Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

ksenia.....vejica.... :o|o: :sori: .... xwizardx

aliana...super, sam da je bolje

cosma...pekarna miš maš.... x:px ...drgač pa še dobro, da ne spiš na kavču x;)x

lia....nore zgodbe

marsa...že tle je gužva tu mač za moj okus

vse ki niste na volji za gužvo in nabavo daril čist zastopim....od take gneče mi postane to odveč. pa ne maram daril dajat na tak način kupljenih....šit .....

zmatranaaaaa....v planu je zabušavanje....sicer bom končala kot deloholik.... :xx!:

ah ja...pa zdravljenje sinusov....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

pa ne maram daril dajat na tak način kupljenih....šit .....

sajto ti pravim... xrolleyesx :o|o:

aja sinusi, ja nc, sol!!! S O L!

Nad nad pomaga, expresss!!! xyesx

najboljs kar je.

sam jaz sem pa tud spet nekam zabuhla pa taka... (hmm, a sem morda reklA clo kaj tacga v nasvetu po mojme...)..

tole pucanje...

joj beda. moram napoved nekak... *kompromisno* spacat, kot ta teden, kao nekaj, zignoriranje shtal, mal tko sam... sam za ta teden mi je to se uspel, sam... naslednji teden bo pa schtraufenpacht... ne vem, kako naj obracam... ce sploh.. srecnga pa zdravga sam al kaj.. no mroda za kakega macka, clo link na temo na F... joooooooooooooJJJJJJJJJ. :||||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kaj sol...spiranje nosu s soljo?

a že spet nas bo tenstalo...sej...se človek navadi vsega....če ne glih z veseljem, pa z neko notranjo potrpežljivostjo....kljub vsemu...

nori časi.....

ribica pomagala :palec: xDDx

20 kil doseže ragdollka.

tristan je moj junak. x:Dx daj mu eno velko konzervo tune za božič v mojem imenu. x:Dx

Dobi :palec:

Mrtva. Pa sploh še ni konc dneva x:Dx Pa ful najboljše volje x^x

Dobila okvirje za očala x^x Eno uro in pol izbiranja, mislim, jaz sem sam stala in na nos dajala, L. in prodajalka sta pa nekje na prvi tretjini ful zaklapali in sta potem družno odkimavali x:o)x Kriza, čudno obliko nosu mam in mi vsaka očala na polovico oči padejo, pa se pol ne vidi učkov, pa še ugotovl smo, da to ni zdravo.. No, od ene 50 (pa niti ne pretiravam) sprobanih okvirjev smo izločli 4, od teh pol na hitr še 2, pol pa zbiral.. Ene ble hudo lepe rdeče, sam spet.. mal preveč fancy za moj stil, pa pol morš pazat kako se mazat, da se ujema, pa predrago bi blo, ker bi blo treba šipce fulkrat tanjšat.. Vzeli second best, rjavkaste, ful drugačne kot katerekol doslej, zadovoljna ful :palec: x^x 36 jurjev sicer.. ampak dobila 25% dobroimetja, ki ga izkoristim čez 1 mesec, ko bom šipce dala vgradit, ko nardim pregled.

Preletale z L. cel Citypark, nakuple vse živo, obup od folka :o|o: xrolleyesx x:o)x Pol pa kosilo še z eno hudo, hudo fajn punco :palec:

Brez glasu sem, čist mal ga še mam... Prišla ob 7h domov in sam odmaglila v posteljo, pa itak nisem mogla zaspat, sem pa meditirala mal, vizualizirala zdrave glasilke, grlo in pljuča.. Zdajle me čaka pa še b-day party.. Bratec xsrcx Moram it vsaj pogledat mal...

Najprej pa eno karamelno mleko z žajbljem...

Ledvice čist kul, yes, hvala za pozitivne misli, pa vračam vsem, ki rabte :detelca: x:Xx

piky, Narnia je dbest :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

zmatranaaaaa....v planu je zabušavanje....sicer bom končala kot deloholik.... :xx!:

ah ja...pa zdravljenje sinusov....

:vio: vroč zeljnat list na čelo, pa brisačo čez,,,,pa kavčiranje na recept xsrcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ti LIa si kot moja teta - zelje čudežna zel x:Dx .

Čeprav ga tudi pri nas precej prakticiramo.

Jap - uspela z nakupi - da nisem pretiravala no..starejši Naomi C. parfum, mlajši pa monopoli. +zokni, in božične stvari.

Gospodiču copate x:Dx x:Dx psu konzerve+mačkersonu.

Danes še nekam garaška v službi, me mikajo zvečer žive jaslice v Studenicah.

Moja teta in stric sta tamle tudi akterja. Prejšnja leta bila teta ovčja pastirica..ful razcarkljane ovce ima..hodijo za njo brez, da umaknejo pogled z nje..kulsko.

No, bomo še videli.

Nekak ugotovila, da so že nekaj let moji prazniki tole - 24.obvezno v dnevni in potem family sama dela smrekco. Starejša pravi, da se vedno pokregajo zraven - ker bi onidve okrasili po svoje - gospodiču pa asc tehtnica ne da miru in mora biti vse na svojem mestu..v glavnem, ko pridem domov je ponavadi smrekca nared, zraven pa sami dolgi frisi

x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ti LIa si kot moja teta

x:o)x x:Dx :palec:

*

Haj folk! :vio:

Vcery sem se stusirala, umila lase in se skratka mal nastelala, da bom sla ven, no pol je sel pa mitja (ki je sicer se kar kmal prisel, pa bi lohk sla, bi se 'zamenjala'), pol pa nisem hotla tamalega samega puscat, pa tud dalo se mi ni vec nikamor.

Mal sem crtkala, ce najdem se kaksno boljso resitev, pol sem sla pa spat.

Dons smo pa povabljeni k 'tasci' na kosilo.

sem se mal hotla vseen napotit v kako stacuno (nekak me mika si kaj kupit, ipak te potegne vsa tale evforija al kaj), pa mislim, da se mi ne da v bistvu. x:o)x

Men se zdi, da sem se mal zredila, ker se pa ze vec mesecev nisem tehtala, ne morem vedet, nimam s cim primerjat, no hlace lohk zaenkrat se vedno zapnem, torej kaj blazno se nisem. :)

Lep dan vsem! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

dan.....

se je začel z lepim voščilom.... x:)x ....v nadaljevanju bo pa tempo na izi... da se sistem spravi iz overloada v kakšno prijetnejšo pozicijo...včeraj so me razsvetlili z izjavo, da me zebe, ker imam mraz v duši....

naj vam bo prijetno toplo in mehko, dovolj pestro, da vam ob tem ne bo dolgčas, včasih v slogu adrenalinskih parkov, kar tako, za pokušino.....pa da bi videli kamenčke, trave in rože, hribe in doline, pa tudi oblake in sonce in zvezde.....od blizu in daleč...pogled brez meja....z družbo na isti valovni dolžini...z življenjem v očeh.....

x;)x

...včeraj so me razsvetlili z izjavo, da me zebe, ker imam mraz v duši....

:o|o: :xx!:

tega pa prav gotovo nimas. x^x

jaz pa se ne vem, kako bom zastavila danasnji tempo; zaenkrat je se na izi. xDDx

x:Xx

tud mene presenetilo par lepih voscil takoj ko sem se usedla za racunalnik dons. xsrcx :kiss:

Picasso

Včeraj sem se prav fino imela...najprej večerja, potem domov preoblečt in mal ven pogledat...

Kar nekaj smo spili, dost oblazili... x:Dx

Danes sem kar ok, me čaka naporen dan...BTC (do sedaj sem odlašala) pa potem morm še eno ikebano vzeti, pa k mami na grob, pa doma pospravt,,,pa okrašeno še nimava...itd...ob 20.00 večerja...Pa še v mesto po Hinkotov dariu

:switz:

Mogoče grem zvečer še kej ven...bomo videli x^x

EN MAKSIMALNO LEP, VESEL IN LJUBEZNI POLEN BOŽIČ VSEM VAM

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Amiska x:Xx kj tazga, da ti nekdo reče??? Najbrž je dotični govoril o sebi xrolleyesx

Lia, k tete Pehta x:Dx za vse boljke, univerzal zelje xwizardx pa še od Lojza link Ihan me čudi, da ga še nisi videla...

Nataly kok si pridna, opravila nakupe...jaz moram pa zdaj še iti po par malenkosti...vedno last minute x:Dx

Aliana ql za nova očalca, da si se tko zavzela, za nakup, vzame enega časa tale nakupovanje špeglov :palec:

Prisankala domov z žura v zgodnjih urah, sem čist ok x:Dx srečala enih ljudi, ki jih drugače ne, pa smo spet vsi družno ugotovili, da se res čist premalo družimo in da je treba take zadeve ponoviti. Me zanima res, če bo letos kaj drugače x:px

Zdaj pa še finale pekarne Mišmaš...je treba dokončat vse malenkosti v zvezi s potičkami.

Vesel Božič x:Xx vsem, ki praznujete.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:flower: BB :flower:

sem videla jaaaaaaa...hvalaaaaaa...a pol to pomeni, da se selim??? :hepko: yesssssss

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Hello!

Ful fajn dan spet ( z eno izjemo ), mi se ze malce pripravljamo na lusten druzinski vecer!

Lepo praznujte vsi!!!

Vesel Bozic! xsrcx

http://www.cosgan.de/images/midi/xmas/f040.gif

Se ena grozna novica :C: http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...224_3066720.php

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Sem se naspala ful, še vedno brez glasu, pa mal makaronasta.. No ja, mam vsaj dober izgovor, da ne bom po 3 ure visela pri vsakem sorodniku.. Sem se namreč odločla, da grem zdajle mal po obiskih, darilca raznest in pozdravit in to, pol pa pohopsam Tristana in greva domov k staršem za dva dni, izležavat in nič delat in se fajn imet.. (no, eni bodo cele dneve po vrtu skakali..)

Včeri b-day party bil čist kul, sam ob 2h so bli že vsi (večina, no) v enih drugih dimenzijah, pa se ni dal več pogovarjat kej dost, pa sem šla domov..

Darilca morm še zavit...

Lepo praznujte! x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Tale novica me je pretresla. Moja starejša je nekje v teh letih..ok..že malo več - februarja bo17..ampak..pismo..

Zapeljem sama otroka pred diskača..potem odpeljem domov.. v dobri veri, da bom ob treh, štirih šla po njo..in......niti predstavljati si tole ne upam..

Da ti pomendrajo otroka..

Grozno.

Smo ljudje slabši od živali.

Sicer pa zdajle prišla s kosila..dobro podprta še z refoškom. Se bojim, da bodo žive jaslice odpadle..nekam se mi ne da več po svetu voziti..(si predstavljaš - da ti policaj da pihat..ti pa napihaš medtem ko se živih jaslic pelješ gledat..mislim.pravi zaključek leta bi tole bil..res)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:2src: :2src: :2src: Tud jst sm dobila par lepih voščil danes...kaj ste se zmenli? x;)x x:)x

Vstala sm sicer že ob 9h, pol sva šle z mt v BTC, kjer mi je živcev spila še pa še in sm se pol po hitrem postopku spokala dam, k sm bla na robu živčnga. xrolleyesx No, zdej sm smrekco okrasila, se najedla, zdej pa ne vem, a bi brala, gledala dvd, spala al šla pospravlat? Ta zadnje najbrž ne. :inocent: x:Dx Ma, ful se mi zdi, da mam milijon stvari za spedenat. :o|o: Sej bom, no. Itak je pa podaljšan vikend. :palec:

Se beremo še kej. x:Xx

:eek: ma saj...teta Pehta.....tui dobro...sam da nuca....

na zunaj nič novega....na znotraj pa se lomi...ne sam tektonski premiki...k da je je nekaj umrlo...in kaj češ z mrličem,,,treba zakopat ...kaj če trohnet v človeku x^x

*cela noč šla v maloro, cigoti peli cjelu noč, nesretnik sam od malena...danes komaj živim....poslušam onostranstvo.... nekaj je v zraku in v meni in ne vem kaj si naj počnem s tem...

*

ja Nataly...težko si je predstavljat...ampak po moje ni večje groze, kot je ta , da starši obiskujejo grob svojega otroka....

zato živi smo in vse kar je več , je čisti luksuz.....

*

v totem linku pa Lojzek ni več tako privlačen , mal staro zgleda...bom raje kar brala kar je napisal....včasih je iluzija , ki si jo narediš o človeku daleč od tega kar je....

sicer pa hvala Cosma...z veseljem sem pregledala njegov link xsrcx sem ga sicer srečevala sam mi nekak ni potegnil.....

*

Bodite nežni drug z drugim, vsaj ta večer xloveyx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Nataly, se strinjam

Žalostno, da se nekomu tolko gleda skoz prste:

241 kršitev delovnega časa v 10 mesecih, diskoteka registrirana kot okrepčevalnica z delovnim časom od6h do 23h, do 23h pa prost vstop :eek: da bi čim manj ljudi prišlo zastonj noter so spuščal nenormano počasi in "kao" pregledal vsakega

Pa dripec ma srečo, da se je nesreča zgodila v del. času in bo odgovarjal samo za pomanjkljivo varovanje :xx!:

Umrle sta dve dekleti, 15 in 17 let :sori: , za eno se pa še borijo v KC xcrossfingx

In izjava lastnikove mame, bivše lastnice, da se NE ČUTIJO KRIVE !!!

Klub pa laufa na črno, da bolj črno ne more bit !!!!!!!!!!!!

Za smrt otroka zaradi malomarnosti in profita sem za uvedbo smrtne kazni!!!

Nesreča pred Lipo

Pa v ljiubi mi kleti tud nič ne štima, a vsaj mrtvih (zaenkrat še) ni!

Letošnji božič mi je res enkraten :xx!: in naj tak ostane, samo enkrat in nikoli več

Upam, da se drugim bolje godi xwizardx

Sem v MizzArtu pogrešal nekatere osebke x;)x upam, da se danes srečamo (prebral razlago šefice)

Vesel božič in prijetne praznike vsem lunatkam, lunatkom in ostanku vesolja x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

zelja žal nisem dobila...sem pa ene hude kapljice uporabla za inhalacijo...neka japonska meta...pa zalivala nos s slano vodo....malo bolje je...če drugega ne, je vsaj grlo zdaj bolj normalno.....organizem se odločil za imendansko čiščenje....tud prav.....

hvala za voščila....že veste kdo.... xloveyx ....

zblanširala frendico, igrala remi....zdej pa v planu sam še kakšen film, ker pospravljat se mi ob tej uri pa res ne da več....mora kaj ostat za jutri in naslednji teden.....sej ne gori voda....

upam, da vam je fajn.... x;)x

Blaznost, strasno, kaj se je zgodilo, cist podivjani smo ze al kaj..... :V: :sori: :C:

Za Bozic!!!

Taka tragedija za TOLK ljudi!!! Kolk bo tu nesrecnih joooojjj... :C: :C: :C:

Grozno.

*

Mene pa ves dan rebro boli, se kar grdo (upam da nimam vnetja rebrnega zivca ali mrene, to ful boli ko shus :o|o:)

**

Onix, hvala za pogresanje. x:Xx

a ves da dons tud nisem glih blazno za zur razpolozena, sam vseen se utegnem spokat. :palec: :o|o: x:)x

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...