Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

dodatno me je uzalostilo, da so bojda ze tako pomanjkljivo obleceni deklici ze mrtvi neki objestnezi se slekli.... :V:

to mi je blo pa tko grozno, da sme kar mal jokala. :C:

da me poteptajo, pol pa da se mrtva in naga v mnozici lezim, najhujsa nocna mora. :C:

grozno, ubogi vsi! xcrossfingx

moje sozalje starsem, druzini, prijateljem... xvrtcx

(*no, pikica si tud istiocasno, sam hitrejs, isto pisala)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Sej ni množica kriva, vsaj ne v celoti.Čeprav malce bontona mladini sploh ne bi škodilo!

Tako gužvo imajo pred klubom vsak vikend in bi se lahko na to pripravili.

Uradno je velikost "okrepčevalnice" 90 m2, vrata so pa zaprli, ko je bilo več kot 1000 ljudi notri.

700 m2 je na črno zgrajenih in brez vseh dovoljenj, tako da kakšen požar zaradi malomarno narejene napeljave tudi ni izključen v bodočnosti, ker bo lastnik spet "podmazal" in klub bo za Novo leto najverjetneje odprt.

Tudi spomladi je bil zaprt samo okoli dva tedna, hkrati s klubom na Rudniku (te so pa, da bi plačali kazen prodali teh. opremo, dva tedna kasneje pa berem v časopisu, da so jim vlomili in opremo ukradli :inocent: )

Na srečo živimo v pravni in socijalni državi!

Mi to vsak dan sproti dokazujejo.

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Človek človeku volk - od nekdaj in za vse večne čase

Verjemi, v precejšnjem delu obiskovalcev tega kluba ni niti trohice morale in sočutja :xx!:

Moto: v sebe, za sebe, na sebe in pod sebe!

Čast redkim izjemam

Zato najraje hodim na Trance party, starostno povprečje je vsaj 10 ali več let višje kot na raznih house zabavah, kjer je samo moški del starejši, razlog obiska je pa vse kaj drugega kot ples.

Na srečo pri nas (še) niso toliko razširjene razne rape-droge (GHB in podobne), čeprav so prisotne že nekaj let.

Kakršnekoli zlorabe pa so del vsakdana oziroma noči in je precej lažje rečt: Ne spomnem se, sem bil-a preveč adijo! kot pa soočit se z resnico.Ena od večjih napak pa je, da dekleta z "nenavadnimi" izkušnjami tega ne povejo.

Nejc Zaplotnik

no mene je tole globoko uzalostil...

zaradi vsega, ne samo zaradi tko grozne in tragicne smrti deklet in poskodovanih... ampak tud zaradi tega.... kako smo lahko tko pozivinjeni....

zarad tega mi je se dodatno dol padlo zurat... plus da me pohodijo? :\

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Če je navaden smrtnik tej državici dolžan dve kazni za napačno parkiranje ti pošljejo rubežnike ali pa se ti usedejo na bančni račun!

Če si pa dolžan 60 000 000 sitnih, se pa s teboj niti ne ukvarjajo preveč, dokler ti nekoga ne pomendrajo do smrti pred vrati.

Ampak nekaj kovert na prave naslove in klub bo kot Športno, ribiško ali pa plesno društvo odprt že januarja, namesto vstopnine bo članarina, šank bo interna klubska zadeva, da davki slučajno ne bi načeli lastnikove denarnice, pa še s papirji in dovoljenji se ne bo treba ukvarjat, ker bo vse interna zabava ne pa javna prireditev, dolgovi bodo pa na naslovu prejšnje "okrepčevalnice".

Pa niti Čeferina ne rabiš za kaj takega, že faliran študent prava ti najde luknje v zakonu

Nejc Zaplotnik

....

O Nazarečanu

Govorim o Nazarečanu. Ne o tistem, ki je

vedel, da je sin Boga, da bo oznanjal, da bo

izdan, da bo trpel in tretji dan vstal.

Ne o igralcu, ki že na začetku pozna uvod,

zaplet in razplet, ki ve za vsako svoje prihodnje

dejanje.Govorim o Nazarečanu.

O tistem dvanajstletnem, ki je v templju

odgovarjal pismoukom in se bal, da se bo

osmešil. O tistem, ki je obupan gledal

lačno množico in sklenil med njih pravično razdeliti

pet kosov kruha in dve ribi.

O tistem, ki je videl mrtvo deklico in

pretresen zakričal naj vstane.

O tistem, ki do konca ni vedel za svojo smrt in še manj

za svoje vstajenje.Govorim o Nazarečanu....(Alojz IHAN)

Grem k polnočnici na tih in miren kraj, da izrečem spoštovanje Nazarečanu, tako na samem..... :flowers:

Odkar pogledam ljudem malo globlje v oči,

vidim zmeraj več dobrih ljudi..... xsrcbumx xyesx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ahoy!!!!

No...T. ( torej jaz oz. meni se mal vrti), sem malce prevec spila. Smo mel fajn Bozicka, ker tamal se verjame. Dobila velik luskanih pozornosti, najbolj cenim....i love my family.

fak...res mi dogaja xrolleyesx

sem se sla pogledat, sem si kr vsec x:o)x x:Dx

Marsa, d best si...sam tko...povem, ker ucas morm. Sej si tecka vcasih ( sej smo vsi se posebi jest..jejeje xegox ) , ampak kaj bi mi brez tega x:Dx Nadaljujte tko. Smo dal velik skoz, pa se bomo in je fajn tud ce ucas mal zasteka.

Bobnar x:Xx

Pikica, cist fajn si x:Xx

Macona x8Dx vso spostovanje tebi...

lia, oprosti...

skratka, mejmo se radi :D :D :D :D

KOK JE FAJN A NE:D

CAU

T.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Prav ne bom brisala. Sej si redko tole privoscim :)

Grem spat.

Bobnar http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h025.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s020.gif

Vsi ostali! Jaz grem spat!! Oz gledat Cudez na 34. ulici dokler ne zaspim. Mam rada Elizabeth Perkinks.

Pikica, Diana x:Xx

Noc

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Že tisočkrat prestavljeni zmenek je tisočprvič spet prestavljen.

In verjetno je tako tudi prav.

Me je pa zato dobra družba sama našla in poklicala x:)x tko da grem vseeno k zvočnim hudičkom

Nejc Zaplotnik

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...