Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 sem šla gledat v SSKJ, ker mi ni bilo jasno, ali je škrlatna rdeča ali vijolčna, pa tam piše, da je rdeča z vijoličastim ali oranžnim odtenkom. tista vijolčna na dnu (link, ki si ga podala(, je čisto moja vijoličasta. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ....našu ful fajn darilca. Pa mal pozno sicer pa vseen....ful posebne voščilnice. In se zraven še fino zabaval s prodajalkami, prodajalci. Pa zato dobu tud kak popust, pa tud na lepe okice in nasmeh Zadovljn. Upam, da bodo obdarovani tud. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2005 Avtor Prijavi Deli 22. december 2005 ejj, punce, NAJ hvala za voscilnice!!! (sta me spomnila Cosma in mick)Svinjska in hroscja naveza... ( - pa kot nalasc, vse do zdaj modre in srebrne, nekak... prav res blazno lepe) *** puh puh... evo, prvi chik dons (od torka)...vceraj in dons namrec nisem pokadila nobenga chika...pa nisem hotla prehitro se hvalit pa na veliki... a je zvon?? obesat.Cist tko me je picilo, nic se *nisem sla* pa nehat kadit pa taksno.Preprosto mi ni tolk pasal pa sem si rekla ajde da vidmo. brez problema.Tko da zdajle si ga bom pa prav z uzitkom.nisem za odrekanje in tud ne za prisilo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Poln kufer mam vsega, najbolj pa ljudi.... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2005 Avtor Prijavi Deli 22. december 2005 no pol pa se dobr da te nisem klicala dons, ko sem te hotla. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 še malo, pa me bojo lastniki vrgli iz hiše, ker mam preveč naglas radio in base ful. če pa ful uživam; ne morem vedno paziti na druge, saj drugi se tudi kaj preveč ne ozirajo name. s tem, da jaz jim vrnem dvojno dozo, če se mi zamerijo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ...evo...se strinjam, kar se eteričnih primerkov tiče...le da je moja reakcija tle brezkompromisno škorpjonovska....ne prenašam jih....na pol mrtvi okrog hodijo, komaj premikajo ustnice.....po moje sploh niso res v svojem telesu....zato pa zgledajo kot zombiji...ponaredki samih sebe.....čist brezveze... končala skoraj vse opravke danes.....čist dead....tle bi prlimala enga smeška, k se plazi po tleh, pa jezik mu iz ust visi.....pa ga žal nimam..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2005 Avtor Prijavi Deli 22. december 2005 Marsa, cestitke za ta korak, pa ce je za vedno ali... kot neke vrste post recimo... upam da ne, ne maram variant 'vedno', 'nikoli'. ze veselo puham... (ne saj ne, sem pa pol se enga, torej dva ) dokler furam, furam.poraz necasten bi bil zame, da bi mrknila zarad... hm... saj je vseen... pac zaradi necesa *nesmiselnega*... ob tem, da bi morda bil moj zadnji dan, ker mi bo ravno sveca na glavo padla, a jaz se kao grizem ker si prizgem oni chik... v tem smislu.zaupam pa si, glede na to, da sem alergicna na *neprave* snovvi.. torej ze vem, tam nekje od zgoraj... najslabse je imeti slabo vest.al ja al pa ne. ne pa da ja, in da se pol grizem. beda. Vedno je bolje obzalovati nekaj, kar si storil... in tako dalje..razen da ne obzalujem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 hehe, uspelo mi je zaviti darilo za fanta. glede na to, da sem se 1. v življenju spravila zavijat darilo, je še kar solidno. no ja, bom vidla, kaj bo rekel glede na to, da njemu to ful gre od rok (Bik/Teh), upam, da ne bo skritiziral, ker pol mi bo vzel veselje za nadaljnje poskuse. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 hroscja naveza... vceraj in dons namrec nisem pokadila nobenga chika...čestitke za vsak čikec, ki ga nisi pokadila in uživaj v vsakem, ki ga boš *... mi že stanovanje čist pretesen ratuje, kar je dober znak... kašljam pa še zmeri... tko, da se kar dobr vklapljam v tole fronto s petardami zunaj - ko majo vmes mal pavze in si ljudje okol ravno oddahnejo, da bo minuto miru, pa jaz začnem nabijat ... nič divjanja po štacunah, nobenga norga letanja sem in tja, nič ne zapravljam... eto, to je pa dobra plat pljučnice v decembru ... jutri pride Matevž domov ... zlo hitr spokajo ženske po carskem domov ... Da Vincijevo šifro sem čist prehitr prebrala... me je zamikal, da bi spet Celestinsko prebrala, pa sem jo, tko kot vse druge, šenkala že zdavnej... aja, eni frišni lunatki bova Dašine učbenike podarili funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Večer evri badiDanes zapravljiva Nat. Iztrošila božičnico - nimam pa pojma skoraj za kaj..razen nekaj spodnjega perila(ful pogajalsko nekam bila razpoložena- gledam gate..bi jih mela, samo 4 jurje ne dam zanje..pa pravi prodajalka..damo 30%popust..jaz pa ne toliko ne dam zanje...pol pa 50% popust..ok..kar dajte še dvojne zraven )No, pa smrekico plastik fantastik kupili - je prejšnja že vzela slovo. ostalo pa špecarija..in še vedno ne vem kaj kupiti deci..In gospodič po štirih dnevih pokličejo..si ne morem pomagati, da ne bi omenila GAT Pa tole ni bilo tisto, kar bi radi slišali...In maček zbolel..nek gnoj mu iz ušesa teče..sicer pa me dajala luna v devici - popoldan ful nek delodiš pospravljalski imela. Glancala, polirala da se je kadilo...Pridejo taki dnevi..vsaj enkrat mesečno Aja - duhovnože tamle - hmm ne vem...jih bolj malo poznam Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 no tak...čist razp*****v ker so me ti bukovi samojedi razkajfali...se peljem trideset km, s tem da se prej vse zmenim po telefonu bemu pridem ke, nč prštiman, zgleda da so žural v skladišču grem k drugim namest njih v prostorih neka x y firma.....jebo jih bog ...kam so to nekam šli....zagledam tam tri brhke mladeniče, ono vljudno vprašam......mukiji začnejo delat rebuse, anagrame iz imena firme in se čudit, kaj bi to neki blo...pol en cortkan muki zacmoklja...kar naravnost na glavno cesto in čez tristo metrov..... tam sama gospa direktorjeva ošabna in ohola...fliknem na mizo kar imam začne ženšče oke zavijat....men se je začel kadit iz nosa pa iz uh....samo ono se vsedem in čakam da gre nazjat uslužbenko s katero sem se zmenila za zamenjavo staro za novo ono prištorklja nazaj...vsa nadulena ta druga prestrašena ko da jo križajo.... :xx!: sn sama seb reekla...pa saj niso edini,,,,,pograbim cule cokom pokom in skoz zobe siknem: Sem hotela pri vas kupit, pa grem raj drugam, saj niste edini! ***** nazaj grede po radiu slišim Alojza >Ihana intervju....ha me zacopra. ko popoldne špilam taksista, zavijem v knjižnico in zdaj se naslajam....bemu sploh ne morm verjet....ta tip je genialac.... Da vas malo okužim: Simplion express Opozarjal sem jo , da je nevarno , kar počne;na nočnih vlakih so lopovi, nasilneži,vse vrste čudaki! Bila mi je všeč in iskreno me je skrbelo,ona pa prešerno zaloputnila vrata kupeja.Saj sva sama, je rekla in brezbrižno sezula čevlje,potem se je zleknila na svoj sedež in zaprla oči,speča princesa, njena nepazljivost je bila nemogoča,zgrožen sem jo pričel tresti,ni se moč tako vesti ob polnoči na Simplion expressumed Milanom in Bologno!Ona pa se je oklenila moje roke, kot bi bil njen zaščitnik,čeprav sem jo poznal komaj dve uri.Videl sem, da ni pomoči, da si nimam kaj očitati.Previdno sem ji vzel denarnico iz torbe,potem sem ji snel zapestnico in uhane.Ko sem končal z ogrlico, sem ji odgrnil kriloter z nemirom, ki sem ga dobro poznal,gledal njene lepe noge, ki jih je srebrila mesečina........ ajd ljudeki lepo spite, jst morm jt Lojzija naprej čitat ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Napet, a zanimiv dan...Jutri pop se mi obeta vsaj 20 mini živčnih zlomov, ker gremo darila nakupovati x!x :xx!: Hinko ni uredil Bratislave, kot je bilo dogovorjeno...itak Zvečer sem bila v mestu na prešercu, bilsuper koncert...pa z eno fajn kolegijoco sva na 1 drinkec skočile... Sledilo je mučenje na računalniku-klik (jaz ne vem, če se bom sploh kdaj navadla na take stvari) Nočkoooooo Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Simplion exspress.......zlo všeč Lia Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Mickeni to je napisal Alojz Ihan.... TO MORŠ PREBRAT.....tale je zakon... Evo še ena njegova: O letenju Žal mi je ptic.Nihče jim ne pove, da letijo.Nihče jim ne razkrije nevarnosti višin.Da je mogoče omahniti.Alibiti priklenjen na zemljo.Ali celo stalno mirovati. Žal mi je ptic. Nihče jim ne pove, da letijo. ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ...mevza... jest pa prav uzivam ko kri dajem... ko gledam kako zivljenje sprica v epruvetko... me likes that... JSt tud. Frika dvojčkovska. Cela gužva dons...samo žretje, zabave. :xx!: Zdej sm pa na radiu in uživam. Se še kej javim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 tale je pa men cist mimo :xx!: kao, zdej si tip moralo dviguje, ker on ve al kaj se dobr da ne vejo ptice, v umu bednem cloveskem... se dobro da so ptice ptice in ostanejo ptice.--------- Mickeni to je napisal Alojz Ihan.... TO MORŠ PREBRAT.....tale je zakon...Evo še ena njegova: O letenjuŽal mi je ptic.Nihče jim ne pove, da letijo.Nihče jim ne razkrije nevarnosti višin.Da je mogoče omahniti.Alibiti priklenjen na zemljo.Ali celo stalno mirovati. Žal mi je ptic. Nihče jim ne pove, da letijo. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 eh ...daj si jo še enkrat preberi al pa mogoče nekajkrat.... mi je čist mim, da se takole usajaš....men je potica ratala...skorja ne odstopa, lepo je zapečena.....in prebrala sem vse Lojzetove pesmi ne boš mi pokvaril noči ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 se ti je tut nocem! sam men je mim edin, e govori o prispodobi o recimo mladih ljudeh... pa kljub temu je mimo! ker, pac se morajo nauciti na lastni kozi probati, da ozavestijo-mo, ipd... drgac to ni to ane. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 ekola, šibam na šiht kok je mrzlo zun včeri sma uginla dve butelki traminca sm bla kr ornk krmuznjena predpriprave pe to dons bo pa pr nas božiček nosu........izredne razmere, smo ga nasral da se bo predčasno oglasu za u pondelk mam pa našo kompletno familijo na južno povableno na jagnčka, k se vsi toook zmrdujejo sam me kr pr srcu zaboli k se spomnem za kok ljudi bom mogla kuhat sploh ne vem če mam dost vlko črepovje ajd mejte se KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 joj si faca...zakaj bi te pa srce bolel...mene roke pa hrbet pa glava, pa kaka opeklina....srce me pa v kuhinji še nikoli ni črepovja keko češ, ti se kr oglas lahko dobiš uno ta velko črno , ki jo mam sam za marmelado in školjke na morju skuhaj obaro pa cmoke, pa čao muri....še vedli navjo ka jejo....se naujo mel kaj zmrdvat.... * toti Lojze mi je danes ponoč pol cajta odžrl....ma sn ko mona zdaj.....morm v bolniško, zarad frizure ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 daaannnnn..... čist povožena.... lojze ihanov ima pa super pesmi....prva liga! mejte se..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Zdej sm pa na radiu in uživam. Se še kej javim. spet sem zaspala komaj ob dveh, ker sva si mela preveč za povedati. potem pa ko sem mu že rekla, naj me pusti, ker hočem končno zaspati, pa sem ga še parkrat vprašala: "samo še eno stvar mi povej ..." ob petih zjutraj, ko se je spravljal v službo, me je motil z lučjo. :xx!: ob pol šestih zjutraj se je maček od lastnikov spomnil, da bi bilo dobro spet malo praskati po vratih. in sem na koncu vstala ob osmih. sem si premislila in grem na en vlak pozneje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Na vzhodu nič novega... :xx!: Lia, men tut Lojzek zakon ...mislim, da sem prebrala vse, akr je doslej napisal... bemti, a bi se že ti antikristi vsaj naučili kdaj je Božič?????...mah, saj men je vseeno, sam ne mene vpletat v te finte... in pliss, draga tašča, če ne moreš pomagat, vsaj ne odmagaj... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 spet odkrivam toplo vodo s temle Lojzetom *** taka sem rada pomagam...mogoče pa je še ki kaki , k se z Lojzetom še ni tak intimno srečal *** tui na zapadu ništa novo.....zvečer rojstnodnevni žur...ta malo narisalo volka kako tuli v luno.....fenomenalno.... bemu, da nima to po men a...morbidnost boma vidl kak bojo sprejeli obdarjeni ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts