astra 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Je pa tale tvoj optimist, da že kr pomlad vid Kombinacija lev-strelec, kdo pa bo optimist, če ne on? jaz pa dodam svoj rakovsko - škorpijonski pesimizim...pa mamo ravnovesje mlačna voda??? še pir je ogaben mlačen, kaj ne bo voda ja, ja...up & down... ..saj znamo Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 superca...lev strelec...hm to pa res ne pošlje sms mam te rad...ma ziher tud kaj raka,al pa ribjega.....presvitlo moje vrtčevsko znanje astrologije,ne dopušča, da bi strelec al pa lev poslal tak sms ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Luno v raku... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 ta te pa po rokah nos hja si pač princesa ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 priznam. Sam si zaslužim, ker sem tko fajn Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 še kdaj to napiš se tak fino sliši mogoče se kaj nalezemo * ne daj bože meni raka...se mi čist scufa...moja prva ljubav mela luno v raki, to tud dihat nisn mogla, lezu skoz okna, čakal pred šolo, najtahuj je pa blo ko je čepel petmetrov visoko v krošnji oreha na domačem dvorišču .....nismo vsi za vse men se zdi biti princeza jako utesnjena vloga....ha maš srečo ti povem da ga strelc pa lev ven vlečeta ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Eh, tu ni hudega, glavno da se po levovsko ve, kaj je njegov rajon Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 še kdaj to napiš se tak fino sliši mogoče se kaj nalezemo * ne daj bože meni raka...se mi čist scufa...moja prva ljubav mela luno v raki, to tud dihat nisn mogla, lezu skoz okna, čakal pred šolo, najtahuj je pa blo ko je čepel petmetrov visoko v krošnji oreha na domačem dvorišču .....nismo vsi za vse men se zdi biti princeza jako utesnjena vloga....ha maš srečo ti povem da ga strelc pa lev ven vlečeta Joj ne daj bože meni Leva ali Strelca. To so bitja, ki se prisesajo kot pri norcih. Agresivna posesiva da ji ni para. Rakci so pa full cool, čustvenčki cortkani. To pa meni paše. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 samo da vama paše.... heh moji astro približki približkov in posplošitev ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 "Mission heating"...uspešno končana...yessssssssss Moj radiator se je pošteno ustrašil, ko je na vratih zagledal vodovodarja in: presk ...je od samega strahu začel sam od sebe delat Zdej bom lahko spet besno luftala, k ni treba šparat s toploto...psiho sem res, no...***** Še tri urce, pa morm bit na letališču...Hja zadnji trenutki čiste, neprecenljive tišine... Sem mu kupila Ferrerote pa marcipanovo čokolado *****Od kar sem prišla domov samo nalogo delam...In to samo za 1 lektorke vaje, za druge sploh začela še nisem, za une jutri pa... Včeri sem v postelji prebrala eno novelico in sem se res prijetno muzala ob branju Danes na faxu sem se zmenila z eno punco, da mi v petek razloži snov, ki so jo jemali, ko sem manjkala...yes yes yesssss Sem ful vesela x!x *****Ustnjica auččččč *****ob 20.00večerja, potem pa jajc, med, olivc na glavo za kakšno urico, še kako nalogo bom naredila, okol 23.00 pa šibam od doma...Upam, da bom vzdržala, ker zadnje dni zelo slabo spim in se mi skos panča *****Aliana res je fajn, da imaš tako dobre prijatelje...prijatelji so tako posebno božje darilo...še bl fajn je, če znaš to cenit. Cosma tebe je pa vedno fajn prebrat, kaj se ti dogaja, kje, kako... Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 hehe, jaz se bom pa za spremembo... pa za foušijo zganat... mal pohvalila Pridem danes iz službe, pa me pričaka obvestilo o priporočeni pošiljki ... matr, kaj bi pa to lako bilo... saj nič ne pričakujem potem pa pildek okoli obrnem, pa vidim, da piše JAPAN ... valjda sem pronto letela na pošto ... uslužbenka poišče pošiljko (kuverta A4), potem pa gleda malo pismo, malo mene... pa pravi: "a je tole za vas, je pa od daleč prišlo,"... jaz pa samo: "ja, ja, sigurno so dobre novice..." je reva upirala oči vame in v tisto kuverto in nič ji ni bilo jasno, jaz pa s skrivnostnim nasmeškom "hvala in lep večer," pa zviz domov odpirat pošto... poleti sem namreč poslala haikuje na par natečajev in na to malo pozabila... pravzaprav na enem natečaju ni bilo uspeha, rezultati drugih dveh pa naj bi bili znani v novembru/decembru in objavljeni okrog februarja drugo leto... no, in iz Kumamota me obveščajo, da sem dobitnik druge nagrade (druga nagrada se enakovredno razdeli med 12 haikujev) na njihovem natečaju... poleg tega je notri lična plaketa in bankovec za 5000 jenov (ok, to je komaj kaj več kot 5 jurjev, a podarjenemu konju se ne gleda v zobe)... problem pa je, da sploh ne vem, kateri od obeh haikujev je prislužil nagrado... za to bom pa izgleda morala čakati vsaj do februarja fora je pa v tem, da sploh nisem nič evforična... zna biti, da bo tole še prišlo za mano ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 za evforijo boš pa enkrat častila ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 veš, da bom ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Kaj mi delajo Mislim..res..ko ma vrag mlade..jih ima več...Zdaj pa še elektrika.In ko se mi predoči električar najbolj črn scenarij(preluknjan dovodni kabel...) in človek hajd domov po material...meni možgani predvajajo najbolj črn film...podn..skratka..se razjočem kot mali otrok..(kdo preluknjal kabel..zakaj...jap...pa so gospod nekaj v nedeljo tamle okrog rovali.......in scenarij tule..komot za tragedijo..v tistem kličejo gospod kako kaj el.napetost...in se zlajam da me je zdajle kar sram...in stvari ki sem jih tresla v slušalko so se zdele čisto verjetne...In šok na oni strani...in solze pri meni..skratka..čez uro pride električar..jaz vsa otečena...nekaj razbija zunaj...potem pa skrušeno ugotovi, da se je ZMOTIL...in bom očitno morala klicati elektro...ker je napaka nekje drugje...Mislim halo...jaz pa že človeka za poskus umora obdolžila In potem električarji...in še enkrat električarji...Končno najdejo napako...ki pa bo v celoti odpravljena čez dva dni..zdaj toliko, da imamo tok v kleti in etaži..Aja - gospod imajo danes rojstni dan..ki sem mu ga v celoti popestrila Starejša popravila šus...sem si privoščila jo malo pocartljati pravo razkošje tole - ji je potem že malo nerodno bilo..eh mami..nehi no..Mlajšo pa odpeljala v šolo v naravi..punca takoj poklicala ko so prispeli - videla, da me skrbi, ker so ledene ceste...in potem še zvečer...da pomiri svojo žiftično mater... Sicer pa vidim, da ful dogaja... veš, da bom Čestitam cocci..od srca Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Hvala, Nat sorry, ker tvoje 'situacije' in vseh peripetij ne komentiram sproti... ob takih stvareh pač ostanem brez besed... sem se pa večkrat spomnila nate z mislijo, naj se zadeva čimprej razreši ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Joj ne daj bože meni Leva ali Strelca. To so bitja, ki se prisesajo kot pri norcih. Agresivna posesiva da ji ni para. Cosma ...fikus modro molči, plidn ; Astra drma , Cocci , Nat obvladuje vse -ce počas ; Mana kmal ne bo več sama , alianca rastura ......me mal začel London zanimat, vsake tolko ugodn prevoz, ne, pa še nism bil.... ; Lia...standardno v formi Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Mah ne...ugotavljam te dneve, kako zelo sem nagnjena k pretiravanju...ko je belo..je belo da vidiš vse odtenke mavrice...bog ne daj, da je pa kaj potem črno...ker bolj črne teme ni, kot jo jaz vidim...Eh..tista zlata sredina...kje si?? Sicer pa bog ve res...če bi potem bila zadovoljna s tisto "mlačnostjo"... Ma se odvija...in razvija tale naš klobčič... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 cocci, čestitke... če se ti ne znaš veseliti, se bomo pa mi... Nat, štekam.Čeprav nam paše, ko divjamo gor in dol, bi včasih, vsaj malo včasih radi živeli malo mirneje. Si pa predstavljam, kako si razmišljala...in še bolj, kaj vse si izrekla... še malo, pa se mi bo zasmilil... Mick, Astra trenutno ne drma, Astra je zdrmana... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 nehodimiblizu kaj je to danes....splošen sindrom al kaj....danes sem pop* u službi .....to je sam zato, ker nimam fikusa.... coccinele.... nataly.... cosma....kaj bi brez fikusa... no, mejte se..... terier.press.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 vau, cocci, čestitam nat funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Punce, če kera rab mal crkljanja se povabte k men na marelične žepke.. čez 5 minut bodo.. Jaz pa že napol v pižami.. Bila doma celo popoldne.. Mal sem žalostna. Nekaj dojela, nekaj mi prišlo do živega.. In po drugi strani ponosna nase, da znam videt tud to drugo stran. Skuhala paello za kosilo, bila z mami cel dan, očita zamudila, ker je delal do 7h... Pol šla v kino, Harryja gledat. Sama. Ful pasalo mal tega.. samote, dobrega filma.. Naj bi imela obisk pol, pa smo skenslali in zdaj sam zase pečem žepke, poslušam španske sevillane, crkljam mucka.. Ma tko.. smešen dan.. čist preveč razmišljanja.. Cocci, bravo Mick, če se hitro odločiš, ti mogoče prenočišče zrihtam sam boš moral z dvema puncama v sobi spat Jaz tud brez fikusa, pa mora Tristi vsake tolk časa poslušat.. Sam mi kar hitro pove kaj si misli o tem.. jih dobim po nosu WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 :xx!: :xx!: :xx!: Bla spet na drinki z....Ej, ne morš verjet, kako tip alhko 2 uri govori in pridobi ful točk, pol pa z eno gesto al pa besedo vse poruš. :xx!: In sm tok slabe volje zdej. Pa zmedena, jezna, besna, žalostna, osamljena. Sej vem, da bo jutr bolš, sam... vsaj virtualno se lohk zjokam, k mi tko itak ni. Ma, jebemti svet. Fak of. Cocci, čestitke. Pa še vsem ostalim lupčka. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 ej pikec sej bo bolš........ KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Mick, če se hitro odločiš, ti mogoče prenočišče zrihtam sam boš moral z dvema puncama v sobi spat To bi neizogibno spat s tremi pomenil..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 ej, hvala vsem... Mick, astra, Amis, valkira, Mateja, aliana, Pikica... res so eni čudni dnevi tole... od do :xx!: trikrat v pol ure... pol se ti pa počasi še to ne da več ampak što ne ubija, jača pobože vsem makarončkom ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts