Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 enim se godi... obdana s pršutom Ga ne maram itak. Zamenjam pisarno s tvojo, dokler ga hudiča vn ne pobere. s5 je prisel dan ko bomo Hrvatom jebali mater!!! Ste nam dreka peka jebal! Opet Janica pobjedila! Dajmo našiiiiiiiiiiiiiiii! Nisem več sitna. Pa še domačo čokolado sm lihkar nardila za jutrišnji službeni žur in sm jo mogla probat, če je dobra. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 nataly...itak, da pomeni....sam sem ti pa fouš...js pa še nikol takih sanj....to je krivica, zaresssss.... pika ti si pa preveč pridna you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 pika ti si pa preveč pridna Ah, dej ga no lomt...to pa res ne. Nism. Povem po pravic. Tko, nekje srednje pa sm. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 sej sem za merilo sebe vzela.....k nisem glih najbolj spretna v pekarskih in podobnih zadevah....pa še za tisto kar mi gre ok, si redko čas vzamem...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 sej sem za merilo sebe vzela.....k nisem glih najbolj spretna v pekarskih in podobnih zadevah....pa še za tisto kar mi gre ok, si redko čas vzamem......Ej, tale domača čokoljat je v 10 min narjena...tolk o pekarskih sposobnostih. Da ti bo mal lažje pri srcu. Ja, zakaj pa so prjatlce? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ...prou maš...zato so prjatlce....hvala za tolažbo.... ...oddahnjena.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Opet Janica pobjedila! Dajmo našiiiiiiiiiiiiiiii! ..mislim, da je pa res ze skrajni cas, da moskim prepovejo nastopat na zenskih tekmah... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ..mislim, da je pa res ze skrajni cas, da moskim prepovejo nastopat na zenskih tekmah... Al pa ženskam, da si dajo nick, kot je Samson. Kok se režim zdej! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2005 Avtor Prijavi Deli 21. december 2005 Samson, * mam jajc pa med pa olivc na glav.je tim dam prisel ravnokar, sem rekla prid pogledat k mam novo frizuro. NC mi ne tece!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Al pa ženskam, da si dajo nick, kot je Samson. Kok se režim zdej! ...jao, pa ti si 1000 let za pesceno uro... A mislis, da so bile tvoje besede: Dejmo nasiiiiiiii! ble nakljucno puscene v citiranem besedilu???Tako, da se kasnejsa omemba moskih ni nanasala zgolj na Janico!!Al si sam ze tolk brez domislije, da se moras na moje fore slepat??? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 vidm, da je kle tko k ponavad fejst bodte... jz grem spet vn spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 --------mam jajc pa med pa olivc na glav.je tim dam prisel ravnokar, sem rekla prid pogledat k mam novo frizuro. NC mi ne tece!!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 --------lubica spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ...jao, pa ti si 1000 let za pesceno uro... A mislis, da so bile tvoje besede: Dejmo nasiiiiiiii! ble nakljucno puscene v citiranem besedilu???Tako, da se kasnejsa omemba moskih ni nanasala zgolj na Janico!!Al si sam ze tolk brez domislije, da se moras na moje fore slepat??? Wtf si hotu povedat? Vidm, da se ti že kisa. Kok sm jest zdej zadovolj(e)na. Sm maw spawa, mal se igrawa... Jea! Zdej pa pod tuš, pa na odbojko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Ej, tale domača čokoljat je v 10 min narjena... Kako se pa to naredi? Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Lep pozdrav vsem skupaj Imam slabe zvezde: tSa kvadrat Sonce in t Mars točna opozicija Sonce Se izogibam ljudi kot križa , čeprav imam toooliko stvari še za opravit pred NL Od muke še milijontič čitam Jadrana Krta. Sitnemu starcu Bertu Baxterju, za katerega je skrbel, je Jadran prinesel račun za časopise od prodajalca. Bert je jezno pogledal in nanašajoč se na izdajatelja računa rekel: "Ta zoprni škilavi kurac" Isto mislim o vseh osranih uslužbencih in uradnikih, katere pod mus srečujem te dni in me posiljujejo s svojo bedno karmo, da o neprimernosti za taka delovna mesta ne izgubljam besed! Nič, se grem zvečer na trening malo pretepat, mi bo takoj boljše , bog pomagaj danes fašistoidni Silviji, da doma ostane Mah, se počutim kot polkovnik Kurtz v 'Apokalipse now' Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 jst pa k glavni junaki v "Vrnitev odpisanih" * vroče : mrzlo ni treba komentirat sploh *letanje po uradih...so se birokrati čudili nad mojo hitrostjo sama skoraj plačala kostni davek pri nekem gizdalinu se mi je zapeljal tepih....sem rekla že letim hvala tibetancem, sem se ujela ko mačka na štiri noge hvala bogu, da ni blo na nogah petk, drgač bi bila zdaj v kliničnem centru *en rakec mi je polepšal dan, en lev me je v skušnjavo spravu, sem skoraj napakala kola, pa gema u toplice * zdaj me pa čaka najlepši del dneva , odbojka pole pa pijača v prijetnem ambientu losov in medvedov * pazite nase, predvsem na kosti ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2005 Avtor Prijavi Deli 21. december 2005 Se izogibam ljudi kot križa , čeprav imam toooliko stvari še za opravit pred NLej stara, midve mava pa res vedno cist isto al kwa!!! ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, blazno mocno sem pa dons tud nate mislila! hecno je tole (*danes*) s to... s tem radarjem mojim in pac, od *vpletenih*.. superca, imam en sestank, pa mi nou treba ven, ker bo gora prsla k mohamedu... mam hecne lase, sprala med dol in pacaraj. tko mal 'navzgor' mi vse strli, ker si nisem fenala, jasno, ce ze tak zganjam, bi *vse unicla*, ucinke tele. men pa sede zemlja. sam da je sonce v kozla prislo, ma lajf spet smisel... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 zdaj me pa čaka najlepši del dneva , odbojka pole pa pijača v prijetnem ambientu losov in medvedov Lia, a ti z mano hodiš na odbojko? Jst grem tud zdej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 O, haj Ruby .... Ma tak čist običajn dan. Precej dela s folkom. Med njimi ultra tečnimi in zoprnimi. Že vajen Pa že četrto decembrsko čago letos prešprical....Enostavno mi ni.......Sm že omenu, mal samotarski postajam, čeprav sem ful rad v družbi fajnih ljudi, če tako nanese, pretirano iščem pa glih ne.......Heh, pa v službi ne nosim stvari, ki jih privat nosim, mi je smešn ali ajde........vsaka služba terja svoj tak al drgačn davek.....In mal se spopadam z novim mobijem, pismo, to ni res kak to piči napredek, sam gledam......hehe, mogoče pa živim 100 let in še dočakam......k men bi blo tolk kul, da neb rabu avta, letala, vlaka, da pridem npr. v London, če si zaželim.....sam stisneš gumbek, pa si že tam ....pismo, pa kje piše, da tega ne bo nekoč? No, verjetn prej v mojmu naslednjem življenju, ki bi ga naj imel po nekih teorijah.......hm, sam kaj bo mi to pomagal, če bom npr. kamela Ja, pa ena smešna stvar se mi je zgodila, je nekdo mal manipuliral z mano, pol pa ga je zgleda vest pekla, pa me je kasnej poklical, pa mal popravu........kul, mi je všeč, ker sm sicer tak kužu kolk tolk kaj dogaja, sam mi je všeč, da mu ni blo vseen, da je torej ipak "ded na mesti".....Ekola, tak nekak...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Lia Jaz še nisem dosegla nivoja 'vrnitev', sem še med odpisanimi, sem se kar sama odpisala. Kmalu se bom tudi izpisala. Kup funkcij se mislim losat po NL Dobila tudi prvo darilo za Božič. Včeraj morala na hitro menjati sprednje in zadnje ploščice na zavorah. Skoraj dva zelena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ej stara, midve mava pa res vedno cist isto al kwa!!! ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, blazno mocno sem pa dons tud nate mislila! hecno je tole (*danes*) s to... s tem radarjem mojim in pac, od *vpletenih*.. A ne? Zanimivo tole, res. Smo mal bogi fiksni znaki v tem obdobju, kot da nas sam vrag prešlatava Včasih si mislim-odmik, ponik je višja modrost. Pridejo slaba obdobja in jaz se ne znam 'napol' kregat.Precej Plutonovski sistem. Če se le da, se rajši odmaknem. Sicer me je treba fentat, ker če odreagiram, se vračam in vračam, dokler ena izmed stani ni fertik. Včeraj sem se zverinsko spekla. Ne boste verjeli, danes sem se pa še bolj Mick Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 mene je kavica s Silverjem vrnila kaj naredi en dober dečko *** Pika ti me kr pocukaj če me kje vidiš, grizem sicer ja, sam stekline pa nimam ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2005 Avtor Prijavi Deli 21. december 2005 x!x ejjj, zdajle pride tamal gor, pravi lej to kaj mi je en naredu!pa kaze hlace (nove), ki nek flek gor... Pravi pol - petardo je proti meni vrgel (nek tipcek, mal starejsi)! ker da ne vem kaj... iz frajerizma.... :xx!: Nogi pa ni nic. je rekel, kot da bi mu kamencek vrgel... hvalabogu... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ....ne maram petard. Pravzaprav ne petard, folka, ki ga jih na vse pretege in načine meče. Se spomnim npr. mojga mačkona kako črto ful prestrašen potegne v kak skrit kot.........Pa kakih fotk razcefranih prstov tud......No, ognjemet ipd. pa maram..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts