Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

Lep pozdrav vsem :palec:

A ste me kaj pogrešali? :inocent:

Od 30/11 smo bili brez adslja in tel. linije, ker se je v Ts pri 'zlati Madoni' prevrnil avtobus in poškodoval kabel kakšnih 150 strank Telecoma Ita od marca 2000 (bil retro Merkur, ko sem podpisala pogodbo) :eek:

V petek popoldne smo dobili nazaj tel. linijo in adsl, slednji je crknil čez nekaj ur, danes ga je mojster spet vzpostavil. :eek:

Prejšnjo nedeljo sem uspešno prestala izpit za višji pas pri taekwondoju. :eek:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Rubi :flowers: :medal: :shuriken:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Bravo Ruby! :palec:

Če koga zanima, sm šla pol še 2x lulat. :lol: x:Dx Ej, dons se mi že cel dan trga in mam same bolane. :palec: Taka sm si všeč! x;)x x:Dx Zdej pa musko nabijam in pojem in čakam, da bo mami nardila palačinke, k s m jo v štacuno pelala. x:px

Come to the end of the road stilL I can't let you go.... singx x:)x xsrcx

Lep pozdrav vsem :palec:

xcivx :cry: še vprašaš...pa še kako xyesx xyesx

xwizardx :onfire:

in se vrnila ovenčana s priznanji :palec: :fiju:

x:px pa ti si pravi blagoslov za tale dnevnik x:)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx piz.a ampak, tipi se pa res slinmo ... najbl zanimiv je kako eni to prebrisano pocenjo, tko da se kao sploh ne vid x:Dx x:Dx ha hah hahaahahha a tko, da ze men pol nerodn rata, pa ceprou sam od strani gledam... x:Dx x:Dx he he, sam ne pa zmer. vcasih se tolk zaslinm, da nardim rekord!

recimo, zadnc sm se tolk zaslinu, da bi su lahk v ginesovo z polzi slinavci tekmovat, pa bi jih zih vsaj za ene 2 litra premagu hah hahahahah ahhaaaa x:Dx x:Dx x:px slin sljurp, spljosh, liz, lizzzzzzzzzzzzz li li li liz ... x:Ix :xx!: :sori: xrolleyesx sej to sploh ni vec ncemur podobn :xx!: lizavi svet. sluz na sluz = 2 sluza - 1 slina = 1/2 liza :xx!: :sick:

lak bi naredil takmicenje u slinavosti!!

naj slinavc LNF in naj slinavka LNF xcivx x:Dx sam, skoda ker bi ble osebnosti prizadete, pa uzaljene.. pa bols da ne :vio:

pravzaprou, mi k jemo zivo vodo, se lahk slinmo kokr cmo!!! he he x;)x x8Dx ker nam itak 0 ne pride do zivga!

evo, se mal slinavga lupcka x:px

x:Xx

--------

xcivx v tem kužnem viroznem in bakterijsko gripoznem obdobju kamot preskočiš tole slinjenje x:Dx x:Dx x:Dx

:eek: :inocent: x:Dx x:Dx x:Dx free, ti vedno napišešeš kaj tko noro odštekanega ravno takrat, ko se rabim mal v dobro voljo spravit x:)x x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Nič ni bilo s filmom :o|o:

Radiator je v dnevni crknu (nič jasno zakaj, kako...približno s mi sanja kdaj)

Jutri nujno vodovodarja x!x

No, zaradi gospoda vodovodarja sem se pa spravila pajčevine pucat x^x zdej pa še pisalno...potem mom pa še novelico prebrat un tuš...

Matija klical...sem se ustrašila danes zaradi une eksplozije v Londonu (40km ven iz Londona), ampak vse ok...On komi kj ve za tole štorijo

Nč...gremo naprej delat...

Ajaaaaaaa še neki a kdo ve kako se reče unmu žaklu k lahko sediš na njem...izgleda k ogromna boksarska vreča? A se fajn gor sedi?

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

xyesx xyesx xyesx

Seveda smo te pogrešal.

Za pas si si pa našla družbo x;)x :palec: :medal:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Dr čer x:Xx

Vidim povratniki se vrnili, Ruby iz Tanguzistana, vsaj tam imajo podoben primerek delovanja Telekoma x;)x Čestitke za pas x:Xx ...čak, da si nogco pocajtam, pol bova pa videle, katera je močnejša x:px oz. hitreje teče....

Volk, kučo stara x:Xx se vidimo na parti-ju. Nemoj, da nisi došao

Mana, upam, da spedenaš vse te radioatorje in ostalo pedanterijo.

Freejoslav x:Dx ..modelkovič x:Xx x:Dx

si grem tačko kisat oz. v kis namakat, baje spešl ultra zdravilen kis. Če me vidite po desni nogi poskakovat, pomeni, da deluje xwizardx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Dx x:Dx x:Dx ...modelski komentarji..od sluzastih do borbenih in naprej.... :palec:

rubiiiii...čestitke.... :palec:

boljše volje kot dopoldan...ne vem sicer zakaj...pa tud bistveno ni...sam da je bolš....u terierskem tekmovanju bi pa vseeno zmagala....mi gre zadnje čase to hudo dobro.....jutri sestanek s šefom...bo spet cela piz*...pa kaj bi blo folku tolk težko prej mal poslušat...ne pa pol k se stvari zalomijo...pa še tisto bo bolj na počez, če ga kaj poznam....štala totalna...fej in fuj....

en super obisk popoldan....dobim tekst za razstavo....navdušena....no, mogoče me je pa to v boljšo voljo spravilo.... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ej, štajerci.. kok časa se vozi iz MB do Graza? pa kolk so cestnine in to? :8):

xcivx ma idi rajš s cugom je bol poceni x;)x

x:px veš kok je dobrih gostiln od Maribora do Graza x:px

Free pazi da ki ne primrzneš...ko v onem filmi Butec in butec,,k je z jezikom primrzno na sedežnici x:o)x

Cosma pazi da se ti kaj v zgornjem nadstropji ne skisa....zna bit nevarno...kis, zele pa sam še Stanetova sol, te si pa pečena xcivx x;)x

sn se spomnla mogoče bi se morala pa še malo z JUST-kremami mazat...majke mi...olje 31 zaj že pijejo po štamperlih, pa me prepričujejo o jakih zdravilnih ućinkih, da se nea menima ka dela Krema TEA TREE al pa Brinova..... xcivx

da se o oni ki je za pedikuro nea menimo, to je tak isto uporabno za spokane ustnice ino herpese....

če ti nea uspe ponucat dokler ma rok uporabe se jako obnese kot kvalitetna pasta za čevlje..majke mi ne premoči potle in tudi ne nah ko že eno uro skačeš po žloferci x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Hm, pozabla sm štet, kolkrat sm šla še lulat pol. :o|o: Se opravičujem vsem, ki ste čakali na to novico pred spanjem, zdej pa novte mogl spat. :sori: x:Dx

Nč, najbolš, da se pod tuš spravm, preden še kako bedarijo naklamfam. x:o)x

Lepo ajite, pa lepe sanje. x;)x xsrcx

MMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I JUST CALL TO SAY I LOOOOOOOOOOOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUU I JUST CALL TO SAY HOW MUCH MMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :wub: :wub: :wub:

he he x:Dx :palec:

------------

xcivx ma idi rajš s cugom je bol poceni x;)x

x:px veš kok je dobrih gostiln od Maribora do Graza x:px

Free pazi da ki ne primrzneš...ko v onem filmi Butec in butec,,k je z jezikom primrzno na sedežnici x:o)x

Cosma pazi da se ti kaj v zgornjem nadstropji ne skisa....zna bit nevarno...kis, zele pa sam še Stanetova sol, te si pa pečena xcivx x;)x

sn se spomnla mogoče bi se morala pa še malo z JUST-kremami mazat...majke mi...olje 31 zaj že pijejo po štamperlih, pa me prepričujejo o jakih zdravilnih ućinkih, da se nea menima ka dela Krema TEA TREE al pa Brinova..... xcivx

da se o oni ki je za pedikuro nea menimo, to je tak isto uporabno za spokane ustnice ino herpese....

če ti nea uspe ponucat dokler ma rok uporabe se jako obnese kot kvalitetna pasta za čevlje..majke mi ne premoči potle in tudi ne nah ko že eno uro skačeš po žloferci x;)x

Dovolj grdih stvari za danes...Grem pančat

Mogoče bi bilo maj grdih stvari, če bi prej hodila spat, bi se dan tako prej končal...

:vio:

afriški pregovor

Free, Lia, Bobi, hvala x:Xx Mah, mal razmišljam, če bi šla še za Novo leto nazaj v London, pa iščem najbolj poceni varianto.. sam ugotavljam, da pod 30 ne bo šlo :sori: Tko da dvomim, razen če teli Dedki Mrazi & Co. kaj veliko dodatnega denarja prinesejo.. Ker kolikor bi že rada bila za New Year s tremi naj frendicami, za 4 dni dat 30 jurjev za letalo + še stroški tam.. je pa mal too much vseen...

Novoletno jelko mam x^x Iz kartona, z vatko polepljeno, pa še bonbončke bom gor dala.. Na steni, čist pod stropom je, da ne bo Tristan kaj preveč navdušen... x:o)x

Dobila tak lep sončen obesek danes za darilo x:)x Divja rumena barva... x8Dx

Grem še mal se crklat, končno se lahko Tristiju mal posvetim xsrcx Pa spat, jutr se bratec pred osmo na kavo povabil.. :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

A taaaakoooo, no potem pa se najbrž vidimo, aneeee!!!

glej, da ne boš spet prišel prepozno :vragec:

dobim tekst za razstavo....navdušena....no, mogoče me je pa to v boljšo voljo spravilo.... x:px

Ooooo jest tudi navdušena :palec:

morala pa še malo z JUST-kremami mazat...majke mi...olje 31 zaj že pijejo po štamperlih, pa me prepričujejo o jakih zdravilnih ućinkih, da se nea menima ka dela Krema TEA TREE al pa Brinova..... xcivx

Bem mu, že dons k sm spraševala za oni gabez v prahu so me :blink: v lekarni ...k da sm kj čudnega rekla...nimajo...mogoče v zeleni lekarni v MM, grem jutri pogledat...sm pa zdele kisala nogce in dobila zagotovilo, da bodo lepe, lepše, najlepše, če še ves ta kremeraj, ki mi ga priporočaš napocam gor, bodo pa že kičaste tačke :rolleyes:

Hm, pozabla sm štet, kolkrat sm šla še lulat pol. :o|o: Se opravičujem vsem, ki ste čakali na to novico pred spanjem, zdej pa novte mogl spat. :sori: x:Dx

kako mi znaš pa ti dan z*ebat, čist na čist....že nataly, ni delila teh pomembnih podatkov :mex: kako naj zdej člouk spi??? :vragec:

*Mana dobr si pogruntala tole

Pri meni bil prijeten obisk, upam, da je srečno zvozil do doma x:Xx pa hvala za vse x:Xx

*Pujsa dobr jutr, jaz še spim, ko ti tole že bereš x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Dan uspešno končan x:)x proti vsem pričakovanjem - brez težav in težavic x:o)x

Pa še spat se mi ne gre, tko da vas bom malce bral, da zvem kaj dogaja v virtualnem svetu, RL me zgleda ne zmatra zadost.

Pika, pričakujem tudi nočna poročila o odtakanjih x:Dx da bom lažje spal

Lia, a po pretečenem roku se da zadevo tudi za poliranje parketa uporabit? x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...