astra 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Jutro! Misti naj bo vse ok Mana saj vem, da se sliši grozno, samo je boljše tako, potem plod že ni bil ok... Aliana, jaz sem te prehitela, zbudila sem se sama x!x ob 5h, peljala Jana na prakso...brr - 14 je bilo, potem pa sem se zavlekla nazaj v posteljo, pa spanca od nikoder ..nič, se pač grem soočit z dnevom... Včeraj sem nekaj o postu razmišljala, potem pa kliče frendica, pridite na kavo...no, nič hudega, sem mislila, tam pa potem frendica pekla svinjska rebrca in naredila svežo francosko solato... Uuuu, kako je dišalo, seveda mi je bilo zvečer slabo po taki hrani... Vikend prebluzila doma...danes zjutraj pa se mi pokaže rešitev za moje težave... Nataly... ... Sem pomislila podobno kot Aliana...le kako dolgo me bo držala ta dobra volja in moč... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 JUTR že bla na vzajemni, prasci mi še zdej niso prekinli....odobrili so mi na obroke sicer, sam pogodba še kr vela :xx!: pride pol direktor baje, bom mela šanso taglavnega napizdit, to pa je tud neki, nimaš vsak dan take prilike kurc jih naj gleda še zdej nimam bančne kartice zdej je pa že bolj kt en mesc kar sm uno usjala pa mi še niso nove poslali......bo ta teden zdej res baje........dobra stran tega je da mam še ful keša na računu k namorm zapravlat resno razmišljam a bi sploh mela drugo kartico grim si neki za pofrezat naštimat, lačna k volk KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Še drži Uaaa, ful dobr zgledam, v miniču, pa dišim Ja, vem, da je -10... Gremo učke pregledat zdej, mejte se!!! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Todika, jaz sem zadnjič mojga opozorila na probleme z vzajemno, pa je rekel, da so mu na Adriaticu rekli, da ne rabi ničesar storiti, da bodo oni sami vse uredili... Hm, upam, da res.. Aliana Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ma pa jajce djed astra dobr naj preštudira vse skup, pa naj ne sklepa drugje dokler ne bo mel v roki papirja da je pr vzajemni prekinjeno.....men so tud pr adriatiku rekli marsikaj pa pol ni blo glih tko KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Migrena še kr seka, ampak čutm, da se umika. Drgač sm pa prehlajena...itak. Smrkam, pa kiham, k nora. Po šihtu grem direkt v lekarno, po dalerone, pol si grem nohte zrihtat, pol v knjižnco, pol pa dam se zavlečt v postlo in pocajtat, k zjutri bom zdrava. Lep dan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ... ... mene kar zmrazi... ene 30 jurjev vam ne gine... no vam gine... srečno ne 30 ampak 60 pa še en nesmisel.......pogodbe nočjo prekinit, po drugi strani ti pa grozijo s prekinitvijo če ne plačaš.....puf pa kr raste :xx!: KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Mysti! Sej smo vedl, da bo vse ok! Apčihaaaaaaaaaaaaa... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 misti no vidiš dbest KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Mysti Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Mysti, super! Sem vesela, da ni nič resnega! Jaz sem se do zdaj učila ene 3 urce.Danes bo bolj dan "poslavlanja" in pakiranja, ker jutri mami gre za slabe 3 tedne. Je ze panika v hiši.Jutri ima pa prijateljica rojstni dan in me pelje zvečer jest, pa tak, no jaz jasno še zmeraj nimam darila ( človek brez idej), prelagam na zadnji dan. Pikica, Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Eh, sej pravm, da grem pl v lekarno, da se našopam z Daleroni, pol bom pa k rožca, pa itak te bom lohk v sredo polupčkala, Mysti. Tenks vsem za podporo. Se že bolš počutm. Apčihaaaaaaaaaaaa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 mystica.... pika pikica...pobož ...pa za vse tiste, ki tud še rabite you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 dan, jaz pa šele ob 8.00 iz postelje zlezla...ampak mi vsaj ni bila taka muka kot včeraj...potem sem od-orbitrekala svoje, še prej popila med pa kis, potem limono, korenčka pojdla, pou štručke...tuš...sedaj pa me čaka učenje morm uno eksplikacijo napacat, pa se mi kr trga, ker se mi gabi :xx!: zvečer imam MGL yesssssssss jaz se pa prehladu sploh ne pustim Misti super tole x!x Pikica, če imaš migreno bodi raje doma...Če boš ful aktivna samo zaviraš umiritev glavobola (no, vsaj pri meni je tako) sončkeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Mysti, samo, da je vse O.K. se bom pa spravil na delo sedaj...kolk ste naštepal v tisti temi glede samske mamice z otrokom, sem bral celo uro ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Cashy, počasi bereš... Pika, si kdaj pomislila, da bi se morala lotiti kakšne resnejše obravnave te svoje migrene..??..ker te velikokrat berem, kako te muči, mogoče pa je s hormoni kaj povezano... naj ti mine Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 dajte mi nekaj povedat....a še komu dela net tako počasi ? meni ful počasi odpira strani...pa včasih kar brezveze pokaže, da stran ni dosegljiva, ko pa kliknem nazaj in poskusim znova, pol pa uspe....pa poste mi pošilja ful dolgo......zdej pa ne vem, al je na splošno kaj narobe...al mene sam moj računalnik zeza? you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 men to včas dela, sam ne zdele glih......tko da ena fora mora bit KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Ja, kaj pa vem, astra....po moje je kaka fora s psiho...tole za hormone pa 1. slišim...kako si to mislila? Mana, sej je že ta drug dan in gre h koncu....sam še majhen opominek v glavi je. Bo kul čez par urc. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Pika, ja saj psiha, sam vedno pa tut ni razlog...oz. je lahko razlog za psihične težave čist organskega izvora... Jaz bi se na tvojem mestu s kakšnim dobrim ginekologom posvetovala.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Pika, ja saj psiha, sam vedno pa tut ni razlog...oz. je lahko razlog za psihične težave čist organskega izvora... Jaz bi se na tvojem mestu s kakšnim dobrim ginekologom posvetovala.. AstraOk, hvala za nasvet. Zdravnica me 1x ni resno vzela, pa mam mal odpor do teh dohtarjev, ampak ginekologa mam pa fajn. Bom vprašala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Evo me Se mi zdi, da se je splačal dat tistih 12 jurjev, bila pregledana podolgem in počez. Pa pametno se spomnila zjutraj in vzela sončna očala, da sem sploh do doma prišla (itak ne bi smela vozit, sam tist kilometer.. ) So mi dal une kapljice za zenice razširit in sem zdaj ko en hud džanki Kul, vse OK z mojimi učki, dioptrija zmerjena, grem nove špegle delat, ko se mi zenice nazaj sestavjo (ker izzivala pa glih ne bi in se prevažala okrog zdajle), pa čez eno leto se za operacijo slišmo. Tud za to so pregledal, ni problema, se bo dal. Yes, kok se mi pa fajn zdi Zdej pa spat za eno uro, sem v bistvu ugotavljala prejle, da sem ene 5 ur spala danes.. Nisem mogla zaspat zvečer. Pa itak nič ne vidim, tole zdajle je totalno maltretitanje učkov... **aja, Misty, Piky, jaz se vama pridružim, če kul? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 23. januar 2006 ... vse ok Ciao vsi! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 .. Nisem mogla zaspat zvečer. **Zanimivo, tud sam nisem mogel včeraj zaspat...Sploh se ne spomnim, kdaj se mi je to nazadnje zgodilo, nikol nisem imel težav s spanjem Lepo, da si si to zadevo porihtala. Sam pa razmišljam, če tudi ne bi z očal raje na leče prešaltal. Samo nato odpade možnost, da bi si jih dal kadarkoli dol, recimo med kakih sprehodom, ko jih ne rabiš, in oči malo treniral brez leč...menda je koristno to za oči, da se ne polenijo preveč ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Hej Po dolgem času na internetu zdej sploh nimam nič časa... vikend je bil totalno delaven, pa mal tud žurerski pa učenjaški... joj, teli izpiti, kdaj bo konec v bistvu že ta teden... Zdej sem v knjižnici da si naberem malo branja za vmesne proste trenutke med učenjem... in v bistvu me bodo kmalu pregnali iz interneta tko da lepo se mejte vsi skupej LP Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts