Mick 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Hehehe, Janoslav drma..... Pozdrav ga. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Naša mala tudi trojko privlekla pri angleščini. Prej neke petke zdaj pa to..in bila sama ful razočarana - da je učiteljice rekla, da že bila slo vprašana pa ni zaleglo..skratka..tega ji zdaj ni bilo treba.Starejša pa modro molči Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Uh, končn spet 1x normaln doma, pa da mam še neki od dneva. Zdej grem najprej kuhat, bo to kombinacija z včerjašnjim majkičinim kosilom neka, mmmmm, matka kuha najboljše juhe na svetu, v to ni dvoma. Tud sicer odlična kuharca. Pol pa mal pospravljalke spet, klasika, pa mal bom sovražu pomivanje posode, pa tko, ne......Pa dokončn mi je dosadl in sm si kupu še eno omaro. Ma, prav blažen sem, končno si bom cote normaln lohk zložu, pa to, pa pregledno, ma res, to me je ful motlo, sploh ne vem kaj sm čakau....Verjetn upau na hitrejši nakup novga fleta. Zdej pa sm vse ruknu na off, tu mi nč ne fali kaj, bom lepo počas čakau na priliko, tisto pravo, pa tud ko bom mal bl vedu kaj pa jst zdej sploh hočem v lajfu......K zaenkrat je tko k je glih ta prav, se mi zdi, razen najemnine, ta mi nč ne diši, pa dober, za kako leto še mogoč in če bo tko nanesl bom jo že prenesu. Nč, grem kuhat, pa si eno fajno mjuzo gor dat, lep popoldan vam želim..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Ceu dan ekplikacijo pisala, potem sem za inštukcije pripravljala (grem čez 15 min).... Čist sem fertik...mislim, da me nekaj kuha Včeri sem bila pri dermatologu in me je dal na dieto...nič mastnega vsaj 6 tednov, potem pa nazaj k njemu,... Sva šla potem včeri zvečer v kitajsko, da bom en mesca pol mir dala Mal sva pokramljala, velik sva se kregala...jaz solzice točila...predvsem sva pa velik spila Tale eksplikacija me ubija...men se bo čist zmešal...enih delov članka ploh ne razumem in potem res ne vem kako naj stvar povzamem Imam še 15min...grem poskust še kak stavk napisat Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Haha, smotano pitanjce ....kaj nardite z rezervnimi gumbki pri novih oblačilih, jih pustite v kakšnem žepku npr. plašča, jakne, al jih shranite nekam, kaj pa vem......... .......npr. med šivalni pribor? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2006 ja, jaz jih mam (ce sem pridna in sprot dam) v sivalnem priboru, mam v eni taki skatli vse to. Naša mala tudi trojko privlekla pri angleščini. Prej neke petke zdaj pa to..in bila sama ful razočarana - da je učiteljice rekla, da že bila slo vprašana pa ni zaleglo..skratka..tega ji zdaj ni bilo treba.Starejša pa modro molči ja iiiinnn? saj je sam ena trojka. saj to je - dobro (no vsaj vcas je blo )starejsa pa modro molci - to me pa spomni name pa na mojo mat, ko sva mele foro, ko sem bla majhna (mensezdi da je drugac iz martina krpana): minister gregor pa nic. () ...pa mal bom sovražu pomivanje posode, pa tko, ne......ej to zlo dobr poznam, se zdaj kdaj zaso0vrazim, sem pa tud znala ze tko zanikrna bit. da rajs ne povem tle. (kolk casa nisem pomila enkrat ). no ampak point je sam v 'spravit se'.v bistvu je pa dbest meditacija.in na finto se vrzem. ... recimo da grem sam kozarce pomit.. pol pa itak pomivam in pomijem vse ... al pa namocim, pa pol moram, sicer je cela shtala pol tam.. in taksno. Ceu dan ekplikacijo pisala, potem sem za inštukcije pripravljala (grem čez 15 min).... Čist sem fertik...mislim, da me nekaj kuha Včeri sem bila pri dermatologu in me je dal na dieto...nič mastnega vsaj 6 tednov, potem pa nazaj k njemu,... Sva šla potem včeri zvečer v kitajsko, da bom en mesca pol mir dala Mal sva pokramljala, velik sva se kregala...jaz solzice točila...predvsem sva pa velik spila Tale eksplikacija me ubija...men se bo čist zmešal...enih delov članka ploh ne razumem in potem res ne vem kako naj stvar povzamem Imam še 15min...grem poskust še kak stavk napisat medek, limonca, pa *tarjavo jopco* ()... dieta? bod vesela, mas razlog, da mal zdravja skusis, bos vidla, kok se bos dobr pocutla in ravno v primernem casu (je slabo nase ciscenje zdaj, presnova) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Mhm....si morm sam za gumbe eno kulsko škatlco kupt.......da bo jasn kje so Do takrat pa naj kar ostanejo kjer so..... Sam res, ja, eno kulsko škatlco rabm.... al pa namocim, pa pol moram, sicer je cela shtala pol tam.. in taksno. Haha, to poznam Ja, saj, jaz tud probam zabrijat neki fajnega......hm....meditacija? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2006 ma zakaj kupit? jaz mam eno 'od kave'.. pac ki je ne uporabljam. ja, meditacija... pozabim, da je to posoda, nekaj zoprnega.. ampak pac.. se posvetim opravilu, vmes pa kaj kuslkega razmisljam.. ne na silo, da mora bit kulsko... ampak kar tko pride... probaj! (res, tle mas ex poosebljenje sovrastva do pomivanja posode) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 K mam rad to. Rad mam lepe stvari, te, majhne, vsakdanje tud......pa fajn so mi kulske škatlce.......no, saj to je kaka od kave tud lahk, kulska pa to...... Pa je nimam ma zakaj kupit? jaz mam eno 'od kave'.. pac ki je ne uporabljam. (res, tle mas ex poosebljenje sovrastva do pomivanja posode) ..haha, se vid, da nisi kaj dost brala tiste teme o - bi rad kdo komu kaj povedal, si dal duška - sm redno pisal vanjo....... sovražim pomivanje posode!" Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2006 ne saj sem vidla parkrat, saj zato sem pa rekla... * jaz sem pa dons si zorganizirala vse mozne majstre za 'iz 4. avto nekak aktivirat' (da ga sploh spravim k mehankarju oz. elektr.)... cel nacrt.. gor dol, mitja (eno uro prej, da je se dost 'operativnega placa') iz sluzbe, da ga bo predrmal v 4., ce pa ne bo ratal, pa elektr. pride sem... no in ze vihava rokave z mitjo, da ga bova 'guncala', pa jaz (z ne blazno hudo vero, ampak pac, da nom rekla da nisem probala), tko zdolgocaseno in vdano v usodo obrnem kljuc....in avto spet vzge iz prve. ne moresdaverjames...v petek nada, v soboto nada, v torek nada... v sredo, pri minus 10, vzge. (ne saj smo postekal, da ni vlaga pa mraz pa to, sam vseen ) no in je ze tam kaki dve uri in klicem zdajle elektricarja in pravi da ga ravno obdeluje. pa se jani mi bo usput jermen zrihtal ko sem rekla da je nekam zarjavel zvok, ko obracam... je rekel, bomo mal zrihtal, mal zategnil pa tko. yess! morda ga torej ze jutri dobim. skor ziher, no. * drugac pa mam jaz dost odstekano s temi nekimi... hm... uranovskimi stosi... nikol pr nobenmu ni tolkrat eksplodirala luc, ko jo je prizgal.pa dvomim, da je dost astrologov, ko vnesejo preprost podatek 1.3.2002 in da se pokazejo charti za situacije pred nasim stetjem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2006 kok mam jaz dobre majstre! klice elektr. (nisva se se vidla v lajfu), da je zrihtal... da je zbrusil zobnik (se mu je zdel skoda, da kar nove dele kupujemo, ker ni slisal sounda in pol je vzgal, torej ni mogel bit 100%, ali je res to narobe)... in da lohk pridem po avto.. da je 30x probal in je 30x vzgal. sam ker da ne ve, kako pa kaj, mi noce racunat, pa naj sprobam in naj se vozim 3 tedne, pa bomo pol vidl. tko da NIC mi ne bo racunal. lohk bi sla zdajle po avto, pa prvic se nama ne da, drugic pa hocem da jani se jermen napne.tko da, gudy... nic stroskov.. nad priden in prijazen, ker se je ziher eno uro drkal.to se mi pa res tolk dobr zdi, da je se kdo tak. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Marsa na dieto me je pa dal, ker bom jemala ena zdravila, ki nase ful maščobe vežejo in bi se drugače zredila... lačnaaaaaaaa...čakam na večerjo suh kruh pa voda dons bom pa res meri popins gledala....sam ne bo kokic Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 hm, no, spet sem bolj len dan imel....odpovedal sem sodelovanje v starem bendu, ko imamo novega, iskal zapiske za sošolca, katere nisem našel...nato fitness, počutje po njem super, pa špageti potem, sem jih premalo naredil, tako, da sem še malo lačen spet sem spal popoldne...kriza in dobra novica je, da 1. 2. spet začnem delat na starem delovnem mestu, da ne bom zgnil doma...diploma pa nekam stagnira, ko sem tolk len ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 A je trajalo, Misty? Ma ja, upam, da si vsaj zrihtala, kar si mislila.. Jaz sem šla pa s tamalim ene svečke kupovat, pa v knjižnico sem ga pelala (sva mogla še sestro počakat, pa je tko bedno zdaj, ko se ne moreš it mal sprehodit al pa kaj..) No, me je ful presenetil, kar zbrskal si je tam ene knjige in se vsedel tam v otroški kotiček in listal Pa do zdajle.. ma ne vem kok se mi da učit, no.. bom se rajš spravla dve drugi stvari uredit, pa kmalu spat it pa jutri resno.. Ugotovila kako je s potnim listom za mucka, sam jutri še na VURS pokličem in preverim WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 daj no, Mysti, drži se... ne more in sme biti tako hudo ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Tečna sm k drek in neki mi fajn fali. :xx!: Eh. Mysti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Glava me boli. Še pol ure delam, pol pa dam. Ej, res tok kumi čakam, da bom doma, k sm tok prezebla in utrujena in si sam še vroč tuš in mojo preljubo posteljico želim. Pa upam, da bo danes boljši dan, čeprov se ni čist nč tazga zgodil, ampak sm bla cel dan neki čudna. Vam že kr zdej rečem nočko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Takega mraza pa (skor) ne pomnem topla greda men je bolj hladilnica oz. zmrzovalnica Efekt tople grede si predstavljam kot vroča poletja in tople zime, tole je pa bolj ledena doba Marsa, tvojemu avtu pa očitno paše mraz Mysti v tej državi je tud predsednik dvignu roke nad "uradno" medicino, to veliko pove o stanju zdravstva v državi Itak so pa moji trije najljubši doktorji:Dr. Oetker Dr. Martins Dr. Hoffman Dr. roman pa ne izhaja več Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 dan včeraj blo tako mrzlo, da se nikakor nisem mogla segret doma. kot bi mi crknu cel sistem. bom čist popenila, če ne bo zime hitro konec....res presega že vse meje. dost mam zabarikadiranosti v vse te cunje, k si čist zvezan noter....pa kr nč se mi ne da v tem mrazu....sej pol vseeno vse nardim, sam ....grrrrrrrr......brezveze..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 sjerbus vidim da vam dogaja folk, prov fajn vas je blo brat mal za nazaj čepim tule na netu pa svinsk me zebe, popizdiš kok je mrzlo pa na šihtu mamo ful mrzlo tud, čist so fukjeni, roke mam že čist vijolčne pol rečmo da bojo vsaj vsi uni žužki pocrkali od tega mraza in da bo polet gmah pred njimi ma grim probat počet kej tajga da bo moj telo sam proizvajal toploto, k od okolice je ni za prčakvat KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 aja tole sm še hotla rečt k sm vidla tam eno peticijo al kva zarad naših vojakov v iran......ne vem ka se tolk usajate eni.....sicer je res da je država zafukala na celi črti ker so pač reki da naših ne bomo nikamor pošiljali....od takrat pa se je marsikaj spremenilo.....ža sam vlada recimo....pa itak bojo tja poslal tiste štir k bojo sami hotli it.....noben ne prsiljen it.....pa vejo v kaj se spušajo, čeprov naši probajo to prkazat kot da grejo na dopust sam tistih 10 km k se bojo mogli vozit na delo je totalno opasnih....dnevno jih kokajo tam.......sastra od mojga ma tipa k je nek specialc al kva.....in on se je prjavu in si grozno želi it.....čeprov točno ve v kaj se spuša.......prevč je frocovja k siljo v vojsko zdej sam zarad fajn plače, pa mislijo da bojo skoz kr tule viseli pa nč ne bo nikol.....če rineš v tak biznis se pač morš zavedat tud takih stvari.....in tistim k so s srcem v tem jobu je taka midija izpolnitev sanj.....k pr nas se itak nč ne dogaja KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Spala nekih 5 ur. Zdej delam, začuda celo neki dela blo, tko da nism u luft glih gledala. Prehlad kr....stoji, boli me trebuh , glava pa še vedno tečna. Kumi čakam, da grem dam, neki pojem in se zavlečem v postlo. Ja, vem, smotana sm. Pa kaj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Čist zbujena sem bla ob 6h Sam kar je pa preveč, je pa preveč... Pa sem se nazaj ulegla, prisilla zaspat in spala do pol 10h čist nič spešl dan, učit se, pol pa varstvo verjetn... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Dr dan.... je imel kdo od vas strgane al pa nategnjene kolenske vezi..... bi me sam zanimal koliko časa lahko pričakujem, da bo trajalo to multi orgazmično bolečinsko stanje ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Lia! :OO!: Upam, da si vsaj worngi zabila, k si si to nardila, božca. Nej ti čimprej mine. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts