Todika 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 joj kak pester dan pa tolk piha da mi je avto dobesedno prestavlalo po cest svašta......sm pršla domov sem doživela sprejem s harmoniko nečak od mojga je vs zagnan pa ful dobr špila.....moj je šov na zaključek js mam pa kle u dva mulčka, sm jima u dnevni postlala, zdej risanke gledata al kva.......jih ne smem motit smo mel debato tako prej da bi se gdo kr križov sta namereč povedla da sta v omari trenirala televizijsko kušvanje jej jej.......pol smo pa debatiral kdo se s komu lohk kušuje, pa clo do seksa pršli pa tak......in se jima je blazno fino zdelo k z njima tko kul pogovarjam take stvari sm faca baje KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 mene je pa tamala dons sprašvala, če sem že mela kdaj menstruacijo.. pa sem rekla da zadnjih 10 let vsak mesec.. pol sva mele pa ful debato kaj to in zakaj in kako Glihkar me Avstralc klicu kok srček! Mi kar žal postaja, da sem se odločla, da ne grem v London.. Pol on gre domov.. Ma ja, sej verjetn se drug let na Irskem dobimo.. Tokrat so obeski za na smrekco ful lepo uspel, yes!!! Diši po cimetu in ingverju celo stanovanje. Zdajle se pa spravim naredit voščilnice.. nisem imela v planu, jih že par let ne pošiljam, sam sem tako kul idejo dobila, da bom probala, če uspe... Ful luštkan dan bil, s tamalimi gledal pa delov NMK, mata DVD pa snežinke za okna okrasit, pa angleščino, pa bral Roalda Dahla.. ful fajn večer bil... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Včeraj sva se 3 vozila do Krka...pršla do fleta...ugotovila, da elektrike ni (neki je bilo s števci narobe, in so enostavno izključi elektriko...briga njig skrinja polna hrane itd) x!x x!x x!x 3 ure sva se nazaj vozila...zelo sem nejevolna danes...to je vse :xx!: x!x x!x x!x Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 včeraj sem zgleda napredoval v službi, vsaj v smislu družbe . kot študent arhivar delam v bolnišnici, včeraj sem pa bil na božični večerji, ki jo je imela samo uprava bolnišnice. Očitno so me vzeli za svojega Vendar je delo še vedno le arhivsko, prav tako plača... imel smo se ok, uprava so hudi žurerji, jedli smo ful dobr, plačali glede na pojedeno ful malo Res the best večer ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 ja, vsi razen pacientov, hehe ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Jaaa, jaz tud uživam v vožnji, ful! Če je pa cilj morje, pa sploh Pa tud če sam za 10 minut.. Sem ravno zadnjič v avtu razmišljala, da bi lahko spet enkrat spakirala in se peljala kam, tko ene 2 dni vožnje.. Sam moj avto po moje ne bi bil več preveč navdušen nad idejo Je že malo v letih...(tko da če kdo pozna koga, ki bi rabil z avtom ali kombijem kak material ali kaj (legalnega!! ) prepeljat na kak drug konec Evrope - se javim!) Vstala ob pol 2h Ne vem kaj mi to je.. kar spim.. Ma ja, zdaj pa mal po kuhinji red naredit, pa ene fotke nesem nekam razvit, pa tko mal bom polenarla.. zvečer pa moto party WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 daaannnnn... spala 10 ur ko ubita...še zdej sem mal matasta od tega.....nardila en kup stvari...nekaj me še čaka....popoldan pride frendica....zvečer koncert.....vikendi so prekratki!!!!!..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 ena mejčkena prošnja.. Kje pri je v Ljubljani Bežigrad? In kje je tam neki Balon nek čudn fucbal plac? ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Dunajska cesta, Lia... s katere strani prihajaš? ko boš že za Bežigradom, se oglas na kofe WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 hvala bejbe nau cajta za kofe, pa hvala za povabilo ..danes sem v nizkem letu od zahoda do vzhoda.... os severa do juga ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Mana, jaz pa uzivam v voznji ob morju, tudi cele 3 ure nonstop Ti ne zbuja blizina obale in (3 ure je srednje dolga) pot tja in nazaj obcutkov svobode, pocitniskega vzdusja? Edino kar me zamori, je vec-urna voznja po avtocesti. Ja sej ni ob obali...Ob obali je zadnjih 30min čez cel Krk Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Pozdravljeni! Dobre volje sem.Sta bla lusna 2 dneva. Vse kot po maslu Danes in jutri me pa caka pocitek, lenarjenje, pijacke in gledanje vseh filmov, ki sem jih zamudila V ponedejek pa jovo na novo ( racunovodstvo) Danes sem bila na izletku s prijateljico. Sva hodile po snegu dolgo, se ful pogovarjale, sle na kosilo...je kar precej trajalo. Ful fajn, mal sprostitve. Sva se zmenile, da bova zdaj redno drsat skupaj hodile...ena v easy rekreacija vec Kupila sem pa tudi ze vsa darila No enega moram samo se dvignit. Fajn. AAAAAA kok je lustn lenarit Lajf je spet fajn Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Michelle, kok bi jest bla zdej v tvoji koži Jest pa zadne dni ful naspidirana. Včas kr samo sebe kje srečam Narjen nimam še nč, darila niti enga, kaj šele da bi mela kej zavit... Pomojem bom spet vse v zadnjem trenutku spedenala... Joj, kolk mi gre na živce, če nimam vse pošlihtan... in če mam premau časa. Že tko sm zmešana, tut če je vse ostalo tko, kot mora bit, kaj šele zdej, k niti osnovnih stvari nimam spedenanih!!! Že ene 3 dni nism skor nč spala, sam kšno urco vmes... največkrat na faxu (pismo, dobr, da ne smrčim, če ne bi me iz predavalnce vrgl ) Se pa začenja zanimivo obdobje... pikici bodo zgleda začel kmal zobki rast, ker poslin vse, kar dobi pred usta... S telefona kr kaplja... Da o moji roki sploh ne govorimo - mokra in čist scuzana - matr povsod mam take fleke kot takrat, k sva se khm... "spoznavala" z njenim fotrom In pol me folk na Petrolu, k nima nč druzga za delat, kokr da opazuje, kje vse mamo eni "kao ljubavne ugrize" , zafrkavajo in so sami sebi duhoviti, k mi uturavajo tiste pomenljive poglede. Grrrrr, kok bi jih... (na gobec, da ne bo pomote!!! ) Zdejle grem probat mal ujet moj spanec, če bo šlo. Sicer pa... sej se človk vsega hudga navad... Tut tega, da po podočnjakih hod... živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Grem se mal zbrcat na uno moto žurko.. kr nč se mi ne da ven hodit WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Zmatran :xx!: sploh se mi ne rata spočit ta teden sem spal vsaj 10 ur na dan, pa sem samo še bolj zmatran Žurom se (uspešno) izogibam ampak me non-stop nekam vabijo, jaz pa itak ne znam rečt ne če bi bil bejba bi bil precej "popularen" na srečo so tud ostali skurjeni od decemberskih zabav in se zmenki prestavijo ali odpovejo in kljub vsemu ne pridem pred 5h zjutraj domov Mel ful načrtov za včeraj in (po lastnih pričakovanjih in predvidevanjih) naredil NIČ od tega :xx!: še neplaniranih prijetnosti mi ni ratalo izpeljat do konca Grem kar v pojstlo delam jutri od poldneva do polnoči pa tak gospodov dan Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2005 Avtor Prijavi Deli 17. december 2005 Zmatran :xx!: sploh se mi ne rata spočit jst tud tkole... cist ded... noze sem brusila, pa NISEM se urezala (se? )Dons ribo jedla, po ful dolgem casu ta teden kar 2x... tolk sem svoh in cist brez energije nekam.... No sam da sem vas mal pozdravla, par tem izbrisala, prestavila, mal uch vrgla, zdaj grem pa nazaj se flosat tjale. lep vecercek! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 marsa.... ...upam, da ti uspe se spočit, preden se čist skuriš..... koncert od katalene bil božanski...teli so čist nori, utrgani, ubrisani, sproščeni, profiji....uran & co na delu v živo.... ....love it.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 danes sem imela pa obisk. prišla je prijateljica, s katero se nisva videli že pol leta. ful sem bila vesela, da se je odzvala povabilu, ker ma vedno kaj, ali dela ali se uči in je rekla, da ji je včasih ful bed, ker se ji zdi, da zanemarja frende. Ribice so take, vsem bi rade ustregle, že itak so predobre in preveč požrtvovalne, pa bi rade še več. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Drugac pa slana kopel dela cudeze. Polna vroca banja s 4 kilami soli...ze po pol ure ali vec vstanes prerojen, ves lahek. Pa ne vem, a je to zato, ker kaksno vodo vleče iz koze, ali ce res utrujenost topi... Deluje v glavnem. A vecinoma ljudje nimajo volje za samo-razvajanje, ker tole je pravi dolgcajt počet. 4 kg.... ...nč čudnega, da je bil tak efekt.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 sol veže nase vse mogoče....pri feng shuju se jo uporablja za energetsko čiščenje prostorov....4kg zadostuje za 100m2..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 jst sm si dal ene 2x v bano malo vec soli, sm biu zmer cist utrujen pol. sm slisu, da sol pobere velik energije, hkrati pa nas zelo ocisti. je pa res, da sm se pol pocutu lahkega, ceprav utrujenega. tko, da se mi zdi najboljs dat sol v vodo zvecer pred spanjem recimo. cez dan ali zjutraj pa kaj osvezilnega. -------Ne bos verjela, sem pozabla, kje sem to brala, baje je dovolj sele 5 kil. Pa sem si jih jaz vsipala 4 no in je bla voda še vedno manj slana kot morska. Ja mora bit efekt, ne vem sicer od cesa. Raztopi utrujenost in vrne moči. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. december 2005 Avtor Prijavi Deli 18. december 2005 Kok si prijazna Amis! (saj mi pa ni sile, saj mam kar slabo vest v primerjavi z nekaterimi, ki RES delajo, garajo )...ampak sesut pa zmatran si pa nekak vseen lohk, to je pa res. sol, ja, mantis, tud jaz si naredim kopel (sam da sem preskrta pa pikal bi me tolk soli, jaz je dam kake pol kile recimo, tkole od oka, ali manj....)sam zdaj si nisem mogla tega privoscit, ker sem imela/imam menstruacijo, pa ni kul se namakat.drugac bi pa prav z veseljem, itak mi voda ful pomaga in sede (jasno, kot tebi )... tam nekaj tv gledam, pa ni nic pametnega, mal shaltam.zadnjic sem zgleda nekaj cudno stopila, ko sem sla ven, in sem si kao mal kolk *izpahnila*, pa me ful boli, kar sepam mal, tud ponoc me boli, se ful premetavam, slabo spim, ponoc kar vstanem, pa sem eno uro pokonc, pol grem pa spat...pa take cudne obcutke mam...VEDNO me zdrma pluton, tokrat sploh, najprej luna, pol pa se pluton, schtraufenpacht..najbrz je ze prav, da sem ta vikend kar doma.koncno sem barvice imela v roki, clo par osnutkov sem narisala! ko sem narisala eno slikco modrozeleno, je sonce posijalo. nic nisem zaspana...pha, mimi nekaj blazno divja pa se cudno obnasa... upam da ne bo kakega potresa al cesa tacga.... cudni cajti... Lahko noc! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 pha, mimi nekaj blazno divja pa se cudno obnasa... upam da ne bo kakega potresa al cesa tacga.... cudni cajti... Lahko noc! moj tud.. že cel dan ful napadalen, bolj kot ponavad..No, zdajle se je sicer mal umiril, spal mi na trebuhu, sva TV gledala... Zadnji del une španske Popstars bil, bli vsi ta dobri pevci zbrani in blo ful dobr poslušat.. en kup različnih stilov muzke..Sploh nisem vedla, da je že 2 ura Sem pa zdaj kar naenkrat zaspana postala... Aja, pa bla na motožuru, cele tri ure zdržala.. blo luštn mal spet folk videt, zdaj se do pomladi itak ne bomo verjetn... Lahko noč! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Ne morem spat ven se mi ne gre, čeprav je v kleti D&B Amis, Katalena super so, dober žur nardijo, pa še pevka Vesna razturaSva (v prejšnjem stoletju) 2-3 mesece blodila po Češki, Madjarski in Nemčiji (Berlin). Smo bobnal po trgih, ona pela in klobuk je bil vedno takoj poln denarja.Smo taboril in nas je šele ledena Češka jesen pregnala ona na faks v Lj, jaz pa spet v Berlin Those were the days Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Včeraj sem zvečer sem bila na obisku pri sestri...total me je razločarala...res me pošteno prizadane, če mi kdo laže in me ima za bebca :xx!: zvečer sem v postelji končno izdavila, da tkole ne gre naprej... zujan sonček,,,se morm še učit, potem bi šla pa na kakšen sprehod Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts