Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

super punce! x8Dx

mi mamo tud ze ene 4 leta al vec, 5 morda (se iz vodnikove, tle smo pa 4. leeto), smrekco, ki smo jo sami naredil (*mi* pa to = mitja v glavnem x:px), iz lepenke.

mal je ze boga, sam letos jo bomo se mel.

:)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

xwizardx za mamico, da si čimprej opomore xgoldfishx xcrossfingx :detelca: :detelca: :detelca:

:vio: mi ni šlo v lajšte, da bi šlo tako hitro,,,,

*

što Free se čudiš bre, zakaj pa ne Matejčula še enga :palec: otroci ženske sam pomladijo x;)x

xcivx sicer si pa zdaj itak ti na vrst, da nas razveseliš z veselo novico x;)x

*

Valkiro pa jst čist zastopim.....hm tedni, mesci in leta brez spanja pustijo posledice, glede na batmanov neuničljivi bioritem je itak perla xsrcx

*

kuko lele samo da se sjetim, jao .....na vsake dve do tri ure dojenje xrolleyesx ponoč in podnev, pozim in polet x:o)x

ko ga hočeš odstavt, pa pridirka po plaži potegne lastno ročno kopalke stran pa gema muki, navali narod na gostilno x:o)x ha ...pol se pa najde na plaži psihologinja, ki razloži, da je dojenje po enem letu potreba matere :xx!:

mamicu ji vidim teoretsku xrolleyesx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx x:Dx x:Dx

cuj, pa ka ti te je zaj!??? :eek:

kaksn forc, ka si te zmesana al kaj!!!! :O: :O: :O: itak treba pa prvo 'pravo' najdet prej x;)x

ja itak.

ja, no, in pol ti hocs da mam jst froca :o|o: :xx!:

---------

*

što Free se čudiš bre, .... xcivx sicer si pa zdaj itak ti na vrst, da nas razveseliš z veselo novico x;)x

*

Valkiro pa jst čist zastopim.....hm tedni, mesci in leta brez spanja pustijo posledice, glede na batmanov neuničljivi bioritem je itak perla xsrcx

*

kuko lele samo da se sjetim, jao .....na vsake dve do tri ure dojenje xrolleyesx ponoč in podnev, pozim in polet x:o)x

ko ga hočeš odstavt, pa pridirka po plaži potegne lastno ročno kopalke stran pa gema muki, navali narod na gostilno x:o)x ha ...pol se pa najde na plaži psihologinja, ki razloži, da je dojenje po enem letu potreba matere :xx!:

xwizardx za mamico, da si čimprej opomore xgoldfishx xcrossfingx :detelca: :detelca:

*

Jao, a to me še tut čaka, al kaj? :inocent: x:Ix Potreba mamice? Bemo jim, pa prideš v posvetovalnico in ti zatežijo, da morš otroka do dopolnjenega 7. mesca izključno in samo dojit, pol pa čim dalj mal dojit pa mal goste hrane- tko tm do enga 18. leta mogoč, če se te otrok prej ne naveliča! Teli dohtarji so tut svojga dnarja vredn, ja... xrolleyesx

No, tisto z vlečenjem kopalk oz. modrcov - pr ns se mala 3. tedne sploh ni hotla dojit, pol k sva pa to spedenale, se je pa v enmu tednu naučila koko se modrc odpre in kje se "navali na gostilno" x:Dx x:Dx x:Dx Ma mi zdej že jopce odpenja in pod puloverje leze, smrkolinka x:Dx x:Dx

živi in pusti živeti

x:Dx x:Dx :palec: hm ja ...smrkolini x;)x veš kaj je najlepš Engl, da se mata fajn :palec: pa čist vse glih kak dolg in kako bosta jedle, kakor vama bo pasalo :palec: jst sem bla ziher da mam smrkolina dost...sam kdo bo zjutraj v kampu vstajal pa flaške pral pa grel :vragec: sva pač produžila x^x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Amis, dobr da te mamo, k nam je pol en kup pisanja prhranjenga x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx ....a taka čveka, da sem...groznoooooo.... x;)x

englbengl...hvala za nasvet....občutek je res tak...sam tole s kavo ne bo šlo, ker je ne pijem spljoh....bolš da ne naštevam, kakšna se mi zdi, ker me zapriseženi kavopivci lahko linčajo......zato si imam namen banjo s soljo naštimat...pa še kakšne zadevice not dat....običajno kaj pomaga.....

lia...tisti stavek je....prva liga.... :palec:

valkira...upam, da bo batman jutri čist ok in da se vidimo.... xwizardx

sprehod bil odličen...sonce tudi...zrak pa strupeno mrzel. saj dokler sva hodili po soncu je še šlo, ko pa je šlo za hrib, je bilo pa joj....marsa, pr nas dans niti sapice...popolnoma mirno....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

neverjetno, tle pa ful pihal.

zdajle smo jedli, pa gledal zraven tv, pa neka akcija, za otroke, snezinka, sem se spomnila, da sem dve lustni puncki gledala zadnjic mensezdi da v tedniku, pa brez pomisleka poklicem to telefonsko (0909 33030) in se celo oseba oglasi in mi prijazno pove, da sem donirala 300 sit.

To je PLUS.

Minus pa, da sem pol izvedla, da je to za pocitnice v Vili POP TV - torej zakaj moram to jaz sponzorirat, zakaj oni ne castijo pac otrok in ciao???

halo! :xx!:

z veseljem dam, sam... ne zdi se mi kul....

To je tko kot bi jaz donirala ful prijazno, da bi pol men plac placal. jaka muda, hvala lepa za tako donacijo. upam da sem narobe postekala.

za 300 sit mi pa ni zal, ziher bom se kdaj poklicala. x^x

sta bli fajn puncki, v totalnih groznih razmerah, pa sta rekli, ah glavno da mava kje bit pa da se mamo radi pa da ful radi v solo hodta, domaco nalogo pa v bundah in plascih piseta. xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma ne noooooo... je blo pozitivno mišljeno x;)x x:Dx x:Dx

englbengl...hvala za nasvet....občutek je res tak...sam tole s kavo ne bo šlo, ker je ne pijem spljoh....bolš da ne naštevam, kakšna se mi zdi, ker me zapriseženi kavopivci lahko linčajo......zato si imam namen banjo s soljo naštimat...pa še kakšne zadevice not dat....običajno kaj pomaga.....

jest tut kave ne pijem, sploh je ne morm niti povohat (dolga zgodba), ampak pomaga in če fejst boli oz. je nadležen, pol vse probaš, sam da bo bolš (no vsaj jest sm taka x;)x ) Sicer pa tut banja in sol ne zveni slabo... x:Dx

živi in pusti živeti

jaz tud poklicala x^x ... že okol dveh in sploh nisem vedla, da se na telefon oglašajo razni znani, sem mislila, da je pač tista avtomatska cifra, potem pa 'dober dan, pop teve tukaj'... :eek: x:Ix xDDx ... ne vem, s katero sem se menla, sem se pa odločla, da malo zvišam svoj prispevek....vedno se fajn počutim, če kaj lahko prispevam, da je drugim lepše...

*valkira, krompir pa matevž pa to... x:Dx :palec:

** lia, nehi ga srat ... me nič kaj ne gane, da dojenčki pomladijo ženske... sem rajš še naprej mal bolj stara x:Dx ... sem pa vesela otročkov malih, ampak naj majo kar svoje ateje pa mame x;)x

*** grem nazaj pod kovter :xx!: ... sem 15 minut pokonc, pa sem čist fuč...

uživajte dalje :palec:

lia...tisti stavek je....prva liga.... :palec:

:eek: sem pa ego naduvala zaj xzobkox heh ...ti častim tisto kar piješ....ha sam da mi neoš v kofe šalco slučajno kaj pihala, al pa kake neartikulirane glasove spuščala....

xcivx jao, jst ubijam za malenkosti, ne če mi edn avto zbije, sam če mi pa kiha , riga pa prdi v faco, pa zgubim selfcontrol x:o)x

sprehod bil odličen...sonce tudi...zrak pa strupeno mrzel. saj dokler sva hodili po soncu je še šlo, ko pa je šlo za hrib, je bilo pa joj....marsa, pr nas dans niti sapice...popolnoma mirno....

joj kak sn ti fauš xrolleyesx jst pa crkavam tle za šipo, sn ko sraka v kletki, in cel dan gledala bleščanje sonca , gora in neba izza steklenih šip xrolleyesx

x;)x

x:Dx x:Dx :palec: hm ja ...smrkolini x;)x veš kaj je najlepš Engl, da se mata fajn :palec: pa čist vse glih kak dolg in kako bosta jedle, kakor vama bo pasalo :palec: jst sem bla ziher da mam smrkolina dost...sam kdo bo zjutraj v kampu vstajal pa flaške pral pa grel :vragec: sva pač produžila x^x

Ma ja no, sej itak delam po svoje x;)x (no, mislm, tko kot se mi zdi, da bi blo najbolš in da je prov x;)x ) Me pa vseen zanima, kaj bi rekla naša nora dohtarca, če bi vedla, da je nš Evl že pr 4. mescu ajdove žgančke papcala (in to z ocviki in jajčkom x:px x:Dx x:Dx x:Dx ), da sploh ne govorim o tem, kaj vse že midve jeva (no, OK, dojiva se tut še in se bova dokler bo šlo, ampak sam mlekc bi biu pa zdejle huda kriza x;)x )

xsrcx xsrcx xsrcx

živi in pusti živeti

jaz tud poklicala x^x ... že okol dveh in sploh nisem vedla, da se na telefon oglašajo razni znani, sem mislila, da je pač tista avtomatska cifra, potem pa 'dober dan, pop teve tukaj'... :eek: x:Ix xDDx ... ne vem, s katero sem se menla, sem se pa odločla, da malo zvišam svoj prispevek....vedno se fajn počutim, če kaj lahko prispevam, da je drugim lepše...

x^x jst pa nč poklicala...ne gledam TV spljoh, nazadnje v prejšnjem stoletju ko sem še dojila na dve do tri ure....

te sn pa bla na tekočem x:Dx x;)x

** lia, nehi ga srat ... me nič kaj ne gane, da dojenčki pomladijo ženske... sem rajš še naprej mal bolj stara x:Dx ... sem pa vesela otročkov malih, ampak naj majo kar svoje ateje pa mame x;)x

x:Ix si noura...ka zaj naj grem iz šnicla direkt na prano, to nea tak ajnfoh gre...sam takrat menda ne rabiš več srat x:o)x

*** grem nazaj pod kovter :xx!: ... sem 15 minut pokonc, pa sem čist fuč...

:eek: sej boš čist ošvohnela, xcivx xwizardx :detelca: :detelca: :detelca: xupx

timijan ti polagam na srce, v vseh oblikah evo, jast tak smrdim, da me je soseda v krompirovo župo htela vreč namest timijančka z vrta....namazana s timijanovo kremo, pijem timijanov čaj, samo mi još neki Tim treba , da se malo prešvicam x:Dx

uživajte dalje :palec:

Ma ja no, sej itak delam po svoje x;)x (no, mislm, tko kot se mi zdi, da bi blo najbolš in da je prov x;)x ) Me pa vseen zanima, kaj bi rekla naša nora dohtarca, če bi vedla, da je nš Evl že pr 4. mescu ajdove žgančke papcala (in to z ocviki in jajčkom x:px x:Dx x:Dx x:Dx ), da sploh ne govorim o tem, kaj vse že midve jeva (no, OK, dojiva se tut še in se bova dokler bo šlo, ampak sam mlekc bi biu pa zdejle huda kriza x;)x )

xsrcx xsrcx xsrcx

:inocent: ti povem iz lastne izkušnje, rajš bod tih x;)x

samo je važno, da ti na sistematskem reče, Oho, hoo vi mate pa prazno kartoteko :palec:

al pa če maš očarljivega pa šarmantnega pediatra: WoW, Missis EnglBengl long time no see xsrcx x;)x

:inocent: ti povem iz lastne izkušnje, rajš bod tih x;)x

samo je važno, da ti na sistematskem reče, Oho, hoo vi mate pa prazno kartoteko :palec:

al pa če maš očarljivega pa šarmantnega pediatra: WoW, Missis EnglBengl long time no see xsrcx x;)x

Itak, sej nism tok butasta, kokr je mogoč videt x;)x x:Dx x:Dx x:Dx O šarmantenem pediatru pa... če bi ga kdaj srečala bi jest njemu lahko rekla: Never seen x;)x x:Dx x:Dx

živi in pusti živeti

englbengl...sej vem, da ni blo slabo mišljeno.... x:Dx

lia...zakaj za :vragec: pa čepiš že ves dan za šipo....a tebe tud vročina al kaj?

ohoho...vidla selenin novi avatar, pa ne uspela komentirat...no, zdej pa še nov nick....mi je všeč oboje..... xsrcx

teden pred novim letom hočem dopust....zdej pa naj stvarstvo čara kot ve in zna...in to živa in zdrava, ker imam namen se met fajn, darilca poštimat....celo kaj spečt (delajte se, da tega niste prebrali-sodi med čudeže)...pa mal vandrat naokol..... x:px

Joj kva sm besna :sniky: ... že tko cel dan prenašam ta malga bolnika... in kot, da to ne bi blo zadost mi še tavelk bolnik izigrava totalnega revčka... sploh ga ne upam pogledat k takoj zastoka, al pa si da roko na vrat, da bi mi pokazal kako ga boli grlo... pol pa poslušam vzdihe na 3 minute in če uspe ustati, so to take bolečine in kriki podobni kot pri kakšnem zlomu... raj sploh nič ne komuniciram, ker pol pol ure poslušam o mukah, ki jih preživlja in kako bi raje crknil kot tako živel... ja ja taprav hero, stoka pa neprimerljivo bolj kot tamal k totalno premal počiva in spi, boli ga grlo, ušes in ima višjo vročino kot tastar... prej si je tastar meru temperaturo in imel 38, svoji mamici je pa po telefonu potožil, da komaj živi, ker ima 40 vročine xrolleyesx ...

Ja sej, fino jst še bolana ne morem bit... pa me tut vse boli in imam vneto grlo... :xx!: :xx!: :xx!:

Valkira... sočustvujem s tabo. Upam, da bo s tamalčkom kmal dobr. Res ti želim, ker sama vem, kako je to. xcrossfingx xgoldfishx

Desci so pa itak ene mone blesave! Mislm, sej je moj čist isti (bemo, so bli po kalupu narjeni, al kva?). Mal pokašla, pa že ne more več s prstom mignt! Pa koj mamici pojamrat, kolk je bogi in da nej mu po možnosti pride limonado narest, pa čajčka v pojstlo prnest, pa čeprov ma kuhno praktično ravn pojstle. Sam čudn, da lahko dalinca u rok držijo, k jim že najmanjši napor povzroča take hude bolečine tm v ta levmu jajčku... Pi...da, jao!

Drž se, punca! xsrcx xsrcx xsrcx

živi in pusti živeti

Valkira :fiju: a ti imaš pa kar oba Batmana bolna? Pobožajlote za oba naj se čim prej pozdravita in ti nehata žnarit xcrossfingx

Englbengl x:Dx otrokom dat vse jest, pravi moja sestrična jako priznana svetska pediatrinja, če bi pa **njena služba** vedela s čim futra otroke, bi ji strokovno licenco vzeli :vragec:

Selene- Ksenia Hawk x:Xx

*Smrekca stoji z okraski in lučkami vred :switz: mi pa neki mal manjka na prvi pogled....grem jutr pogledat še za kako kuglo.

Batman št. 3 še vedno boluje, pije čaj, pojedel malce mlečnega gresa in me vsaj 5x poslal ven, da bi imel Tv samo zase....kao, da sem imela cajt danes gledat, med vsemi rečmi, ki sem jih počela....

Voščilnice napisane! Ker sem malce neredoljubna v tem pogledu, iščem vsako leto naslove in sezname, je to kar velik podvig zame. Matr kok sm pridna...ponavadi jih napišem tm enkrat po 1. januarju x:Dx Odraščam!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ti si še dobra...men se zdi, da jih letos sploh ne bom...s komer se bom vidla si lahko voščimo....al pa zmejlamo...za več pa nimam volje letos...tisti k jih mam rada, pa to tako vejo...

čistiegoizem.press

kozmična, si tolk zaposlena, da je fajn prebrat kakšno dnevno zgodbo...kadar utegneš.... x:Xx

x:Dx x:Dx x:Dx :palec: bod vesela Cosma, to se men ne bo nikoli zgodilo :palec:

odraščanje mislim xcivx

:V: pa še slabo vest, mam...veselim se vsake zahojene voščilnice, mi je poslala ena iz tujine fotko iz osnovnošolskih klopi, zabarikadirano, v Christmas greetings...sn čist skor v melanholijo padla.....mene pa to še vse čaka....ma ni problem pisanje, problem je da se zdaj še priimkov več ne spomnim, pa vsi so neki razseljeni, pa ločeni, pa numerološko ali ideološko preimenovani, ..

*

pol sn pa hiter uno Dalmatinke cure fine....ubacila u kasetar pa ful gasa.....da me ne bi kaka depra zahodila x^x

V petek sem se cepla proti gripi, dons mam pa tolk zatečeno roko, pa tko me boli, da bom drugič raj gripo :o|o:

Sem pa ta mesecpravi hipohonder. Najprej me ugrizne pes, pol mam povišane trombocite, pol mam hud prehlad, kašlam, kot da bi mela pljučnico, zdej me pa še roka boli ko svina. :sori: :C:

Ma bo bolš. :inocent:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

:eek: wilkomen, benvenuti, seasson greetings in the club of hipohonders

sam jst mam ptičjo gripo x:Dx x;)x

kada ginemo, ginemo otmeno xcivx

ono što je sada moderno, kad nas nisu zgazile lude krave.....nas bo pa perje x:o)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...