Mick 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Hihi, kaka finta......mi nek vrag ni dal miru, pa sm šel že dans mal čekirat na Mobitel, čeprav mislim gsm jutr kupit......in glej ga zlomka, gsm, ki ga želim imet je bil še samo eden. Pa nasploh se mi zadnje čase zdi, da so stvari, ki jih kupujem, kar nekak namenjene ble men, vedno se kaj čudnga al smešnga zgodi tekom nakupa.......res. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 se ti nea zdi da malo preveč zapravlaš ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ....mah, za1x še vse v okviru zmožnosti. Ma čuj, leta in leta sm šparau na seb, si ne prvošču, zdej mam pa dost........en kup stvari sm si že kupu in porihtau k sem si jih želel, pa še kar neki jih bo.......sm si mal spremenil lajf, pa mal spreminjam še sebe.......in prav uživam v tem. Kot da končno postajam jaz, nekak, tak k v bistvu sem, urejam vse tist kar sem mnoga leta zapostavljal, pa si v bistvu želel....Sicer pa sm običajn z denarjem precej racionalen, tko da.......mam še vse pod kontrolo. No, pa nič ne škod kak opozoril, da nea zabluzim slučajn.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 novi čovek za nove čase tist je blo bolj men namenjeno, bemu grem po kvas, pa pridem s polnim kuferamom dam :xx!: lukava sam ti ja...nabavila kvasac u prahu ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Zame pa zapravljajo drugi ker sama imam sedajle tisto obdobje - nomaninofani... sem danes prejela eno prijetno darilce po pošti, Pujsika hvala in pismo na roko napisano nekaj strani dolgo pismo ene meni ljube osebice (komaj čakam da bom imela mir da se lotim branja) jutri me čaka pogreb, pa nalivam se s čaji pa vodo ko zmešana. Hvala vsem za dobre želje... vsem bolančkanim pa en lep ponedeljek vam želim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 novi čovek za nove čase tist je blo bolj men namenjeno, bemu grem po kvas, pa pridem s polnim kuferamom dam :xx!: lukava sam ti ja...nabavila kvasac u prahu Hehehe, no vidiš, pr men pa tega običajn nema. Si nardim spisek, pol pa po spisku letam po trgovini, le kaj mickenega izven spiska not prleti. Pa vedno raj grem sam v nabavko, k če maš žensko zravn je pol tko k si ti napisala.... Ma ja. Se je fajn spreminjat. Pa prej sm meu mal večje stroške in manjšo plačo, pa sm stalno neki komplicirau, pa kupoval redkeje, pa ceneje, pa obroki, pa jojstofintpanakoncnekupiščistželjenega.... Saj v bistvu imidža nč kaj ne spreminjam......k mi je čist fajn tk k sem......sam mal ga izpopolnjujem........pa počas pa ziher se bližam želji, da imam oblačila taka k si res želim, tko da ne nosim enih te istih cot non-stop......torej sam tiste, k so mi res všeč, ostale pa sam če že ni unih pravih čistih....haha No, čez kako leto glih bo..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Mick a sem ti omenila, da pobiram prispevke za nove škornje? (k si ravno take volje) ****** Smo imeli pogreb danes zjutraj in sem bila čist konc, zdej me je pa objestnost zgrabla ...sploh ne znam razložit teh mojih trenutkov...se mi zdi, da me pogrebi vedno spomnijo, da živim zdej, da potem ne bom mogla za nazaj... Čuden učinek je imel tale pogrb! Prišla še sestra.Zjutri mi je cel stres povzročla, ampak sem ji pol kr rekla, da je smotana in sem se bolš počutla... Zjutri me je pa čist zvil, sem bla čist konc...Spet filingi še iz časa mamine smrti. Sem potem nazajgrede razmišljala, da imam jaz kr zakoreninjen občutek krivde. Pri mami občutki krivde še zdej, pol za tole babico pa tudi, češ da bi mogla že prej k njej na obisk (pa vem, da ni blo možno, ampak vseeno)... ***** Zvečer imava MGL...Si morm še pogledat kaj sploh greva gledat...Se mi zdi, da me bo mal dvignilo! Voščilnic se mi kr ne da delat, imam vse prštimano že par dni, pa kr ne gre :xx!: ***** Učit se bom še mal mogla, samo zdejle bi šla pa ven an sončka...Al pa čevlje kupit (danes so mi na pokopališču skor prsti na nogah od mrazu odpadli) x!x sončkeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Mick a sem ti omenila, da pobiram prispevke za nove škornje? (k si ravno take volje) Kolk jih že prispevalo? Ata, mama, tip......pa še kdo? No, povej te naslov....... Si me pa zdej spomnila, da sm lnf-u obljubu v decembru......no, jutr to porihtam . Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Kolk jih že prispevalo? Ata, mama, tip......pa še kdo? No, povej te naslov....... Si me pa zdej spomnila, da sm lnf-u obljubu v decembru......no, jutr to porihtam . Ne, ne...Jaz to vse sama prispevam...Sama sebi prispevam Ja kar se tiče pa LNFja sem se pa tudi jaz spomnila, sedaj ko imam klik,,,Samo soploh ne vem, če se upam tole uporabljat...Bom...Bomkrstila klik Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Sem se zjutraj v špegl pogledala, pa sem mislila, da vidim Todiko ...rabim danes tudi bolniško zaradi frizure . Sicer pa tolk enga dela sama s seboj pa na pol zdravo-bolnim Batmanom....je pa hudič, če doma ostane bolen sem opazila, ker edina sprememba je da sedi za mojim računalom in se tipka s svojimi klienti iz mojega PC-ja, povezan na svojega PC-ja v pisarni od tam se poveže pa v tretjo firmo...vmes čveka po skypu, telefonu in mobilcu...jaz pa nosim, kavo, čaj, tablete in toplomer do računalca in ne do postelje.... not tok, če si oženjen s službo to tko nekak zgleda... Nisem imela niti cajta pregledat kaj ste vse naštepal....razen Mickovega hvalospeva samemu sebi za nova očalca.... res ti pašejo, sem zadnjič na brzaka opazila od daleč Vmes sem iskala še vse žive naslove za zahvale donatorjem, zbirala nove stvari za naprej oddat...pa tko...kr neki.... Zdej grem pa na pošto voščilnice oddat Kaj a eni jih pa sploh še niste napisal???? mene bi vest pekla Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 razen Mickovega hvalospeva samemu sebi za nova očalca.... res ti pašejo, sem zadnjič na brzaka opazila od daleč Cosma indijansko ime "Oči sokolove" Pa še v gibanju (tekočih stopnic) si bla.....neviđeno. A res? Ma bluziš, saj iz tako dauč pač nisi mogla videt, tko. Mah, ne vem zakaj se nekak ne morm odločit prav......pol pa iščem pohvale okol, tud tu hahaha..... No.....reč, da si ipak dober vidla, no.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Mick, dej fotko v Fotke, pa boš mel komentarjev čez glavo WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ma če ti rečem, prvo sem videla očala, pol nisem vedela, da si ti, pol zagledam lady poleg tebe, pa fokusiram nate ....vse to v gibanju saj veš...pa še vse ono šavje vmes....pa še klepetat sem morala, pa navigirat voziček, pa še dret se juhu da si me sploh opazil....si grem še jaz po take očaline....mogoče me kdo spazi Drugačne, ampak fanje! ti pašejo! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ma če ti rečem, prvo sem videla očala. Drugačne, ampak fanje! ti pašejo! hahahah, prvo je vidla očala, prav Ma ja......me je bl h klasiki nagibal, pa je una pri optiki rekla....za klasiko še boste mel velik časa.... Lady pa tud.... No, zdej pa sm tak k sm....No, sicer pa jih rabm predvsem za vožnjo ponoč pa za tv bulit al pa kino, teater ipd.....Haha, teb se pa vedno nasmejem k pišeš.... Mick, dej fotko v Fotke, pa boš mel komentarjev čez glavo ...ma, če pa mi tolk pašejo, pa si res ne upam.....da neu pol kakih blemov....haha Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Mick, takoj sliko v fotke! Jst pa špagete jem. Pol morm pa kmal že letete škorpije pogledat...že vidm, da se bo spet u iber zavlekl...upam, da novmo dežja načarale. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2005 Avtor Prijavi Deli 19. december 2005 ne vem ce bom lohk prisla, ravno sem se za en sestank zmenila, planiram pa mroda se enga (hec, zelo podobno kot prejsnjic, ko sem bla na temle mitingu, sem tud bla za zlo podobno zadevo zmenjena glih oni dan)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 !"#$%&/()=?=%#..........zlomu sem ravnokar kupljeno flašo jacka.....grrrrrrrrrrrr.....em zdej rešit kaj se rešit da. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Dobr so me rubil Ampak sem končno naspan pa zvedu, da sem frej danes pa, da sem brez avta :xx!: Grem se mal razvajat v bano pol pa mogoče Sco. pogledat, za do tja ne rabim avta Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 bemu pa še taki Božički k rubijo.... da si čimprej opomoreš * pr nas pa pokajo k da b bi bla tretja svetovna sej ne morš ne delat ne spat ne tv gledat...mam vse prpravljen za evakuacijo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Sem se odpovedala Škorpijam.. Komaj čakala, da pridem domov in vzamem en Ketonal, ker se očitno spet začenja seljenje narodov po mojih ledvicah :xx!: Jebemti, prav ne rabim tega zdajle x!x :xx!: Sem tamalga klicala, naj ma telefon prižgan ponoč, just in case, sicer sem pa še od zadnjič tolk založena s tableti, da bom po moje pregurala noč.. Pijem, pijem, pijem, pa upam, da kar tko čez noč ven pade... Ma dej no, pri 24ih :xx!: A mi lahk en pove kam pašejo ledvice? katera čakra in te fore, pa kaj se ne maram oz. kje se bremzam al kaj... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ah, tud božičiki niso tisto kar so včasih bili Spočit in naspan Pa s Sco-dejta sem se (živ) vrnu, kakšen lunatik bi tud še lahko zbral pogum Še darilo sem dobil pa jutro (po mojem bioritmu) so mi lunatke popravile čeprav ........... toliko škorpij za dobro jutro ............. ne vem, če je to zdravo za enga dvojčka Grem kaj koristnega nardit, npr. pranje in pospravljanje, soba in obleka se ža "glasno" pritožujeta Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Aliana, enkrat mi je ena povedala, da so ledvice strah pred življenjem...po moje so pa 3. čakra-to je pleksus, k 2. je spolna. Se prav rumeno barvo met na seb. Če se motm, pa sorči...vsekakor rumeno oranžno, no. Evo, jst sm tud s Škorpij že doma...sm bla kr mal utrujena, sm sam 3 ure in pol zdržala. Ampak je blo prov fajn...vsega skp nas je blo 9, pa samo za eno mizo smo ble, kar je blo much better kot zanč, ker smo se res vse skupi pogovarjale. Ni blo skupinc. Drgač sm pa spoznala oono...tud prov faca. Uglavnem, fajn je blo. Zdej pa mal tv ppgledat, pa bluzit po netu, pol pa tuš in spat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Aja, saj pol pa itak ne bi prišla ta prav čas, če ste že vsi doma.. Strah pred življenjem? hja, ne da bi vedla... Ma ja, Ketonal je prijel, najboljš da se v postlo spravim, pa zaspim dokler drži.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ne, nismo vse šle...samo jst, aiwa in onix. Druge ga še serjejo. Sej veš, da ta mlade nismo tok vzdržljive. No, sam, da je prjel...držim pesti, da bo čudežno prenehalo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Sem se odpovedala Škorpijam.. Komaj čakala, da pridem domov in vzamem en Ketonal, ker se očitno spet začenja seljenje narodov po mojih ledvicah :xx!:quote]----------------------------------------------------------------------- .. a spet? Bemu, to pa res sranje, drži se......pa de se čimprej rešiš Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts