Amis 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 jutrooooooooo...vsem tazgodnjim in vsem zaspancem..... mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Pika, pričakujem tudi nočna poročila o odtakanjih da bom lažje spal Pišuka ti pa si natančn! Lia, a po pretečenem roku se da zadevo tudi za poliranje parketa uporabit? se bojim da to je pa le prehud zalogaj, tud če je to švicarski JUST *Cosma je še ena varianta, da ga odkoplješ nek gabez tud ob kakem betonu raste pa zemlja še ni tako globoko zamrznila, s kakim krampom bi se ga dal...odvisno če imaš dost močne roke ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 *Pujsa dobr jutr, jaz še spim, ko ti tole že bereš Dons mela pa tak poseben stil za dospet v službo . Spet sem mal predolg podremala , pol pa na pol v spanju pripeljala do Ljubljane. Sem vmes še čakala, da so se pri Kovinoplastiki delavci z busa spokali. Pismu, tega že dolg nisem vidla . 3 busi polni delavcev. Folk bil živčen, ker se je mal kolona nabirala. Jaz sem kar počakala, se mi nič ni mudil, še celo en kamion s soljo - ta komualni prehitel tko trapasto vse buse, da mu je en osebni avto nasproti blendal, ker se je bal, da ga zgazi. Poledica bla full, tko da sem lepo počasi jaz vozila. Potem pa pustila avtek, pa sodelavca probala uhapsit, sem mu prej SMS že poslala, pa klicala, samo je bil nedosegljiv. No se odločim,da grem pač s trolo v mesto, pa na bus v službo in pridem ko pridem . Pa me pokliče, kje sem, da me pride iskat . No zlezem dol s trole in sam s 5 minutno zamudo pridem semle . Nič bo treba rokava počasi zavihat. 666 , ko se Njegovo visočanstvo prebudi Vsi ostali pa mejte se Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Jutrček Kdaj se bom jst končno naspal, ha? Sm k zombi.....al pa .....hehe, bi lohk koga obiskal mal pa prestrašil.... Pa mam občutek, da se je usoda spet mal poigrala z menoj, hihi, oni zgori mi ne neha lekcij talat, sm Mick lekcionar, tik pred smrtjo bom ravno dozorel in.......moder. Kot pravi naš Ivan....."spoznanje je prvo poglavje smrti", tak da........nevednost nas ohranja pri življenju hahahaha.......To te dol buje. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 spala do pol desetih kriminal vseh krimanalov dobr da je moj domov pršu, drgač bi znala na šiht zamudit sam počutje je pa fenomenalno če odštejem boleče grlo in zabit nos..........k diham take zvoke spušam kt kaka una sluzasta pošat iz kake grozljivke alien ma sej bo bolš..........zdele sm se odločla da grem en čik prkurit, k ž dva dni nism kadila to je pa tud višek KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Hmm.. tamal klical, da ne pride.. vrgla mačka iz sobe, ker mi je prste grickal. Zaspala nazaj.. Se zdajle komaj spravla s postelje, da grem na faks, ampak odpade.. Zdaj pa dilema.. nazaj spat al vseen tja proti faksu pa na kavico jutro WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 ni dileme nazaj pod odejo todika nastrgan hren v usta pa zeljnat vroč list na čelo....da se ti tota sluz čimprej spuca... *ha kaki đek sm jst...okol prnesla računalniško kišto...sunce ji vidim ....morm si ubost PC za telebane al pa uno gumijasto gajžlo, ka me to razkuri, k lopov pokvarjen neče printat al pa printa kr neko solato...mamicu jim vidim programersko.... ko oni vic...ko programer reče k avto crkne, gremo še enkrat not pa vun * a slučajno kdo kaj ve, kaj je s šefico pa z napovedjo.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 šefica si oddiha od nas...piše napoved ...in mogoče malček preklinja..... nepreverjeno.press you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Še vedno nisem rutiniran. Kar malo še pozabljam. (saj se popravljam...) Ampak bo že, bo že, bože, bože... Torkov za AM ob 10:31 am. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 aja hren bi pa res lohk pizda pa nos se mi bo čist olupu :xx!: mam že čist trdo kožo gor.........še na podplatih nimam tajga ledra k na nosu............upam da me nau kaka živaloljubka napadla k nosim ledr KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Hehe, Lia, pa še prav si mela se je mačk nekaj stiskal tam (in začuda nič grizel ), pa sva kar oba odplavala še za eno uro med sanje.. Evo, zdaj pa zadnji čas, da se mal k seb spravim.. grem mal domov pogledat danes.. enkrat.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 morgen..... :xx!: bemti bruce pa njihou zhur.... :xx!: do 6ih zjutri programiru luch tam za ono bruhzhur... :xx!: pa jasno NICH ne shtima.... popizdu bom.... ....strgal se mi bo... shparat dnar na uzposoji lajta....ma to je tko kokr de oshtir shpara pr zalivanju vina che so pa kake zhelje po gesti....na mobi jih sprejemam do 18-ih in jst se grem prostovoljno uvalit v tole.... zlomk....tralalapa izaQ.....hehe.....777 ou......hihi......prasichki tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Dober dan Že dva dni spim kot neumna... samo spim in spim, včeraj 12, danes 9 ur... tko da mam zdej dost za en čas...čaka me pa tud polno enih obveznosti, sploh ne vem, kje naj začnem... Nimam pojma, kje bom za novoletni večer... pa se sploh ne obremenjujem - čeprov je zdej taka evforija glede tega... nimam pojma, kaj naj komu kupim za darilo... no, v zadnjem momentu zmeraj potem spravim skupaj ponavadi prav dobra darila... morm se tud odločit, kaj si jst želim za novo leto - mislim bolj v smislu lajfa pa to. Danes imam še registracijo za avto - tko da ga morm zdej mal spucat In sploh se mi ne da več pospravljat stvari v škatle - pa moram - v parih dneh se moram izselit... tko da kr veselo na delo... En lep dan želim vsem skupaj, uživejte - pri nas že sije sonček Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 ZakajNe? 2naDan? Tale je za Alenko. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 ej ej piko.....bo treba odsesavanje vklopit počas KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Briljiram na vseh frontah :xx!: Uspela sem se grdo skregat s frendico, potem pa še bolj grdo z gospodom :xx!: :xx!: ...komaj potem pa sem dobila pravi zalet... ..in počistila še ostalo... Bravo jaz! x!x zdaj pa mi že dol visi polna luna v četrtek..ker tako nimam več kaj pucat, sem bila pridna in vse predčasno naredila... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2005 Avtor Prijavi Deli 13. december 2005 Ce nekomu pises, pa ti ne odpise, pomeni da je jezen. Pa ne pove, zakaj . bog se usmili!!! a takle.. no saj.. * ahoj folk! saj sem brala mal, sam.... no way da skomentiram.... sam mal se pofockavam, da vas nou skrbel ( ), nit se mi ne da nakladat, kaj vse....avto mam ze, starter je bil. se ze veselo spet fijakam okol.veckrat moram bit v decembru nekak skenslana iz prometa, drugac bo pa jutr 3 leta, odkar sem avto zaarala, vem, ker je bil petek 13, pa sem bla se slabe, ker ni ratal se razpocit pa tedaj ubost, pa sem pol v soboto. mater kaksna guzva je povsod, za vse porabim se 1x vec cajta! :xx!: mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 O astra si mi zdele na vse odgovorila I am feeling very olympic today! sankacoffee.press Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 O astra si mi zdele na vse odgovorila nehodimiblizu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 zdaj pa mi že dol visi polna luna v četrtek..ker tako nimam več kaj pucat, sem bila pridna in vse predčasno naredila... Astra nehodimiblizu Anje, anje Kaj bomo pa pol v četrtek delale???? Pa ja ne bo dolgčas? Sm pucala zadeve, skregala se dons še nisem, ker fikus modro molči Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Jutrček Mi že v navado prihaja tako popoldansko vstajanje ampak tako se izognem (skoraj) vsej gneči v našem mestecuSej ni čudno, če pa zaspim ob 8 zjutraj Marsa, alternator sem 10 dni nazaj tud jaz menjal po enotedenskem prižiganju na kable in ga potem sam zamenjal na parkingu pred službo mi itaq nobeden ni verjel, da bo delalo.Kao, avto bom popravil z enim kosom, ki sem ga dobil za buteljko vina, toliko me je stal alternator poslujem s konvertibilnimi valutami Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 no pol pa gud moning...za vse ki ste vstali.... meni gre počasi že noč v lajšte *proslavili prvo petico ... *na ledenem pokopališču zadnje slovo, solzne oči otrok in vdovec prvič odkar ga poznam odkril svojo človeško plat....župnik so se nad izkazali kakor, da je tudi njega načel zob časa, ves mehak * zdaj pa ne vem a naj se še česa lotim al si naj sam pogrejem premrzle prste....nekam prazno ...prazninansto se počutim...tam nekje novo rojstvo čakajo, tukaj nekoga ni več.... kje sem zdaj...nekje vmes na tej poti od rojstva do smrti ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 *kje sem zdaj...nekje vmes na tej poti od rojstva do smrti Tako nekako.. in na poti do smrti smo izbrali ovinek skozi življenje... v čisti buli sem... :xx!: punce, ni me treba tako vneto posnemat... So se pa gospod izkazali... ...mi je poslal sms...rad te mam in kmalu bo pomlad in bo vse ok. na živce mi gre, da se tile decembri ponavljajo...bolj je okoli mene praznično vzdušje, bolj jaz tonem v globine.Kot da HOČEM biti nesrečna...ker zdaj bolj čutim nesrečo drugih in jo želim deliti.. jaz bi malo zaspala...za kak mesec, če bi šlo? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 normalno ...kako boš pa pol užila srečo, če zdaj nesreče noćeš ... zmeraj v kompletu in zmeraj v ravnovesju.... kakor globoko se spustiš, tako visoko se lahko dvigneš.... lahko pa na tem ovinku skozi življenje v mlačni vodi preživiš ne grenko in ne sladko... nešto između * Je pa tale tvoj optimist, da že kr pomlad vid ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 lalalala.... matr grejo hitr dnevi... jutr mam en izpitek. služba laufa... kr na enkrat sem ful popularna in mi non stop telefon zvoni... nam se prtožvala... lalalala spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts