Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

Ja, Free, bi se kar strinjala z Mickom.. ledvični kamni nimajo kej dost veze z motorjem.. bolj dednost pa to.. pa verjetno še vedno premalo pijem :o|o:

Kar se motoristov tiče - jih je bolj mal, ki jokcajo zarad tega.. pa še to so uni starejši, 50, 60.. Ker je tud to res, da pred 20, 30 leti niso kej dost slišal za ledvične pasove, pa oprema je bla velik manj kvalitetna, kot je pa danes.. Ne, zihr ni to...

Ma ja, saj sem kar kul, sam mal kljuva trenutno.. še vedno brez tablet x^x

Bla na faksu, pa mal šla risanke pogledat, začnem spet delat neki po NL.. :palec: x8Dx

Pa en obiskec zdele pride.. se nisva vidla že skor eno leto...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zdele fajn sedim, gledam :eek: v eno škatlo in pijem kuhan vin xhypnox , ki mi je dons tako zadišal, da sem rekla: To je pa to, to jest dons rabm. Ko sem v vrtcu vse otroke potalala staršem, sem zavila naravnost v trgovino in kupla tapocen vin, zdej že mal deluje :party: , sam škoda, ker ga je zmankal :cry:, sta ga še tamaledva pila, pa ni blo dost doze :sniky: .No pa drugič.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

...sem bila v mestu na uni tekili (ananasovi) in smo se pošten nasmejal...

zdej me zebe k cucka in grem direkt pod kouter...

mal naju že panika daje kam greva za nou let...neki smo se o Sarajevu pogovarjal, pa zgleda da je vse že zasedeno...nova možnost je Jahorina...

Ma kaj vem...me preveč zebe...grem pajkat

:vio:

aja, jutri em si ob 15.00 en kosiu na glavo nakopala (obveznosti pač :xx!: )

ma sej bo, pol mi je na konc vedno fajn...sam prej je taka muka

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest mačona
Mačona, tatoo :palec: pri komu pa?

nisem se še odločila, h komu bom šla, zaenkrat bi šla vprašat v Exita, pa v staro Ljubljano in tako naprej.

sicer bi šla k Johnu, ker res izvrsto tetovira, ampak ne grem iz principa, ker se ful precenjuje in se ima za edinaga tetovatorja v Sloveniji, poleg tega mi je rip off dat recimo 300 čukov za tetovažo, ki bi mi jo nekdo drug naredil za recimo 15 in isto kvalitetno. xrolleyesx

v bližini Ljutomera (odkoder prihajam) je en dober tetovator (sem videla pri dveh znancih, kakšni tetovaži je njima naredil) in precej ugoden, mogoče bom na koncu šla še k njemu - je treba Prleke financirat x:)x , Ljubljančani majo keša ko dreka :o|o: , pri nas pa bolj beda :sori: , tak da že iz principa bi šla k njemu. xDDx

Guest mačona

haheh, pridem domov in kaj mi je fant pustil na mizi? 3 roladice, zraven pa list, na katerega je narisal enega mačkona, kako mu jezik visi iz ust in steguje krempeljce, rep je podoben bolj veveričjemu kot mačjemu x:Dx , spodaj pa :"Rad te imam!" x:Dx sam ni fer, ker je on pojedel 4 roladice, jaz p samo 3, to se bom še pritožila. x:Dx

bila sem na obisku v študentu, bivše cimre so okraševale apartma x:)x , pa sem jim pomagala barvati neke zvezdice in lunice. :vio: grozno dober filing je bil, po šestih letih držati čopič v rokah in biti vsaj približno ustvarjalna - včasih sem ful slikala (tudi pesmi pisala, in to dobre, zdaj pa nič, ustvarjalnost je čist ugasnila; pa glih na seminarju pri nemški književnosti nam je profesorica prinesla neke spise, ki smo jih morali napisati prejšnjič, in je rekla, da jo žalosti, ker smo tako brez domišljije. sam res, kar zamislila sem se. :sori: :C:). nobenga fanta ni blo v apartmaju :o|o: , vsi so bli zunaj, en se je učil, pa ga nisem hotela zmotiti, tak da - je bil babji večer.

Imava podobno mnenje o Tatooatorju :xx!:

Fant odlično dela ampak ............. sem obljubil, da ne bom toooolk grdo govoril, bom tih

Čeprav je mogoče 15 vseeno malo premalo, za kvalitetno delo, barvo, igle, .......

Pozanimat se in pogledat, zdaj je vse več tatoo studiev, je vsaj izbira

Men jih je frend delu, enga v Lj, druzga v Ri(Hr) in tretjega v Pu(Hr). Mojster, ki ima orodje vedno s sabo x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest mačona
valda, pozanimat se. moj fant jih kar precej pozna, sam v Ljubljani ne, ampak povsod drugod. idejo mam od 16. leta naprej, zdaj sem pa končno ugotovila, da hočem imeti tetoviran bršljan čez hrbet in trebuh. kasneje pa leva na roki. dost bo za začetek. x:Dx

daaannnnnn......

se vlečem po svetu ko megla....vročine zdej zjutraj sicer ni, kar pa še nič ne pomeni....v službi bo spet norišnica.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jutro...

Čist sem polomljena, včeraj bila 7 x!x ur po nakupih... :switz: mah, čist preveč je to.Men so všeč darila kar tako, ne pa zdaj nekaj na silo, ker je Božič... xrolleyesx

Tamala dva pa tako imata polno rit vsega... xrolleyesx

Sem včeraj dobila idejo, kako popestriti božični večer, da ne bomo sam za mizo sedeli...

Organizira se pohod z baklami na Pekrsko gorco,pa sem jih določila, da gremo vsi...

Delam spiske, kaj vse moram še postoriti... :xx!: letos je božična večerja pri meni. Istočasno pa pripravljam še vse za Božič v rdečem...tradicionalno party za prijatelje, s katerimi se redko vidimo čez leto.Sem malo kalkulirala, ni mi bilo preveč, pa sem mislila, eh, pa saj jim ni....potem pa sem sondirala teren...in vsakega, ki sem ga poklicala, je rekel...ufff, fajn, smo že mislili, da nas letos ne boš povabila...torej nimam kam, 25. bo gužva v hiši.To pomeni premakniti del pohištva, poiskati kozarce v škatlah....rdeče prte in vse tako... xrolleyesx

Sem videla, da se veseli tudi gospod...me je včeraj ves ponosen čakal z rdečimi svečami...in božično zvezdo...kao, saj vidiš, da tudi jaz pomagam... x:Dx

Norimo, vse preveč je tega predprazničnega stresa... :xx!: ..nimam pa časa niti do lj skočiti, na kak kozarček kuhanega...in obiskati prijatelje...

tukaj nekaj jamram...pa vidim, da je kar nekaj bolanih...

ksenia, aliana, amis... xgoldfishx ...da se pozdravite...

Astra

Per aspera ad astra

Že ta drug dan sm čist našpičena in sam bevskam, jebemo. Ne bom kle pluvala, bom šla v črno lukno zjat! :vragec: Pa še migreno sm za bonus včer fasala. Pa zjutri sm mogla za telovadbo 30 škatl 7-kilskega pršuta v 1. štuk znost!!! Grem direkt v črno pluvat. :xx!:

Aja, jutro vsem. Sej vas mam pa rada. x:Xx

Dan,

sem se vsa zabuhla zbudila od tiste tekile včeri :xx!:

Noga me boli :xx!:

Sitna sem :xx!:

...še nalogo morm za vaje danes naredit

...nimam pojma kakšno darilo nja kupim...me čaka še kosilo

...ah ja...

lep dan in sončkeeeeeeee

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

..nic nas ni strah, ce so smucarji z nami... yeah!!!...Tina Maze po prvi voznji veleslaloma 2., 3. Janica Kostelic... s5 je prisel dan ko bomo Hrvatom jebali mater!!! x^x x^x x^x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...Tina Maze po prvi voznji veleslaloma 2.,
x8Dx :palec:

*

hello folx! x:Xx :palec:

Perem, luftam plasce ene pa jakne, ko je tko lepo. x8Dx

Cist sem zabuhla, zadnje cajte mi nek mlek pa tak pase...

vcer sem pa clo jedla putr pa kruh pa sol. x:o)x

to sem zadnjic po mojem jedla pred 30 leti. :)

Pol bom sla pa v banjo najbrz. x^x x8Dx

se kak cd posnamem. :)

lep dan vsem skupaj (in vsakmu posebej xDDx) :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa...fajn se mej tud ti!

u službi še kar norišnica...vsake tolk pridem sem mal poklofat pa pogledat....sicer pa s temperaturo lazim naokrog....še fitnes bo verjetno skenslan.....bom vidla sproti.....

....sicer pa s temperaturo lazim naokrog....

boga. :sori:

še fitnes bo verjetno skenslan.....bom vidla sproti.....

ma daj skensli, halo!!!! da se cist izcrpas! brez slabe vesti. x!x xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma saj vem, da bi blo bolš za 15 min u banjo s soljo in pol spat.....sam k ga že ful pogrešam. mi prav manjkajo tiste mučilne naprave x^x ......

vem, jaz sem se mu pa zavestno odpovedala (mi je ptekla 3.mesecna 20.12.), ker mi je brez veze da se zdaj se izcrpavam, ce sem itak ze cist ded. :D

pogresam pa tud jaz *mucilne naprave*. :P

ampak ne tolk, da bi sla. :D ;)

mi je hec, koga srecam, pravi dobro zgledas, se vidi da na fitnes hodis. x:o)x x:Dx

Bla sem pa 5x v 3 mescih. :P ;)

Picasso

Pozdravček vsem :2src:

Mater kaki dnevi..res..včeraj v prestolnici bila..pridem do bankomata..da dvignem nekaj keša..pa nič..očitno spraznili vse..

Je moglo do štajerskega konca počakat..pač..

Natrpano..gužva..starejši ukradli denar..mah..ful dogaja..

V petek v kinu - super..

v soboto v savni - tudi ok..

v nedeljo pa spanje na vrsti..skoraj cel dan prespala..razen tisto za štedilnikom in za mizo..jao..in mlajša prišla iz šole v naravi - brez glasu:))

v ponedeljek šla v šolo potrdit ukor..žalost tole..

v torek torej Ljubljana...

danes našponano v službi...

Mah..bomo že preživeli.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Če pogrešaš pa pejt, sam ne pretiravi pri kilaži, pol pa domov pa kokr ti je Marsa lepo povedala,....v banjo pa v toplo postlo.....jutr boš ko nova! :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

a daj! takle ste mel v LJ, shit!

namest da bi gostoljubno lohk se vec casha dvignil kot ste ga mel. ;) :)

Mal pazi nase nat, ko si taka furija, ce mas tako paniko zdaj. :palec:

Picasso

A ne da?? x;)x Ziher blo kaj z bankomatom narobe-sodelavec kupil za mobi kartico..pa niti listka ne dalo(smo imeli cel čas kaj čez LJ udrihat x:Dx )

Furija x:Ix x:Ix jaz???

x:Dx

Amis - pocajtaj se x:)x (sanjala zadnjič neke mokre sanje - pomeni tole kaj x:Dx x:Dx )

Sicer pa sem - generalno gledano - dobro.

V neki čakajoči poziciji se mi zdi...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...