Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

a smem neki povedat :C: mene pa tko zob boli da tud penit ne morem več... pa nimam pojma če isti ker me cel gobec boli, pa baje sem mal zatekla...

o ti revez bogy.... :sori:

kljub temu da so ti spedenal? :V:

shit... do zdaj bi se skor moral umirit... zatecen mas? daj si glino gor, z zunanje strani, na lic oz,. okol brade, odvisno kje mas.....

o, grozno, to je pa res bad... zobobol je ena najhujsih bolecin, ker je pac v glavi, sam pol gres k zobarju in si olajsan, pa pocas neha... tole pa... hm, a se ti je prehitr zaprlo vse, pa mas gnoj not? a so tui rekl spahovat al ne splahovat? jaz bi z zajbljem splahovala, grgrala, pa mal srkaj ven tisto, pa pljuvaj, ce se da, ce je tolk odprt... :||||

xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

zaprto imam, ker imam zdravilo noter... nimam več ideje, najbolj grozno pa mi je jutri it nazaj... tri dni mam že neznosne bolečine, včeraj prav srečna šla od dežurnega domov - se mi je zdelo da sem naredila pravo potezo, da nisem čakala (ker pri nas je dežuren samo do sobote do 11, potem se pa sliki),pravo olajšanje, jebelacesta, včeraj nič pretresljivega, še tableta nisem vzela (ker jih nerada), ok, rahla bolečina, ampak danes pa ni šlo brez - pa še pomaga ne...

pojej tablet, jutri pejt tja. zal,. nimas druge, vcas je treba pa pac tko, sama ves da sem 'proti' tabletam, vendar nesmiselno pa je crkavat.

pojej tablet in naj te cimprej neha bolt.. saj tablet ma tud ucinkovine, ki ne sam blazijo bolecine pac pa tud mal mirijo razna vnetja. xDDx

xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ksenia....js ne vem več, kako ribo prosit zate....res jih maš preveč na kupu... :sori: xrainbowx xwitchx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

sem ravno z vaje klavirja, in tisti tango mi že kar dobro laufa...še mal feelinga in dinamike, pa bo :palec:

napisal sem že seznam zgodovinske vsebine za interaktivni cd, ki ga bova s kolegom začela delat...

in jutri bom po enem letu spet videl bivše gimnazijske sošolce iz naše vzgojne skupine...bomo udaril tekmo v fuzbalu proti sedanjim gimnazijcem. Lansko leto sem precej pripomogel k odličnemu rezultatu za nas, bivše. bilo je 20:1 za nasprotnike x:Dx x:o)x

komaj čakam, da se jim dvakratno maščujemo za poraz, čeprav od takrat sploh še nisem videl fuzbalske žoge :vragec: x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Tako, dragi moji, jaz se za nekaj časa poslavljam... :o|o:

Naj vam bolečine minejo...in nove naj ne pridejo... x;)x

Nimam pojma, kako dolgo bom odklopljena, nekaj dni verjetno... xrolleyesx

naredite si lepe dni xsrcx

jaz grem novim energijam naproti x^x :palec:

Astra

Per aspera ad astra

Tako, dragi moji, jaz se za nekaj časa poslavljam... :o|o:

:eek: :O:

...

nekaj dni verjetno...

x:Dx x:o)x xsuperx

*

joj.

a kdo ugane, kaj mi gre ta hip pa tolk na ZHIVAC!!! xrolleyesx :o|o: (x:o)x)

Picasso

xcivx da ugibam, poslavljanje x;)x

ali pa tist k se začne na N....

kaki zblojeni dnevi xrolleyesx

astra beli pa plac za nove stvari dela...bemu jst pa še kr ta stare reči popravljam....

pa za kriplbataljon štango držim....pa je res boljše biti pijan, nego star xcivx

danes sem se sfajtala z vsemi ki so mi prišli blizu...tak da so me eni dali na ignor za določen, drugi pa za nedoločen čas....mamicu vam vidim, koliko mam zdaj kr naenkrat cajta....vse lahko podelam, pa še zase kaj nardim za pocrkljat x:px

vsaj kosilo je blo bp...beri ni bilo zažgano...is preprostega razloga, ker se slow motion premikam in ....zunaj megla in sluzast ozračje...na mizi pomladna in poletna moda...človek nima gušta gledat vseh teh razgaljenih mladcev in mladenk v takem le mrazu....za trenutek se mi je zazdelo, da pa nekje vmes le voham pomlad.....

zdajle me začenja skrbet kako naj najbolj elegantno pridem skoz s pustno opravo....nekaj po treba zgruntat.... x:o)x

ajd, virtualci naj vam bo noč lahka xsrcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ne vem ce ne bi.... cesa druzga se se mal lotila morda... mam glih filing... po drugi strani pa mam se ene par drugih manjsih 'nedeljskih orpavkov'... po tretji pa bi zalenarila pa kak film oz. kaj tacga pogledala...

morda si kako maskico ubodla al kaj tacga....

pa jutri, sveza in polna energije in moci dok reces xes stresla iz rokava ono na n. :P

vcas je boljs... ker je res, si spocit in vse. (plus, se matras do dveh, pol pa nekaj zmutis in NI gor x:o)x :xx!:)..

tko da razpoct pa ze ne, ce ni treba, tolk pa je ze treba osnovno astrolosko svojo zadevco upravict.. xDDx :8):

torej ribjo v tem primeru.. xDDx

Picasso

uhh... :o|o:

zdajle odlocno pozvoni na vratih!!!! :eek:

(odrocen konc mesta, nedelja zvecer, spodaj je zaklenjen, stanujemo na vvrhu, tako da redko da nekdo ze kar na vratih zvoni)...

in nekak nezaupljivo, je le vecer in sva sama s tamalim, pogledam skoz kukalo in dva tipa v crnih oblekah pred vrati... x?x

mi ni bil dober filing, niti malo, pa nisem panik niti bojecka.. sam... :|||

mam rada mir pa zasebnost...

no in vprasam kaj in se zjasnita: misijonarja neke cerkve kaj jaz vem katere...

men pa je to skor napad.. tko totalno mi je to zoprno...

sam po 2. strani, vcas pa sodelujem, sem prijazna, gasilcem in dimnikarjem kupim koledar, ceprav ga zastonj dajo... tko da nisem neka tecka in da skoz kukalo... sam prav nisem mela dobrega filinga... prav vznemirla sem se... kot voda... brrr. :\\\

Picasso

x:Dx :palec: ti samo lagano...pa z andohtjo, najprej zase poskrbi....kaj dobrega ziher ne bo....okrevam po poškodbah tega tedna...

razdrla v tem tednu kar sem prej petdeset tisoč svetlobnih let gradila iluzij....

se sfajtala s predniki in z njihovimi vici ono na soft, s potomci na hard in z generacijo na nož :o|o:

Čudno ne, da prej nisem spregledala, nekdo mi snel rožnata očala zgleda xOOx

zdajle mi je potegnil...novi začetki x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Tortožerke so bile v trojini, tortice fajn, vse skup :palec: Sam.. nekak sem imela ob 6h namen bit že nazaj x:o)x

Evo, se poslavljam za danes (no, vsaj za par ur) in grem tjale v kuhinjo učit se, ko je še največ luči...

(heh, Marsa, jaz se tkole kar mal neumno nardim in sploh ne reagiram.. če ma kdo namen prit k men, se itak po telefonu prej najavi, tamal ma pa ključ.. drugi pa nimajo kej uletavat.. Ipak sem sama tlele :o|o: )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

pa se Pikica mi je nek sum vcepla vcer. skratka, drz pesti da tud jaz dobim.

x:px x;)x Ja, taka sm, ne? xnckrivx Sej nisi noseča...čutm. :o|o:

Eto, pršla s tortic, spet velik pametnga zvedla os soli, zdej si bom še zobeke z njo umivala...stane bil res poln zanimivosti. Pa še za tortice je dal...res ta prav dec. x;)x x:px x:Dx Ja, lohk vam je žal, da vas ni blo...Mana, črno piko si si prslužla!!!

No, vidm, da vam dogaja...Ksenia, ja porka duš, a ti bojo že zrihtal tole, no! Sploh raj ne pomislm, kako ti je, k vem, kok je mene bolel. xsrcx

Nč, fajn bodte. x:Xx

razdrla v tem tednu kar sem prej petdeset tisoč svetlobnih let gradila iluzij....

tud jaz nekaj podobnega... sam da ne tolk teh tisocev let... x:px xDDx

ja, aliana, sam pol se pa ne javim, pa mi je nerodno, ko na vratih na kljuki solata kar visi... :8): - ko mi kaka prijazna soseda jo prinese, torej, tolk sem pa ze da se javim...

sam... no, cudno mi je blo..

nc, grem travolto gledat, saj najbrz nou nic posebnega, sam jaz shizim na njegovo igro pa mi ga je fajn gledat..

povsod da sebe not... tud ce ni ne vem kolk spet blazno karizmaticen film...

Picasso

a smem neki povedat :C: mene pa tko zob boli da tud penit ne morem več... pa nimam pojma če isti ker me cel gobec boli, pa baje sem mal zatekla...

Marsa, nič ni, boš videla da ne,...

fajn se na torticah mejte... jaz bom pa očitno imela post... danes po dveh dneh jedla pa mi je žal...

grem rokomet gledat...

mejte se

:eek:

Camomilla C30 bi mogoče kaj ublažila, pa Rescue Remedy kapljice...dokler ne stigneš do zobarja.....probaj enga v Avstrijo poslat al pa v Italijo tam je to dokaj pocen... pri nas te oderejo k prašiča za te homeopatske kroglice.....

Drsalaaaaaaaaaaa, kolk fajn :2src: :2src:

Me je prav zmatralo, pa sem samo eno uro pa pol, potem čajček pa dam. Zdej morm pa neki zlikat :xx!: Najbrž bom EMO zraven poslušala, ampak si ne obetam nič "poslušljivega" x:o)x

Tole drsanje bom pa še ponovila. Pa še vedno obvladam x^x x:Ix

xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

men pa tak lep dan danes...nardila vse po spisku....še tri slikce narisat v tednu ki prihaja in končat seznam....laufa tud tisto, česar ne maram glih počet...jp, na tem svetu je res vse možno....itak se dogajajo same čudne reči....v katerokoli smer....

popoldan en super čvek....kako čas teče, če je človeku fajn.....pa nekaj dišečega dobila....kolk se men godi.... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Lenobna nedelja ... moj dragi v gorah za cel teden, mulca v buklah (kao). Nč, počivam glavo, berem LNF 20. Boga Marsa, men je to tud ful na bed - smo v pritličju, ampak čist na konc ulce, stran od sosedov. Idealno, če je vse o.k., sitno, ko se pojavijo neznanci na vratih...

A. me je presenetil z izjavo o čistem magnetizmu - kuuulll, pr njegovih 19. letih mu je vse o štromu jasno! Držim pesti in kličem vodnike, da bi pomagali pri učinkih!

Jutr se mi ne da na šiht sploh - tisto sem čisto druga jaz. Vsak teden je moj službeni jaz še več svetlobnih let oddaljen od mene, kot teden pred tem. Moram najti neko stično točko, moram poiskat smisel, ki mi bo pomagal vztrajat. Sej, l. 2012 bo itak vse drgač. Do takrat bom pa že še kakšen mandat zdržala.

Le kako se bom dons prvič sama odpravla spat?

Sonček naj vas greje!

Huh, tele zmage pa nihče ni pričakoval na EMI...kar Anžej Dežan... :palec:

fant me je presenetil, ima štimo...pa še tak muky x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

x:o)x Piky, sem tole zdele povezala z eno izjavo tvojo iz tortožerk x:o)x

Eh, še tri desetletja mam za obdelat, pa tle un španc na MSN spet planira lete v LJ (naj bi ga šla v Milan iskat, japakajše :o|o: ..)

A EMA je bla x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...