Mateja 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 cudni cajti...indeed ... fajn, da spet rišeš, Marsa ... gledam ven v lepo sončno jutro... kolk so planine čarobno lepe zdele ... drugač pa že mal klavstrofobično tole dolgotrajno cajtanje... še dobro, da sem ravno zdaj (sem čakala v vrsti nekaj mesecev) dobila Da Vincijevo šifro... gudigudi ... kolk se fajn bere, stil me malo spominja na Celestinsko... včeraj sem šla sredi noči googlat za Zadnjo večerjo, ker me je tolk firbec matral, če je res tako, kot je napisano tam.... vau, no, poleg Jezusa je res ženska! in res sta nagnjena tako, da delata obliko V - keliha... in kar solze sem dobila, ko sem prebrala, da je Marija Magdalena tako pomembna... ker se mi že eno leto rola veliko v zvezi z njo... ... lepo nedeljo želim vsem funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 tud tebi.... jst tud zrem v planine obsijane s soncem....ledena pravljica in najverjetneje grem za teboj Mateja u pljučnica :xx!: kaj pa ne delam petih zvokov, prav mi je lenoba lena...bi žalost s pljuč šla ka engleski bez muke vsi so nek na zraku, eni na Pohorju, drugi na Krvavcu smučajo, tretji se po Škofjeloškem hribovju sankajo.... jst pa gnilim tle na nedeljski raboti....namest da bi oblekla praznični gvant pa šla h gospodovi daritvi * Marija Magdalena zamolčana , hm a ni to una k je Jezusu z lasmi obrisala noge ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 lia, a sva se 'zmenle', da bova skupej.... mogoče gre pol lažje... ja, sej, žalost... pred leti sem večkrat rekla 'ko bo šla pa vsa tale žalost ven, bo ta tud morje naraslo verjetn'... holly-molly .... no, če ne gre tko, gre pa drgač (pluton nima glih dost potrpljenja s kakšnim cincanjem in odlašanjem )... ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 ... joj, pravkar izvedela, da je svakinja v porodnišnici.... pliz, malo držte pesti, da bo vse okej funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 :OO!: * pišuka še dobro da si me spomnila, sej mi res ni nič hudega.....če se sam spomnim porodne sobe ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Dr dan Valkira pobožajlote Batmanu, Mateja in Lia prav tako, če še kdo bolan, veljajo tudi poboži, mi sonce sije na ekran, pa nič ne vidim brat Moj Batman tudi bolan, vročinca čez 39C, bezgavke zatečene in slabo počutje, v bistvu sem bolniška sestra že 3 dni, mi pa vsaj spat pusti ponoči in se sam rihta ponoči, preoblači pidjame in si kuha čaj. Mu pa res verjamem, da je čist adio, ker sem mu nastavila rozinovo Milko, pa tudi trznil ni, Ledenka smetana-še manj, Domačica piškoti-neodprti, že 2 dni....heh...to se testi, da se vidi, kolk je bolan. Če ne trzne na nič od tega, potem je res bogi, bogi Drugače nič od zgoraj naštetega ne zdrži več kot 5 sekund, da ne slisti no ja ima pa vsaj motivacijo. Sonček tako ven vabi, me je sestra povabila danes na morje, pa no go, due to my djuti, bom pa smrekco postavila, pa voščilnice upam, da napisala, skuhano je že od včeraj, ker smo imeli en kup ljudi za danes najavljenih, pa so se ustrašili vročinčkov, bova pa midva cel teden papcala Včeraj srečala M&C od daleč pomahala Uspela nakupit pol Špara, pa sem šla samo po kokos, katerega je zmanjkalo Oddala rojstnodnevno torto, baje sem spet prekosila S. hotel, ki izdeluje ta čudes, ma ja, mal mi v rit lezejo najbrž Pa nabavla vse za petkovo Mišmaš pekarijo bodo spet potice po tekočem traku. lep sončkast dan vsem *držimo pesti za dojenčkota, Mateja Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 *držimo pesti za dojenčkota, MatejaMatevža mamo !!! kolk sm hepi funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 huh, včeraj je bil prou en luštn dan, mal fitnessa, zvečer pa kino z luštno punco .. ravnokar me je poklical en pevec, ki mu je bend razpadel (po mesecu ali dveh obstoja ) In sedaj ima čez teden dni špil, pa sestavlja nov trio, in me je poklical za klaviature Men je OK, ker so nas v Novi Gorici nategnili, in smo ostali brez špilov čez december ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Matevža mamo !!! kolk sm hepi dobrodošel Matevž Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. december 2005 Avtor Prijavi Deli 18. december 2005 ooo, heejj! Cestitke Mateja, vsem 'udelezenim'! xrosex (*ko sem tole zagledala, sem se spomnila, da se mi je sanjal o enem otroku... sam mi je slo cist vse iz glave) * Valkira, tamal spet bolan?a mas vse na broju?Imunal kup, da se ne bo ponavljal al pa eno dozo apikomplexa ubost (blazno ucinkovit, priporocam!! ) Aliana, motozhur, zdajle je, ob tem cajtu?a je blo vse ok?(1x je en mitjin frend zgubil punco tu, pa se na zlo tragicen nacin)...Ja, scip + pluton, to je se za folk prehudo, kaj sele za zwali. Joj a ste videl, kaksna strahotna nesreca je bla, 3 mladi, avto cist zdemoliran? Blaznost. Ful me grlo boli in kasljam. :|| Je pa TKO LEPO zunaj! Ful lep zimski dan. Pa se soncen. Majka. Kok mam enih stvari, ker sem do pred pol ure spala. :|| Gledam smucanje in se krivicno jezim na nase, ker so 'vedno' 30. pa taksno. :||| Cosma, mater si eksn... voscilnice pa vse... cist praznicna..Mi smo pa letos nekam zamrznili. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Čestitke, Mateja Ja, Marsa, kul.. vsaj dokler sem bla jaz tam.. ma to je tko, tradicionalno, vsako leto novoletni žur al neki tazga (bla prvič), iz Motosvet foruma folk se zbere.. smo (so ) gokarde vozil pa muzka bla... kr kul, sam men so to stvari za odprte prostore, čist zakajena pršla domov, pogovarjat se pa tud ni dal, ker je bla muzka čist too much na glas.. Sem pa dobila sMS, da so ga do zjutraj žural še, tko da očitno blo kul. Alergija se mi na prstu naredila.. že ful dolg časa ne.. Pa mislim, da ma mačk bolhe.. nardila neumnost, ko sem košaro posodla za drugo mačko k veterinerju pelat :xx!: Me oči klical, povabil na kosilo.. tko da šibam domov zdajle.. Lepo nedeljo! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Najprej čestitke Mateji, k je tud tetika. Pa dobrodošel, mali Matevž. Joj, me od petka sploh ni blo gor....skos đumbus. Dobila sm MP#/USB ključ. Kok fajn, ej. Zdej ugotavljam, kako se tej rweči streže. Sej ni panike, k mi grejo take stvari prov dobr od rok. Včer sm šla pol še na en žur, pila kuhan vin, pojedla ogromno palačinko z nutelo in bananami, se narežala, bla pecan s strani ene lezbike ampak vse bla fora in zajebancija, prov sproščeno in kul je blo. Bli smo pa 3 geji, 1 lezbika in jest. Narežal smo se k svine, preposlušal Madonno in užival v dobri družbi. Zdej morm pa jest, k sm lačna pa glavo umit, pod tuš, pol pa na plesne, pa mogoče še kak kino pade. Love u all. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 marsa...sej ni treba jarkov kopat s krampom, da je človek zmatran pa sesut....js to čist štekam..... je treba zadnje čase s sabo strašno nežno in z občutkom delat, pa se razvajat....tempo dogajanja (pa ne sam 3d) je ubitačen in naporen za fizično telo.....mi je hecno, ker ves čas v sebi čutim mir...istočano pa je pritisk, da bi koga na gobec kar brez razloga in da bi jokala, ko tud nimam za kaj...pluča...neka žalost v dogajanjih, taka nerazložljiva, kot bi prihajala ven iz neke davnine, ki se je sploh ne spomnim in nima nobene veze s tem stoletjem, še s tisočletjem ne....mi je ta teden pomagala kopel s soljo....pa z nekimi dodatki...pa mazanje z melisinim oljem....držalo je 2 dni...pol pa spet štala.....bo treba ponovit....še bolje ponavljat..... onix.....vesna je fantastična....kaj ta čara z glasom, pa z očmi, pa z gibanjem telesa......čista poezija in pravljica....pa tud ostali v skupini...fantastični glasbeniki...fore pa take, da te urije....ma sploh se ne da opisat...treba doživet..... mateja, lia, selene..... ...za zdravje....pa vse ostalo valkira...zate in batmana tudi...... .... čestitke za matevža....in naj mu bodo vile rojenice naklonjene.... cosma....tud za batmana en zdravja.....če uspem prit kaj v lj pred koncem leta, greva na en drink.... dan je kot iz pravljice...greva s frendico mal hodit...pa babji čvek udarit zraven...odkar je službo menjala, jo bolj poredko vidim....nč....mejte se..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Matevžek, dobrodošel v "real world" Aliana, a ta žur je bil v Rollbaru? Ko sem po Koloseju s prijateljico tja zašel na pijačo, pa se skozi dim nič ni videlo, pa vse je bilo nabito polno, pa en bend je hard rock nažigal... sva se samo preč pobrala ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 hvala vsem za čestitke in dobrodošlico Matevžu funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 ne morem verjet, pet minut me ni, pa Matejčula tetka postala naj vašega Matevža nežno oblivajo sončni žarki današnjega dne , naj vam vsem posvetli življenja vsem vpletenim iskrene čestitke "Največ kar lahko oče stori za svojega otroka je, da ljubi njegovo mater."(vir:neznan-nekje prebrano in meni všečno) ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. december 2005 Avtor Prijavi Deli 18. december 2005 gokarde vozil (*aha, not je blo, kao novoletna zabava pa to...)Dober tek! marsa...sej ni treba jarkov kopat s krampom, da je človek zmatran pa sesut....ja saj! ne morem verjet, pet minut me ni, pa Matejčula tetka postala * Sem gledala smucanje zdajle, kwa so italijani naenkrat razturil, miller je sel pa ze prej ven, skoda, mi ga je fajn gledat, ko tko lepo smuca. Piha pa ko shus. a mate na primorskem burjo? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 marsa...sej ni treba jarkov kopat s krampom, da je človek zmatran pa sesut....js to čist štekam..... je treba zadnje čase s sabo strašno nežno in z občutkom delat, pa se razvajat....tempo dogajanja (pa ne sam 3d) je ubitačen in naporen za fizično telo.....mi je hecno, ker ves čas v sebi čutim mir...istočano pa je pritisk, da bi koga na gobec kar brez razloga in da bi jokala, ko tud nimam za kaj...pluča...neka žalost v dogajanjih, taka nerazložljiva, kot bi prihajala ven iz neke davnine, ki se je sploh ne spomnim in nima nobene veze s tem stoletjem, še s tisočletjem ne....mi je ta teden pomagala kopel s soljo....pa z nekimi dodatki...pa mazanje z melisinim oljem....držalo je 2 dni...pol pa spet štala.....bo treba ponovit....še bolje ponavljat..... Amiska, sej bo. Za plučka (če te matra dihanje - zasoplost, občutek, da ne dobiš nč kisika, bolečine v zgornjem in srednjem predelu) - probi tole: skuhi kavo (tisto ta turško), uživi v kavici, na konc pa eno/dve kavni žlički zoca pojest. Upam, da boš kmal bolš in , da bo šlo. mateja, lia, selene..... ...za zdravje....pa vse ostalo ENAKO z moje strani , čimprej se pozdravte punce!!! valkira...zate in batmana tudi...... .... še enkrat: ENAKO! Upam, da bosta oba kmal bolš ! čestitke za matevža....in naj mu bodo vile rojenice naklonjene.... Tut klele se bom kr prpopala zravn in pridružila čestitke tut z moje strani. cosma....tud za batmana en zdravja..... še enkrat: enako z moje strani Amis, dobr da te mamo, k nam je pol en kup pisanja prhranjenga Pridni bodte, pa radi se mejte živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 --------Bela boga... že 3 dni ne spim... Batman je neki bolan (vročina) in sploh nič ne spi... že 3 dni ne spi podnev, ponoč se pa premetava in zbuja skor vsako uro... To je že kr preveč... Sem toook zbita, da bom kr po tleh padla... on pa čist tečen k je totalno neprespan... pa še nalezla se bom oz. sem se... me grlo boli... upam, da bom do jutri dobra free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 kwa? a se enga mas al kwa?? -------hvala vsem za čestitke in dobrodošlico Matevžu free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 lia ( ane, no!! saj jaz sem tudi komaj dojela... komaj zvem, da so v porodnišnici, pa že čez par minut, da mamo dojenčka )... zdej tud že vem, da ma velik črnih laskov, pa da ma jamico v bradici , pa da je 50 cm velik in 3,2 kilce težak... bucbuc... sem vprašala brata, kako je z ženo, pa je rekel, da še mal bluzi po narkozi in verjetn še ne dojema, da je mama... je bil carski rez zarad rizika (kolki, pa miom pa take)... ...jaz pa s pljučnico klele, ko so vsi zunaj in skačejo in se veselijo novga malga človečka ... strelčka z asc v vodnarju za vse bolne, smrkave, pokašljujoče, vročične free ... ja, še enga nečakca mam funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 xrosex **nam** je prinesel Matevža. Čestitke vsej družini Amiska Marsa Onix tebi tudi skos dogaja Selene Se počutim, kot **strojoprogramer** izvršilni, načrtovalni, analitični, distribucijski, fatirajoč kader. Vklopla in izklopla že 3x pralni stroj, 2x sušilca, 2x posodca Smrekca že sramežljivo stoji in lučke blinkajo gor, okraski še čakajo selitev iz škatle na smrekco...sam kaj letos spet blamaža, k je fikus večji Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 temu pa res sede tam --------...je fikus večji kwa ti pa je zdej?? a zdej si si pa kr bedna al kwa?--------Aja pa čestitke za Matevža... mate pa res krompir ... sej vem, bedna sm da je kej, ampak si kar težko pomagam... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. december 2005 Avtor Prijavi Deli 18. december 2005 ma ni bedno, no, pac, hudomusno duhovita asociacija, pa kaj, grem stavit kar cte, da mateja niti matevz niti mal ne zamerta. met krompir je dobr. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Matevžek, dobrodošel v "real world" Aliana, a ta žur je bil v Rollbaru? Ko sem po Koloseju s prijateljico tja zašel na pijačo, pa se skozi dim nič ni videlo, pa vse je bilo nabito polno, pa en bend je hard rock nažigal... sva se samo preč pobrala Ja, tam Kaj so vaju sploh spustil not, ker je blo z vstopnico kao.. Aja, verjetn poznej, ko je blo že ful folka.. Megla ja, pa rock Če bi pa do polnoči vztrajala, bi pa še striptiz vidla O hvala vsem za pobožne želje... iz vaših ust v božja ušesa... upam, da bom jutri lahko rajala s škorpijami... Joj, saj res, škorpije žur jutri.. Mogoče se vam pridružim.. Dans grem pa Narnio gledat, pol pa še bowling Sem čist žurerka ratala *** Bla doma, kosilo, mal mela 'izmenjave mnenj' z očitom skenslal vsako mojo idejo za job, ful preveč pesimističen je včasih po moje, pa se ne strinja čist s tisto idejo za Irsko in to.. Pa sej ga štekam v bistvu, pa ponavadi ma kar prav.. Saj zato sem pa rekla, da si dam čas za razmislek.. sam on pa vse tko.. kot da jutri grem.. Ma ja.. bomo se še pogovarjal..Pa zbrskala v kleti eno ampulico z unim proti bolham in kar namazala Tristana, za vsak slučaj... Pa mal se je prezračil tamal, že ful dolgo ni bil v Goricah, mami bla kar presenečena kok je že velik Kul, grem uno knjigo končno do konca prebrat.. Sem si še v Londonu na letališču kupila nekaj od T. Pratchetta, je ful huda, sam kar ne najdem časa, da bi dokončala... Evo, pa moja novoletna jelka, visoko gor na steni... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts