lia 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Drdan.... pestro , skoz dogaja unmoglich, odbit, mejno in vse kar je tacga Vsako premikanje mi predstavlja pot na Pluton :xx!: srečam na uradu tipa, prav , ja kaj pa ti je, pravim, dedc me je po štengah zabrisal, pa prav,aha, nis hotla gob jest...ti rečem, drugič raj gobce pojej! glede debate o zdravilcih, mazačih in dohterjih okušam moč nekoga, ki še sploh ne ve da je ultra, mega čarolija tak da se sploh ne smejem več.....zadeve res delajo, ko jih občutiš enostavno ne dvomiš več Pazite nase....jst ne rabim piercinga za bolečinske naslade ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Kok sem se zdajle Todiki narežala Prav dobro jutro, sicer sem se mal s težavo s postelje zvlekla ob 9h, ampak sem se 20 minut neta, 3 ure učenja, kosilo, pol bi me pa že moral klicat za očala (naj bi bila danes), tko da grem v BTC.. pol pa še zvečer par urc.. Jutr pa predstava v Trebnjem.. Moram po kombi domov, pa še na kosilo se bom povabila v bistvu že ene 3 tedne nisem bla doma.. Pa tko mi je smešno, ko se po cel teden ne slišim z nobenim domačim.. Saj mi je v bistvu kul, da niso eni tistih, ki vsak dan kličejo in chekirajo kako in kaj.. Sam na začetku, ko sem se odselila, je mami še tko, dvakrat na teden klicala, če sem OK, pa kaj delam pa to.. Zdej so me pa kar odpisal Tamalga moram nujno na kofi povabit, njega pa že kar mal pogrešam... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 o moj bog - če je ta tip odprl men pravi zob, sem jaz papa, ki ma vas rad... mater, bolj gledam, bolj imam občutek da se je lotil dveh zob, ampak mene boli še vedno ko svina... vsem je ful faca pa ful oh in sploh, mene pa očitno žive ne prebavlja (a lahko kdo to verjame ), sem prosila za inekcijo, dvakrat- kakšno ponižanje zame, pa me je kr nasuh :xx!: pol pa pravi, a ste mal občutljiva... ma jebemti, a sem mu zarad lepša rekla... pismo me boli, upam, da zdravilo še ni prijelo fora je pa v tem, da me ne boli, ampak zabija strelo gor v možgane... tko da ni šans da na dotik vem kateri zob je to...Tamala dobi v ponedeljek slike, torej še cel vikend bo hodila ko kisla kumarica po stanovanju (saj štekam da jo mori kaj je)a je kakšna luna že a... sem sitna ko sam vrag... nehodimiblizugrizem (še posebej če si zobar) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Ksenia. Jebemti tele zobarje, no. Jst bi na tvojem mestu počakala, da ma konc izmene, pa pejt še k ta drugmu al pa na tablete pejt...nimaš druge, k če ne sama veš, kolk zmoreš. Pobož! Jst sm že doma in jem kosilčk in perem cote in sobo sm tud neki pospravla...pridna, k sam hudič. Mysti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2006 EJ, petk jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! jp, drzte pesti, da mi bo avto vzgal. * Oj Valkira, napisala sem fiziol. raztopina... pa ker ne uporabljam sumnikov, si nekak spregledala oni 'i'. torej, fizioloska raztopina. ne rabis odpirat take teme, saj je ves forum zdravje tak, naraven, itak je pa se kaksna tema taka.. hm, cak da se spomnim..Tinka jo je odprla, nekaj kot preventiva - kurativa... al nekaj tacga..pa pol nizamo vse to.sicer sem odprla temo z naslovom fizioloska raztopina...sicer pa se mi zdi primerneje odpret teme glede na naravo blezni, da isces pod sinusi, prehlad.. in ne da pri rmanih isces, a so za sinuse al so sam za jajcnike. aja Freia, pol si zdej zribana. Nisem gledala Trenj, ker me zivcno delajo te oddaje (v splosnem, ne sam vcerajsnja zarad tematike), ker so tolk zivcne, s Slakom na celu... je ene tolk hiperaktiven kot ich, ce ne bolj. sem zgodaj zaspala, vstala ob 2h, gledala tv z mitjo in se pogovarjala, ob kakih 5h sem sla nazaj spat in - spala do 11h. nekam oblacno je...ne da se mi se prec ven spravit...se mal poopletam tle, potem pa se psiholosko predpripravim, da grem z vso mozno umirjenostjo dol in flegma kot se le da vzgem tole svojo mashinco. skratka, lep petek in vikend vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Bo vžgala, marsa, k ni blo tok mrzlo ponoč. Grem stavt, da je Valkira do zdele že 1 kilo fižola pobasala in jo zdej ornk napenja! Go, Valči, go! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2006 Valkira, ne, nisem za fizol. ne da ga ne maram (prebranac clo obozujem), sam... zlo redko kuham kaj z njim (razen kaksnih jot po parkrat na zimo)...nisem jaz zlo za strocnice... sem jaz tud bolj okol Lie tlele. glih vcer sem tolk dobr zelje skuhala! drugac pa sam surovega jem, blazne kolicine pozimi, ze od majhnega... mam rajs svezhe okuse pa energije kot pa zagatne, tezke, mocne.zato ne tolk fizol. * Jp Pikica, saj zdaj bo vzzgal, sam priznam da mi je kar odstekano, da ga kar s 'strahom' bom prizgala. Joj glavo si moram umit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Hello!Ni mi vsec ta dan. Dobila M, zato sem malce tečkana. Ampak se moram vseeno sprostit, tako da pičim na fitnes čimprej. Potem pa učit, zvečer grem pa po dooooooooolgem času najbrž drsat! http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/b025.gif Upajmo, da uspe, drugač pa mal med ljudmi, ker če bom še mal s temi kontami ( ponoč sanjam o številkah, amortizaciji in podobnem http://www.cosgan.de/images/midi/boese/n045.gif ). Do 22.2. ta shit ( se 4 izpiti, vse mam namen narest )....pol pa smučat...grrr...tečka tečkasta Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2006 ( ponoč sanjam o številkah, amortizaciji in podobnem poznam to.. * mensezdi da zacenja nekaj snezit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Heh, se peljem v Europark na kavo pa čvek z lunatkama, čakam za enim avtom, da se vključim na glavno cesto, ko le-ta začne kar na1x rigverc vozit..... .....začnem trobit v upanju, da se zaustav....ništa.....ne folgam pogledat v vzvratno ogledalo in sam pobegnit rigverc.....tresk :xx!:......mal nardim tako faco, stopiva iz avta.......bejba premakne svojga mal naprej, da vidiva posledice......na prvi pogled men nč, njej pa kar fajn poču pleh.....nič, dej mi telefonsko, če kaj kasnej opazim se slišiva......bla tak cela zelena.....pokličem, gsm ji zvoni, ok, fajn se mej, dijo.......Hm, upam, da nadknadno ne ugotovim kaj hujšga, bi znal bit blemi, sam se mi res ni dal policije klicat pa to....ajd......mogoče pa imam, imava srečo.....no, ona mal manj. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2006 ja no saj mas cifro.. vcas je res tecno celga boga zganjat ce ni nic, sam zoprno je pol, ce kaj le je... pa price pa to..zakaj pa je sla v rikverc? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 ja no saj mas cifro.. vcas je res tecno celga boga zganjat ce ni nic, sam zoprno je pol, ce kaj le je... pa price pa to..zakaj pa je sla v rikverc? Ma ne, naivko, se zanašam na fair play..... Delovala mi je kul, se zanašam tud na moj filing.... Moj avto je spredaj še kar nizek, v tem primeru mi je to koristilo, k res ni blo nbenih znakov poškodb videt, za razliko od nje. Pa moj avto ni glih bmw in letnik 2006 pa tako, pa se mi ni dalo paničarit, tak je že itak bla vsa zelena. Mah, pojma nimam zakaj je šla rigverc, sm jo vprašau, a nis slišala, da trobim k zmešan, je rekla, da ne, k se je glih po telefonu menla.....No, tolk o nevarnosti čvekanja po gsm-u med vožnjo..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Hehe, glihkar oddala oglas za varstvo med počitnicami... v Granadi Me prav zanima, če bo kaj odziva... Yes, očala so, sem dobila SMS prejle.. šibam... ***Mick, kul, ful lepo od tebe, da si tko skuliran.. najbolj bedni so mi uni norci (al pa ženske), ko se zaletiš al kej, pol pa ven stopi in popeni in teži in vse.. kot da se človk že sam dost ne sekira..Men se je zadnjič skor zgodilo, da bi se enmu na ritko prilepla.. mal klanček dol po cesti, na semaforju.. pa tamal mi je nekaj bluzil v avtu in sem se nazaj obrnila.. pol pa še zadnji trenutek pogledala naprej in zabremzala.. 3 mm manjkalo.. saj ne bi blo nič, ker je šlo čist počasi, sam vseen.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Ma ja, v avtu sm mal mel faco, sploh k sm ji trobu k zmešan pa nč ni reagirala, pol pa sva se vreji menla.......saj čist kužim, njej tud ful ni blo fajn, v bistvu, če pol na avtu nč tazga ne najdem, je tko sam ona "kasirala". Za kako praskico pa se mi ne da težit...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 ne govori, to se men pr Slaviji naredlo..... pred semaforjem sem šla eni rikverc u havbo čist počas pa temeljito * enkrat sm pa s pegleznom fiatovim, enga novga avdia v vrata ....so se ko harmonika nafrfrurala.....na bolhi pa sam lučka mal počena * šoferska je težka...Brane Kuzmič me čaka že leta .....pišuka...če b se že prej odpravila do njega koliko pleha bi blo manj skrivljenega * sicer pa takih umetnikov je malo, ki bi vozili samo z eno nogo, ta drugo pa spodvito pod ta zadnjo....sploh na dolgih furicah ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2006 ma nama so eni mukiji v petki (R5) uletel v levi bok (pa je kar praska), cist bledi bli (po mojem v glavi ze racunal, uuuuhhhh, na bmwju, groza!! )..pa se nama ni dal drkat, so nama dal 10 jurjev pa je bil mir.so se nekaj najprej pametnjacili, kdo pa kaj pa kako, pa sem jaz (ki sem glih izpit nardila dobr) rekla: DESNO PRAVILO. pa so bli tih. tko da, men se tud ne da drkat okol teh starih jajc, seveda pa je odvisno, za kaj gre. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 ne govori, to se men pr Slaviji naredlo..... pred semaforjem sem šla eni rikverc u havbo čist počas pa temeljito No, saj to blo bliz Slavije....na uni cesti za Cityem s ktere se gre na most pol.....Ja, kak pa ti rata tak brez veze v rigverc.....a namest v prvo al kva? Sam, ta se je ziher ene 2-3 m peljala, k nism bil tik za njo..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 ajnfoh...če si zaljubljen.... maš v leri pa ti noga z bremze doj pade....pa nisn si mislila, da tam tak visi ...je**** ga te sn mela kaka dva mesca izpit ** v bistvu sn si mislila ka se mi una od zad zaletava...se je ženska sam umikala ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Hahaha...aha, je visel. Ok, to še razmem, sam tu je blo že čudn da se kar na1x lepo začneš rigverc pelat na taki cesti, kaj šele, da ne pogledaš nazaj.....mal čudn Ali ajde......tota verjetn bla tud fejst zalublena, oprostim. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 ludi, peteeeeeeeeekkkkkkkkk......... malo nocni lajf.. koncno malo free cajta- vikend pa to..komaj cakam na kako romantiko v dvoje..heh ajdek ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 ob 8ih sem se za 15min zbudila, potem pa zaradi migrene takoj nazja spat...do zdejle...teh muk se ne da opisat...filinga k 1 stavka ne znaš skp spravt tut ne prou zamorilo me je tole to je to Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2006 boga, migrene so grozota baje... kar cimmanj se naprezaj! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 O, Mana, kok te razumem! Pobož še tebi. Jst smpa kr neki naspidirana. AJa, glede zavijana v rikverc....men se je tud en in isto trobla in kričala in tip niti trepnu ni z okami in pol se je zabil...pa na ravnem je blo, pa z zelo malo htrostjo in pol vn stop, k sploh ni opazu, da je butnu in pol me gleda kako Kaj trobš, baba...EJ!!!!!!!! Mamu ti!!!! Dec nesposoben. Mene zanima, kako lahko folk gre v rikverc in ne gleda? Pa kaj, a mislte, da ste res pod srečno zvezdo rojeni in nobenga ne bo mimo? Jao. Aja, v bistvu sm pršla povedat, da sm ful dobre volje. Res. Juhuuuuuuu. Tole moje razpoloženje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Kuku! hvala bogu, internet nam je crknil, šecel teden bomo brez. človek vsaj vidi, koliko res rabi internet. končno mam pametno službo za ene dva tedna. včeraj sem se postrigla. sam to ne bo šlo tako. nikakor se jih ne da pregovoriti, da ti postrižejo le konice, ker si puščaš dolgo čupo.ne, rečejo, da dober slab centimetrček pa že mora iti stran, ti pokažejo, pavidiš, da ti kažejo 2 cm!!! kok ne maram, da me napizdujejo! :!!: sam kaj čem, spetne bom šlakakoleto, bom pa vsaj dolge lase zagarantirane mela. ali pa bom razložila frizerki, da mi v 2 mesecih lasje zrastejo 2cm in če mi ona vsaka 2 meseca oskubi 2 cm, bom pa resd hitro postala dolgolaska. :xx!: ta vikend pa se spet barvam na rdečo, ker mi je črna dokurčila. vsi rečejo, kok mi paše in vem, da mi, ampak me blazno postara. torej, spet bom furala rdečo, vijola, bakreno, ... nič, mejte se, lep vikend vsem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Čak mal. Kako mislš iz črne na rdečo prit? jSt bi tud. Poveeeeeeeeej!!!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts