Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

Dr dan....

je imel kdo od vas strgane al pa nategnjene kolenske vezi.....

bi me sam zanimal koliko časa lahko pričakujem, da bo trajalo to multi orgazmično bolečinsko stanje x:o)x

jaz sicer take izkušnje nimam, poznam pa punco, ki se je znašla v podobni situaciji (na smučanju pred 2 letoma).

koleno so ji operirali (so po parih tednih tokanja revco peljali na slikanje), nato je imela zabičanih 6 mesecev počivanja, bila v Valdoltri, sedaj pa že veselo smuča in pleza.

lahko pa jo kaj vprašam, če te kaj posebi zanima... xrolleyesx

itak se danes slišve, pa jo lohk mal slišm (mi je že razložila vse, ampak jaz sem celo kalvarijo že mlo pozabila)

držim pesti xcrossfingx

ugante kaj delam danes od kar sem budna???? jaaaaaaaa: eksplikacijo pišem...aaaa

danes me čaka še Drama...se veselim...yes yes yes... xyesx

bom poročala na mojmu blogu o predstavi...pa še v temi drama, opera, balet [alkakože]...

aja, ful je mraz ja :o|o:

prehladu se fino izmikam :palec:

a ima mogoče kdo od vas kakšne recepte za dieto brez maščob? ... sploh en vem kaj naj jem sedaj...poleg solate, solate, solate in sadja :o|o:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dr dan....

bi me sam zanimal koliko časa lahko pričakujem, da bo trajalo to multi orgazmično bolečinsko stanje x:o)x

Jaz. 2x. Prvič je rehabilitacija in terapija trajala več mescev. :xx!: Drugič sem že sam o tem tolk vedel, da je trajala precej manj. Bolečine pa niso trajale dolgo. Mal je bilo neprijetno pa na punkcije hodit. Pa imaš longeto? Lohk sploh hodiš? Jaz nisem mogu prav, kr neki časa..... :o|o:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ojla! :palec: :vio:

(ledenica, komaj tipkam, sem zracila doma, pol pa bluzila okol in se je cist shladil :horro-cb:)

... jst mam pa jutr izpit...

...pa sam 1x sem prebrala... :

drz se! xcrossfingx

(saj bos nardila!)

Dohtar je sam reku: "Prekleto sranje!" ko me je videl.

x:o)x :xx!:

(vseen upam, da se je zmotil, ocitno ni prevec pr seb, torej se lohk zmot x;)x)

Itak so pa moji trije najljubši doktorji:

Dr. Oetker x:px

Dr. Martins xsuperx

Dr. Hoffman xhypnox

Dr. roman pa ne izhaja več

x:Dx x:Dx

dan

včeraj blo tako mrzlo, da se nikakor nisem mogla segret doma. kot bi mi crknu cel sistem. bom čist popenila, če ne bo zime hitro konec....res presega že vse meje. dost mam zabarikadiranosti v vse te cunje, k si čist zvezan noter....pa kr nč se mi ne da v tem mrazu....sej pol vseeno vse nardim, sam ....grrrrrrrr......brezveze.....

joj men pa dons, pa se grlo me boli. :|||

jaz pa trapasta, ker se mi frzmaga v plascih not sedet, trmasto v majci in tenki jopci, ces, se ne dam pa to... x:o)x

na konc bom pa lohk vse termovelurje nase zvlekla. :D

ja, nc se ti ne da, pa se ne mores, z otrplimi prsti... :|||

Dr dan....

:sori: :sick:

pa se v tem mrazu, mej na toplem, pocivaj, obkladke, pa kar kaksen tablet za bolecine (vem jaz jih tud ne jem, sam brez veze da se matras v tem mrazu).

:detelca:

*

nc, o seb bom pa pol, da mi ne zmanjka smeskov. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Iz oddaje pobereš koristne informacije in to kar te zanima, Slak in ostalo pa ti naj dol visi......Tako vsaj sam počnem. x:o)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mala gre pa jutri na slikanje hrbtenice, glina, slana kopel, masaža, nič treningov, stanje pa slabše... plus tega ji je dala še kontrolo vode in krvi.

je ze prav, naj opravi te preglede in tud ze zadnjic sem ti rekla, da morda mal vseen prenapreza, ce bo pa dr. rekel, bo pa bolj zaleglo. kar naj mal pociva.

'slabse' pa je tud zarad mraza (in tud planeti ta teden niso prevec naklonjeni zdravju).

drzta se! :detelca:

*

jaz pa prej tule pisem, kaksna ledenica, ko sme zracla, pa pozabila da se vedno zracim!!! sam v kuhinji, ko sem zelje kuhala (dons sem izjemoma ze ob 12h skrbela za 'kaj bomo dons jedl' xDDx)...

in sem mela cist ledena kolena in vse in sem prvic letos oblekla zhabe pod trenerko. in clo termovelur mam gor. x:Dx x:o)x

pa caj sem si ravnokar skuhala, ne da se mi met bolecega grla. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nu tak, ko ze taksno zganjam pa vse referiram, moram pa pac se to. xDDx

skratka, mam avto ze od 9:15. x^x

(pol sem se ful opravla, mal sem se sla pa se zategnit 'za dusho', najprej po obvoznici, potem pa se po vecni poti xDDx)

sem zjutraj ob 8:30 klicala janija, pa je rekel, da lohk kar pridem, mi je ze zjutraj tud jermen zrihtal.

Avto vzge kot namazan, pravim kok sem dolzna, pravi nic. x8Dx

tko da mi nista ne eden ne drugi NIC racunala.. ce to ni mega! xokx

no, vseen sem dala vsakemu po jurja, tko, za cas pa za trud, pa nenazadnje sta bila oba pripravljena priletet do mene (jani pa je ze, pa zadnjic se slisat ni hotel o cashu za benz vsaj)... (al pa ce dam za ene nohtke... xDDx, prav z veseljem sem dala, pa ceprav nisem glih pr cashu)...

tko fer se mi je zdel... ker elektricar mi je ze total popravil starter (vendar ta del, 'vzigalni', tole je bil pa zobnik, pa ker ni mogel bit 100%, da je sam to, ker ko smo ga pripeljal, je delalo, ni pa nasel druge napake).. no in je rekel, da ne bi hotel mi racunat, ce pol ne bi blo ornk zrihtan, pa da naj se vozim par tednov, pa bomo vidl, ce bo vse kul.

pa hitrost - vceraj po 17h sem ga pripeljala, dons ob 9h pa ze prevzela. x^x (pa dve zadevi sta bli, za razlicna majstra).

sam jutr je pa petek. x:o)x x:Dx

Picasso

Ksenia :detelca: za tamalo. Naj mi še kdo reče, da je šport zdrav :o|o:

Marsa, Sabina te pozdravlja... x;)x ...sem se spomnila, da itak maš kmalu rd... x:px

Zebe. :xx!: sicer še vedno bosa in tako hodim okol, sam to je pa že tu mač... xrolleyesx ..zjutraj mam tako mrzlo, da moram copate obut... :o|o:

Spacala moje remek delo... x:Dx ...ga sam še na pošto nesem...in potem sem jaz opravila, dalje prepuščam onim zgoraj, da tole uredijo zame... xgoldfishx

Namest z bogom, sem se mal s Plutonom kregala... x:Dx ..sem rekla, na tu maš, če si tole tolk zje****, pol pa še zdaj uredi... x:px ...se mi zdi, da je kr cviknil.... x:Dx

Zakaj mene moške ribe tolk iritirajo????...z ribicami se kul štekam, moški pa... xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

Marsa, Sabina te pozdravlja...

hvala enako! xDDx :palec:

hec da sem glih te dni razmisljala, da shit ko je tam, ker bi se nekaj hotla posvetovat (al pa pac, ker je fajn met na broju enga tacga, sploh pa ves, kaksna sem jaz pri enih stvareh in ce mi je pa kul, pa nic druzga nocem pol vec x;)x)..

tko da, vem na kaj cikas, se ze veselim (se nom nc neumno pa skromno delala xDDx x;)x x:Xx)

aha si napedenckala. x^x (xwizardx)

fajn, jaz tud dons vse zivo. x8Dx

Picasso

kaj te pa pravzaprav iritira pri njih? besede, dejanja, nacin komunikacije... mimika, njihovo dojemanje, miselnost, energija...

:vio:

-------

...Zakaj mene moške ribe tolk iritirajo????...z ribicami se kul štekam, moški pa... xrolleyesx

Astra

Ej, Free, sori, zdaj pa to osebno jemlješ... x:Ix

Veš, da v resnici ne vem, kaj me tolk iritira.Verjetno način komunikacije? Pa nekam sluzaste se mi zdijo... x:Ix torej so to besede, verjetno?

sam ne mi zdaj o ogledalu... x;)x

Astra

Per aspera ad astra

ja fulll osebno... komi cakam da te vidm, da te zbijem.... x:Dx x:Dx x:o)x x:o)x ma dej no... kaki osebno, se ti sanja al kaj.... resno te sprasujem zakaj... ker neki te moti.. pa sem ti dal olupek da lazje vidis kaj te moti... samo to. x:Xx x:Xx

jst sm drgac FUuuuuuuuulllllllllll sluzast... kr od mene kaplja... xzobkox reeeeeess no... mene so usol zmer klical SLUZAVEC... al pa sluzavi... pa sluzavko.... k mam tko na precko frizuro pa polizane lase.... (unih par k je se gor...).. pa ocala take debele okvirje... pa full mozoljev po faci... pa skos so po nosu vrtam pa u rokav pobrisem pol... al pa tko... neki casa sm kr pojedu tist.. sam sm pol nehu raj... k je en bruhu med malco k je to vidu... no tko... kaj cmo, smo pac razlicni ane....

pol u srednji soli.. u prvem letniku so me itak isklucil in me dal raj upomozno solo... med 'vrstnike'.. ampka sm se tut res pol tm bols pocutu... smo se bols razumel med sabo.... sicr nismo kej dost guvorl (bl telepacko, kt pa zares..., ampka smo pa marskej pocel... no, ampak me tursica ni maralak sm jo vsakic zasluzu cist... tko da je pol kmal zacela kr zasctino unifomo nost med njenim delo, oz. ko je nas mirkala... najhuj je blo pa prk kosilu , pa malci... no... k so me mogl zmer stran dajat od glavnga korita kjer je bla nasa hrana.. ker drgac sm vso hrano zasluzu... in pol so vsi misll, da mamo surovo kurjo kozo al pa zabe in polze v prekuhani vodi za malco... no... ampak, mne je blo dobr... k sm itak biu skoooooooos lacn... a ves za izlocanje sluza full energije potross... ja, no, tko da sm mogu skos pol sam u kotu jest... cist saaaaaaammmm sm biu... tko.... sam sej sm se navadu... so me ze zmarsicem bolj hudim zmerjal kukr ti... prouzaprou to ni se 0, ker je huj ce te pol se tepejo zrat tega kr sm sluzav a ves... pa sej se tut to clovk navad... mal bl zajeban je pol... ce te mucjo zrat tega.. tist je mal tezje no.. ampak spet udvisn kolk dog te mucjo pa na kaksen nacin... mislm.. sej se kr navads pocas... mal zorn je sam ce te zmrzlo vodo polijejo pa te v mrzlo klet zaprejo natcga... pa ti pol petarde not mecejpo pa cike vate frcajo pa tko... al pa ce ti lase skurjo... no, ampak sej.... ratas imun... ane... tko da ce ti men reces da sm sluzav... je men to skor pohvala da se sploh zavedam da sm... a ves... ja no, hvala ane.

aja, bajdevej: na sliki (avatarju) pijem sluz!

No, potem pa se te bom še naprej izogibala... x:px če si v živo tolk nevaren x;)x

Ja, saj vem...sem že velik razmišljala o tem. In sem se poskušala znebiti predsodkov...pol pa mi gre nekdo opasno na živce, recimo, pa rečem, to je lahko sam riba..in evo... :eek: točno to...

x:Xx zate, dokler se ne vidiva x:px

Astra

Per aspera ad astra

dober dan x:)x

spet doma x:)x sem se prišla mal pocrkljat z enim dobrim kosilcem... imam že dost vseh tistih špagetov in raznih solatk... pa mačka že dolg nism vidla pa bratcev xsrcx je prov fletno ležat na kavču.

gledala sm trumanov šov - ful dobr film, priporočam :palec: čist odštekan.

drugač pa nič posebno novega... tale vikend bo bolj delovno - žurerski x:o)x bomo preživel tud z malo manj spanja... zadnje čase spim najmanj 10 ur na noč in sanjam vse mogoče...

tko zdej me pa kličejo na kosilce x:px

lepo se mejte xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

a vidla se bova :eek: .. pol sm meu prou k sm reku das posesivna... !? xrolleyesx as rak po horoskopu al kaj?

x:Ix x:Ix sam ti ne priporocam... kr sluzzzz pa to... a ves, pa ljudje zmano zmer ratajo taki, d bi me kr tepl pa mucl pa tko... x:Ix :sori: ... ampak ok, bom zdrzu se to.. sej sm navajn.

---------

... x:Xx zate, dokler se ne vidiva x:px

Astra

fajn potovat ane..! :palec:

ti tut! :palec:

----------

...lepo se mejte xsrcx

Br'dan! x;)x

Imam kratko-hitro vprašanjce za bejbe. Na lunin.netu sem odkrila recepte za maske ipd. :palec:

Pa me zanima glede peeling maske - imaš to en čas gor, potem pa nežno poribaš, ko splakuješ? Al samo namažeš in poribaš? x?x

Vam povem, če si bom vso kožo dol zdrgnila, ne bo nobene velike pore, nobenega mozolja, nobene gubice... :vragec:

Prav lep pozdrav vsem skup! Pa pozdravte se vsi skup! xsrcx

Pa še radodarnih nekaj x:Xx x:Xx x:Xx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

a ne pise zraven?

pustis 10 - 20 minut, umijes s toplo vodo, nic ne ribas, blago nezno 'zdrgnes', lahko z mesanico tople vode in mleka. :)

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...