Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

ma mana saj vem!!!

jaz sem ze zazigala doma orto tud!!!! :D

in tele vizhe - loncek pa tole se mi je pa skor tokrat zgodil kot mlek skipel. :P

VEDNO mi je mlek skipel. :D

ko smo prisli s plina na elektriko, je blo tolk pocasnejs, da je ful cajta trajal, pol sem pa sam neky... :D - pa je vmes skipel.

Pol smo pa nazaj na plin prisli, sem se pa sam okol obrnla, pa je ze kipel. :D

pa nekak sem mela take stose, da me ni izucilo...

recimo fulkrat sem polila caj po postelji al pa kakao, ker sem ga pila v postli, pa je mat not prisla, pa je rekla, bos polila, in jaz, ne bom... in polila vse, po modrocu in vse....

pa sam da smo se sem rpeselili, sem dvakrat poplavila kuhinjo... tolk, da so ploscice odstople. x:o)x x:Dx

skodljivec. xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

seveda, že zdavnaj, mam vse zakramente razn poroke...

boby ni kuj tak x:Dx x:o)x

ja mazilili te pa verjetno tut še niso...ali pač? :inocent: x:Dx x^x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Prisla iz nocne smuke. HA. Peljala sem se dvakrat, ker je toliko folka. Ker je zastonj. In potem vsi smucajo.

Za znort. Sla sem, ker je prijateljica prisla in je forsirala.Pa sem ji rekla, da bo ful folka. Mah. Pol smo se grele na cajcku, ker pol ure cakat v vrsti, da smucas potem 2 minute - ne hvala :xx!:

Zdaj se pa ne grem ucit, ker se mi ne da xrolleyesx

V glavnem...vsaj nacvekale smo se x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

seveda, že zdavnaj, mam vse zakramente razn poroke...

boby ni kuj tak x:Dx x:o)x

xcivx zaj pa samo še reči da si bil ministrant x:Dx x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

nekaj res ne more biti v redu ane?

imam pred sabo knjigo, z nagovorom avtorja, ki se niakkor noče klicat kot tvoj x:o)x

who's the real Kekec? x:Dx

Jebemti, a si pogledu link? Pa sm ti rekla, da je tvoj očitno v poeziji, moj pa v prozi. Matr, si površn. :vragec: A ga pri seksu v popek porineš al v vagino, jebemo! :vragec: Nism si mogla pomagat. x:o)x x:Dx

x:Dx danes po radiu v črni kroniki objavili, da so nepridipravi iz zakristije maznili samo litro vina, kaka je to mogla bit kriza x:Dx :vio:
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Sem kar pobegnu iz 4ke :inocent: državno prvenstvo, freestyle rap & hip-hop, nehumana gužva, sami lokal patrioti xrolleyesx Trnow vs Fužine :vragec: vsi so najpametnejši, mi smrtniki tega itaq ne štekamo :o|o:

Včeraj oz. danes zjutraj spoznal simpatično Američanko, žal obkrožena s frustriranimi, agresivnimi miselnimi ozkotirneži :xx!: eden izmed njih mi razlaga, da se mu zdi, da je vse več in preveč agresije na Metelkovi, nakar izvem, da je prejšnjo noč ravno on nekemu drugemu težaku zdrobil čeljust :xx!: vse več je nočnih eksplozij agresije :o|o: ljudje se sploh več ne znajo ali pa nočejo obvladat, ampak nasilje ne more prinesti miru, kvečjemu se stopnjuje do nesmiselnih spopadov krdela z vsem mogočim podprtih mladcev, ki potem ponosno kažejo svoje praske kot vojne trofeje

Marsa, akomulatorji ponavadi v takem mrazu odpovedujejo, posebno, če nimaš garaže, če ni redno vzdrževan in če je starejši od treh let Pa v tvoji Fiestici je verjetno kakšna švohcana baterija, 45-55 Ah, pri povprečni zimski temperaturi to hitro pade na 30-40 Ah, pa ga mal daljše "verglanje" izprazni

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

ah, erik. sm biu lih dans znjim x;)x

za saibabino knjigo se tut jst priporocam, ce us zrihtu :vio: x?x

------------

Prevedel ga je Erik Majaron (brez heca x:Dx )

...

morm se zmenit s kolegom da mi zrihta ceneje Sai Babo, je njegova punca prevedla....

hm....

Onix.. hvala za spodbudo, sam se mi trapast zdi!!!

pri minus 50 (x;)x xDDx) sem lani VSAK DAN se sam usedla v avto in se odpeljala (bil ze tedaj vec kot x let star x:o)x x:px).. ko je blo plus 50, tud. xyesx

edinkrat (x!x) ko mi ni vzgal, je blo, ko smo prisli z morja in je 3 tedne bil na totalni vrocini in je mel revez sam se tolk energy, da so se vrata sploh odprla. x:o)x in sem sla kupit nov akumulator, bil je star od 5 - 7 let, torej logicno.

sam zdaj pa je recimo star 2.5 let al kaj tacga!!! :xx!:

torej na pol svoje dobe!

Plus: nekaj mi je... pac eni signali (moje asociacije, jaz na hitro kaj postekam, sam ne vidim, ne VEM/poznam povezave... znanstvene, tehnicne, whatever...).. no nekaj mi je ze prej reklo, da ni kul akumulator, da pa je lohk tud sam kak stikec, ampak povezano z elektriko...

kar me je napeljalo, da sem danes razmisljala, da kok odstekana zadeva je elektrika in da shit, ko smo mel trapaste prfokse in nimam pojma o fiziki, ki pa je zlo zanimiva... skoda. fak. :|||

ker fizika je v bistvu cist simpl... tko kot matematika... sam mors postekat to... mislis da je tezko --> preprosto, ker se ne posvetis.

sva imela en obisk do zdajle, super, tega frenda ze mega cajta nisem vidla, ma tolk super in prijetno energijo. x:Xx

zdaj sta pa sla, dons je sel mitja zurat.

jaz pa pijem stello (ena dobrih strani leclerca x;)x x:Dx).

ful dobr se pocutim. xDDx xcivx

nimam filinga da bi sla spat al kaj tacga, nisem niti najmanj 'pocivalna'.

skoda ker mi avto ne vzge... :|||

bi sla kar mal zhurat...

Onix, tole... agresorji, silosi..... en je tud men tezil, tko pol ze kar ornk, da so pol ze eni rekl, a je kul pa to, sam sem ga obvladala... so pa bli kar sitni res tipi vcer.... 'nekaj v zraku pa to'... mal prevec meshal se folku...

pol pa se.. tam plesem, migam, norim... sem se jih morala pravzaprav kar otepat ene parih, na momente...

sam 'gor' na sreco ni blo velik takih modelov, razen izjemoma...

ja, folku se cist trga...

saj, po eni strani, pa kaj.

sam skoda, ker se jim ne *na dobro* (tko k men x;)x x:px)

kaksni hecni dnevi. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Če ti ni do spanja se lahko oglasiva na metelkovi ali 4ki, drinkec pred spanjem x:)x ti pošljem tel. št. ma OS. x;)x

Nejc Zaplotnik

o lej ga! x:Xx

ja. x:o)x x:Dx

a se spomnis????

iz chata?

nagradno vprasanje pa to??

pa se ona druga nagrada, a ni noro v bistvu?

*

phe... pride onix in greva ven. xDDx x:o)x x:px

riba furjasta skorpijonska... al kako ze... schtraufenpachtska. :D :P

mejte se, jaz se bom nekak pac mela, ziher odstekan... sem cist... na enem levelu odstekanem.

vcer sem vstala ob 6:50.. pa bluzila pa norela ves dan, spat sem sla pa ob 7:15, torej vec kot 24 ur sem bila aktivna.

da se mi da, a ne! x:o)x x:Dx x;)x

Picasso

.. dobro jutro

sobotni večer oz. noč ostal doma...

ležal na kavču, se sladkal in gledal TV x:Dx x:o)x

...kok je pasalo, prou the best x:)x

zej pa grem med rjuhe...

mmmm moja moja.. postla :2src: x:)x

nočka x:Xx x:o)x

honor and respect

Drčer x:o)x Po dolgem cajtu šeu mal v lajf.......spil par drinkov, s frendo sva se načvekala, pa tud narežala našim fintam, joj joj človečeki....no, pa sva s skupnimi močmi pregnala včerajšn mal težk dan......zdej pa šlafenzi, pa upam, da se zbudim v en miselno bolj optimističen dan. Ajd mujceki, nočko x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Drinkec z Marso se je malce "zavlekel" :inocent: ampak xsuperx pa še vstopnini na metelkovi sva se s poznim prihodom izognila :vragec:

DJ Fastfood praznoval rojstni dan :hapyb: out of topic, ampak ob tej uri se mi ne da ....

Ob vsesplošnem pomanjkanju trance žurov :eek: ta vikend kar dva :party:

Zdaj pa :sleeping: delam od 13-24 :xx!: ampak sem raje zmatran in nasmejan kot pa relativno spočit in zagrenjen

Nejc Zaplotnik

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...