Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

xokx

to je to, se zvecer si daj, je cist neskodljivo, si das lohk nekajkrat, sam vsakic svezo (rajs, jaz si naredim svezo, eni pravjo da mas lohk par dni, saj najnbrz ja, saj je prekuhAN PA SOL not.. no sam vseen).

bos vidla kok je super, pa tolk izi pa simple pa nature. x^x x8Dx :palec:

upam da bo prec pomagal. :palec:

utegne pomagat ful pri glavobolu... xyesx

(enkrat sem mela glavobiole, kot mlajsa, pa sem mela sinuse.. drugic pa oci, ko me je tud nekaj prevckrat glava bolela)

poštempljajte! x^x

x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx najbrz ne bo sile...

ne mros sfalit. no ce bo prevec, te bo mal pekl, pa bos vedla za drugic, ne bo pa sile.. ni treba pretiravat.

je skoda casha, fiziol. je mensezdi okrog 400, no vsekakor vsaj kakih 270, tko da je brez veze - je pa fajn da mas pol flasko, ki si jo shrani. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

joj, jaz sem bla tok obupna s ta prvimi očali, v osnovni šoli, pa še mal srednje.. Tist, ko se noben dejansko ne potrudi, da bi ti našli nekja, kar kul zgleda.. Pol sem mela pa ene take okrogle, z debelimi okviri in šipcami.. Jao xrolleyesx mam ene dve fotki iz tistga obdobja, sam mi sploh ne pride na misel, da bi jih skenirala al kej..

Tele zdaj (ki bodo) so prve, da mi res dobr zgledajo x^x :palec:

aja, ne vem če mamo kakšno spešl temo za to, akcije in popusti in tak.. Če koga zanima - v Iliriji, tam na Tržaški, imajo une ta dobre dišeče sveče (Party, ki dejansko celo diši, pa velika je, pa v ful lepih kozarcih takih.. barvastih, višjih, zaobljenih..) po 140 SIT!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:eek:

a ti si bla do 5h budna?....o šit...js pa mislila, da si tako zgodaj vstala. pa še pomislila sem, da kako lepo, ker se mi je zdelo, da te zdaj nekaj časa nisem zasledila. upam, da se danes naspiš, mantis.

-10 z burjo....nekoč je bla nekje neka lestvica, ki je kombinirala minus s hitrostjo vetra....pa je nimam več....mislim pa, da tale današnja kombinacija presega -20......dovolj imam te zime.....

včeraj slike spravila mal v red....ugotovila, da moram še dve nardit. jutri pa po papir, pa vse zrezat na dimenzijo....pa naslove si zmislit.....tole zadnje se mi ne da.....pa čez vikend do konca pripravit zadeve...

....skomine sem si delala in gledala last minute variante.....u egiptu je menda toplo.... :sori: x:px

mejte se.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:inocent: za naslove zmišlavat pa kr mene poklič....

berem tamle Vojkotove napovedi, kakor se bomo imeli to leto...tako naslednjih deset :wOOt:

x:Ix nč dobrega...vroče ...še bolj vroče, se počutim k mačka na vroči pločevinasti strehi, tole je dodatek za tvoj Egipt....

včeraj poberem v avto enega klošarja s polnim naročjem mačic in to odprtih, je rekel da se to sam z nohtom odpre x;)x no tak , pomlad pričaraš tako da odpreš ovoj z nohtom x;)x in potem mi jih je kr podaril x:Ix

no to je za Astro, konkurenca njenemu pušljcu tulipanov x:Dx

mraz pa tak, da se tud dihat ne da :xx!: zdaj uporabljam rezervno varianto, diham na škrge x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

mystica....bi blo treba zaplesat en ples za priklic pomladi....še raje pa poletja.... x^x

mantis....men vsi regulatorji crknejo pozimi.....so jih izdelali z majhnim tolerančnim pragom....upam, da se boš vsaj čez dan kaj naspala.....

lia....mačke na pločevinasti strehi....bi se dalo, ja....na tisti lokaciji....mrmjav.....a ti pa kr rože?....nobene mere....

valkira...nočem si nit predstavljat, kako je pri njih..... :sori:

Oblečena sm k medved. Vato v ušesu, puli, šal do oči...očala zarošena od dihanja. x:Dx Zdej mi je pa vroče, k 100 mater. :switz: Pa še s čajem se nalivam, pa Coldrex papam, pa med po žlici, pa pol pomarančo, pa najbrž bom še uno šumečo A+C+E vzela. x:px Dons zvečer mam radio, morm bit k rožca, k z enim drugim delam. Pa morm dat vse od sebe...upam, da nov tko, k je blo nazadnje, k sm bla bolana in na radiu...pršla dam ob pol 2h, pol pa ob 3h na kliničnga po antibotike. :o|o: Ne, sej grlo ne boli ful. Drgač mi je pa itak takrt kr 2 škatli antibiotikov napisala, pa mam še 1 celo doma. Tko da ni panike. :inocent: Zdej me bo kdo nazjal, da jih ne smem kr sama začet jemat....eh, tole angino sm mela v zadnjih 3 letih 3x in vem postopek na pamet...nč bat. x:px x:Dx Za đabe jih že ne mislm začet jemat.

Hm...mislm, da se mi mal blede, k kr neki pišm in nakladam na dolg in širok...vročina? :inocent: xnckrivx x:px x:Dx

Ne mi zmrznt, punce...en vroč objem od zblojene mene. xsrcx

Se pridružim unmu plesu, tam nekje konc pomladi, ko je že fajn toplo, pa še ful rožic, bi bilo idealno x:)x

Saj sploh še nisem ven stopla, sam gledam une blede in zmrznjene ljudi, ki pse sprehajajo pod mojim oknom (hudo, pet psov naenkrat tamle na snegu) pa na internetu piše -10.. :sick: Ma saj je že skor februar, bi lahko počasi se nehalo tole..

Eh, staram se, očitno. Spet sem sama od sebe ob 7.30 vstala..

In se pol v kopalnici spraševala.. a ljudje res zgledamo (tud ostalim okrog) enkrat ful dobr enkrat pa kot cunje, tko kot se sami zjutraj vidimo v ogledalu.. Bedno, da je danes cunjast dan.. Bom probala se mal prebarvat, pa da vidmo, če bo kakšna razlika x:o)x

**

Piky pozdrav se xsrcx Jaz pa ful težko dihala ponoči, očitno tist prehlad al kaj blo zadnjič res na pljuča udaril.. Sam da se mi kak bronhitis/astma ne začne spet, ko sem se komaj dobro rešila.. Ma ja, poletje rabmo!!!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Punce xcrossfingx za zdravje

Lia, škoda, da nimaš moje cifre, bi mi lahko takoj sms poslala...da maš tut ti pomlad x:px

Mraz. - 18 brrr.Sem danes zjutraj razmišljala, da pa morda lahko počasi zaprem okno ponoči... :o|o: ..samo jaz se ne dam x!x ..okno še vedno na stežaj odprto...Ponoči je kul, lahko diham in svež zrak in to...samo zjutraj je kriza, ko je taka ledenica...potem pa zaprem okno in si celo copate nataknem :eek: ...ker so tla tako mrzla...

frendi se še zdaj zgražajo, ker se spomnijo, da smo šli lani z avtodomom februarja v budimpešto, pa sem bila jaz v japonkah x:Dx ...zunaj pa -22...

če mene zebe, potem je res mraz za pop*... xrolleyesx

danes bo dober dan... x^x sem ga začela s solzami v postelji, pomeni, da lahko gre še samo xupx

Astra

Per aspera ad astra

Minus osemnajst!!!! :eek: :sori:

blazota!!!

sibirija...

haj vsem! :palec: :)

Picasso

Aliana, Astra xsrcx x:Xx

Ma, jst se kr držim...kle v pisarni itak ni panike, k je toplo...pol bo hudič, k bo spet treba na mraz in v drugo službo...spet vsa zadekana...grem si spet čaj narest. :o|o:

Zdej je poštar uletu, pa sva en podpis ponarejala, k je pozabu dat enmu podpisat...je blo smeha. x:Dx Eh, živmu človeku se vse zgodi! x:Dx

Sem kar zadovoljna s seboj, kako ne bi bla x:Dx x:o)x x;)x .

Sem včeraj vse, kar sem imela namen nardila, en malo pospravla, pa zlikala ob likalni seriji, brala, Cyberčka skrtačila, skratka vse :palec: .

Dons pa izstopila v Šiški, odložila zadevico in eno rpipravljeno odnesla, Aiwa verjetno sploh ni opazila, da je imela obisk x:Dx :inocent: . Potem sem šla pa peš do glavne postaje - sem zamenjala hobby, odpovedala se krepčilnemu stoječemu spancu x:Dx . Se mi sploh ni zdel tok grozn mraz, očitno sem utrjena x:)x :palec: .

Zdej pa rokava zavihat, pa ekšn :onfire: .

Naj se vam naredi en navihan dan x;)x

Pa 666 x:Xx , če Zlomči kej naokol pride x:o)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

huh, spočit sem, sem že jutranji cajteng prebral, nekaj člankov v Oni, zanimiv je tisti, ki piše o mladini v Italiji, kake socialne težave z osamosvajanjem imajo, pa nič služb in kaj,(se mi ne da pisat)...sem ugotovil, da se jim čist isto dogaja, kot nam tukaj x:px xscratchx

včeri imel od 18.00 do 22.30 spet vaje s kitaristom, sva naredila še za 4 ure programa, tako, da ga je skupaj že za 6 ur, ali okroglih 80 komadov...kaj sva midva carja x8Dx xyesx. Zdaj je pa treba to še temeljito zvadit, in pevcema vokale nastavit, pa bo x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

jaz sem pa zvecer prelistala eno Mladino (ki mi vcas prinese prijateljica) in nasla intervju z dr. Ruglom xDDx - ejj, nad, zakon, umirala sem od smeha zraven! :D

kaksne pa ta klanfa, sam je vseen kar kul kaj tkole...

da so skor vsi deci pezdetki in da on je pa taprav dec pa tko... za posrackat. :P

in da duhovniki (katoliski celibaterji) so drkadzije. x:Ix x:Dx x:px

prav totalno sem se zabavala zraven. xDDx

he, je ze minus 17. xokx (x:o)x x:px)

dobila en link na fotoalbum s poroke... na 4 straneh naju niti na 1 fotki ni. :|||

neverjetno, pa povsod me je blo dost, to se je moral un prav matrat, da me ni gor. x;)x x:px

Picasso

x:Dx jaz tud, jaz tud. x:o)x :palec: Faca. Model. Pa tud ma kaj prav, ja. Mah se z marsičem ne strinjam z njim, mi je pa zanimiv, da ne čutim tolk močne antipatije do njega, k bi pričakoval, verjetn k se v nekih stvareh pa ful strinjam z njim.......

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

saj to! xDDx

ko je tolk ortodoksen, pa vseen ti nekak ni zoprn in v nekaterih zadevah mu mors pac priznat da ma prAv. xDDx

Picasso

Hahahaha, tud to men skor vedno dogaja. Je pa res, da se nerad fotkam nekak.... :o|o: Sam pol k gledam pa mi že ni prav, da me nigde nema.... x:o)x

Marsa nagaja, ki zdej un post bemusunce? :inocent: x:Dx

K. Čapek

ne saj je not, kar k prejsnjemu postu sem ga prikljucila, da ni kapljanje, ko si vmes uletel s komentarjem na rugla. :)

Picasso

x:)x :palec:

Sam kolkrat pa pa še ženko nabriše pa ni hotu povedat, ker kao ni prisotna, pa ne more zdej o tem... :inocent: Njegove toerije o pogostosti spolnosti pa so po moje čist mim, k če bi to dejansko blo 3x na dan al kolk že, se mi je zdel, da je reku, bi to blo bl praznjenje jajčk, k pa neko ljubljenje, fajn seks pa to..... x:px Sm poznal enga k je ženko tud 5x na dan, da bi mu ja bila zvesta pa to, je pravla, da to že živa muka bla.... xcivx x:Dx

K. Čapek

ma to naklada itak...

ja, v glavnem je blabla tole, kje ma pa folk cajt pa energy, to vsi sam nakladajo v glavnem.

ja ja, saj sem jaz tud ze 9x v noci, sam to ne pomen da vsako noic 9x (:switz: xrolleyesx se mi zmesha x:Dx)

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx ...kar je preveč, je pa preveč....

sicer pa...kar se mene tiče, ma rugelj tu pa tam kakšno čist pametno....sicer mi je pa ortodoksno nesimpatičen....

Hahahaha, tud to men skor vedno dogaja. Je pa res, da se nerad fotkam nekak.... :o|o: Sam pol k gledam pa mi že ni prav, da me nigde nema.... x:o)x

hehe, na 8 straneh sem pa vendarle eno nasla. x:o)x

sam je sam od zadaj, sam da boste farbce vidl xDDx):

*

z mano je podobno, ce sem opazila da kdo fotka, sem se umaknila, sam pol ko me pa nikjer ni, se mi pa mim zdi. x:px

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...