Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

Guest mačona
nič, kar bo, pa bo. glej, moja naravna barva las je itak črna in ko sem se začela farbati na rdečo in vijola, mi je vedno lepo prijelo, ne pretemno, ne presvetlo (joj, čisto svetla bi bla obupna! :O: ), ko sem si paparkrat razbelila lase, sem mela tok grdo rdečo, da se nisem več prenesla in sem rekla, da hočem bit črna, sam kot sem že rekla, rdeča mi bolj paše. saj bo lepo prijelo. mi je pa rekla frizerka v salonu MM (Marko Matjaž), da majo tako rdečo barvo, ki ti tudi na črne lase pride čisto živa brez predhodnega beljenja las. :palec:
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

nič, kar bo, pa bo. glej, moja naravna barva las je itak črna in ko sem se začela farbati na rdečo in vijola, mi je vedno lepo prijelo, ne pretemno, ne presvetlo (joj, čisto svetla bi bla obupna! :O: ), ko sem si paparkrat razbelila lase, sem mela tok grdo rdečo, da se nisem več prenesla in sem rekla, da hočem bit črna, sam kot sem že rekla, rdeča mi bolj paše. saj bo lepo prijelo. mi je pa rekla frizerka v salonu MM (Marko Matjaž), da majo tako rdečo barvo, ki ti tudi na črne lase pride čisto živa brez predhodnega beljenja las. :palec:

U, tenks za tole...včas me ful ma, da b šla nazaj na rdečo, pa vsi neki jamrajo, kok si bom lase uničla, p ad aje nemogoče, sam sm prpravlena tvegat, k mam res močne in zdrave lase in bi to prenesl. tko da....bomo vidl. Tenks, bejbi. x;)x

mačona, mene pa ful zanima, kakšna bi bila vijolična. Ne tist ornk, ampak tak lesk pa to x:Ix

Jaz zdaj, ko sem se zgonila na fitnesu, sem velik boljše volje. Celo dal se mi it na računalnik in počas se grem mučit z informatiko x:)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest mačona
U, tenks za tole...včas me ful ma, da b šla nazaj na rdečo, pa vsi neki jamrajo, kok si bom lase uničla, p ad aje nemogoče, sam sm prpravlena tvegat, k mam res močne in zdrave lase in bi to prenesl. tko da....bomo vidl. Tenks, bejbi. x;)x

ni za kaj, bejbi! probaj, pa ne poslušaj drugih, ki še ne vejo, kaj so to balzami, maske, serumi ipd. za lase ... jaz mam tanke lase, pa se mi zelomalo cepijo, ti pa če praviš, da maš močne, maš najbrž debele, torej sploh ni panike.

mačona, mene pa ful zanima, kakšna bi bila vijolična. Ne tist ornk, ampak tak lesk pa to x:Ix

vijola izpade :palec: x:px če daš na črne lase pač eno normalno vijola, izpade res lepo. :palec: živo vijola ipd.pa ne bi dala nase. ipak sem za kolikor tolikor naraven look - seveda s kančkom glamurja. x:Dx

xrolleyesx sicer pa takih umetnikov je malo, ki bi vozili samo z eno nogo, ta drugo pa spodvito pod ta zadnjo....sploh na dolgih furicah x8Dx

evo ga enga tazga x8Dx x:Dx ampak to res na unih, 500 km na dan furah po avtocesti.. ko itak ne rabiš druge noge... Al pa v kombiju sem jo dajala naprej, čez volan... x:o)x

UUUUiIIIIIIIiiiII!!! :onfire: :onfire: Nove špegle mam!!! Dbest filing, sem se šla pol mal po trgovinah sprehajat in v izložbe gledat x:o)x x:Dx

Pa za mami sem čajčka kupila x:)x

Hehe, pa še ena za Bobyja x:o)x

grem na shoping, kupim un cevosan al kaj je, za odtoke.. prinesem na blagajno, zložim ven.. pa pol ugotovim, da je en flek tam.. shit, neki se je polil, to zihr sok pušča al kaj.. pa dam na prst, povoham.. nič vonja.. pa dam mal na jezik :eek: :OO!: khmm.. hja, precej močna kislina x:o)x No ja, pol sem prosila še za eno vrečko in cevosan posebi pospravla, jezik mam pa še zdaj mal.. čuden x:o)x

U, pa čopiče sem si kupila, pa risalne liste.. Kr neki me je zagrabilo, da bi mal barvala x:Ix

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ja no, saj vem x:o)x sem se spomnla takoj, ko sem prst v usta vtaknla x:o)x x:Dx ma to je ista fora kot z uno vilco direkt iz olja zanč.. prehitr delam pa prepočas mislim očitno x:o)x x:Dx

Hehe, Boby, itak x:o)x x:Xx

loesje

Spet nazaj -

A kdo ve kdaj se začnejo osmice?

x:px

Letos greva na eno vikend-turo osmic...

Morm jaz oganizirat in me zanima kdaj se začne...a ne tam februarja enkrat???

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

niam pojma mana...

sem ze iz mesta. xDDx

mi je vzgal jasno 5x, sam sem se odlocla, da, ce grem ven, ne grem s svojim avtom.

prvic ker sem mela opozorilc(e), drugic pa ker je cist divje na cesti... kaj tacga pa ze dolg ne, res.. folk v skarjice, en me je cist izsilil, ono, brez veze, ko sem ptoegnila, da me je prehitel in pol pred mano ful bremzal, sem se kar mal vznemirla.. pa vse tko divje, neartikulirano, sunkovito, blaznost, druga polovica folka pa cist prepocas... sem komaj cakala da parkiram dol. :||

~

jaz mam pa po stotih letih rjave lase (pravzaprav jih se nisem mela, ker 'prej' sem bla blond , pol pa vse zivo, nikol tolk cajta vmes za svoje)... pol svojih pa pol se mal obarvanih, sam glih taka farba, da ni ono narastek in grdo, pac pa cist kul zgleda, tko da bom se mal pustila.. mal sem se navelicala oranzne...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

oj, saj sem ti ze odgovorila, v temi informacije o temah..

ampak saj sem ti tud dnevnik predlagala, pac vklopis se tko, da zacnes kar govort...

najboljs, ni druge. ;) :P

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Danes zjutraj ob pol 8h klical malar, da mu je eno delo odpadlo, pa pride prej...v ponedeljek zjutraj :eek: :OO!:

Ojoj, mi je kr slabo, kolk moram naredit...spraznit vse spalnice... xrolleyesx ..sva se dogovorila, da zdaj prvi del...spalnice in hodniki...kje bomo pa spali, pa mi tak ni jasno....gospod izjavil, da je itak mislil it smučat... :xx!:

Po drugi strani pa kul...nova energija v bajto... :palec:

In brez neta bom... :o|o:

tudi prav, bom vsaj videla, če vas pogrešam... x:Dx

Za vse zobolne, migrenaste in prehlajene... xcrossfingx da se pozdravijo...

Astra

Per aspera ad astra

Kolk mi je dolgcajt :xx!:

Že tri dni ležim in (napol) spim) :o|o: v bistvu mi verjetno ni prav hudega, ampak ........... ker sem na bolniški x:)x (v tem mrazu to paše) ne morem ven

mam avto tko parkiran da ga šef vidi, peš se mi pa ne da

xcrossfingx xwizardx za vse bolnike (zoboboli, glavoboli, nogoboli in vsi ostali boli in bolezni všteti)

Pa jezikobol tud x;)x tko sem ukor v srednji fasu x:Dx se mi ni dalo po lakmusove papirčke, prst in jezik sta bla bližje x:Dx ampak moja iznajdljivost ni bila všeč profesorju :vragec:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Iiiiiiiii, kok bo dons fajn....žurka bo. Juhu. In to v gasilskem domu, ene 5 komadov praznuje in nas bo ziher cca 30 ali več... x:px Plesat, pit in se zabavat. :palec: Kumi čakam. Morm še pod tuš, pa se zrihtat, ampak u izi. :palec:

Kolegica klicala, da so ji v župnišču mobitel spizdil. :o|o: Pezdeti. :vragec:

Kreham pa k en stari čičo, k že 50 let kadi. :inocent: x:Dx x;)x

Iiiiiiiii, kok bo dons fajn....žurka bo. Juhu. In to v gasilskem domu, ene 5 komadov praznuje in nas bo ziher cca 30 ali več...

to bo zur!!!!...kadar vodnarji praznujejo je zmeri fajn!! :palec: :palec: :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Iiiiiiiii, kok bo dons fajn....žurka bo. Juhu. In to v gasilskem domu, ene 5 komadov praznuje in nas bo ziher cca 30 ali več... x:px Plesat, pit in se zabavat. :palec: Kumi čakam. Morm še pod tuš, pa se zrihtat, ampak u izi. :palec:

Kolegica klicala, da so ji v župnišču mobitel spizdil. :o|o: Pezdeti. :vragec:

dobr praznujte x;)x

kako je pa tista kolegica klicala, če so ji pa mobi ukradl? :inocent: x:Ix x:o)x x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Mateja, ful dobra ideja...bom dala pobudo v našem klubu, da vsaj kakšno naredimo. Super!
fajn, ane x^x :palec: ... midve z Dašo pa sestra in nečakinja se že spravljamo k delu, se pa menim tud v šoli, da bi jih nekaj naredili za otroke...

*

ksenia, kakšne štale z zobom :sori: ... upam, da ti kmalu odleže, da porihtajo in bo konc teh muk

*

astra, fajn :palec: x8Dx ... zoprn je res, sam je pa potem tolk bolj super, boste pred pomladjo čist redi za svežo energijo...

*

kolk se mi ne da tehle kupov kontrolk popravljat zdaj :sori: xrolleyesx ... sam, če jih ne zdaj, jih bom mogla jutr al pa v nedeljo...

Evo, spet mal zabluzila.. Prišla frendica na kavo, pa sva se do zdajle začvekali.. No ja, bom zdajle, še eno ali dve stvari naredim, saj je še zgodaj.

Hehe, sva čist izmučli Tristana x:Dx Sem hotla eno dobro fotko najino, pa z očali ta novimi, pol pa še mačka v letu ujet in je lovil uno raco skor dve uri okrog x:Dx Zdaj mi je pa na kolenih zaspal x:)x

Ene par fotk kar kul ratal, dam tja, v primerno temo.. pa se pol, čez par ur še mal oglasim x:)x

loesje

Spet nazaj -

daj fotke, daj fotke x:px

danes je bolj len dan za menoj, malo branja, veliko spanja, nekaj fitnessa, potem je pa dan kar naokoli :eek:

jutri se spremenim, definitivno, bom bolj koristen x^x xsuperx :switz:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

UUUUiIIIIIIIiiiII!!! :onfire: :onfire: Nove špegle mam!!! Dbest filing, sem se šla pol mal po trgovinah sprehajat in v izložbe gledat

x8Dx aha, si zrihtala pol! :palec:

kul ne? jaz sem bla tud cist hepi (sam zdaj so pa ze bolj spet sam v etuiu x:o)x x;)x)..

ne vem kaj naj... :8): xDDx

a naj se ven spokcam al kaj naj...

boma vidl....

mal zeham, sam to se lohk hitr spremeni. xDDx

nc, lep vecercek oz. kolkor ga je se ostal in mirno noc pa super sanje! xDDx :palec:

Picasso

O, Marsa, jaz sem bla pa zihr, da ga že žuraš x:)x (ja, dbest so špegli, čist navdušena, v bistvu prvi ever, da so mi dejansko ful dobri.. - pejd gledat fotke x;)x )

Evo, nardila vse, kar blo planiran, upam, da mi jutr uspe vstat, da še kej nardim, preden grem domov na kosilo pa to..

Ej, mačku uspela še kremplje na zadnjih tacah postrižt, sem kupla une škarje posebej za kremplje (600 sit), pa so super :palec: pa po moje je to pol tud njemu lažje, da se ne drsa tle po parketu..

loesje

Spet nazaj -

ravnokar od dežurnega zobozdravnika. imela sem prav,sicer je odprl pravi zob, ampak na nepravem mestu, ničesar videl in šel na sosednji zob. Upam, da bo končno bolečina popustila. Sicer se je pa tudi zobozdravnica strinjala, da je tole za eno stvar dobra zadeva - drugi dan na postu ;)

Dobila injekcijo, ampak vseeno bolelo - samo precej manj kot včeraj.

Tami ima kri in vodo v mejah normale.čakamo samo še slike hrbtenice.

Tko zdej gredo lahko pa zadeve samo še gor.

Zjutraj naredila Tibetančke, spila Noni sok, zdejle ko gobček popusti dozo c vitaminov. Nato pa razvajanje. Pa držim pesti za punce, ki so odšle na gostovanje brez naše. Se je pametno odločila, ostala doma, leži z blazino pod hrbtom in se uči zgodovino. Popoldne pa glino, pa bo ;)

Hvala vsem za lepe želje

Naj se vam naredi lepa sobota xsrcx

Tko zdej gredo lahko pa zadeve samo še gor.

:palec: xsrcx

zobarji :o|o: eh, pol se pa z zaupanjem odloči, da greš k zobarju in ti bo vse zrihtal xrolleyesx

sem ravno včeraj razmišljala, da se naročim, pridem tja in prva stvar, ki bom hotla, naj mi najprej lepo vse pove, kaj je narobe, kok je narobe, kaj bi blo treba naredit.. in mi pol za vsako stvar, ki jo misli delat, sproti pove.. Jao, če si slučajno zmisli kaj pulit bom samo vstala in šla :xx!:

Pametno punco maš, Ksenia, mal počitka... Punce naj pa razturajo še zanjo :detelca:

Jaz pa vsatala že ob 8h :inocent: , že ful naredila, še mal pa grem domov na kosilo.. x:)x

loesje

Spet nazaj -

Jao, če si slučajno zmisli kaj pulit bom samo vstala in šla :xx!:

x:Dx :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ojla xsrcx

Vceraj potem nisem sla drsat, je bilo za rekreativce samo do osmih zvečer :xx!: Pa tako sem se veselila še malce te rekreacije :o|o: Smo šli pa po dolgem času na bled, na kratek sprehod po ledenici, potem pa na pijačko/e in domov.

Vseen sem se sprostila vsaj mal.

Čaka me klasična sobota. xrolleyesx

Se pa psihično pripravljam, da v tem vremenu peljem psa ven :sori:

aliana, daj fotko z novimi očali x;)x

Uzivajte

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...