Ajda- 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Helou Jst sploh nimam časa za internet, danes sm pa mal frej, zabušavam in lenarim - prov paše morm si pa še narest seznam opravkov za ta teden in na splošno za cel december... toliko enih stvari... no ja, je pa fajn drugač tole vzdušje... Zob me boli - osmica - raste ... tko da morm jest samo po eni strani imam tud že zmenek z zobarjem - bojim se ga čist... ampak bo treba to narest... drugač pa nič novega... kar se šole tiče imamo malo pavze - praksa in vse to... tud fajn... še zmeraj pucam in pospravljam novo stanovanje - dela ogromno še... pa mal me je tud strah k sm tkole sama - me bo že minilo enkrat Lep dan vam vsem želim! Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 V skladu z napovedjo delam pa delam neki, pa nikamor ne prlezem . No zdej sem pa glih v feeling padla, moram pa čez 2 uri že it . Smola pa taka Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 napoved...a je že napoved....uf....ma kakšen kažin u službi....&$%#%""#!"#¨"$¨!#¨"....pišuka, a je mogu merkur še mal z repom usekat, al kaj....grrrrrrr.....buuuuummmmmm..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2005 Avtor Prijavi Deli 5. december 2005 ...a je že napoved......... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 hih...kaj čem.... ...ampak to se je nanašalo na to, marsa, da sem (bila) danes u službi tolk zagužvana, da nisem utegnila nič po forumi kukat in brat..... sem pa zato zdajle prebrala....hvala you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Prvovrstni ponedeljek. Skoraj sem že pozabil, kako napisati komentar, brez da grem v branje drevnika. Ker Marse ne srečavam več po temah, ji bom pa tule natrosil en kup kar tako brez razloga. Ali bi razlog moral imeti? Lepo se imejte v ponedeljek popoldan. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 ...babncam se fuzla! Tu neki več ne špila, saj vem, da je december, sam vseen..... Hehehe, no, pa saj sm že kot micen pobček ugotovil, da je najtežje.........pridn bit. Hm, nikak ne morm zaj ugotovit al mi to paše al ne......za "ego" je že dober, sam.......za zdravje pa ne. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 dedcem tui se fuzla....glih kar me je en hotu na uč, kr sm mu parkplac splela je stopo vun z avteja k kak bodigard, je reku gospa ka si pa vi mislite, ŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽEEEEEEEEE dve minuti čakam na ta parkplac sn ga sam ruknla smotko...jaz ga čakam že pol stoletja ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Pismo, sicr ni videt po gornjem tekstu (gobec hvalisav :xx!: ), sam tak nasploh pa sem se zdej mal prej razmišlajoč o mojih reakcijah ustrašu......da sm mogoč odrastu.... :xx!: Joj, nisn, ne da nisn , ne, ne, nisn še, ne pa ne pa ne, niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisn! x!x NISN! x!x x!x Tak, zdej mi je lažje. sn ga sam ruknla smotko...jaz ga čakam že pol stoletja Ruknla? Ti je dekl dvignlo, pa jih je fasal? Da nis ti preveč Van Damma gledala? Al pa mrbit Xeno al kaj že je? Pa si ga vsaj tak, da se ni več vstal? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Pismo, sicr ni videt po gornjem tekstu (gobec hvalisav :xx!: ), sam tak nasploh pa sem se zdej mal prej razmišlajoč o mojih reakcijah ustrašu......da sm mogoč odrastu.... :xx!: Joj, nisn, ne da nisn , ne, ne, nisn še, ne pa ne pa ne, niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisn! x!x NISN! x!x x!x Tak, zdej mi je lažje. Ruknla? Ti je dekl dvignlo, pa jih je fasal? Da nis ti preveč Van Damma gledala? Al pa mrbit Xeno al kaj že je? Pa si ga vsaj tak, da se ni več vstal? tis na ciprese zaudarju zhe k si se rodiu.... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Ti pa na vosek! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 ko bom velika, bom parkelj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 ko bom velika, bom parkelj velik parkelj... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Dons je pa res en beden dan :xx!: Ah ja, na faxu bla srednja žalost, potem na avtobusu pa ojoj... Cela horda srednješolcev na desetki...to ni človeško...verjetno je vsa ta mularija rojena tuki, ampak noben od njih ne govori slovensko mi lahko kdo to razloži in potem 1 tip besno razlaga drugemu kako je po "pi***" enga jadnega slovenčka, ki mu je neki blejal...mislim halo... pa 2 bejbike iz frizerske (zdej vem kdo tam najbolšo travo prodaja, pa kdo se kreše, pa kera je spet jadna slovenka, pa majkemi, pa jebote...) sta imele take pripombe na folk (tudi name, k sem čist tiho sedela in ju tut pogledala nisem), da če ne bi bla na busu k gre na fužine, bi se vstala in vsako 2x okol gofle... men to res ni jasno...da se na avtobusu v Ljubljani počutim tujka in celo ogrožena tujka... Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 ful tužn dan pa mojga še zdej ni iz šihta sm se sparkirala pred bajto pol mm od stebra in na drugi strani pol mm od prikolice u nulo sm hodla pol neki cajti okol pa dobesedno občudovala mojstrski dosežekx:Dx neki sm že nabavla za božična darila, sam letos nekak nimam idej sumim pa da je prisotnost ali odsotnost idej povezana s financami sam še nism zihr pa pizdi me grozno k nč ne vem zdej k sm tablete nehala jest kok bojo stvari potekale čakam to čudo od menstre že par dni pa nč upam da nama ni ratal že kr takoj uštimat kej eh sej...........bluzim mal........clo dohcajt mi je mal čudna sm, ja KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2005 Avtor Prijavi Deli 5. december 2005 Sranje, kr strah me je it brat napoved. Marsaaaaaaa .... a je kej pozitivnega? cist nc. sama shtala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 kakšen dan. :xx!: mater jim zasedanje politikov in miklavža v centru! :!!: naj se grejo solit! uro in pol sem se "vozila" domov s trolo, ker morajo biti kurčevi obvozi zaradi preseravanja! toliko trol v vrsto ne bom videla nikoli več v življenju - od Drame pa do Gosposvetske nabite ena za drugo! razpičena sem, da nočem danes nikogar niti videti več! mrko razpoloženje že ves dan. merkurju se je sfuzlalo očitno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Sej sm zbrala pogum. In sem kar malo boljše volje. Mini. lepo to.......... lp, robidica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Huh, čudn dan. Te pa mam jaz tud čudne finte...... (dobro izhodišče za aakhutov koment ). Čez vikend sem videl en flat, ki mi je bil fulllll všeč ....drag. Nov. Lepo urejen, tud prostorsko....Ko se zjutraj poleti zbudiš imaš skoz okno pogled na gozd, ga vidiš tud iz postelje........Dosegljiv samo z večjim nekajčasnim odpovedovanjem raznoraznim stvarem, ki jih v lajfu želim.......tega pa sem imel v lajfu dovolj.......odpovedovanja......bolje rečeno......nemožnosti si privoščit. Le kaj mi je storiti? Kaže na racionalno odločitev.....sigurno še kje kak ful fajn pa cenejš flat čaka name. Sam, kak je dober Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Ker dan! Ob 5h zjutraj sem se zbudila in pol bruhala do 8h, na vsake 20 minut. Sicer nisem mela kej za bruhat, ampak sm se samo davla. Pojma nimam zakaj. Sam nej mi kdo reče, če sm noseča, pa ga prec na gobec! Edin, če sm brezmadežno spočela! Grrrr! Pol sm klicala v ta prvo službo in skenslala, po sm šla spat do 11h in pol je blo vse kul. Šla v 2. službo, za 1 uro, k ni blo več dela. Pol sm šla pa v šoping za miklavža in sm zabila 11 jurjev. :OO!: Jebemo, zapravlam, k da bi bla multimiljarder. No, pol me je J. z radia klicu in reku, da mi bo dal druzga sofgovornika, v oddajo, ker je ta ful bl provokativen in v bistvu meni na kožo pisan. Mal se bojim, k Primož je bil ful fajn, spodbuden... Upam, da bo kul. Bi mogla že kr dons delat, pa sm rekla, da raj jutr, da se vsaj mal prpravm na hudiča. No, zdej je pa naš srček tuki, tko da letim dol. Aja, še to. v sredo grem na kao ''date''. Revež ne ve, kaj ga čaka. Sam, klinc ga gleda, k kr rine in teži, pa sm mu rekla, da sm težk karakter, pa mi ne verjame. Prov mu je, kaj pa ne posluša. Sm glih take volje, da mu bom vse direkt v faco povedala...vse moje slabe stvari/strani, pol pa če bo vztraju in se pokazal za ok, mejbi bo kej, če ne ga pa glih tko klinc gleda. Ne da se mi s tipi ukvarjat, k so večinoma vsi polni sranja! Juhej! Dijo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 pika pikica....opažam, da si zgleda mal bolš v primerjavi z jutrom odličen pristop.... ...pa srečno... ...kakorkoliže.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2005 Avtor Prijavi Deli 5. december 2005 .....sigurno še kje kak ful fajn pa cenejš flat čaka name. (*ja ja, sva tud midva ze mela oglede taksne, pol je blo pa: Sama sreca!!!! da ga nisva dubla x!x) Pikica, bruhanje? :|||Moje sozalje.. vem kako je to.... zholch scena pa to.mal so tud zivcki. drz se! In za date. * ... sem pa mislila v banjo pa taksno... nekam sem zadnje cajte na skrbi in negi za telo in scene tele. pol pa gledat tv, studio city recimo...pa prav tamal prejle, a lohk gledam mission impossible? hec, prejle sem poslusala mobyja glih tale komad... sploh nisem vedla, da je film dons...niti ga se nisem gledala sploh.tako da ga bom morda s tamalim si ogledala. ne vem, kdaj pride Mitja...upam da je dobr opravil v capajebu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Tenks, Marsa in amis. Pa sej res ne vem, kaj je to blo. Sploh nisem bla nč živčna. Dan, kot ponavadi. Pa ne vem, če je blo kaj žolča. Bolj slina. Je blo pa ful grozn, k mi je blo tok slabo, pa nisem mela česa za zbruhat. Ful bed filing. :xx!: No, sam, da je zdej vse ok. In sm gobčna in sitna tko, kt ponavadi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Tenks, Marsa in amis. Pa sej res ne vem, kaj je to blo. Sploh nisem bla nč živčna. Dan, kot ponavadi. Pa ne vem, če je blo kaj žolča. Bolj slina. Je blo pa ful grozn, k mi je blo tok slabo, pa nisem mela česa za zbruhat. Ful bed filing. :xx!: No, sam, da je zdej vse ok. In sm gobčna in sitna tko, kt ponavadi. ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Na poti domov so me dobl parklni , so me mal zrukal, a se nisem nič bala , ker vem, da sem bila celo leto pridna . "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts