Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

uh sem zdajle se grizla skoz 100 strani dnevnika.. no mal manj... xDDx

:switz:

in zgleda da sem nekak cist zapanicharla brez veze, cist mim skratka, sam zato ker si lenoba ne zapisujem tehle zadev. :8):

pa ponavad se itak spomnim, se vezhe na kaj, tko da kar vem, a tokrat mi je cist iz glave uslo...

sam sem nekak... 'ugotovila', da najbrz ne bo panike. xDDx

tud zato nalasc omenim vcas.... da pol lohk najdem tkole....

prej me je glava bolela... ne strahotno.... sam tko me je mal stiskal....

tko da se bom kar spat pobrala, pa jutri naprej skljocala.

fajn bodte! :palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:eek: jao, te ribe

kaj zdaj to pomeni, da nisi noseča spljoh :inocent: pa tud v meni še ne x8Dx sam sklerozna x;)x

xcivx enkrat na let grem pred TV in kaj vidim sama erotika ....oni ma punco pa fanta, ta druga ma fanta pa punco, pa fant ve da ma punca punco, punca pa ne ve , da ima punca še fanta zravn........ xrolleyesx

pa sem res tetka x;)x

ajd nočko xsrcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Po dolgem času šel delat xrolleyesx zdaj se mi pa ne spi :o|o:

po 12 urah v službi :eek:

Grem vas mal brat

al pa mogoče Zlomka pogledat, če kaj sveti nocoj :vragec:

sam se bojim da bi se do jutra zavlekla Roza noč

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

daannnnn.....

no pa se je začel nov teden....trenutno se mi pa še spi..... :OoO:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Eh, za dobro jutro sm si v službi noht zlomila. :o|o: Pa brez pilce sm. :o|o: Sam hvala bogu, je palc, tko da ni vidno tolk, pa bom že tko spedenala, da bo kul. :palec:

Sm bla že ob bol 8h pr mehaniku, k mi bo zdej popravu avto, k me je un butnu, pa še ni dobu odbijača, tko da jutr. Sej mi prov sede, ker nujno rabm avto popoldne, k morm na faks. x:px No, fajn. Se je porihtal, bomo jutr zrihtal. :palec:

Mal sm prtegnena. Spet. Ful me matra, da bi bla zaljubljena. :inocent: Sam to ni dobr, k ker kol tepc bo mim pršov, pa mal lepš pogledu, bom prec not. Ne dam se. x:o)x x^x :vtz: x:px x:Dx

Ignore that. x:Ix

Jao, spet cel teden dela pred nami. Zakaj ni vsaj sreda? :o|o:

AJd, nej vam vsaj pondelk hit mine. xsrcx

:palec:

Mal sm prtegnena. Spet. Ful me matra, da bi bla zaljubljena. :inocent: Sam to ni dobr, k ker kol tepc bo mim pršov, pa mal lepš pogledu, bom prec not. Ne dam se. x:o)x x^x :vtz: x:px x:Dx

xsrcx

Pika, kje si že ti doma? :2src: :inocent: x:Dx xsrcx

Danes imam ful opravkov, ki jih skos prelagam, pa niso nujni itd...pa jih MORAM naredit...O Bog, zakaj si ustvaril tako lenobo iz mene? xrolleyesx x:Ix

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pika, kje si že ti doma? :2src: :inocent: x:Dx xsrcx

:inocent: Ne povem! :vragec: x:px x:Dx Sej sm spodi napisala, da se ne dam. x;)x

Joj, sm pozabla napisat, da smo se včer v toplicah ful masiral na unih vodnih curkih in mehurčkih, pol sm pa še mal težila, da so mi noge zmasiral, pa hrbet...ej, nujno se morm na eno masažo pelat, k to je pa toook hudo dobr! Marsa, kaj če bi ti un darilni bon men dala? Sej ni treba, da cosma kej zve. :inocent: x:px x:Dx x;)x

helou!

Trenutno nimam kaj delat, pa sem šla v knjižnico vrnit knjige...in se mal konektat sem... x;)x

Pravim trenutno...ker čez par ur bom že s polno paro... xrolleyesx

če pomislim, kaj vse moram nardit potem...vse te tone stvari zložit nazaj in vse očistit, se mi zdi, da ta malarija ni bila tako dobra ideja... :o|o:

*

upam, da ksenia danes zrihta ta svoj zob xsrcx

Marsa x?x ...dogaja, vidim :o|o:

pika, zakaj pa se ne daš???? saj ni pomembno, da je gospod PRAVI...ta bo že prišel, pred tem moraš mal plevela sprobat... x:px x;)x

Nič, mejte se...jaz grem svoji usodi naproti, da me ne bo iskala... x:px

Astra

Per aspera ad astra

Za hipec sem prišla sem, potem grem pa nadaljevat. :sori:

Včeraj sem se spravila brati Tujca. Spet. Iz dolgčasa. Ne spomnim se, koliko sem prebrala, zbudila sem se, ko mi je knjiga na glavo padla :o|o: x:o)x Doživela lažji infarktek in spala dalje x;)x

Danes me je presenetil en OS, na katerega moram nujno odpisat, samo zberem se. Tistemu, ki ga je poslal pa x:Xx

in " vse bo v redu " x;)x zaenkrat, podrobnosti mal kasneje.

Lačna sem pa tud že...uf. Do pol štirih je še dolga xcivx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

pika, zakaj pa se ne daš???? saj ni pomembno, da je gospod PRAVI...ta bo že prišel, pred tem moraš mal plevela sprobat... x:px x;)x

Zato, k sm že naveličana nepravih, k svoje frustracije na men izvajajo. :xx!: Pol sm pa raj sama. x^x Pa virtualno sexam. :lol: :inocent: xredx

Za hipec sem prišla sem, potem grem pa nadaljevat. :sori:

Včeraj sem se spravila brati Tujca. Spet. Iz dolgčasa. Ne spomnim se, koliko sem prebrala, zbudila sem se, ko mi je knjiga na glavo padla :o|o: x:o)x Doživela lažji infarktek in spala dalje x;)x

Danes me je presenetil en OS, na katerega moram nujno odpisat, samo zberem se. Tistemu, ki ga je poslal pa x:Xx

in " vse bo v redu " x;)x zaenkrat, podrobnosti mal kasneje.

Lačna sem pa tud že...uf. Do pol štirih je še dolga xcivx

Isusa ti, ljudje še vedo, kaj je dolgčas.

A mi to lahko gdo razloži?

GDO? xrolleyesx

Razumem, da pišemo v narečju, ampak da pa K-ja namesto G-ja ne moraš klikniti, je pa že malce žalostno.

Pa ja, ljudje še vemo kaj je dolgčas. xrolleyesx Razloži ti naj pa kdo drug.

ojla! :palec:

glava me boli. :||

sam ni panike.

Upam da je kaj boljs z zobom, ksenia! xcrossfingx

O Astra! x;)x xDDx :palec:

Nisem nic brala, sam mal preletela, tam nekaj prckam pa napoved pisem, kar s tezavo, moram rect. :\

no bo ze.

kaksno brezvezno vreme.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vreme obup, ja..

Spet predolgo spala :o|o:

Zdele mi en agent prinese ene papirje, pa razmišljam a je ful nevljudno ga ne povabit not na kofi pa to... Bom šla sam ven iskat, kar ma zame.. Ne da se mi družit.. sploh ne s kr enimi.. sem še napol zbujena..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

seveda, kakor se pocutis, saj razumejo, majo tud s svakojakimi opravit najbrz. :)

Picasso

Sem vas prišla samo na hitro pokušvat... x:Xx x:Xx x:Xx

ker res nimam cajta. :sori:

Ampak tole pa še moram povedat - prav na živce mi gre, da se vsako leto sproti popljuva in poserje (pardon) po zmagovalcu Eme...

Kako naj uspemo na Eurosongu, če v spremstvo lastni pesmi tako slabe vibre damo??? :xx!: No, tega pa RES ne maram.

Verjamem, da se na tem forumu ne dela tega, vseeno pa preventivno raje ne berem in brskam, da ne bom slučajno slabe volje... x:o)x

Mogoče je res lažje pljuvat po vseh, ampak nikdar nisem (in tudi ne nameravam v bodoče) hodila po lažjih poteh... xrolleyesx

Vsem vam in tudi Anžeju želim vse dobro, pa uspešen dan, teden, leto, življenje! x;)x xsrcx

Čav bav

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

x:)x Tipo se sam od sebe na vratih ustavil... (ker sem se zadnji trenutek premislila in ga kar lepo not spustila..)

Kul, grem se v trgovino zapeljat po mal sadja, mi ful paše zadnjih par dni...

U, pa zobarja pokličem zdajle :palec:

Pol pa učit se, eno dopoldansko porcijo ponavljanja.. Kok se mi fajn zdi, da sem čist vse predelala že in samo še ponavljam, pa mam še dva dni... In to jaz, kampanjc x8Dx x^x

Če me ne bodo za varstvo klicali danes, bom čist vesela.. :inocent:

Pa ful v redu dan bo, mam občutek x:)x

huhu, zobarca rekla, naj kar osebno pridem, zdele takoj :) Ne, nč kritičnega, sam nisem še prijavljena, pa moram neki izpolnit.. Yes, pa sem le začela migat v tej smeri... Kok sem pa ponosna nase x^x evo, šibam :palec:

loesje

Spet nazaj -

Hehe, patrick, jaz tud x:o)x x:Dx x:Dx No, sem šla, dobila datum konc marca.. sej ni panike, če sem 3 leta bla brez, bom pa še 2 mesca.. Je kao privat s koncesijo, študentska varianta, tko da so vsa una doplačila mal cenejša kot drugač, majo pa kar gužvo..

Kriza, spet mam ob 8h zjutri uro za izpit xrolleyesx Bo treba priimk spremenit očitno..

Nabavla en kup sadja in brokoli, mi je ful zadišal tam.. moram zdaj nekaj se spomnit kaj naredit iz njega..

zdej grem pa napoved brat :)

loesje

Spet nazaj -

danes bil že priden x:px

bil pri kolegu, kjer delava osnutek za zgodovinarski CD za otroke...

potem v knjižnici, kjer nimajo nobene prave medicinske knjige za mamico, sem vzel nekaj prazgodovinske literature, za CD....

pa na fitnessu sem bil, lepo sem delal x:Dx imel tudi par lepih deklet za videt x;)x..sem jim že pozna dolga kilometraža fitnessa x:px

zvečer grem pa na fuzbal, čeprav najbrž ne bom kaj dosti igral, ker fuzbalske žoge nisem videl že celo večnost...vsaka brca bi bila mimo žoge komu v kolen...to pa tud najhujšim nasprotnikom ne privoščim ob mojih "kosteh" x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

x^x Evo zrihtano. grem jutri mal na dopust v Kranjsko Goro. x:px x:Dx

Rabim mal za sprostitev... :vragec: x:Dx x:px

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Jutrček x:Ix

Sem vedel da bom zabluzu :inocent: pa še nadrl(e) so me, ker se nisem pojavljal v kleti v Centru :o|o:

Pa vmes so me založil s x:)x (ustekleničenimi) in sem moral formirat komisijo za uničevanje

Kolk je to dobr, da se tud gostinci kdaj inšpekcije ustrašijo :vragec: smo dobil 78 flašk x:)x

rok potekel prejšnji teden :vragec:

Sem se počutil kot Božiček xrolleyesx kdorkoli me je kaj vprašal je prvo dobil steklenico in šele nato odgovor x:Dx

Hedonistično razposajeno roza vzdušje :palec: pa kakšna zabavna novica + vabila na žur, pa izmenjave tel. cifer xrolleyesx

Bo pa v petek spet zabava xsuperx grem v PARTY!!!! napisat, če se ni kdo že spomnil :inocent:

Nejc Zaplotnik

hudo xokkx

A nje :eek:

Je mel Santa zamudo, verjetno zarad vremena in slabih (beri zaledenelih) cest x:Dx čez Kokoško pač ne sme letet, je samo en Rudolf (rdeč), manjka še plavi x;)x

Grem se pripravit na nove delovne zmage xrolleyesx ampak se prav nič zmagovalno ne počutim, bi šel kar spat

Nejc Zaplotnik

Sem bila pridna in predelala vse, kar sem si zadala za danes. Bom mogoče še malce snovi od jutri...no ja, dvomim x:o)x

Ob stirih sem si pa prav z veseljem skuhala kosilo po 24 urnem postu. Še vedno ne razumem, kako zdržite dlje x;)x

Zdej pa mal bluzit, Gospodinje gledat pa spat.

Hotela gospodinje gledat - pa ni šlo :vragec:

Sicer pa ima moj ta mali otrok danes 12. rojstni dan. In novica zanjo?? Ja mami, zdaj bom pa lahko spredaj sedela x:Dx x:Dx

Cucek naš pa misli, da so vse psice njegove..in ga spet ni :vragec: :vragec: jezna. Če ne bi takšnih žalostink vzganjal bi mu človek omejil svobodo..

Sicer pa grem v petek do dermatolog v MB - pogledat kaj bodo rekli za lepotne napakice..

In od jutri dalje imam dopust - celih štirinajst dni. :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...