Marsa 10. december 2005 Avtor Prijavi Deli 10. december 2005 ma mana saj vem!!!jaz sem ze zazigala doma orto tud!!!! in tele vizhe - loncek pa tole se mi je pa skor tokrat zgodil kot mlek skipel. VEDNO mi je mlek skipel. ko smo prisli s plina na elektriko, je blo tolk pocasnejs, da je ful cajta trajal, pol sem pa sam neky... - pa je vmes skipel.Pol smo pa nazaj na plin prisli, sem se pa sam okol obrnla, pa je ze kipel. pa nekak sem mela take stose, da me ni izucilo...recimo fulkrat sem polila caj po postelji al pa kakao, ker sem ga pila v postli, pa je mat not prisla, pa je rekla, bos polila, in jaz, ne bom... in polila vse, po modrocu in vse....pa sam da smo se sem rpeselili, sem dvakrat poplavila kuhinjo... tolk, da so ploscice odstople. skodljivec. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 seveda, že zdavnaj, mam vse zakramente razn poroke...boby ni kuj tak ja mazilili te pa verjetno tut še niso...ali pač? Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Prevedel ga je Erik Majaron (brez heca )Pa kako on, če sm poslušala oddajo, da ga je Klemen Jelinčič Boeta prevedu, no???? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Bobnaaaaaaaaaaaaaar! Klemen Jelinčič boeta ga je prevedu, no!!!!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 A me ignoriraš? JELINČIČ JE PREVEDU! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Kdo je prevedel koran v slovenščino Aha, vem, v čem je keč...ti maš prevod v poeziji, on ga je pa v prozi prevedu. Ok, oba sva mela prov. Lov ju tu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Kaj ti pa ni jasno???? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Prisla iz nocne smuke. HA. Peljala sem se dvakrat, ker je toliko folka. Ker je zastonj. In potem vsi smucajo. Za znort. Sla sem, ker je prijateljica prisla in je forsirala.Pa sem ji rekla, da bo ful folka. Mah. Pol smo se grele na cajcku, ker pol ure cakat v vrsti, da smucas potem 2 minute - ne hvala :xx!: Zdaj se pa ne grem ucit, ker se mi ne da V glavnem...vsaj nacvekale smo se Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 seveda, že zdavnaj, mam vse zakramente razn poroke...boby ni kuj tak zaj pa samo še reči da si bil ministrant ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 nekaj res ne more biti v redu ane?imam pred sabo knjigo, z nagovorom avtorja, ki se niakkor noče klicat kot tvoj who's the real Kekec? Jebemti, a si pogledu link? Pa sm ti rekla, da je tvoj očitno v poeziji, moj pa v prozi. Matr, si površn. A ga pri seksu v popek porineš al v vagino, jebemo! Nism si mogla pomagat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 danes po radiu v črni kroniki objavili, da so nepridipravi iz zakristije maznili samo litro vina, kaka je to mogla bit kriza ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 pa kej je s tabo?a ti se s prstom v ustih zbujaš misleč na mikrofon? Ma, klinc te gleda. Važn, da jst vem, za kaj se gre, k teb očitno ni nč jasn. Butl jedan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 važn da jaz berem ti pa "veš"koza Meeeeeeeeeeeeeeeeee Ampak še vseen si butl. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Ja kok se mate pa vi radi Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Ma, jst mam večinoma vse rada...redko koga ne maram....sovražim pa sploh zlo redko. Brez veze. Škodi lepoti. Rastoče težave Pike Pikice. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Sem kar pobegnu iz 4ke državno prvenstvo, freestyle rap & hip-hop, nehumana gužva, sami lokal patrioti Trnow vs Fužine vsi so najpametnejši, mi smrtniki tega itaq ne štekamo Včeraj oz. danes zjutraj spoznal simpatično Američanko, žal obkrožena s frustriranimi, agresivnimi miselnimi ozkotirneži :xx!: eden izmed njih mi razlaga, da se mu zdi, da je vse več in preveč agresije na Metelkovi, nakar izvem, da je prejšnjo noč ravno on nekemu drugemu težaku zdrobil čeljust :xx!: vse več je nočnih eksplozij agresije ljudje se sploh več ne znajo ali pa nočejo obvladat, ampak nasilje ne more prinesti miru, kvečjemu se stopnjuje do nesmiselnih spopadov krdela z vsem mogočim podprtih mladcev, ki potem ponosno kažejo svoje praske kot vojne trofeje Marsa, akomulatorji ponavadi v takem mrazu odpovedujejo, posebno, če nimaš garaže, če ni redno vzdrževan in če je starejši od treh let Pa v tvoji Fiestici je verjetno kakšna švohcana baterija, 45-55 Ah, pri povprečni zimski temperaturi to hitro pade na 30-40 Ah, pa ga mal daljše "verglanje" izprazni Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 ah, erik. sm biu lih dans znjim za saibabino knjigo se tut jst priporocam, ce us zrihtu ------------Prevedel ga je Erik Majaron (brez heca )...morm se zmenit s kolegom da mi zrihta ceneje Sai Babo, je njegova punca prevedla.... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2005 Avtor Prijavi Deli 10. december 2005 hm.... Onix.. hvala za spodbudo, sam se mi trapast zdi!!!pri minus 50 ( ) sem lani VSAK DAN se sam usedla v avto in se odpeljala (bil ze tedaj vec kot x let star ).. ko je blo plus 50, tud. edinkrat (x!x) ko mi ni vzgal, je blo, ko smo prisli z morja in je 3 tedne bil na totalni vrocini in je mel revez sam se tolk energy, da so se vrata sploh odprla. in sem sla kupit nov akumulator, bil je star od 5 - 7 let, torej logicno.sam zdaj pa je recimo star 2.5 let al kaj tacga!!! :xx!:torej na pol svoje dobe!Plus: nekaj mi je... pac eni signali (moje asociacije, jaz na hitro kaj postekam, sam ne vidim, ne VEM/poznam povezave... znanstvene, tehnicne, whatever...).. no nekaj mi je ze prej reklo, da ni kul akumulator, da pa je lohk tud sam kak stikec, ampak povezano z elektriko... kar me je napeljalo, da sem danes razmisljala, da kok odstekana zadeva je elektrika in da shit, ko smo mel trapaste prfokse in nimam pojma o fiziki, ki pa je zlo zanimiva... skoda. fak. :|||ker fizika je v bistvu cist simpl... tko kot matematika... sam mors postekat to... mislis da je tezko --> preprosto, ker se ne posvetis. sva imela en obisk do zdajle, super, tega frenda ze mega cajta nisem vidla, ma tolk super in prijetno energijo. zdaj sta pa sla, dons je sel mitja zurat. jaz pa pijem stello (ena dobrih strani leclerca ). ful dobr se pocutim. nimam filinga da bi sla spat al kaj tacga, nisem niti najmanj 'pocivalna'.skoda ker mi avto ne vzge... :|||bi sla kar mal zhurat... Onix, tole... agresorji, silosi..... en je tud men tezil, tko pol ze kar ornk, da so pol ze eni rekl, a je kul pa to, sam sem ga obvladala... so pa bli kar sitni res tipi vcer.... 'nekaj v zraku pa to'... mal prevec meshal se folku...pol pa se.. tam plesem, migam, norim... sem se jih morala pravzaprav kar otepat ene parih, na momente...sam 'gor' na sreco ni blo velik takih modelov, razen izjemoma... ja, folku se cist trga...saj, po eni strani, pa kaj.sam skoda, ker se jim ne *na dobro* (tko k men ) kaksni hecni dnevi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Če ti ni do spanja se lahko oglasiva na metelkovi ali 4ki, drinkec pred spanjem ti pošljem tel. št. ma OS. Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2005 Avtor Prijavi Deli 11. december 2005 OK, sem ti ze itak hotla rect za mobi. za cifro pac. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 riba furjasto skorpijonska ---------....skodljivec. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2005 Avtor Prijavi Deli 11. december 2005 o lej ga! ja. a se spomnis????iz chata?nagradno vprasanje pa to??pa se ona druga nagrada, a ni noro v bistvu? * phe... pride onix in greva ven. riba furjasta skorpijonska... al kako ze... schtraufenpachtska. mejte se, jaz se bom nekak pac mela, ziher odstekan... sem cist... na enem levelu odstekanem.vcer sem vstala ob 6:50.. pa bluzila pa norela ves dan, spat sem sla pa ob 7:15, torej vec kot 24 ur sem bila aktivna. da se mi da, a ne! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 .. dobro jutro sobotni večer oz. noč ostal doma... ležal na kavču, se sladkal in gledal TV ...kok je pasalo, prou the best zej pa grem med rjuhe... mmmm moja moja.. postla nočka honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Drčer Po dolgem cajtu šeu mal v lajf.......spil par drinkov, s frendo sva se načvekala, pa tud narežala našim fintam, joj joj človečeki....no, pa sva s skupnimi močmi pregnala včerajšn mal težk dan......zdej pa šlafenzi, pa upam, da se zbudim v en miselno bolj optimističen dan. Ajd mujceki, nočko Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Drinkec z Marso se je malce "zavlekel" ampak pa še vstopnini na metelkovi sva se s poznim prihodom izognila DJ Fastfood praznoval rojstni dan out of topic, ampak ob tej uri se mi ne da .... Ob vsesplošnem pomanjkanju trance žurov ta vikend kar dva Zdaj pa delam od 13-24 :xx!: ampak sem raje zmatran in nasmejan kot pa relativno spočit in zagrenjen Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts