Marsa 28. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2006 si mi zameril zarad onih govedarjev? ves, glej... ne bom pozrla vsega sam zato da ustrezem teb, tako se 'po svoje' obnasam s tem (pac povem da je kul, 'reklamo delam', talam > in pac, bannercek mas.nisva pol prisla do tega vec, sam... niso mi bli (ZLO mi niso bli) vsec njihovi pogoji in se manj odnos... tko da, to je to...ne morem na racun enega mini mini mini biznisa za ful dela in vrednost, ki je ne stekajo - delat prot seb.sem zlo elasticna, sam hvalabogu da lohk recem NE, ce se tko odlocim.upam da stekas, prilet cimprej v Ljubljano, ker NUJNO rabim sol!!! aja dons je apokalipsa.sem jo gledala sam 1x, v kinu, pred kakimi 25 leti, pa se se zdaj spomnim ful prizorov, clo dialogov in tega.eno misel sem si zapisala v blokec clo: 'vojaka ucijo streljati in ubijati, ne pustijo pa mu napisati fuck (na letalo?), ker je to prostasko.' (al nekaj tacga, v glavnem ta point)...In Duvall je super igralc, tak nekak skor brezbarven, sam tocno tak mora bit v vseh teh svojih vlogah (recimo boter tud), tko da ga bom najbrz si pogledala.. no ne zarad duvalla.. ampak ker me zanima, kako ga bom dons vidla (tedaj sem bla stara kakih 15 let al kaj tacga, zlo mikro sem bla v glavnem ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 si mi zameril zarad onih govedarjev? ves, glej... ne bom pozrla vsega sam zato da ustrezem teb, tako se 'po svoje' obnasam s tem (pac povem da je kul, 'reklamo delam', talam <sam zdaj mi je zmanjkal > in pac, bannercek mas.nisva pol prisla do tega vec, sam... niso mi bli (ZLO mi niso bli) vsec njihovi pogoji in se manj odnos... tko da, to je to...ne morem na racun enega mini mini mini biznisa za ful dela in vrednost, ki je ne stekajo - delat prot seb.sem zlo elasticna, sam hvalabogu da lohk recem NE, ce se tko odlocim.upam da stekas, prilet cimprej v Ljubljano, ker NUJNO rabim sol!!! Nič ne vem Imaš jutri čas? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Cosma bi morala danes prit, če sodim po tem, da je šla v soboto... Punce, ker nista niseči, bodo pa to leta... Ja, ja, saj je moj čist ok...se mi prav smili, ko vedno bolj sam vidi, da papa Schladming...zdajle leži v postelji...vse si je navlekel iz omar...in pravi, ne morem več... ...jaz pa sem si vzela časopis in mal hudobno rekla, jaz sem svoje že skor nardila, pa grem mal počivat... ..ti boš pa do jutra glih gotov, pa lahko greš direkt na smučanje... Dolži me, da hudobno uživam v delu... ..in v bistvu res, ker prav vidim, kako fajn bo...ko se rešimo tele navlake... ..saj zato pa delamo to sred zime, ker je NUJNO... grem dalje nadzirat Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Evo, doma...dobila čokolado v dar. Ja, eni že vejo, kaj ma Pika rada. Načvekala sm se, spet, za spremembo tokrat jst ornk poslušala izpovedi, fajn je blo. Jutr se grem a mogoče v ene toplice kopat, če bo slab vreme. Zdej bom pa en film pogledala, k se mi še ne da spat. Zanimivo, kolk bivših fantov mi je dons sna misel prišlo...in to do ful nazaj....čudna luna, zgleda. Sej nism nč razčiščevala, samo pomislila nanje in kako jim kaj gre. Ja, ni kej. Tud preteklost je včasih del sedanjosti. Nočko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Evo, doma...dobila čokolado v dar. Ja, eni že vejo, kaj ma Pika rada. Načvekala sm se, spet, za spremembo tokrat jst ornk poslušala izpovedi, fajn je blo. Jutr se grem a mogoče v ene toplice kopat, če bo slab vreme. Zdej bom pa en film pogledala, k se mi še ne da spat. Zanimivo, kolk bivših fantov mi je dons sna misel prišlo...in to do ful nazaj....čudna luna, zgleda. Sej nism nč razčiščevala, samo pomislila nanje in kako jim kaj gre. Ja, ni kej. Tud preteklost je včasih del sedanjosti. Nočko. Nič se ne poslavljaj, ker po filmu boš ziher kako še zinla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Nič se ne poslavljaj, ker po filmu boš ziher kako še zinla Znaš ti mene, a? Sej itak ne grem še gledat, k me en jordanc prek msngerja osvaja...mogoče bom pa še muslimanka ratala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Znaš ti mene, a? Sej itak ne grem še gledat, k me en jordanc prek msngerja osvaja...mogoče bom pa še muslimanka ratala. Pol se pa še moj messenger obrni kdaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Ja, dej mi naslov...a bi rad, da ti od kakega jordanca zrihtam raj? Zdej pa že čvekava, a ne? Bejžva. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Ja, dej mi naslov...a bi rad, da ti od kakega jordanca zrihtam raj? Zdej pa že čvekava, a ne? Bejžva. Ga imaš na mojem forumu, piše biodieta@salesalute.com Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Uf... crknjena.. predstava bla tko, tko, folka tud bolj malo.. ampak OK... Pol še doma mal z očitom čvekala.. Na poti sem so se mi pa kar oči zapirale.. Sam še tale divji make-up si dol sperem, pa spančkat... nočko WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Dr čer, evo Cosma aus Tirol bek in siti Nasmučkala sm se, pivca tudi nekaj steklo, germ knednlov in kezešpeceljnov tudi zadosti za nekaj časa, pa kaizeršmornov po astronomskih cenah ...itd...zdele rabim samo še kake toplice, da odpočijem kolenčka ...Ogledala si slalom v Klincbilu vsa pripravljena za navijanje za naše in Norvežane, pa je večina samo odkod trobojnica neki je .... in so uleteli neki modeli iz Aljaske, ki so obvladali vse podrobnosti, nam poklonili svojo zastavo pa še neka darilca, zelo prijazni, bo treba na Aljasko ... je bil kar žur z njimi.Potem smo poskusili še svoje smučarska ego jajca in se spustili po Straifu tist k gre tm dol je nor :OO!: to zgleda tko nekak, kot bi postavil hokejsko igrišče pokonc, naklon cca 60% .... še najbolj varna varijanta je bila, če si se kr mal po tleh vrgel oz. ti je itaq zmanjkalo tal pod smučami, ker nič ni prijelo na ledu, razen če bi si sproti brusil kante z brusom...seveda to vse zato, ker nihče od nas ni imel jajc spustit se smuk .... jaz pa itaq furam kozmostajle, ki nima kaj dosti skupnega z klasično smučarijo Dogajalo je 100 na uro, vreme lepo sonček, temperature glih prav mraz....Skratka lep teden a vseeno je fajn, da prideš domov na govejo župco z domačimi nudeljni, hvala mama .... Naj povem, da smo se na wc vozili s tekočimi stopnicami odpadlo je vse nerodno štorkljanje s pancerji v drugo klet po strmih mokrih stopnicah, iz pip je tekla topla voda, tko da roke niso takoj primrznile, dobila žulj kjer ga še nikoli prej nisem-za ušesom od traka za očala :xx!: , sedežnice niso butale v noge, to leto veliko manj črnic razen onih, ki sem si jih sama pridelala zaradi lastne nerodnosti.Tko, da počasi napredujem...mogoče tole aktivnost enkrat res vzljubim v vsej lepoti in razsežnosti. Malce sem vas pogrešala, a je nekako šlo z vsemi vzpodbudnimi sms da teden le ni tako dolg, da se ne bi dalo preživet brez lune. Hvala ker ste me počakali Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Ti si prava novinarka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 O, Cosma aus tirol is bek * Včeraj me je zvečer spet 'pisateljska' zagrabla... nekaj, kar se je pajcalo v meni že ves ta čas, ko malo odmaknjeno opazujem 'indigo sceno in odziv nanjo' funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Mateja, upam, da bomo brali, kar se ti je porodilo... Cosma, wb ...hehe, me še nisi prepričala * No, to pa so dolgoletne izkušnje... ...niti pisnila nisem proti smučanju današnjem...nekaj sem sicer momljala o neugodnem aspektu med uranom in Merkurjem v hiši tujine... ...pa o tem, da znam Tv, računalnike, CD...in tako tut sama odklopit... ....in da mi omare lahko pomaga tut Jan prestavit... In je rekel..veš kaj, sem se odločil, da NE grem... ..jaz pa mal začudena, da take prilike pa menda ja ni za spustit... ...da mu lahko pomagam in sva do polnoči al tam nekje gotova... Potem pa je ON mene prepričeval, da je še tolk za nardit, da res ne more it.... Zakaj tako dolgo rabimo, da poštekamo, kako je včasih treba? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Joj jaz tudi. Do osmih Sonček je, grem počas psa peljat. Dans upam, da mi uspe it drsat končno. Na masažo sem se prijavila. Vsaj nekaj. Me zanima, kako mi bo pasalo Lep dan! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Jst se grem pa kopaaaaaaaaaat...riba bo na svoj račun pršla. Ampak gremo že ob 1h, za 2 urci, tko da bom popoldne že nazaj, za tortice. Čeprov boh ve, če bo sstane sploh ustov dons, k sva tok cajta po msn-ju čvekala. K se vte zmenl, mi nej kdo na mobiča sporoči, kdaj pa kje, če me nov kle, pa če se boste že dost zgodi zmenl...sej mata aliana pa Marsa mojo cifro. Pa ne mi vseh tort pojest! C ya. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 No, ja, sej ne škodi...Dons bojo tortožerke v Lj, če si kdo želi prit....uro in plac bomo sporočil v temi TORTOŽERKE. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Jeeeeeeeee...prid pol dons v Lj, da se za zadnjič odkupiš! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Kok sem spala do zdele... MS dobila včer, glih mal pred predstavo.. dons pa vse boli Ma ja, we'll survive, v najslabšem mam tam 1000rožco... Sam Tibetančki pa odpadejo Nič pod tuš hitr, pa učit se, da bom frej popoldne.. Pa dejte bolj proti večeru une tortice WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Kok sem spala do zdele... MS dobila včer, glih mal pred predstavo.. dons pa vse boli Ma ja, we'll survive, v najslabšem mam tam 1000rožco... Sam Tibetančki pa odpadejo Nič pod tuš hitr, pa učit se, da bom frej popoldne.. Pa dejte bolj proti večeru une tortice Do petih se boš pa ja naspala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2006 MS dobila včerblagorcek, jaz pa sem nekaj zvicna, pa se Pikica mi je nek sum vcepla vcer. skratka, drz pesti da tud jaz dobim. o, mas tavzentko, Upam, da je tko kot astra prav, da sem prestara. saj sem mela ze napisan, astra, da se zanasam, da sem rpestara, pa se mi ni zdel kul do vseh, ki so starejse od mene. (sam res ) sem skratka taka tecna mal.. predolg spala, pa pol cist divjasko zastavila tle po bajt.... na tortozerke me ne bo, nedelje so pr men 'druzinske' in 'domace', kvecjemu do mame skocim.Dons pa ma moj necak Nejc rojstni dan. se zmer me ves vrat srbi, joj je to bedast, da ne morem nc nosit in zdaj sem se na frslus alergicna, majo pa vse jope frslus, ker nimam jop na gumbe. pa blazno rada jopce nosim. beda. Mitja pa Tim sta bla pa ze na Rakitni, Tim je dobil drsalke..ko sem bila majhna, sem hotla bit drsalka in sem z novimi drsalkami (nekimi hokejkami divjimi fantovskimi, da mi je blo nerodno, ker puncke so mele pac bele, ne pa divje oranznorumenih.. no zdaj bi se mi zdel to ful shus ) cist 'razrezala' tepih v predsobi. na racun frnikol pa sem en pis parketa unicla, da sem naredila luknjico. ko pa smo delal linoreze v soli, sem pa v kuhinji razrezala mal tal, ko je bil linolej in me je kar klical da zarezhem not mal. veliki unicevalec, pozigalec in se kaj. x:Dx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2006 () Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 blagorcek, jaz pa sem nekaj zvicna, pa se Pikica mi je nek sum vcepla vcer. skratka, drz pesti da tud jaz dobim. o, mas tavzentko, Men je tud skor en teden zamujal, tko da je mogoče kej čudnega v zraku (sam pr men bi moral bit sveti duh pol kriv, pa nisva v tok zlo dobri odnosih...) se zmer me ves vrat srbi, joj je to bedast, da ne morem nc nosit in zdaj sem se na frslus alergicna, majo pa vse jope frslus, ker nimam jop na gumbe. pa blazno rada jopce nosim. beda. Eh, sem nekak upala, da prideš na tortice, sem ti uno kremo o kateri sem zadnjič govorila, naštimala v eno posodico mal za probat... ***ananas jedla zdajle za zajtrk.. prav na hitr požrla tri kolutke in si šibala usta sprat me skor nič jezik ne peče WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2006 ne bo mi zneslo, ampak se priporocam. se itak vidiva (upam, no pac se bova zmenli) naslednji teden, tko kot sva bli zmenjeni. Hvala, da mislis name, neverjetno, kako mava midve s temile mazhami hecno. sv. duh? no pr men pa je blo bolj pol sv. telo. mah... :|||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 a smem neki povedat mene pa tko zob boli da tud penit ne morem več... pa nimam pojma če isti ker me cel gobec boli, pa baje sem mal zatekla... Marsa, nič ni, boš videla da ne,... fajn se na torticah mejte... jaz bom pa očitno imela post... danes po dveh dneh jedla pa mi je žal...grem rokomet gledat...mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts