Marsa 31. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2006 aja, - sem pa se dobila darilo za bozicka (haha aliana, pa res ) - en kul bodymilk (tak spesl), pol en piling gel za tush., pa tako 'vreckico' za rune (tako rdeco, 'starinsko' iz enga spesl materiala) in ZELENO shalco (jaz mam ene finte in v razlicnih shalcah pijem razlicne tekocine in zelena je pac univerzalna).. tako mat prosojno, steklo ). pa se na trgu sem bla pa povsod... pri mami pa tko... aja dobr datum! Silki, vse najboljse tvojmu sinu! (*ta hip.. in prejle v ksoezah na semaforju.. sem se spomnila. ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 . aja cashy, to sem k teb stlacla, tko da sem te zdaj dolocla, da mors ravno ti tole brat. (*kao, odgovarjam teb , jaz pa... )Marsa, sploh ni problem, te je zmeraj zanimivo brati ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 a da si Akutek moj že očka, a dej nehi... res??? ok, da vam povem, zob ni popolnoma ok, ampak naročena sem na 3.3., sva se s sestro kar na hodniku dogovorili, prej pridem če me bo bolelo (se mi zdi, da me boli vse)brezveznaštorija... pomagala pri zobu v nedeljo zvečer je pa sol in ametist....grem gledat tekmo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 a da si Akutek moj že očka, a dej nehi... res??? hihi... kazhe vse znake na to, de bo poosebljena zlomk(inja) zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 čestitam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 aja....pa en teden smo stari čestitam! funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Aakhut Končno ti lahko tud tuki čestitam bo manj boleče kot v živo, virtualni čelni udarci manj bolijo Nisem smel očija prehitet Dons pa frej dan sicer mam ful dela in obveznosti, ampak bo počakalo Si jemljem čas za sebe, samo še spomnit se moram kaj bi Bom par klicev opravil, pol pa ......... Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 morem se it ucit...pa se mi tak ne da.. ajdek ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 hihi... kazhe vse znake na to, de bo poosebljena zlomk(inja) zlomk...tralalaČestitke! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2006 morgen..... tole je k pr norcih... 666 zlomkou....tralalapa veh 777 zaostalih -ou.... aja....pa en teden smo stari ... sorchy, vidla sele po odzivih, prej pa te sam opazila v 'partyju'... cestitke!!! spol, sklon, stevilo? punckica, ena, dve tri? schtraufenpacht... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Amis, a ti si bolj za pomlad pa te stose...men je pa dost vseen, pravzaprav, sam ce ze (bi se morala npr. ta hip odlocit), mam najrajs jesen. ne glih....u bistvu sem tip za vse, razen za zimo.... ...ostalo mi je pa vse fajn....pomladi se tako veselim sam zato, ker to pomeni konec zime ksenia...nimam pojma...nisem še slišala, da bi kdo mel tako reakcijo na noni sok...čeprav....na tem svetu je vse možno...sam čudno bi se mi pa vseeno zdelo.... mick....čestitke! aakhut...tebi pa tudi....oz. vsem trem!....uživajte na max mejte se fajn!!!!! ps....danes vidla čebelico....pa mušice so tud letale naokrog.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 spol, sklon, stevilo? spol je zhenski, sklanja se she ne shtevilo je pa hvalabogu samo 1 zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 ampak ... malo preseda. pa med chakanjem malo vstani....da ne dobish zasedlin... .... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Boby, tajnica definitivno škorpija...spet boš mel polne roke dela, revež. Aakhut, čestitke, pa bolš, da se ne vrže po očiju! Eto, pršla s pevskih nardila večerjo za celo femili (špinačo in pire) in še pomila. Kok sm pridna, ej, za ožent. Zdej pa študiram, če b kle bluzila al bi si raj kak filmič pogledala? Bomo še vidl. Lep večer. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Aakhut, čestitke, pa bolš, da se ne vrže po očiju! thc....ups...hehe...thxvprashanje....che neb blo boljsh... zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 thc....ups...hehe...thxvprashanje....che neb blo boljsh... zlomk.....tralalaJa, to pa tud res, mame pa sploh ne poznam. Po moje obstaja varianta, da je lohk še hujš! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Ja, to pa tud res, mame pa sploh ne poznam. Po moje obstaja varianta, da je lohk še hujš! tole bo itaQ she hec.....trije vodnarji na kupu... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Da novte utopil drug druzga. Ok, dost ircanja. Dijo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 aakhut, očka?bogi sinček hecam se , čestitam! ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 cashy, površn bereš...dečvo ma. Sej bolš, da je dečva, ga bo lohk vsaj okol prsta ovila...dec se ne zna tko. Ja, sej že nehujem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 cashy, površn bereš...dečvo ma. Sej bolš, da je dečva, ga bo lohk vsaj okol prsta ovila...dec se ne zna tko. Ja, sej že nehujem. huh, res sem površno prebralsorry kako pa je bilo na pevskih, Pika? ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 hihi... kazhe vse znake na to, de bo poosebljena zlomk(inja) zlomk...tralala UAU....zlomkec......čestitke ......In kako se počuti novopečeni očka? Upam, da ti mala pusti spati ponoči..... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 bravo atek!! konc z ucenjem za dans.. se se ni zmede lahko.. hehe ajdek ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Dost mam.Kar znam, znam.. Zakaj ne more bit pisno.. Ker rabim na trenutke po pol minute, da se spomnim ime al pa naslov, pa bo to precej čudno izpadlo na ustnem Ma ja, que sera sera, dost zajebavanja.. Sem si kupila persen, ko sem šla starše pogledat, neki smo se zmenil, se strinjal vsi trije ..No, zdele pojedla dva in se počas spat spravljam.. Jao, sem bedna.. kok me en bogi izpit iz tira sprav Medtem ko obstajajo ljudje, ki imajo dejansko probleme... Aakhi, čestitke, varstva pa ne bom ponujala Iiii, zdej te bom pa z vozičkom po mestu srečevala poleti Bodte fajn vsi skup WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 morgen..... tole je k pr norcih... 666 zlomkou....tralalapa veh 777 zaostalih -ou.... aja....pa en teden smo stari A si padel iz otroštva v starševstvo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts