Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

..

No ja..tudi mene danes nekam pogosto lulat...tudi zanima koga? x:Dx x:Dx

x:Dx x;)x čist nič....evo ego do tokia...hm lačnaaaaaaaaaa...ampak kaj to koga zanima xcivx x:o)x x;)x

Zlata ptička for ever x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No ja..tudi mene danes nekam pogosto lulat...tudi zanima koga? x:Dx x:Dx

No, dej povej kj več :irs:

Sicer si lahko danes pojem, moje noge bose, zelje tlačijo x:Dx zeljnati obkladki na gleženjčku, upam, da tole res deluje, uporabljale so ga stare mami in prav tako Indijanci, pol bo že kaj na tem zelju.

Morm zdele ven letet, k se ena pingvinka neki zmišljuje :o|o: ...mislm ej...kwa je na svetu enih čudakov, res :vragec: kakšne želje in zahteve imajo.

Včeraj še uspela spečt pecivo z moževo asistenco, kok je priden, če je njemu kaj v interesu x:Dx njam, njam....

Piko, zakaj samo Marsa dobiva x:Xx ? A ostale smo pa zvisele???? :vragec: Folšija

Lep dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:madpro: nešto sam se sjetila....

Gabez -korenino zmleto v prah, na tačko.....z jabolčnim toplim kisom zmešaj gabezov prah pa bacaj na tačuro xwizardx

Ampak zelje pa itak zakon :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx Face x:Dx

Ja zelje zakon..

Čakam zdajle klic - Mihaelina razredničarka - me bo menda poklicala, zaradi neopravičenih...

Hudir..ponovno....hudič...štirinajst dni pa vse narobe.....eh...

Upam, da ne bo tako hudo, kak se mi zdi da je

:vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Prejle se na nogi, cez 10minut bom pa o njem bral v temi "Kaj bomo pa danes jedli"...100 posto. :O:

Sarme, valjda! x:Dx Po receptu a la Ruby x:px A prideš?

Kje naj dobim pa oni čarobni prah? Ga prodajajo v lekarni lia? A kis je lahko kupljen od Ašiča? Al moram it od kmetije do kmetije fehtat za domači kis? :inocent: ...dokler nisem luninga foruma brala, so vse arcnije zame prodajal v lekarni :vragec: tle pa kr neki....

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:inocent: ha...mestno dete....dobiš po pošti...kis mislim....gabez pa maš v lekarni...

tote mestne frajle :xx!:

tote mestne frajle :xx!:

Ja saj, če ne bi bilo nas **mestnih** bi se vi z vasi zgubljali po mestu :vragec: in bi po blatu gazili, ko bi k nam prišli, če ne bi mi zafnano zahtevali asfalta :vragec:

*drgač sem zrasla med širnimi polji in številnimi kmetijami na periferiji lj. ki je zdaj že del mesta, žal

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Punce x:Dx

Vidim, da vse neke obračune delate, same s seboj, kmal pridejo na vrsto še obračuni z drugimi... x:px

kakšno bo leto pred nami x?x

Malo boljše kot letošnje in malo slabše kot letošnje...sicer pa tako pravimo, vse je v glavi, ane? x;)x stvar percepcije... :o|o:

Nočem se pridružiti tistim..."kam plujemo?" fintam... :xx!: ..čeprav me pošteno mika neke obračune delat... xrolleyesx

Včeraj sem pomislila, kako bi mi bilo fajn sami živet... xrolleyesx ..brez gospoda, brez otrok...zaprla bi se v to svojo čumnato, braaaaaaala...in pametna umrla. x:Dx

Ni mi do ljudi, ta decembrska druženja me ubijajo...in sem jih preprosto izpustila.Vem, da kar nekaj užaljenih... x:Ix

In seznam obdarovancev delam... xsrcx :ermm: ..madona, kolk jih je... :eek: dva otroka, 5 nečakov, mama, tašča, tast...pa brat in svaki in svakinje.... :xx!:

najboljše je bilo, ko smo bili eno leto v egiptu, smo darila za otroke nastavili pod palmo x:Dx odpadla vsa žlahta in ceremonije...

ihh, kaki dnevi...pa polna luna šele prihaja... :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

men se tud ne da nekih obračunov delat.....niti sami s sabo, niti z drugimi.......čeprov mogoč bi blo dobro, ka pa vem xrolleyesx pustim stvari take k so, sej je kul, kar je pa tajga pa kr sprot razpucam.....če se mi da seveda x:Dx no pol sm pa čudna pa hladna pa nezainteresirana, una bolimekurac varianta, k mi je vedno vse kr nekak prov xrolleyesx x:Dx eh, sej ne veš kok bi se nosu

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Včeraj sem pomislila, kako bi mi bilo fajn sami živet... xrolleyesx ..brez gospoda, brez otrok...zaprla bi se v to svojo čumnato, braaaaaaala...in pametna umrla. x:Dx

:eek: svašta...kaj hodi čovekom po glav....

zapret se v čumnato...ha to pomeni se živa zakopat xcivx no way.....

adventures here I come.....ruzak na rame..pa gema v tople kraje...tam nek do ekvatorja....

xrolleyesx zakaj že bi pa morala pametna umret...

heh če nisi lep do dvajsetega

pametn do tridesetega

pa bogat do štiridesetega nisi nikoli x;)x x:Dx :vragec:

Hoj x:Xx

Sem ustala ob 5ih, da sem sla ucit, ker mi je mami vceraj povedala, da bi sla ona danes v nakup po bozicna darila, zato sva sle. Me pa caka ucenje v noc zdaj zato.

Ampak vsaj nekaj sem opravila. Kupili sva za fotra najvec spet, pa za tamalega, pa za 4 najboljse prijateljice s katerimi se obdarujem ( malenkosti pac)...v glavnem precej sva dali skozi ( v parih uricah). Zdaj sem pa zmatrana od vseh tistih neonskih luci in beganja gor in dol :sori: ( "pametna" jaz sem to pocela v stiklih)

Ceprav sem glede nakupovanja tipicna zenska, se mi tale predbozicna evforija prav nic ne dopade :xx!:

Zdaj pa cakam, da se kaj skuha! x^x

Drugace je ful cuden dan danes...vsi se nekaj slabo pocutimo. Naj ze mine...

Lepo se mejte xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Dan kot dan.

Včeraj je bilo super v Termah, samo vseeno je Atlantis boljši.

Dan sem začela bolj počasi, delat sem začela malo pred deseto, potem sem intezivno naredilo vse, in spet sem bolj počasi.

Ko pogledam po stanovanju, vidim ogromno enih oblek povsod, neizpraznjene torbe, posoda je za zložit, v kopalnici je polno cot, še potleh za oprati, smeti in "drva" po tleh od moje mici, ki jih vsakodnevno nastruži iz svojega debla, jaz sem sedim tukaj za računalnikom v bundi, za pomiti so druga tla v kuhinji in pomesti, ampak jaz vse to samo gledam, da se mi pa čisto ničččččččč. xrolleyesx Šla bi najraje kar spat. In tudi grem.

Mislim, da bo vse tole mene počakalo, šlo ne bo nikamor, če se pa motim, naj me pa kdo popravi. x^x

Lahko noč!!! :sleeping:

Kako čemo? Lako čemo.

Jutrček x:Xx

Spal 13 ur :eek: zdaj me pa vse od ležanja boli :xx!: očitno ne morem bit pri miru tolk časa, ni zdravo

Me pa zdaj čaka letanje do polnoči pol pa upam, da prbl. normalna noč

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Mi pa še vedno nimamo elektrike :C:

Čakamo električajra..in punci sta v temi(no ob svečkah, da bo bolj romantično :vragec: )

Mater....malo me že jezi tole

Jaz pa že takooo natančno vem, kam bom z regresom, pa božičnico..pa plačo...pol pa neki taki čudni izpadi...

mislim...halooo ti tam zgoraj...študiraj malo na nas občane....

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ce nekomu pises, pa ti ne odpise, pomeni da je jezen. Pa ne pove, zakaj . :8):

:inocent: včasih ne najde pravih besed.....

Do 14.00 sem bila pri doktorju (ob 9.30 sem ke pršla) x!x

Potm sem letala dam vse te slike odložit, pol pa na fax...itak, da je avtobus 1 uro rabu do mesta :xx!: tako, da sem zamudila cele lektorke vaje (sem mislila, da bom kake 10min zamudla) pa še 3/4 ure MRJ1...nič grem pa na vaje iz it. x!x ...čakam čakam čakam...sam še ena je prišla...baje smo dobili po mejlu, da odpade...

:wOOt: jaz nič po mejlu dubla...

no sej od Matije tudi nič ne dobim...kot bi šou v fuc**** Uzbekistan, ne pa u Anglijo...enga netspota ne najdu...revček...mogoče se je London preselu na kak Čukotski polotok al pa kej tazga :o|o:

Sneggggggggg jeeeeeeee...glej zunaj snegggggg jeeeeeee...ceu fleš

Sam je preklemano mrzlo

No potem iz mesta sem šla dam peš, doma ugotovila, da zdej je pa res že 2 dni, kar mi radiator v dnevni ne dela in, da me počasi že zebe x!x

Potem sem nesla plašč popravt, pa u tuša sem šla po kolodont...pa smokije sem si kupla (čeprou n'b smela).

[ No zdej sem ravno napisala, da me še 2 ure učenja čakata, če ne celo cel večer, potem sem šla pa tv spored gledat in sedaj spreminjal maninnapovednik]

Danes bom gledala :

Minority report še nisem nikol in prou to bom...zdejle skočm v štacuno po 2 banditosa in čips in pol yessssssss uživat x!x x!x x!x

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Minority report sem šla v kino gledat :o|o: , zdej sem se spomnila...unega druzga filma s Cruzijem nisem vidla (je bil 2001 polet...se mi zdi...)

No, bom vseeno pogledala, seveda če mi adiator klele popravijo x!x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...