Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

Zanimivo, tud sam nisem mogel včeraj zaspat...Sploh se ne spomnim, kdaj se mi je to nazadnje zgodilo, nikol nisem imel težav s spanjem :inocent: :o|o:

Lepo, da si si to zadevo porihtala. Sam pa razmišljam, če tudi ne bi z očal raje na leče prešaltal. Samo nato odpade možnost, da bi si jih dal kadarkoli dol, recimo med kakih sprehodom, ko jih ne rabiš, in oči malo treniral brez leč...menda je koristno to za oči, da se ne polenijo preveč xcivx

Men se to že tri dni zaporedoma dogaja :o|o: Ne vem, bo treba napoved prebrat... x;)x

Ma ja, saj ne rabiš pol skoz leč nosit.. Mal menjaš, jaz če mam že leče not, jih doma vedno ven dam in očala not..

Hehe, Valkira, Superwoman x:Dx x:o)x x:)x Ma me sploh ne moti tolk, zdele je že kar kul... No, sicer v špeglu ne zgleda tko :eek:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No, sicer v špeglu ne zgleda tko :eek:

x:Dx

Kul da si dobr opravla! x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aliana, valda, da loh...Mysti bi te itak rada spoznala...v sredo....ni še čist jasn kdaj. Se bomo še namenle...okol 3h, mislm da. x;)x Nekje v mestu.

Evo, sm že doma. Sm se šla mal razvajat in sm si šla nohtke spedenat v Manikuro...kok kul...mam tok lepe zdej, da sm za ožent. x:px x;)x

Nč, grem mal jest, pa v knjižnco. Serbus. x^x

hmm.. Lio bi rabla nujno hitr zdele...

če ma kdo cifro, a mi lahk plis na OS....

loesje

Spet nazaj -

a ti posodm hrbtenicni korektor?

----------

Migrena še kr seka, ampak čutm, da se umika. :palec: Drgač sm pa prehlajena...itak. :o|o: Smrkam, pa kiham, k nora. Po šihtu grem direkt v lekarno, po dalerone, pol si grem nohte zrihtat, pol v knjižnco, pol pa dam se zavlečt v postlo in pocajtat, k zjutri bom zdrava. x^x

Lep dan. x:)x

x8Dx xrosex

-----------

...CT pokazal, da je z glavo vse ok, kot kaže gre za prirojeno napako, ki je nihče ni opazil. :eek: Še ščitnico za pogledat, pa bo. Ampak to ni nič tako tragičnega....

To je pa zlo prijazno od tebe free! x^x :palec:

(*sam zakaj pa hrbt. kor., saj ni blo to omenjeno?)

Migreno mas morda zarad sinusov, OPikica, ko pravis da si cist zabasana, tko da bi blo fajn te kanale mal spucat. xcrossfingx

*

ne vem, kako naj spravim avto do mehank. oz. elekt. :|

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jah, ker te pac ne zanima, pac ne beres... namrec ze veckrat sem tu napisal, da je LAHKO vzrok za glavobole, migrene ipd... premaknjeno zadnje - zgornje hrbtenicno vretence! Sploh je hrbtenica organ iz katerega zaradi nepravilnosti le te, lahko prihaja mnogo tezav. Dokler tezave niso resnicno hude, ljudje ne dajejo pozornosti hrbtenici sami. Tako ima vecina ljuidi tudi eno nogo daljso kakor drugo, kar je ponavadi zaradi blokade v medenici!

----------

To je pa zlo prijazno od tebe free! x^x :palec:

(*sam zakaj pa hrbt. kor., saj ni blo to omenjeno?)

Migreno mas morda zarad sinusov, OPikica, ko pravis da si cist zabasana, tko da bi blo fajn te kanale mal spucat. xcrossfingx

*

ne vem, kako naj spravim avto do mehank. oz. elekt. :|

saj se mi je zdel, da to mislis, sam ker si citiral tisto, pa pol to govoril, me je pa 'zmotilo'.

ja, saj.. je res ja...

jaz itak verjamem, da je blazno velik tezav izvirajocih pravzaprav od tam. xyesx

Picasso

seveda me, sam mi ni bilo jasno oz. sem mislila, da sem kaj spregledala..

v bistvu me je zaskrbel, da ni Pikica kaj hrbtenice omenjala oz. da bi kaj imela s hrbtom.. zato sem v bistvu tud vprasala, sem pomislila tud na to, da si morda napacen post citiral, sam pol si razlozila, da najbrz da ne in da si mislil to, kar si pol napisal. :) :palec:

valjda, mene zmer zanimajo vzroki, ceprav ko si zlomis nogo, je brez veze da ti POL en pove, da si bil prevec divjaski. x:px

torej vcas se je le treba bolj ukvarjat s posledico kot vzrokom (ceprav seveda je povezano, se da jasno tud globlje it, sam ko cajtamo nogo, nas to tolk ne zanima xDDx)...

Picasso

A hrbtenični korektor? A to tud obstaja? Ma, kaj pa vem...sicer nimam kakih težav s hrbtenico. Pa tud ne vem, če je zarad sinusov...sej me ne zezajo, pač, glih sm se istočasno prehladila in fasala migreno. Zdej ste pa tok novih možnih povzročiteljev migrene povedal, da mi sploh nč ni jasn...jst si kr mislm, da je psiha in fertik. x^x x;)x Itak bi pa vse sprobala. Kdaj pol po un korektor pridm, free? Pa po pucalo za kanale, Marsa? Sam, da mi novš pol Mitjata posodla. :inocent: x:Dx x;)x

Aja, migrene ni več. Minila. V veselem pričakovanju naslednje. :xx!:

Aja, še to...glavo si bom dons oprala. :shsh: :inocent:

Bila na pošti, plačala položnice, kupila kopalno himalajsko sol (mi je Stanetove škoda), ubodla ful dobre dišeče palčke- vsaj zame, naročila še en kristalček malo večji, trenutno v trgovini ni izbire, škoda, me prav mika v Ljubljano malce dušo razvajat... sedajle bo tamala uživala v sladoledu, bi bilo čas da si naredim tudi jaz kaj za jest, potem na hitro pospravim, kasneje pa naju čaka pa večer pogovorov ob ananasu, sem kupila takšnega ogromnega... pride kdo?

Pikica prejle sem si odstekan *sendvic* naredila, pa sem se nate spomnila, namrec ker sem si dala ful hrena in pomislila, da bi ti morala hren uzivat...

no pol cez 5 minut sem pa tolk smrkala, da se mi je prav hecno zdel, pa ceprav vemo, da ma hren tak ucinek.

tko da, hren je tud kul.

sicer sem ti pa mensezdi ze zadnjic rekla za fiziol. raztopino, pa si mi rekla, da mas nekaj druzga al nekaj pdobonega, ne spomnim se trocno kaj je blo, sam nisi bila videt prevec navdusena. xDDx

sam pomaga. xyesx

zavri 3 cm vode v loncku, ugasni. pocakaj da se mal shladi, daj not scep ali majceno slabo zlicico soli.

pomesaj, najdi kako flaskico s kapalko in si daj v nos. nad pomaga! :palec:

Picasso

Ne, ne, nč nimam jst druzga, to si se s kom drugim pogovarjala...si mi pa rekla za tole s soljo, pa sm se neki zmrdovala...rit razvajena. x:px x:Dx Sej ni take hude panike...sam mčkn sm smrkawa. x:Dx Bom vidla, no. Ponavad se s kitajsko namažem pod nosom, da lije vn kako uro, pol je pa mir. x^x Sam un peče, k svina, sploh, k je koža vsa razdražena od neprestanega brisanja nosu. :o|o:

Grem si pisker oprat...ne bi smela, ne, k sm prehlajena...eh, jst sm itak suprwumn. :inocent: :vtz: x8Dx x:o)x x:Dx

mi imamo pa doma bojno polje (starejša garda zoper mlajši), samo jaz sem total neutralna (se delam neutralno), ker nimam ne časa, ne volje...

Matija se še gor sablja, jaz pišem eksplikacijo...samo žderala bi danes...joj x:px bi šla še na torto,,,,požeruhinja sem ratala...c c c c c

Njegova mama nama hoče kuhno nardit, midva pa z vsemi štirimi, da hočva sama x!x

Pa sej sem že 100x o tem, ampak kr ne gre čez no...se vedno zatakne...prejle je fotr reku, da morva pazt, da bova mela mizo s štirimi stoli, da bosta lahko na kosiu k nama pršla...jaz sem mislila, da zeza,...ne, ne on smrtno resno...člouk bi poču od smeha x:o)x

To bo še štala, ko bova kak obisk mela...jojojojoj...ampak upamo na najbolš x!x

Jutr grem k mizarju, tam k sem fajn mansardne kuhne vidla, pa da mi narišejo, jaz povem kje so odtoki,,,pol pa k*** gleda vse skupi x!x

Ej, a ma ko kak flet odveč,...prideva mi2, ker tuki bova fasala še kak skisan možgan :o|o:

Jaz sem začela že vse ignorirat, briga me...kokr se bodo zmenil...če mi ne bo prav, pa njemu tut ne, potem je pa on na obrambni črti, ne jaz...sem imela v enem letu že preveč fajtou z gospo Mamo, ki mu sedaj veselo očita kaj vse so mu kupili in nudili...

Jaz se ne dam.-..kuhna bo moja :vtz: x:o)x

čez 30min greva v MGL,,,tole bo tut ena drama...

a je kdo od vas kdaj delu kakšno eksplikacijo?

Marsa poglej, če mogoče v napovedi ne piše, da bom še ta teden spisala tole kozlarijo? :vragec: x:o)x

sončkeeeeeeee

:vio: :vio: :vio:

aja, Pikica migrena je lahko tudi posledica kakšne hrane...eni po čokoladi radi dobijo migrenski napad...ma ni vse v psihi, to so meni tumbali k bi bla slepa, gluha, pa še neumna...pol sem pa jaz v bolnici končala...c c c c

Marsa a si ti vidla link od Prometeja, sem ti dala, da pogledaš za liste x;)x

že zadnjič, poglej nazaj, če te še zanima

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Marsa poglej, če mogoče v napovedi ne piše, da bom še ta teden spisala tole kozlarijo? :vragec: x:o)x

.... a si ti vidla link od Prometeja, sem ti dala, da pogledaš za liste x;)x

že zadnjič, poglej nazaj, če te še zanima

pise da bos, torej mors, da me ne bos na laz postavljala. xDDx :palec:

*

a res? joj oprosti, nisem porajtala, bom sla pobrskat, hvala ker si se spomnila in me opomnila.:vio: :palec:

llepo od tebe, da si se spomnila. x:Xx

Picasso

:C: Jaz sem pa mislila, da bom mela že kar danes nova očala.. Pa so rekli, da mogoče bo celo v petek že.. Eh ja, če sem en mesec zdržala z okvirji v omari, bom pa tud še tri dni.. Sam.. ko se se pa tolk veselila :sori:

Pa teli špegli so čist fuč, sem jih že drugič danes s selotejpom v normalno obliko spravljala x:o)x Mah, jutri leče odprem, moram kul zgledat tam, kamor grem x:o)x

Uf, ful hud dan bo jutri, d best.. Naspidiran spet x:)x Zjutraj snemanje, pol sestank za flat, pol varstvo, pol učit se... Lej, lej, sej res, tole lahk zdajle počnem, predelam realismo do konca, saj zdaj že čist kul vidim :palec: (bil res mal čudno zgledajoč dan.. mal ne vidla na eno oko, mal ne na druzga.. in jaz, koka, v avto :o|o: ampak blo vse kul :palec: )

Sem že kar mal utrujena, sam ne grem spat, iz principa, itak grem verjetno še ven danes, pa bom pol vsaj ponoč spala tko, kot treba..

Ej, Mana, sočustvujem :sori: to sta mela moja starša, živela par let pri starših v zgornjem nadstropju.. Obup, ko ti tašča hoče gospodinjstvo vodit :o|o: Pa pol otrok tuli in ga pustiš tulit, da bi pač ugotovil, da ne more vsega dobit, kar si zmisli (khm.. to sem bla jaz x:o)x ).. in pride mama gor in zateži, kaj delata z otrokom, da joka.. In take fore xrolleyesx Smo se preselili, ko se je brat rodil...

loesje

Spet nazaj -

zakaj pa mislis da sva bla midva rajs podnajemnika v lajfu? x:o)x x:Dx

da mi bo kdo po glavi hodil... no go. plus da tud jaz nocem bit nikomur v breme (sam to je drugac, pr nas ni blo kakih bajt oz. kaksnih takih moznosti, v flatu bi se pa poklal, saj sva zivela eno leto, ker smo se mroal izselit v roku 3 tednov pa nismo nic dobil v tko kratkem casu, pa smo sli k moji mami... men se je cist meshal, bogi moji mami pa tud... cist premal placa, ko smo vsi taki, da nas je za 5. xDDx)

zoprn, no, jaz tud socutvujem.

dbest spedeny kuhinjco, mana! :palec: xcrossfingx

Aliana, ja, jaz sem tud taka, ce grem dons po to, hocem DONS to. x:o)x :sori:

sam.. pac.. saj bo prec minil (sploh pa ta tden, bo slo tkole, ck xDDx)...

sem mela tud jaz tele finte, sam da sem jih z lakom za nohte pa tak, ker sem po LICIH x:o)x dobila alergijo, ko se je odkrusila ona crna plastificirana plast od ocal.

sam da jaz pa SEM bla taka :eek:. :D

je rekel Bozo (ex tip), taka si kot muha. :P :D

(s tistimi prejsnjimi spegli: :eek:)

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...