Amis 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 ampak tole pri lipi...... ....pa kaj je s tem svetommmmm.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Ma, mene je pa najbl tole zmotil, da so jih slačil, ko sta ble na tleh...misl haloooooo,a ste lohk še bl primitivni....človvk umira, vi bi pa kaj še vse z njim počel....bedniki! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. december 2005 Avtor Prijavi Deli 24. december 2005 dodatno me je uzalostilo, da so bojda ze tako pomanjkljivo obleceni deklici ze mrtvi neki objestnezi se slekli.... to mi je blo pa tko grozno, da sme kar mal jokala. da me poteptajo, pol pa da se mrtva in naga v mnozici lezim, najhujsa nocna mora. grozno, ubogi vsi! moje sozalje starsem, druzini, prijateljem... (*no, pikica si tud istiocasno, sam hitrejs, isto pisala) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Dragi moji! Lep božični in večer! Naj se požrtija začne. Unidve pa naj počivata v miru. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Sej ni množica kriva, vsaj ne v celoti.Čeprav malce bontona mladini sploh ne bi škodilo!Tako gužvo imajo pred klubom vsak vikend in bi se lahko na to pripravili.Uradno je velikost "okrepčevalnice" 90 m2, vrata so pa zaprli, ko je bilo več kot 1000 ljudi notri.700 m2 je na črno zgrajenih in brez vseh dovoljenj, tako da kakšen požar zaradi malomarno narejene napeljave tudi ni izključen v bodočnosti, ker bo lastnik spet "podmazal" in klub bo za Novo leto najverjetneje odprt.Tudi spomladi je bil zaprt samo okoli dva tedna, hkrati s klubom na Rudniku (te so pa, da bi plačali kazen prodali teh. opremo, dva tedna kasneje pa berem v časopisu, da so jim vlomili in opremo ukradli ) Na srečo živimo v pravni in socijalni državi! Mi to vsak dan sproti dokazujejo. Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Človek človeku volk - od nekdaj in za vse večne čase Verjemi, v precejšnjem delu obiskovalcev tega kluba ni niti trohice morale in sočutja :xx!: Moto: v sebe, za sebe, na sebe in pod sebe! Čast redkim izjemam Zato najraje hodim na Trance party, starostno povprečje je vsaj 10 ali več let višje kot na raznih house zabavah, kjer je samo moški del starejši, razlog obiska je pa vse kaj drugega kot ples.Na srečo pri nas (še) niso toliko razširjene razne rape-droge (GHB in podobne), čeprav so prisotne že nekaj let.Kakršnekoli zlorabe pa so del vsakdana oziroma noči in je precej lažje rečt: Ne spomnem se, sem bil-a preveč adijo! kot pa soočit se z resnico.Ena od večjih napak pa je, da dekleta z "nenavadnimi" izkušnjami tega ne povejo. Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. december 2005 Avtor Prijavi Deli 24. december 2005 no mene je tole globoko uzalostil...zaradi vsega, ne samo zaradi tko grozne in tragicne smrti deklet in poskodovanih... ampak tud zaradi tega.... kako smo lahko tko pozivinjeni....zarad tega mi je se dodatno dol padlo zurat... plus da me pohodijo? :\ Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 jao jao, prekleta goveda :xx!: pa kaj je to za en zblojen cajt letos no, folk je čist smotan... povsod...Ja, verjamem...tm dol ste vsi zblojeni. Prid v Lj, pa boš vidu vraga. Kle smo še večji norci! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 No, vidiš, to sm ti sam zato napisala, da bi se zavedel, da ti v resnic sploh ni bed tm. Ni za kej, pa še kdaj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Če je navaden smrtnik tej državici dolžan dve kazni za napačno parkiranje ti pošljejo rubežnike ali pa se ti usedejo na bančni račun!Če si pa dolžan 60 000 000 sitnih, se pa s teboj niti ne ukvarjajo preveč, dokler ti nekoga ne pomendrajo do smrti pred vrati.Ampak nekaj kovert na prave naslove in klub bo kot Športno, ribiško ali pa plesno društvo odprt že januarja, namesto vstopnine bo članarina, šank bo interna klubska zadeva, da davki slučajno ne bi načeli lastnikove denarnice, pa še s papirji in dovoljenji se ne bo treba ukvarjat, ker bo vse interna zabava ne pa javna prireditev, dolgovi bodo pa na naslovu prejšnje "okrepčevalnice". Pa niti Čeferina ne rabiš za kaj takega, že faliran študent prava ti najde luknje v zakonu Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 .... O Nazarečanu Govorim o Nazarečanu. Ne o tistem, ki jevedel, da je sin Boga, da bo oznanjal, da boizdan, da bo trpel in tretji dan vstal.Ne o igralcu, ki že na začetku pozna uvod,zaplet in razplet, ki ve za vsako svoje prihodnje dejanje.Govorim o Nazarečanu.O tistem dvanajstletnem, ki je v templjuodgovarjal pismoukom in se bal, da se boosmešil. O tistem, ki je obupan gledallačno množico in sklenil med njih pravično razdeliti pet kosov kruha in dve ribi.O tistem, ki je videl mrtvo deklico in pretresen zakričal naj vstane.O tistem, ki do konca ni vedel za svojo smrt in še manjza svoje vstajenje.Govorim o Nazarečanu....(Alojz IHAN) **** Grem k polnočnici na tih in miren kraj, da izrečem spoštovanje Nazarečanu, tako na samem..... **** Odkar pogledam ljudem malo globlje v oči,vidim zmeraj več dobrih ljudi..... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 ob teb ne more bit bed Kdo ti je pa to povedal? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 ne rabim drugih da mi to povejo...to se čuti A se zavedaš, da tud če si tole svinjsko naložu, si mi vseen dan polepšu. Tko, da ti bom sam rekla: HVALA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 se zavedam malenkost A lohk še jst teb kako pomagam? Znam tud fejst lagat, če je treba. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Ahoy!!!! No...T. ( torej jaz oz. meni se mal vrti), sem malce prevec spila. Smo mel fajn Bozicka, ker tamal se verjame. Dobila velik luskanih pozornosti, najbolj cenim....i love my family.fak...res mi dogaja sem se sla pogledat, sem si kr vsec Marsa, d best si...sam tko...povem, ker ucas morm. Sej si tecka vcasih ( sej smo vsi se posebi jest..jejeje ) , ampak kaj bi mi brez tega Nadaljujte tko. Smo dal velik skoz, pa se bomo in je fajn tud ce ucas mal zasteka. Bobnar Pikica, cist fajn si Macona vso spostovanje tebi... lia, oprosti... skratka, mejmo se radi :D :D KOK JE FAJN A NE:D CAU T. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Sej mi ni. Zdej mam tak smajl na fejsu: , Sej veš, kok ženskam paše, če jim daš kompliment. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Mišelka, a si ga mal ruknla? Sej prov...ti s tud fajn bejba! Pol mamo pa kr trije zaenkrat takle smajl . Se še kdo javi? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Mau sem pa ga! Pa je prou fino! Nisem ga prevec vajena ruknt...sej no.... Moram se enkrat kustn bobnarja, tud ce mu gre na zivce Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Kr prvošč si, Michelle...klinc, sam 1x na let je Božič. Ga pa jst nom dons, da nov popenil. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 No, sej...for the peace sake, se odpovem. Bo pa mene ker drug kušnu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 JST SE PA BOBNARJU NE ODPOVEM! Marsa, jutr bom scistila..oprosti. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Sej nov čistilke dons. Ma frej, k je Božič. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Prav ne bom brisala. Sej si redko tole privoscim Grem spat.Bobnar http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h025.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s020.gif Vsi ostali! Jaz grem spat!! Oz gledat Cudez na 34. ulici dokler ne zaspim. Mam rada Elizabeth Perkinks. Pikica, Diana Noc Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Že tisočkrat prestavljeni zmenek je tisočprvič spet prestavljen.In verjetno je tako tudi prav. Me je pa zato dobra družba sama našla in poklicala tko da grem vseeno k zvočnim hudičkom Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Čemu je blo pa tole navdušenje namenjeno? A zato, k gre Michelle spat, pa me boš lohk končno kušnu? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts