Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

x:Dx

enim se godi... obdana s pršutom x:o)x

Ga ne maram itak. Zamenjam pisarno s tvojo, dokler ga hudiča vn ne pobere. :vragec:

s5 je prisel dan ko bomo Hrvatom jebali mater!!! x^x x^x x^x

Ste nam dreka peka jebal! :vragec: Opet Janica pobjedila! Dajmo našiiiiiiiiiiiiiiii! xsuperx :lol:

Nisem več sitna. Pa še domačo čokolado sm lihkar nardila za jutrišnji službeni žur in sm jo mogla probat, če je dobra. :inocent: x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

nataly...itak, da pomeni....sam sem ti pa fouš...js pa še nikol takih sanj....to je krivica, zaresssss.... :sori:

pika ti si pa preveč pridna :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

sej sem za merilo sebe vzela.....k nisem glih najbolj spretna v pekarskih in podobnih zadevah....pa še za tisto kar mi gre ok, si redko čas vzamem......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

sej sem za merilo sebe vzela.....k nisem glih najbolj spretna v pekarskih in podobnih zadevah....pa še za tisto kar mi gre ok, si redko čas vzamem......

Ej, tale domača čokoljat je v 10 min narjena...tolk o pekarskih sposobnostih. :inocent: Da ti bo mal lažje pri srcu. x;)x x:Dx Ja, zakaj pa so prjatlce? x^x x:Dx

Opet Janica pobjedila! Dajmo našiiiiiiiiiiiiiiii! xsuperx :lol:

..mislim, da je pa res ze skrajni cas, da moskim prepovejo nastopat na zenskih tekmah... x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Samson, x:Dx :vragec: x:px x:Dx

*

mam jajc pa med pa olivc na glav.

je tim dam prisel ravnokar, sem rekla prid pogledat k mam novo frizuro. x:o)x x:px

NC mi ne tece!!! x^x :vtz:

x;)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Al pa ženskam, da si dajo nick, kot je Samson. :inocent: x:Dx x:Dx x:Dx

Kok se režim zdej! :palec: :palec: :palec:

...jao, pa ti si 1000 let za pesceno uro...

A mislis, da so bile tvoje besede: Dejmo nasiiiiiiii! ble nakljucno puscene v citiranem besedilu???Tako, da se kasnejsa omemba moskih ni nanasala zgolj na Janico!!

Al si sam ze tolk brez domislije, da se moras na moje fore slepat??? x:Dx x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...jao, pa ti si 1000 let za pesceno uro...

A mislis, da so bile tvoje besede: Dejmo nasiiiiiiii! ble nakljucno puscene v citiranem besedilu???Tako, da se kasnejsa omemba moskih ni nanasala zgolj na Janico!!

Al si sam ze tolk brez domislije, da se moras na moje fore slepat??? x:Dx x:Dx x:Dx

Wtf si hotu povedat? Vidm, da se ti že kisa. x:Dx

Kok sm jest zdej zadovolj(e)na. Sm maw spawa, mal se igrawa... :inocent: Jea! x:Dx Zdej pa pod tuš, pa na odbojko. x:px

Ej, tale domača čokoljat je v 10 min narjena...

x:Ix x:Dx x:px x:px Kako se pa to naredi? x:px x:Xx xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Lep pozdrav vsem skupaj :palec:

Imam slabe zvezde: tSa kvadrat Sonce in t Mars točna opozicija Sonce :madpro: :bomb:

Se izogibam ljudi kot :vragec: križa , čeprav imam toooliko stvari še za opravit pred NL

Od muke še milijontič čitam Jadrana Krta. Sitnemu starcu Bertu Baxterju, za katerega je skrbel, je Jadran prinesel račun za časopise od prodajalca. Bert je jezno pogledal in nanašajoč se na izdajatelja računa rekel: "Ta zoprni škilavi kurac"

Isto mislim o vseh osranih uslužbencih in uradnikih, katere pod mus srečujem te dni in me posiljujejo s svojo bedno karmo, da o neprimernosti za taka delovna mesta ne izgubljam besed! :o|o:

Nič, se grem zvečer na trening malo pretepat, mi bo takoj boljše xrolleyesx , bog pomagaj danes fašistoidni Silviji, da doma ostane :vtz:

Mah, se počutim kot polkovnik Kurtz v 'Apokalipse now' :eek:

:madpro: x:Dx

:inocent: jst pa k glavni junaki v "Vrnitev odpisanih"

*

vroče : mrzlo

xcivx ni treba komentirat sploh :palec:

*

letanje po uradih...so se birokrati čudili nad mojo hitrostjo xcivx sama skoraj plačala kostni davek :vragec: pri nekem gizdalinu se mi je zapeljal tepih....sem rekla že letim x:o)x hvala tibetancem, sem se ujela ko mačka na štiri noge xcivx

hvala bogu, da ni blo na nogah petk, drgač bi bila zdaj v kliničnem centru xrolleyesx

*

en rakec mi je polepšal dan, en lev me je v skušnjavo spravu, sem skoraj napakala kola, pa gema u toplice x:o)x

*

xcivx zdaj me pa čaka najlepši del dneva , odbojka pole pa pijača v prijetnem ambientu losov in medvedov x:Ix

*

pazite nase, predvsem na kosti x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Se izogibam ljudi kot :vragec: križa , čeprav imam toooliko stvari še za opravit pred NL

ej stara, midve mava pa res vedno cist isto al kwa!!! :eek: x:o)x x:px

ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, blazno mocno sem pa dons tud nate mislila!

hecno je tole (*danes*) s to... s tem radarjem mojim in pac, od *vpletenih*.. :P ;)

xcheersx

superca, imam en sestank, pa mi nou treba ven, ker bo gora prsla k mohamedu... x:px x;)x

mam hecne lase, sprala med dol in pacaraj. :)

tko mal 'navzgor' x:o)x mi vse strli, ker si nisem fenala, jasno, ce ze tak zganjam, bi *vse unicla*, ucinke tele. :)

men pa sede zemlja. x^x

sam da je sonce v kozla prislo, ma lajf spet smisel... x:o)x xcivx x;)x xsuperx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, haj Ruby .... x:)x

Ma tak čist običajn dan. Precej dela s folkom. Med njimi ultra tečnimi in zoprnimi. :o|o: Že vajen x:o)x Pa že četrto decembrsko čago letos prešprical....Enostavno mi ni.......Sm že omenu, mal samotarski postajam, čeprav sem ful rad v družbi fajnih ljudi, če tako nanese, pretirano iščem pa glih ne.......Heh, pa v službi ne nosim stvari, ki jih privat nosim, mi je smešn ali ajde........vsaka služba terja svoj tak al drgačn davek.....In mal se spopadam z novim mobijem, pismo, to ni res kak to piči napredek, sam gledam......hehe, mogoče pa živim 100 let in še dočakam......k men bi blo tolk kul, da neb rabu avta, letala, vlaka, da pridem npr. v London, če si zaželim.....sam stisneš gumbek, pa si že tam x:px x:Dx ....pismo, pa kje piše, da tega ne bo nekoč? :inocent: No, verjetn prej v mojmu naslednjem življenju, ki bi ga naj imel po nekih teorijah.......hm, sam kaj bo mi to pomagal, če bom npr. kamela :inocent: x:Dx Ja, pa ena smešna stvar se mi je zgodila, je nekdo mal manipuliral z mano, pol pa ga je zgleda vest pekla, pa me je kasnej poklical, pa mal popravu........kul, mi je všeč, ker sm sicer tak kužu kolk tolk kaj dogaja, sam mi je všeč, da mu ni blo vseen, da je torej ipak "ded na mesti".....Ekola, tak nekak...... x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Lia xsrcx

Jaz še nisem dosegla nivoja 'vrnitev', sem še med odpisanimi, sem se kar sama odpisala. Kmalu se bom tudi izpisala. Kup funkcij se mislim losat po NL :vragec: x^x

Dobila tudi prvo darilo za Božič. Včeraj morala na hitro menjati sprednje in zadnje ploščice na zavorah. Skoraj dva zelena :o|o:

ej stara, midve mava pa res vedno cist isto al kwa!!! :eek: x:o)x x:px

ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, blazno mocno sem pa dons tud nate mislila!

hecno je tole (*danes*) s to... s tem radarjem mojim in pac, od *vpletenih*.. :P ;)

xcheersx

A ne? Zanimivo tole, res. :palec: x:Xx

Smo mal bogi fiksni znaki v tem obdobju, kot da nas sam vrag prešlatava x:px

Včasih si mislim-odmik, ponik je višja modrost. Pridejo slaba obdobja in jaz se ne znam 'napol' kregat.

Precej Plutonovski sistem. Če se le da, se rajši odmaknem. Sicer me je treba fentat, ker če odreagiram, se vračam in vračam, dokler ena izmed stani ni fertik.

Včeraj sem se zverinsko spekla. :V: Ne boste verjeli, danes sem se pa še bolj :eek: :madpro:

Mick :palec: x:)x

x:)x mene je kavica s Silverjem vrnila x8Dx

xcivx kaj naredi en dober dečko x:px

x8Dx

Pika ti me kr pocukaj če me kje vidiš, grizem sicer ja, sam stekline pa nimam x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x!x

ejjj, zdajle pride tamal gor, pravi lej to kaj mi je en naredu!

pa kaze hlace (nove), ki nek flek gor... x?x xnckrivx

Pravi pol - petardo je proti meni vrgel (nek tipcek, mal starejsi)! :eek:

ker da ne vem kaj... iz frajerizma.... :xx!:

Nogi pa ni nic. je rekel, kot da bi mu kamencek vrgel... hvalabogu...

Picasso

:o|o: ....ne maram petard. Pravzaprav ne petard, folka, ki ga jih na vse pretege in načine meče. Se spomnim npr. mojga mačkona kako črto ful prestrašen potegne v kak skrit kot.........Pa kakih fotk razcefranih prstov tud......No, ognjemet ipd. pa maram..... x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...