Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

Še dober, da mene nisi spregledala, pa si me povabla na pir..... :vragec: x:Dx

Spal 15 ur :eek: Nič jasn. Očitno sem preforsiran, tko al drugač, pa še sam k temu pripomorem.....Zdej se vrnu iz opravkov, pa ta vlkega nakupa pr najboljšem sosedu xcivx , pa treba to mal popredalčkat pa to, pol pa bo generalka padla.....pa spet bom mel kaj tulit tam v uno temo, posoda pa še velik tega :xx!: ......No, uzput pa bom šport po tv spremljal, velik tega dans......no......pa veselo na delo. :o|o: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Evo, pršla z bazarja, spoznala Cosmo, izgubila šal. :o|o: No, sej, če ga bojo našl, pokličm tja v pondelk. Čeprov sem v dvomih. Ful velik stvari je blo za videt, kupila sm pa samo 2 belgijski čokoladici, ker se nism mogla upret. x:px x:Dx

Dons bomo mel ful dobr kosiw....mat pa fotr delata lososa v listnatem testu, z blitvo. x:px Kumi čakam.

Drgač sm bla pa še na čajčku z eno bejbiko. Mal počvekale, prešimfale in nadoknadle zamujeno. x;)x

Zdej pa sekica pride s tamičkeno. :palec: Pol gremo pa najbrž na en sprehodk, k je tak lep sončk.

Se čujemo. xsrcx

x8Dx

kaksen dan!!!!! x^x xsingx

... jaz pa not zhdim... :o|o: x:Ix :xx!:

x:Dx

sem prisla ob sedmih dam... sicer sem vstala ob 12h, sam se prekladam tule, nic se mi ne da.

Kolk sem se mela pa hudo dobr vcery!!!!! xsuperx

vso noc plesala in vse. xokx

dobila eno dozo komplimentov, pa spet sta mi kar dva uganla ribo. neverjetno!!! ampak spet ne tolk... na densfloru sem ocitno pac riba. :)

en je rekel, ce sem strelc, en ce rak, en pa ce sem skorpijon. dva sta pa uganla..

let pa ni NIHCE uganil, en me je clo na luc ven vlekel, ker mi ni verjel! xokx x^x xyesx

mega.

sem sla s taxijem.

kok stanejo kleme?

Lep vikend vsem! :palec: x8Dx x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Spal 15 ur :eek: Nič jasn. Očitno sem preforsiran,

Hvala enako....Šla včeraj spat že ob devetih zvečer :eek: ..spala celih dvanajst ur......Mi ni nič kaj podobno.........

Zgleda, da stvari prihajajo za mano.... :sori: Zdajle še moram z maličko naredit en plakat za šolo, potem si bom vzela urco in pol za v fitnes, da si mal sprostim misli, nato pa še učenje do poznih večernih uric.....

Se moram maximalno pripravit na četrtek, ker me čaka en težjih izpitov...... :xx!: :o|o:

Ima, da mislite name in držite pesti........ x;)x x:Dx

Smisel življenja je največja sreča

kleme, a ves un... take klesce v bistvu, ce ti crkne akumulator. x:o)x

nekaksen podaljsek, povezava - tko da iz enga akumulatorja druzga nafilas.

No tko po kmeck. :D ;)

Thanx Kroki, sem vedla da je dva jurja to. :) :palec:

Nimam radia (mi je pa ze pozrl akumulator v marutiju, pa ne ker ga ne bi ugasala, pac pa ker ga je kar tko 'zrl' - tko je rekel elektricar).

sklepam, da je zato, ker sem vsakic ga vzgala pa cist na kratke proge..

lohk da je pa tud kaksen kontakt.

starter bi se lohk bil, sam to po mojem ni.

Bomo vidl.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bla na Bledu, jedla tipical slovenian food (itak da ne krvavic x:o)x :vio: ), pol pa poslala fante same v Postojno, upam, da jim je uspelo do tja prit.. Jaz pa prišibala domov in imam ravno tolk časa, da se spakiram in grem na vajo.. Mamo jutr končno un recital, ki je bil prestavljen zadnjič zradi snega..

Brez glasu sem, tolk utrujena, da se mi mal megli, ampak OK, bomo že, sam da je kul :palec: x8Dx

Mogla bi še do Interspara al pa nekam skočit po napihljivo posteljo.. očitno Tristan res skakal po njej :o|o: sta fanta zjutraj bolj kot ne na tleh spala :sori:

ma za začetek grem za 15 minut spat.. xcivx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

čer..

včeri sm šou "mal" vn po 22. uri... na "eno" pivo...

v glavnem...so bli že trije....

...ah brezveze...

........pol sm se pa zbudu v tuji postli :eek:

hmmmmm :inocent: pršou dones ob 13h pa še neki domov :o|o:

zej pa nevem... na netu hengam, učit bi se mogu...

...bom dones probal bit doma...

drugač pa, kurc pa sej, zakaj pa ne... x:o)x

bo že bolje... vedno x:)x

ajaaa še neki, full bi šou na cetinskija dones v kongo tm u grosuplama :o|o: x:o)x

to bo to, verjetno xDDx :inocent: x:)x

lp x8Dx

honor and respect

To bi mogl v vsak avto dat...serijsko. :o|o: x:Dx

No, tole je pa res pametna izjava! x;)x Ne, pametna je tista, ki je to izrekla. :)

Jaz sem pa dons avto pripeljal domov - R19. Ni popoln, je pa moj. V nadaljevanju pa sledi vgradnja dobre avtoakustike, najbrž kar v protivrednosti avtomobila. x:Dx Tu sploh ni vprašanja ali se splača ali ne - to pri meni mora bit! x:Dx

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

jao.... xrolleyesx tehnazha do jutranjih ur.... xrolleyesx xrolleyesx

in jasno de mi ONIX ni dal miru, pa me zvleku ( :inocent: ) na ,atelokovo v mizart :vio: x:o)x x8Dx x:px

in dons cela )!( rija v 4ki.....drzhavno prvenstvo v freestylu... xrolleyesx :vio: xrolleyesx

upam, de bojo vsej kake dobre rime.... x8Dx

pa neki mi zvoni pa odzvanja po glavi.... :inocent: xrolleyesx x:o)x

zlomk....tralala

pa itaQ vseh 777 x:Xx v pihajoche kraje na rilchek x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Zbudila sem se okol 9ih z enim takim čudnim filingom....Sem sanjala, da sem sama ostala...Ma sem res sama ostala, ker je šou Matija ob 5.30 v London do torka....

Ceu dop sem za fax delal in mi je blo res zakon, da sem sama...Tišino imam, noben mi ne mori kaj bova jedla, noben besno ne razmetava okol in wc je vedno frej-...

Kolodont mi je odnesu...in sem mogla unga rezervnega uporabit :xx!:

Pol sem se tušnila in šibala v mesto, ker sem bla ob 14.00na kofiju zmenjena, vmes sem kupila še Kralje ulice (sem tolkrat mim šla, da sem jo danes kupila)...Ful dobra ideja...Branje je tko...poštena žalost (v vseh pogledih in smislih)

Kava tko na hit mim švignila, nič posebnega, jutri sem se za pico popoldne zmenla, bo več časa za jamranje.

Ob 17.00 je mis sveta :hepko: , to pa res že 7 let vsako zimo gledam...sam škoda, da je tolk zgodi...

Pol po mis sem zmenjena na kuhancu v mestu...mogoče bom pa mal mis gledala pa za fax zraven delal?

Ah neeeeeeeeeeee...pol nam nč nardila

:o|o:

Ja na ustnjici imam spet celo čudo, ampak jaz ga fentam stemle oljem še predo se zrealizira...boli vseeno....

Do kdaj bo pa Kozma tam na sejmu?

Jo bi šla pozdravt x;)x

Marsa , kam si pa šla plesat?

Včeri sem ceu dan pri doktorjih preždela...Ceu kažin, vse narobe z mano...Tale noga me ubija, že ceu mesec zatečena x!x x!x x!x

Priden na ortopedijo (z napotnco) in pravjo, da za junij naročajo :eek: Do junija noge sploh mela nam več x!x x!x x!x

Resno si bom v tem času do torka vzela čas za razmislek, kje sem, kaj hočem, s kom hočem...s kom nočem...

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Aiwa x:Xx :palec: za službico
Sej sem ti razložil, da se kar ustvarijo prostori za take kot si Ti x;)x mam sestro na podobnem koncu, pa skupni znanec je zrihtal zadeve xrolleyesx

Sej bi še dodal, da je med vama podobnost, ampak to že veš x:Dx

x;)x :palec:
Aiwek, šele zdaj videla ... čestitke bejba. x:Xx x:Xx x:Xx
Aiwa, čestitke za službo :palec:

hwala hwala hwala... zdej grem pa nazaj spat x:Dx sm pršla 8.45 domov... neki sem sicer popoldne za kšno urco do dve spala... ampak kr še rabm. čao x:Dx xsrcx

ampak blo je pa fajn x:px :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

Jutrček, danček, večerček x:Dx pač po osebnem razpoloženju

Noč bila več kot živahna xrolleyesx delal do 1 zjutraj, potem pa na rojstni dan, sicer sco in malček zamude x:Ix , nato dark-hard-tehnaža v 4ki in za jutranji zaključek malce Damčevega tranca za pobožat kladivce in nakovalce x;)x

Pa dopoldansko razvedrilo z nečakinjo in spanje :8):

Zdaj pa reševat Zlomkove nikotinske krize :vragec: tobak bo itak enkrat v ponedeljek zjutraj odprl x:Dx

Marsa, a si bla v Mizzartu? Sva šele okrog 7 uletela xrolleyesx

Engl, 5 km ni tolk hudo x;)x sem bend iz LJ vrgel ven v Leipzigu, ker so mi težil x:Dx in jim razložil kako se lahko švercajo na vlakih do Slo

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

No, tole je pa res pametna izjava! x;)x Ne, pametna je tista, ki je to izrekla. :)

x^x

Čestitke za avteka...nej ti lepo dela! :palec:

Mana, ne vem, do kdaj cosma dela....do takrat, ko je odprto, najbrž. :inocent: Kar pa zdej itak ni več. :o|o: x:Dx

Zdele sm tamalo cartala. :2src: Smo vse tri skp na moji postli počivale in se grele. x:)x Prov fajn je blo. :palec:

Zdej pa bluzim, nikamor se mi ne da, pa bom mal dvd-je gledala, pa brala...pa tuki težila, če bo kdo gor. Aja, sej res, dons mečejo vn z bara. Bom pa to gledala. x:px x:)x Pa držala pesti za Saro, sam glasvala pa nom. K me briga, sam vseen nej gre un vn. :U: x:Dx

xsrcx

Evo...Ni mi uspelo omejit tega stvora na moji zgornji ustnici...zdejle med delanjem naloge se je total razbohotil :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

Drink zvečer odpadel xrolleyesx pa ful sem se veselila, da bom kaj prigriznila v mestu (beri: se veselo nažrla do onemoglosti) x:px

Nič, bom pa doma hruške glodala :o|o:

Bar, bom pogledala..za nobenga nam navijala,,,

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

:V: bila soudeležena v naročenem umoru....

Štajerska v megli in vetru....

nisem videla Pohorja in ne Boča xcivx

grem mal glavo zluftat pod težo sokrivde in krvavih rok.... :wOOt: da vse tiste borovničke mal izhlapijo x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

xDDx Kleme stanejo jurja - 990 sit.

in jim mam zdaj v vrecki v omari. x:o)x x:Dx

joj kok sem sesuta.... cist... konc... bla v leclercu (drugic v lajfu, mater je velik, pa tolk trapasta razporeditev, da sem zarad polente pa gresa en kilometer ziher nardila po oni blazoti ogromni).. not pa schtraufenpacht... guzva... men je kar slabo ratal (dostkrat mi slabo rata na takih plejsih... tam lohk v zakajenem pajzlu vso noc norim x:o)x, tole pa mi je... :sick: ...

sam mam pa hud 'izkupicek'. xDDx x8Dx (3 majice take super, cist oprijete, tople, mehke, taki super materialcki, recimo z mal lycre zraven, superca xsuperx, pa jopco, tako zeleno, ki sem si jo predstavljala, da mora bit taka pa taka, sam je se nisem vidla, do dons x^x). tim pa rokavice pa kapo pa majico, mitja pa jopco pa cevlje. hudo. druzinski smo bli dons, to je ze za zapisat madonca. x:o)x xDDx

sem mislila na metelkovo it spet, pa ne sam da se mi ne da, je tud razuzde tolk zapravljat, spet s taxijem pa tko.... upam da je kaksen dober film po tv.

Mana, na metelkovi sem bla, v mizzartu, ful je blo dobro (ce shizis na trance, jaz shizim).

kaj mas z nogo, sem spregledala?

v glavnem, kakroli ze je, kot je videt tule, ni nic fajnega. :sori: xcrossfingx

a je taka zadeva, da bi ti lahko slan obklladek pomagal (ker gline sklepam da nimas)?

Jp, Onix, sem morala mal cez pol sedmo it dam, ker sem tocno ob 7h dam prisla.

sem mela dost. jaz znam it. xDDx

mam dost pa grem - zato pa rada sama okol hodim... xyesx

Bobnar, a daj nehaj!!! :)

saj, a ni sam ta, sam ga ne potrdi uradna cerkev a ne? al nekaj tacga...

Sebastjan, :palec: srecno voznjo in nic tezav!! xcrossfingx

dons sem ujela nekaj o bazarju po tv, pa sem gledala kot sokol, ce te bom kje vidla, Cosma. :)

Postovko sem mensezdi dons vidla.

Po HTV gledala avto oddajo.

blazno mi je vsec citroen. xyesx

nad dizajn, super resitev, C7 clo mroda, ful ogromen, karizmaticen, tolk dobra resitev maske.. x^x x8Dx :palec:

(tko da, od evropskih, ce ne bi bil nemc, sam citroena, tud kak c3 je lustkan... sam zdaj je se pre-nov xDDx).

joooooooooj. kaj pa ce ni akumulator?? :sori:

pisuka.... moram met avto...

enkrat smo se nekaj skregal doma, pa casha ni blo pa tko, pa je mitja rekel, ces da bi sam en avto...

In sem se UPRLA!!!

Sem rekla, tolk ste mi tezil, na vse kriplje sem se upirala, zdaj ga pa ne dam in ga hocem met in basta. me ne zanima. ce b mel sam enga, se skoljeva ziher. :D :P

Picasso

Marsa ja a se spomnič, ko sem imela gležen poškodovan pred Turčijo (to je blo okol 1.11), no ta butasta noga je še kr otečena...lahko slikam in dam klele sliko...bom imela dokumentirano x!x

:xx!: :xx!: :xx!:

Trans je ql, če kaj spijem...drugač ne...

Bobnar kaj a sveto pismo si tut že prebral?

Zdej se grem pa v mojo temo herpes kujat

xrolleyesx

afriški pregovor

a daj, sprot sem se spomnila pol, ja, pa sem pomislila, valjda ni se tisto!!! :eek:

fak, boga... bi morala vec pocivat...

herpes?

hm, zoprna zadeva... ne poznam recepta nobenga v bistvu, ker se ga nisem nikol se lotevala..... xnckrivx

ampak saj mamo temo, morda si jo celo ti odprla... ni nic pomagal od onega?

:O: x:Ix :switz:

pred kakimi 15 minutami sem dala zavret en centimeter vode na plin. x:o)x x:Dx (*da bom slanico pripravila)

nek cuden vonj, grem tjale, slucajno--- loncek pa cist zazgan, se dobr da se ga nisem kaj dotikala. tumach....

Picasso

a daj, sprot sem se spomnila pol, ja, pa sem pomislila, valjda ni se tisto!!! :eek:

fak, boga... bi morala vec pocivat...

herpes?

hm, zoprna zadeva... ne poznam recepta nobenga v bistvu, ker se ga nisem nikol se lotevala..... xnckrivx

ampak saj mamo temo, morda si jo celo ti odprla... ni nic pomagal od onega?

:O: x:Ix :switz:

pred kakimi 15 minutami sem dala zavret en centimeter vode na plin. x:o)x x:Dx (*da bom slanico pripravila)

nek cuden vonj, grem tjale, slucajno--- loncek pa cist zazgan, se dobr da se ga nisem kaj dotikala. tumach....

Hm...Marsa ne se hecat...naša babica nam je tako skor pou hiše zažgala...so šli vsi kabli in kaj vem kaj vse še...

Ja še zmer je isto...in sem bila v petek pri os.zdravnici, ki mi je napisala napotnico za ortopeda, na ortopediji pa naročajo šele za junij x!x x!x x!x ...no bom šla po uno hitro, nujno napotnico, ker do junija ne bo nič od noge ostalo...samo še eterična noga x:Dx

Herpes...sem šla v svojo temo jokat...ja

afriški pregovor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...