih... Juhu, ful pridna bla, sam tud časa vzelo ful.. Ma ja, sem se odločla, da grem v detajle, da bo vsaj nekaj ostalo. Sam da mi ne bo slučajno spet zablokiralo, kot zadnjič Jutri mam pa un ta drag okulistični pregled, pa kar okvirje bom vzela s sabo in šla direkt očala delat pol. Pa še en kup telefonov in letanja imam dopoldne, za varstvo me pa še zmer niso klical.. Krompir si kuham, za na solato, pol pa spat počas... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 a jutri mas to, dobr opravi! ja, ta je taka fajn, jaz ji pravim zmaj na vodi, tud simbolicno je fajn, so eno drugo tud gledal, pa je morda kao se boljsa, se bolj slikovita in barvita, vendar je motiv tak oz. scena, da je ta bolj pozitivna in se mi je zdela primernejsa, pa se srebrn okvir ma, se mi zdi da ji ful pase, da je posreceno izpadlo vse skupaj. tko da se mi fajn zdi, sta rekla, da sta ze izbrala plac, sam pol smo pa prekinil, ker sta se morala fotkat, pol smo se pa desete stvari pogovarjal, pa nism pol izvedla, kje jo bosta imela, sam saj bom zvedla. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Najprej Mysti. Drži se. Bolš sm...sm še en tablet pojedla in ni več migrene...drgač me pa ful v pljučih in pri srcu špika in smrkam. Zdej pršla domov s plesnih in taroka, kjer sm spet nemarno pušnla. Zgleda, da se mi resno bliža konj v belem mercedesu. Princev tak več ni, ne? Grem pod tuš, se zadekat in ajat, pa pozdravt med spanjem...zjutri bom ko roža. . Lepe sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2006 konj! (konju jedan ) * joj sem se odlocla, da spacam vseen napoved... sem pa tolk mela za napisat (aja obcutljivejsi je jutr ne brat rajs ) pri osnovni, da sem sam to. :|||namest da bi bolj nekak... kaj jaz vem, ne bla tolk podrobna tle, pac pa da bi tud ostale napisala.ma shit, sem mislila, evo, dons bo pa ze dons, in ne bo. :|||ker po mojem se mi ne bo dal oz. mi bo zmanjkal energije se za nasvret (saj je bedast, 'nasvet', pol pa nakladancija, sam.. tko nekak se mi je oblikoval, ko sem pa zacela, pa sem mal drugac zastavila, zdaj pa je pac ta naslov rubrike, jebiga)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Bodo pa viharni dnevi zgleda..najbolje, da jih kar prespim.. Sicer pa mi včeraj ta mlajša pove, da je v soboto na rojstnem dnevu se ga kar pridno nasrkala..vodke.Pazi - otroku dovolim na praznovanje 12. rojstnega dne..Š. jo odpelje jaz grem ob devetih ponjo..se je ful repenčila..češ, kako mamo ima, da mora boga med prvimi spet domov it..in potem mulo pase..jaz pa tudi(če sva se pa zmenile..)se stušira - sicer z muko in takoj spat..zjutraj pa menda imela glavobol..jaz pa..bogi otrok..zdaj pa še te prehlada lovi...in potem ona veleponosno..kaka prehlada...vodka...Ja pismo..kje, kako .......kje so bili starši takrat?? So pretihotapili deca tisto vodko medtem ko starci gledali tv..in si mešali z sokom..hudir imam srečo..lahko bi se ga nacedla da joj..so sledili klici..in novica, da jih je enih par oring bruhalo - so seveda še lahko ostali na rojstnem dnevu in izkoristili priliko..Mater..zdaj je že ta mala začela mi lase kroužlat..sva neko pogovorno vajo potem imeli..bomo videli kakšna bo korist od tega.. Starejša je bila v čobi do pet ker ni smela ven..In v soboto zvečer kartali po nekem času..rada kartam..s svakinjo in svakom..se ful narežimo in ni panike če izgubljam Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 dannnnn.... vikend prežvet v fatiranju, hoji, zabušavanju, branju knjige, zbiranju slik za razstavo......pa kakšnega prav hudega navdiha vseeno ni blo.....komaj čakam pomlad..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 OK, tole je pa res za v dnevnik Vstala ob 6.30, sama od sebe, pa sploh mi ni blo treba. Bi komot še eno uro spala.. Sam me je zbudilo uno kapljanje po steni, pa pol še maček začel nekaj okrog hodit.. pa kar naenkrat sem se počutila čist zbujena.. in sem rekla, da probam tole.. ker če bi šla nazaj spat za eno uro, bi se zbudila vsa mačkasta... Tko sem pa že stuširana, oprane lase, tibetančki.. Še ena huda - očala so mi v roki razpadla danes zjutraj Sem jih nekak nazaj zlepila, sam zdaj ful postrani stojijo.. Kok dobr zračunano, še en razlog več, da grem takoj po okulistu po nova... (hehe, me zanima kdaj me bo minila tale naspidiranost in bom sam dol padla ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 naspidirana....in to v ponedeljkovem jutru hm...jst se pa komaj vlečem.....lih od dohterja...kaj me zamorijo nekam sem naveličana tega ,da me obravnavajo kot medicinski fenomen in študijski primerek se počutim ko dinozaver pod mikroskopom... ***napovedi pa zanalašč nisem šla prebrat, me že brez nje dost trga.... *** uživajte...v tem krasnem sončnem ponedeljkovem jutru.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts