Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

to sm dobu zdele po mailu:

Spoštovani,

zahvaljujem se vam, da ste podpisali peticijo NE V MOJEM IMENU !, s katero skupaj izražamo nasprotovanje napotitvi slovenskih vojakov v Irak.

Podpisani pod peticijo pozivamo Vlado RS, da prekliče sklep o napotitvi slovenskih vojakov v Irak.

Ker želimo o podpisovanju peticije obvestiti čim večje število državljank in državljanov Republike Slovenije, vas prosim, da o podpisovanju peticije obvestite tudi vaše prijatelje in znance.

Povezava do spletne strani za podpis peticije NE V MOJEM IMENU ! : http://www.aktivnaslovenija.si/portal/peticija.php

Za pomoč se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam !

Franci Kek

Deli na socialnih omrežjih

:eek: a jst u stranki... jst se sploh ne spomn ce sm ze sploh kdaj biu na volitvah u lifeu... x:Ix kaksni stranki neki...

vedno pa probam podpirat tisto kar mislim da je prav! pa me cist boli za stranko, pospanko...

sicer pa niti ne vem kere stranke so sploh n kolk jih je... sosicalisticna pa demokraricna... pa verjetn se kaka, sraka... aja, pa liberarna, pa zeleni, pa socialno liberrna pa... xrolleyesx aja, ampak, TO je pa tut VSE kar vem... niti ne vem kdo je kje, pravzaprav niti ne vem kera je zdej vodilna ...

x:o)x

lej kaj sem pa jaz dobila:

"Spoštovani,

Naj se vam v imenu UNICEF-a Slovenija najlepše zahvalim za spletno oglaševanje naših pasic in vas v upanju na uspešno sodelovanje tudi v bodoče lepo pozdravljam,

..."

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja saj smo na listi sponzorjev bli, saj ne bi rabli sploh tega pisat..

saj je se delcek vmes, pa sem zbrisala, ker je tak podatek, da sem tko presodla...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:wOOt:

Lep pozdrav vsem skupaj iz našega mesta: hiše v vrsti , -3°C, sunki burje do 110 km/h xcivx

Ampak soooooooooooooooooooonce x:)x

:bomb:

Prišla iz zasliševanja v glavni komandi finančnih stražnikov. 45 minut peglanja. :sniky:

Moj kokainski doktor in njegova pajdašica-tajnica, sta uporabila tudi moje ime za pisanje receptov za doping in s tem olajšala zdravstveno kaso za strašno cifro :bomb: :vragec: .

Sreča v nesreči je, da sta uporabila kar nekaj imen in da nas je za celo rajdo prič.

Najprej sem odgovarjala na splošna vprašanja, potem je prišel inšpektor, je manjkala samo tista mizna lučka, s katero bi mi svetili v obraz :bomb: :madpro: ...v glavnem nezaslišana gnavaža....

Na koncu podpisla zapisnik šele s četrtim popravkom... :frog: :switz:

...pa mi potem financar zapisničar pravi, ko je inšpektor odšel- jaz bi-gospa naredil isto >_> :angry: :blink: Ma nemoj!?!? :angry: Ja, veste tale doktor Kokainko x:o)x je zelo, zelo, zelo nevarna oseba... :sori:

Ma kurc, pa taka oblast, oprostite Lunatki izrazu, nam uradno in neprostovoljno navesite, da moramo biti priče, potem pa ne zmorete obračunati z enim mamilaškim prdcem, ki krade iz zdravstvene kase kot pes teče, ki dila koko, ki šušmari z bolniškimi.....

Marš idioti!

prekleta golazen nesposobna :bomb: :mad2: :madpro: :sniky:

Ja, Mars, zlorabila, bolj kot uporabila :V: ....

...ne morem verjet...s tole tajnico celo sedeli na pijačah, pa skupni vikendi v družbi, smo hodili v Slo jahat... vedno ko je kaaj rabila iz Slo, ji obavila mali milijon tel. pogovorov v slovenščini, šla z njo v Lj kot prevajaka k veterinarju....

....šele sedaj se mi vrača v spomin koliko uslug sem ji naredila ves ta čas... :O: :V: :V: :eek:

:xx!:

Še bolj boljše x8Dx :onfire: Ful dogaja danes :palec:

...ne morem verjet...s tole tajnico celo sedeli na pijačah, pa skupni vikendi v družbi, smo hodili v Slo jahat... vedno ko je kaaj rabila iz Slo, ji obavila mali milijon tel. pogovorov v slovenščini, šla z njo v Lj kot prevajaka k veterinarju....

pa ne morš verjet kak folk hodi po svetu xrolleyesx :xx!:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ruby :OO!: :bomb:

Aliana, ti pa si očitno za vroče... x;)x ...moraš met priročno lekarno kar pri sebi...

Sem mela enih 5 minut, ko sem se mal smilila sama sebi... :C: xrolleyesx ..sam kdo pa bo sco zgazil...??? :vtz:

Potem pa dobila še mail od dr.Pametnjakovića...in se že ful režala... :palec:

Aja, Cosma vse pozdravlja, pravi, da uživa v nizkih temeperaturah, žulj ima samo eden, mišice, za katere ni vedela, da jih ima...pa še šteje... x:Dx

Cosma...imej se x:Xx

kako pametna in močna bom jaz prišla iz tega, razuram itak že zdaj... :palec:

Astra

Per aspera ad astra

:wOOt:

...pa mi potem financar zapisničar pravi, ko je inšpektor odšel- jaz bi-gospa naredil isto >_> :angry: :blink: Ma nemoj!?!? :angry: Ja, veste tale doktor Kokainko x:o)x je zelo, zelo, zelo nevarna oseba... :sori:

Ma kurc, pa taka oblast, oprostite Lunatki izrazu, nam uradno in neprostovoljno navesite, da moramo biti priče, potem pa ne zmorete obračunati z enim mamilaškim prdcem, ki krade iz zdravstvene kase kot pes teče, ki dila koko, ki šušmari z bolniškimi.....

Marš idioti!

prekleta golazen nesposobna :bomb: :mad2: :madpro: :sniky:

:palec: točno tak kak si napisala....

xcivx

kako pametna in močna bom jaz prišla iz tega, razuram itak že zdaj... :palec:

Astra

:palec: v to ne dvomim x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ful dogaja danes :palec:

pa se eno s plasckom sem nasla, ki ni tolk off kot sem misla.. pozabla da sploh mam, ker 'ni dobra' (sta bli sam 2, ena je bla ponesrecena, na tej se pa bedast drzim, pa je nisem dol snela, zdaj sem pa pogledala, pa ajde, sam niso dobre barve, je blo pretemno, tko da je bolj 'drekast' al pa 'jeticen' plascek kot v resnic.. pa tu mam jopco spodaj, ker sem rpavilno sklepala, da me bo v cerkvi zeblo, pol sem mela pa jaknico)

pa zdebeli me mal tle, morda ko je pomanjsana tolk... no ampak saj je vseen, v glavnem v resnic je kaksen milimeter sushja. xDDxy

Picasso

Še bolj boljše x8Dx :onfire: Ful dogaja danes :palec:

x:Dx :palec: a nje, sej kr ne veš kam bi gledu x;)x tok razturajo x8Dx komaj čakam da se ta škorpijonska luna spelje....pišem izjavo o nerazkritju poslovnih informacij xrolleyesx če je ne bom do 19 sem mrzla :o|o: ko hodim med temi pravniškimi izrazi k da bi bla na berglah x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Bemti, pozabla sem napisat lepa tudi... :inocent: x:px

Astra

xsmx

xokx

Picasso

Bemti, pozabla sem napisat lepa tudi... :inocent: x:px

Astra

:inocent: Pokaž....maš frizuro al si na bolniški x:Dx x;)x

pa se eno s plasckom sem nasla, ki ni tolk off kot sem misla.. pozabla da sploh mam, ker 'ni dobra' (sta bli sam 2, ena je bla ponesrecena, na tej se pa bedast drzim, pa je nisem dol snela, zdaj sem pa pogledala, pa ajde, sam niso dobre barve, je blo pretemno, tko da je bolj 'drekast' al pa 'jeticen' plascek kot v resnic.. pa tu mam jopco spodaj, ker sem rpavilno sklepala, da me bo v cerkvi zeblo, pol sem mela pa jaknico)

pa zdebeli me mal tle, morda ko je pomanjsana tolk... no ampak saj je vseen, v glavnem v resnic je kaksen milimeter sushja. xDDxy

:palec: :onfire: xsuperx to daj v uno temo, k nas zmerjajo s starimi kokljami xcivx x;)x

:8):

mal me spodbujas a ne? men se zdi bedasta mal, pa tud tko mal bolj kmeck zgledA, kot je blo (oz. se mi je zdel da je x:px xDDx)..

no v glavnem, v resnic se mi je zdel boljs. ;)

pa tale volnena jopa je spodaj, pa mal bolj nabasana zgledam (pa se zdebely jo, fotko, tule gor x:o)x x;)x ampak res no... :inocent:)

Picasso

:8):

mal me spodbujas a ne? men se zdi bedasta mal, pa tud tko mal bolj kmeck zgledA, kot je blo (oz. se mi je zdel da je x:px xDDx)..

no v glavnem, v resnic se mi je zdel boljs. ;)

pa tale volnena jopa je spodaj, pa mal bolj nabasana zgledam (pa se zdebely jo, fotko, tule gor x:o)x x;)x ampak res no... :inocent:)

Mam ene čudne napade iskrenosti dons... x:o)x pa bom kr rekla..

takale jaz ne bi nikol šla ven iz sobe x:o)x

(sej bi sam to pustila, pa se ne upam x;)x ) No, tolk.. v faco si mal čudn se držala res, sam postava pa.. ej, bejba, pa kok si ti stara? 18?? debela???

Joj, Lia ko bi ti vedla kaj si zamudla.. blo boljš kot depiliranje x:px

loesje

Spet nazaj -

:eek:

nea se hecaj...res ni posrečena v stilu poziranja...se pa čist vidi, vitalnost, mladostnost, stil, lepota :palec:

marsikatera pri 20 se lahko skrije x^x

Joooooooooj, Marsa, dej ne mi o tem, kaj te zdebeli, k če ap kej nisi, pa nis debela. xrolleyesx K b ti človk kr prlimu eno. x:px x:Dx Prov vredi je! :palec: Pa paše ti taka barva...ne bi vsaki, sam teb, s tvojo energijo in imidžem, paše. x:)x No, zdej ti bom pa iz riti zlezla. :inocent: x:Dx x;)x

Tečna sm, k drek. Pa grlo me malenkost boli,pa dons morm še 2 uri čvekat in ne odpovem, pa če kripl ratam...tolk cajta sm čakala, da bo mel ta tip cajt, da se ne grem več. :o|o: Sej ni tko panike....sam malenkost čutm, sam lih tok, da sm sitna, in da b koga z veseljem na gobc. Pa še doma me jezijo. :vragec:

Eh... :xx!: v rt se bom sunla, pa bo. x:o)x x^x x:px

Mam ene čudne napade iskrenosti dons... x:o)x pa bom kr rekla..

takale jaz ne bi nikol šla ven iz sobe x:o)x

(sej bi sam to pustila, pa se ne upam x;)x No, tolk.. v faco si mal čudn se držala res, sam postava pa.. ej, bejba, pa kok si ti stara? 18??) debela???

xcivx ha.... ne morm verjet...a ti zeleno ni všeč :o|o:

:blink:

AAA, zmeda..

grem citirat:

nea se hecaj...res ni posrečena v stilu poziranja...se pa čist vidi, vitalnost, mladostnost, stil, lepota
Ja, itak, totalno. Sej to je bil en tak mal bolj zakompliciran kompliment, ki je v bistvu sam men jasen x:o)x

ha.... ne morm verjet...a ti zeleno ni všeč

Ne, zelena res ni moja naj barva :sori:

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...