Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

dost zalostno, da si zeli streljat ali celo pobijat folk. :o|o: hm.. no, mogoce si jst to 'narobe' pretcavljam... jst mislm, da bi mogl bit vojska (ce sploh) le kot pomoc svetu ob katastrofah.. ali za vzdrzevanje miru ipd.... njen edini namen bi bil predvsem zdravje in mir! samo delovanje vojske pa bi morali biti mednarodno, torej komandirano z OZN oz. kako drug organizacijo, k ibi nadzorovala world peace and health. Sama organizacija, ki bi se imenovala vojska laip ac kakorkoli pac... bi zdruzevala vse rase sveta, za delovanje in komunikacijo pa bi uporabljala 1 jezik. sam organizacija vbi bial vzgled svetu in narodom o moznosti sodelovanja cloveka kot ENO. .... x^x

- future!! x8Dx

xrolleyesx ne pa ni ribji bluz!

--------

aja tole sm še hotla rečt k sm vidla tam eno peticijo al kva zarad naših vojakov v iran......ne vem ka se tolk usajate eni.....sicer je res da je država zafukala na celi črti ker so pač reki da naših ne bomo nikamor pošiljali....od takrat pa se je marsikaj spremenilo.....ža sam vlada recimo....pa itak bojo tja poslal tiste štir k bojo sami hotli it.....noben ne prsiljen it.....pa vejo v kaj se spušajo, čeprov naši probajo to prkazat kot da grejo na dopust :o|o: sam tistih 10 km k se bojo mogli vozit na delo je totalno opasnih....dnevno jih kokajo tam.......sastra od mojga ma tipa k je nek specialc al kva.....in on se je prjavu in si grozno želi it.....čeprov točno ve v kaj se spuša.......prevč je frocovja k siljo v vojsko zdej sam zarad fajn plače, pa mislijo da bojo skoz kr tule viseli pa nč ne bo nikol.....če rineš v tak biznis se pač morš zavedat tud takih stvari.....in tistim k so s srcem v tem jobu je taka midija izpolnitev sanj.....k pr nas se itak nč ne dogaja x;)x

xflirtx x:Ix ... sam plenicke, pa slincek prprau...

--------

Free.. x;)x x:Dx

Astra

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

a ne pise zraven?

pustis 10 - 20 minut, umijes s toplo vodo, nic ne ribas, blago nezno 'zdrgnes', lahko z mesanico tople vode in mleka. :)

Hvala, Marsa :vio: Ne piše, zato sem raje vprašala...

Z ribanjem se pa naše babe zezamo... x:o)x

Bom poročala, kako mi bo všeč x;)x

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Slušam blues, enga Virginio hand rolling tobacco sm si zvil, jack kola, družba :2src: ...lajf je lep. :onfire: Ouuu, jeaaaa x:o)x xcheersx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Glihkar iz varstva prišla, kuham pozno kosilo. Ful se mi je zaluštalo Kuhat... čikna v curryjevi omaki z basmati rižem, pol piščanca je pa Tristan dobil (heh, zanimivo, kako ma z Whiskas konzervo cel dan dela, pol mu pa pol piščanca nabašem v posodico, ga pa v minutki zmanjka :inocent: )

Zdajle pokličem zobarja, eno fajn varianto izvedla, neka študentska.. Ker sem mal preračunala, pa mislim, da je privat mal predrago zame.. Pa ta zobarca naj bi bla kul, no..

Iz VURSa so mi prijazno odgovorili na mail, ful hitr, da je mačka treba cepit proti steklini 21 dni pred potovanjem, pa čip mora imet, tko da ni panike :palec:

Kul, po kosilu pa en kofi (zdaj mam eno gvatemalsko kavo) pa študirat naprej..

Free... ti si incredibl x:Dx x:Dx x:o)x

Piky... španci in angleščina, ja x:o)x Men je glih včer en oblubu, da pride maja na obisk.. Sva ene dve poletji neki mela.. avanturice poletne.. in zdaj po moje misli, da bo kar spet x:o)x jok, miško, sem te pogruntala... no go this time x:Dx x:)x Ampak tip zna čist OK anglešk govort, tko da.. (pa reku, da moram vsem frendicam povedat, da en good looking španec pride.. no, tok da veste x:o)x )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jaz se mam pa prav fajn (sory vsem ki se nimate :sori:)... tko se mi je poklopil par stvari. x8Dx

pa pridna bla dons blazotno!!!

milijon stvari, ki so se mi nabrale, sem spedenala...

no, tko, dobr se pocutim...

sem ugotovila, da vse mam, kar rabim. xDDx

v bistvu ful mal rabim, and yet sem tolk zahtevna kao nekak... xDDx

hecni smo...

tamle kuham, toplo mi je (valjda, ko mam zhabe pa vse, sam mi je ze vroce, sem velurje ze zdavnaj slekla jasno in sem v majckah spet, planiram clo neko namakanje nog in svasta xDDx)...

dobro muskico poslusam, civkam zraven, disi mi v flatu... megasuper. xokx

dons sem mela pa tolk energije pa tolk dobr mi gre vse, da je prav za zapisat. x8Dx

mejte se, lep vecercek, ce me ni vec okol, sem se cist napokala, al pa gledam kaj ali/in namakam noge, mam kaksne mastne scene na rokah in podobno x:px... al pa berem zajcje leto (ko sem zacela, sem sele na zacetku)....

al pa spim..

sam glede na ritem tale spanja in tega... dvomim...

no morda pa vseen totalna crka cist dol padem. xDDx

:kiss:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ej ful enih *avionov* spona, nekih helikopterjev najbrz policijskih al vojaskih... ne vidim, ko je ze mal megle pa oblacil se je mal...

morda zarad avtoceste... ko je bliz.. da chekirajo promet..

sam ves dan ze, bogve kaj majo, pa blazno nizko sponajo.

aja, prej so se eni tik pod balkoni, 20 metrov stran, spodaj na cestki, ful tepli nekaj... avto vzgan, na mestu, zunaj dva modela in sta brcala not v avto, tepla, povdzigovali glas...

priletim na balkon, v zivozelenem, s krompirjem v roki, mal gledam, mi je nerodno, kot 'stara baba tecna, ki nima druzga dela', se usajat... ampak oni so bli grozn agresivni.. tko... butanje z nogo, cevljem, v telo, mi zbuja.. ne morem da se ne bi odzvala..

poleg tega pa pomislim, kok smo ratal indiferentni, mater a morjo ubit pred mojimi ocmi enga, da se zganem!!!

in pol le zavpijem prot njim, EJJJ! :att:

in se le zganeta, hvalabogu da nismo sam stroji, da se kaj cutmo, se odzivamo.. in sta za hip se ustavla.. en gor pogleda (jaz ze vidim asociacije, moj avto zbrcan, cakajo me, ko grem ven in vse to..), sam..

ne, ne bodo pred mojimi ocmi butal v enga... x!x

no in pol so se odpeljal, ker se je pa vmes pa ze tud ful 'tastarih' opogumil in so prisli na balkon...

tecka zoprna stara. sem bla.

sam ne....

bom lohk rekla vsaj, da sem 'nardila, kar je blo v moji moci'.

kar ni nic. ampak tud tih nom. xDDx

xscratchx (x:Dx vec kot ocitno x:px x:o)x x:Dx x:Dx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz tudi Trenja gledam.. :vragec: :eek:

Koliko mladih lahko ima vrag?? Kar nekaj :xx!:

Ojla Nat :palec: xsrcx ,

ne dobim Popa tu,pravoslavni je, slovenskega ne ulovim :eek: x:Dx )

Hvala punce za vzpodbudne besede, bo šla kar skozi ta dopinško/ goljufijska štorija lišo, samo okus je bolj grenak... :vragec:

Dobri ljudje mi polepšali obstoj danes xsrcx

Kako lepo, da imaš take ljudi okoli sebe, kar pridejo sami xwizardx , vsi še tisti intimni prijatelji niso, pa se vseeno spomnijo nate in te segrejejo z dobrodejnimi žarki :C: xsrcx

Prejšnji teden z vsem tistim miksom dežja pa snega, od vlage me je zeblo do kosti, potožim mojemu zlatemu Prijatelju, pa me čez kak dan pokliče nono: pridi po pošto...

dobila fantastično originalne živopisane nogavičke, da me ne bo zeblo, podarjeno s toplino xloveyx

x^x

Mam mal pavze..

Jem nek umeten agrum, ki se mu kao reče sweety xrolleyesx sem hotla kupit pomaranče, pa so mel same gnile, tole je še najbolj normalno zgledalo.. neka mešanica med pomarančo in grenivko, pa precej sladko.. pa ful une bele ovojnice okol.. pa tko, umetno no.. Mislim, kdo da sadju ime sweety.. To je tko ko tam v angliji, ko kupiš že zapakirano grozdje, na deklaraciji pa piše fresh and crunchy xrolleyesx

maček mi že cel popoldne noge greje xsrcx vsakič, ko se na kavč vsedem in knjigo vzamem v roke (pa noge na stol) pride zraven in se zrine na moje noge in zaspi.. Namesto dekice xsrcx

evo, dve generaciji še danes napišem.. ful sem še zbujena, tko mentalno, čist brez problema pišem tole x8Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jaz sem pa pod drugimi vtisi.

Senčarka je fajn, to itak, pa Rudolf.

Tista zenska, ki ni imela svoje koze porihtane, pa je drugim govorila, da vse zna pozdravit, mi je sla pa najbolj na zivce. Pa tisti bedak, ki je uno z MS zalil, da laže! :eek: :xx!:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ja x;)x Težko bodo skupaj prišli. Se pa strinjam eno, kombinirano z drugim, je pa že fajn po moje :palec:

Kakšen dan x:px

Danes okol 6 je bil pes na sprehodu tako premražen, da je sam hotel domov :eek: Česa takega! x:)x Potem pa hitro pogret na blazinico :2src: Luškan prizor.

Sem pa ful zmatrana. Učenje, fitnes ( matr me je preganjal...ampak :2src: vsaj cez kak let bom mal izklesana x:px x:px ),sprehodi, kuhanje, učenje excela za informatiko ( ja, res je, ne znam :o|o: )....skratka, fajn dan. So mi všeč taki. Jutri pa jovo na novo.

Mysti, ti se držiš? Si šla že po kristale?

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Naše živali se tudi v glavnem notri zadržujejo - razen opoldneva, ko je res sončno..

Se danes prve pol ure v službi ful narežala - ugotovila, da je sodelavec službeni telefon odnesel domov. Ga pokličem - oča, gi negi je tulifon??? Mater..da ga nimam v jakni...jebem ti m.......res ga imam v jakni x:Dx x:Dx

Sicer pa danes imela pravi napad fatiranja, pa kuhiranja in matranja pečice s peko peciva. Pridejo taki dnevi, kaj češ..(že očitno vdana v usodo :vragec: )

Ruby -mah..kaj bi mi brez tebe x;)x štumfe pa le obleci :palec:

Trenje pa na koncu gledala v delih - nič ne vem o kakšni koži in kaj vem..čem še..

Aja - še tole..hrbet ne boli več tako zelo..in jutri se naročim tudi jaz pri dermatologu - da mi spravijo s face to neko zadevo, ki še celo raste :vragec: :vragec: na plastiki komaj 31,5. naročena..mater..v tem času te lahko tudi pobere..se mi zdi..pa na dlesnih si z jezikom zaznala nekaj trdega - tam kjer je bil pred leti zob..menda ja ni kakšna škrbina ostala? Pa čez leta prilezla na plano???Ali pa mi nov zob raste.

x:Dx x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Spet letajoč dan. Še kr no. Joj, tok bi se rada spočila, pa kr ne gre...jutr spet delam, zvečer mam žurko, za v soboto tud zmenjena, nedelja plesne....jaooooooooo. Spet bom bluznla cew vikend. :o|o:

Spet me zebe in grem pod tuš, se poret, pol pa spat...sploh nism vedla, da je že tok ura. :O:

Noč. x;)x

celo noč nič spala, grem gledat kdaj zobozdravnik dela, boli :C:

a me lahko še kje kaj boli :xx!:

Avanturin v žepu, kr dva kosa, pripravljena na poslušanje litanij, strah me je pa tko, da se bom polulala, prisežem :V:

o moj bog

lep dan vam želim xsrcx

Predavanje snočkaj v Zagrebu. Uspešno, glede na odziv.

Našel parkplac dva kilometra od šole, kjer se je zadeva odvijala, zmrznil med hojo do tam.

Astrološka srenja v ZG še bolj skregana kot pri nas.

Nazaj grede čisto fuč, še dobro, da je bila Olga z mano, da je peljala večino poti.

Končno fertik z gradbišči na oni strani NM - v 21 minutah brez divjanja od bencinske na Otočcu pa do meje. Oh, ko bi še na to stran nekako napravili, da bi se človek vsaj od oka normalno peljal ...

:xx!:

ekola speglala tono pa še mal cotovja :switz: pizdomaterno kok se nabere tega sraja :o|o:

včer bla pr mehaniku da mi je štangas naštimu, k mi je avto crkval med vožno pa na križiščih k je pod prenizkimi obrati laufu x:Dx svašta..........pol sma pa še ole pogledla pa je blo čist suho :eek: grim kupit pa nalijema, pa prevč.....pa un upičkumaterno zakone tam....js pa nč se ne sekirej sej ga bo mašina požrla kar je viška........mal me je čudno gledu, pol je pa reku da sm faca x:Dx

skoz je neki, a bo gdaj kak tak din da mi bo vsaj enmal dolgcajt :inocent: ne vem a si res sama tok lajf zakompliciram a se usoda zajebava z mjen mal, a mam res kake planete tok čudno nasrane....... xrolleyesx

študiram da bi šla s kapi na šiht dons :o|o: sm ga ufukala k sm se počesala zjutri, zdej mam pa tak k bi mi en z vilam eno tako kopreno puhasto na glavo vrgu :o|o: sam klinc vsake tolk je pa treba it z glavnikom čez tole moje čudo, sam od zdej bom to še sam med vikendom prakticirala........sam da bi se pa ustrižt šla :8): eeeeee to pa nje.....rajš dnevno popizdevam zarad čupure svoje........

včer si pa tamala pogreje une makarone od južne pa se lot pa začne tulit k zmešana.....pa se ji je neki u grlo zataknlo, je rekla zihr je zobotrebc :eek: mislim js sm se režala k prtegnena, res je biv hec......in pol je tist se ji premikal po grlu in je bla čist panična pa jo moj nabaše pa k dežurnemu......pa se je otrok božji skozlal pol tam u en grm x:Dx moj strokovno preveri pol tist bljak in ka je blo :eek: lovorjev list x:Dx popizdiš....sej sm ji rekla pol da tist je sam za okras x:Dx da to se ne je in če nč ne prežveč fotra xrolleyesx je pa rekla da je bla toooooooolk lačna da je kr celo vse dol požrla :o|o: x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

x:Dx x:Dx morm še tole napisat ko je tok dbest blo........pridem včer tam zad k mamo na šihtu une cimre razne.......pa tam stoji čistilka( ženska je totalna faca, južno dole, svetovna x:Dx ), u glavnem stoji tam, roke v bok, vsa mokra in rdeča u fris, pa uletim in ji rečem ja ka pa je :eek: pa prav posluš ti......a veš da je blo puno živalic tule......ovih malih :wOOt: da crkneš, tok sm smejala, pojma nimam kake živalce je ona iztrbljala tam, sam je bla hecna u nulo......pa k ma zmeri take......sam reče posluš ti, pa js krepam od smeha.......... x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:lol: Fižol? :eek: No, ja, mogoče pa je. kaj pa vem...al si pa zabluzila pa si fiziološko misnla? :inocent:

Ksenia...ne veš, kok sm s tabo glede zobarja...ampak, k te bo popedenu, boš pa tok srečna! xsrcx xsrcx xsrcx Da bo vse ok....pa poročaj in bodi pogumna! V mislih, te držim za roko in vlivam pogum!!! x:)x

Mater, Todi, si ti ena faca! :palec: Sm se režala...prov slišm un savinjski dialekt, k tebe berem. :lol:

Jst mam pa tak suh, beden filing v grlu...nč me ne boli, sam tist, k bi ti ornk sedl, da se odkašlaš...pa nos si morm skos brisat, ampak vsaj ne lije mi voda vn, je za konkretno se useknt. x:Dx :inocent: xnckrivx x:px

Dons mam žurko zvečer. Juhu. Kumi čakam, k bo fajn folk, pa plesal se bo in bom na svoj račun (končno)pršla... mogoče še kako drgač? :inocent: x:Dx x;)x Aja, včer smo mel en sestank s klubom in je en mel rd in smo pol en kozarc vina rukn in je tolk to pasal mojmu grlu...k bi mi ga obložil...sicer sm sam en požirk spila, k mi ni sedl, ampak prov gruntam, če bi se ga dons po dolgem cajtu mal nabila? :inocent: Bom vidla, odvisno od razpoloženja... poročam jutri. x;)x

En pulover sm oblekla, k mi ga je kolegica vrnla po pol leta in sm ugotovila, da ni bil nč opran...zjutri pa vsa zalimana to nase navlečm in zdej se voham, k da bi smrdela...pa nism jst. :xx!: Jebemo. No, sej, sm sama v pisarni, pa še itak je to moj občutljiv nos in vem, da pretiravam, sam me u iber mot. :o|o: Takoj prat, ko pridem dam. :vragec: Že tko mam ene 3 žehte za oprat...ne vem, če sm že kdaj tolk cot mela za oprat. xrolleyesx

Ajde, grem se naprej nalivat s čajem. :palec:

EJ, petk jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! :2src:

P.S. Mateja, ful dobra ideja...bom dala pobudo v našem klubu, da vsaj kakšno naredimo. Super!

Br'dan! x:)x

Samo na hitro, moram povedat - peeling maska je gudi! :palec: Sem fejst poribala x:Dx

Trenja so bila kul, ne maram folka, ki odira uboge ljudi, ki se zaradi obupa oprijemljejo vsake bilke... Packi! :!!: Kje imajo vest? Serijsko pozabili vstavit???

Rudolf je itak majster xDDx , tisti tastar dohtar pa - no comment, sem se ves čas bala, da ga bo kaj trefnilo. xrolleyesx

Naj že uredijo tudi to področje! Pa če hočejo resno te zadeve zastavit, bodo morali biti rezultati očitni, ne pa samo rekla - kazala. Tako bi bilo prav, jaz mislim. Če se gremo zdravljenje, se dajmo tako igrat, kot je treba. Saj tisti, ki imajo res uspehe, jim ni problem dokazat. :8):

Danes nameravam bit pridna, bomo še videli... :inocent:

Lep dan vsem pa lep vikend! x:Xx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...