cashy 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 men je biu pa všeč tist Parkirni Božiček, če ste slišal zanj tist je pa biu caaaar! ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2005 Avtor Prijavi Deli 25. december 2005 * Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Ritem sveta To se mi je zdela največja zvijača,da si zavrtel planet kot vrtavko okoli soncain je zato v istem trenutku nekje ura šest zjutraj, nekje poldne in nekje šest zvečer,in ljudje neprestano umirajoin se rojevajo, ubijajo, se ljubijo, čakajo v zasedi...... in vsaka od slik nepretrgoma polzi s svetakot luknje iz mesoreznice in ne pustiš,da bi se prekinila, umirila in premišljeno začelanovo zgodbo, o kateri sanja pijan filozof,ko konča predavanje in začne v gostilni jokati zaradi sveta, ki je ustvarjen brez ritma. *še ena Lojzova dnevniškemu današnjemu vzdušju primerna pa še en košček: Meditacija : popoldne Popoldne je in nihče, ki je hodil od jutra, se ne more več vrniti.... .Marsikdo bo vso noč zbeganprisluškoval gozdnim glasovom alibo na vratu nenadoma zaznal mrzlo polzenje kače.Marsikdo bo potemzačel brezglavo bežati ali bo do jutra nemočno hlipal v dlani. Inmorda so še najbolj srečni tisti, ki zvečer vedno znova spoznajo, daso ves dan hodili v krogu. *** jst pa moj dolg jezik....zdaj pa mam...zdaj pa ponovno v popolno opremo pa na nadmorsko višino , kjer se greh neha ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Men je pa kul.. Mislim, nič posebnega, čist navaden dan. Točno tole, ko Pujsa pravi, da imaš občutek, da bi MORAL bit drugačen dan.. Nisem se čist nič ufurala, nič pričakovala, še zamudila krašenje smrekce doma.. Pršla sam na večerjo včeri, pol smo pa do 11h zvečer z očitom in mami sedel za mizo in čvekal, pa shisho sem jima prinesla in očita pripravla do kajenja (prvič ever ), pa tko.. kul..Pa dons tud, smo bolj vsak na svojem koncu, jaz itak ležim v postelji in spim, pa vsake tolk mal dol pridem pogledat.. Ma tko, nobenih pričakovanj, nobenih idej kako bi MORALO bit.. pa je ful fajn PAč, sploh nimam filinga, da je nek wau praznik, ampak mi ni ful dobr, pa tud ful bed ne, tko da glihprav Lipa... brez besed... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 pa pravi, da sta prej s frendom vidla skupino vecjih fantov, ki so mucili psa. :C: Me prav zanima, kaj hodi po glavi ljudem, ki za zabavo mucijo zivo bitje? To je res sick. A je kle vzgoja? Po moje da vsaj malo...obup res.V ZDA imajo glede mucenja zival boljse zakone kot mi, naprimer. Drugace sem pa pol dneva prespala Jasno, glede na vceraj. Pa "mucka" imam zato bi samo pila cocacolo ( kar drugace nikoli ) in jedla, jedla, jedla... Spodaj imamo pa obiske...ene 9 ljudi. Hodim gor pa dol, ker me vonj po alkoholu moti danes No ja... http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/a034.gif Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 glej, da se ne navadiš preveč, potem pa "brez" ne boš mogla ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2005 Avtor Prijavi Deli 25. december 2005 ehhh....saj bo. Saj me je pa blazno velik stvari tud v dobro spravil (sam je ostalo to v senci... po eni strani se dobr, da sem kasnej izvedla za tole lipo, da sem brez slabe vesti si izvolila dve darili hudi od frendice , sva se vcer vseen ufurali v momentu, leteli v maxija , *izkupicek* - en kul modrc (ki ga NISEM NITI PROBALA x!x, pa sem si ga upala kupit.. [no itak je bil 'one size', pa sem presodila, da bo glih dbest, pod razno se mi ni dal slacit pa probavat, pa se cajta nisva meli]) in se kenzo vodico. .. in glede na to, da je to bilo nepricakovano darilo, sem si pa oni gel pol pa se sama kupila. Pa ful sms-ev, mailov, voscilnic, taksnih in drugacnih, donacij clo....+ dobila iz kenije ogrlico iz lesa... 'tasca' prinesla, vceraj smo bli tam na kosilu, nas je ful pocrkljala, no in je prinesla nekaj teh ogrlic, recimo 5, naj si vsak izbere pac eno... in jaz pravzaprav kar na slepo zagrabim (ker so itak bile prepletene) in dobim kuscarcka, ful hudega.. direkt! joj sam pol se pa nisem mogla odlocit med skorpijonom, ker je bil mitji mal pretesen oz. ogrlica... no in sem se za kuscarcka, ki je tok posrecen dizajn, da ma tak dolg rep in tko nozice, da zgleda kot kak kriz, pa dobro zgleda na men.. sam, shtilchek ma pa 'nepravi', neka cheap kovina, in sem vedla, tvegala alergijo.. in jo seveda tud dobila. od nosnje recimo... 8 ur ali manj. :|||ampak je pa hud. tko da nimam nobene pravice, da se ne bi imela in da mi ne bi blo kul. ampak tko... kaj pa vem... mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Saj me je pa blazno velik stvari tud v dobro spravil ...tko da nimam nobene pravice, da se ne bi imela in da mi ne bi blo kul. ampak tko... kaj pa vem... ... saj jaz sem tud ful lepih stvari doživela in krasnih darilc dobila... pravkar sva se vrnili z družinskega srečanja in je dal 'dedi' na smrekco napis 'prvi božič z matevžkom' ... Daša mi je en ful lep srebrn prstan z jantarjem podarila... res hude oblike.... pa tko veseli smo, ker mamo novga člana mičkenga, ki sta si ga brat in žena tko dolgo želela... in mami je velik boljš, tko bolj vesela je, velik se smeji, objema ... ... ampak tko... ne vem... je prisoten tud en tak... ma... ehhh, sej bo funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2005 Avtor Prijavi Deli 25. december 2005 *pri nas je pa mitja tud smrekco postavil, torej jo 'aktiviral', pa prav lepa je pravzaprav (sem mislila, da bo bolj boga, no to pa zato, ker obvladam *shranilo* ), sam je ne morem fotkat, ker so vsa ozadja mozna cist mim. sam smrekca je pa vseen dbest. gledam oddajo o islandiji (mensezdi, no, da so rekl reykjavik.. hm, kje so tile ipsiloni ze ), me ful privlac.. hecno, ne maram mraza pa tega, sam me pomirja vsa ta belota in cistoca... grem gledat se naprej... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Oho Rubyčka . Naj se vam naredijo lepi praznični dnevi Ku ku Janči , kako te razumem, kar se tiče Omice in Ata Odkar sta mi umrla mamina mama in oče se počutim sirota Ravnokar sva se z Velikanko vrnila iz Kopra, sva bila pri mojih nonotih, očetovih starših. Sta bila tako vesela, da smo prišli, Velikanka prišla na svoj račun, jo je nono izdatno nahranil z mini sendvički s šunko in sirom Prinesli panettone v lepo poslikani kovinski škatli, ker imajo starejši ljudje strašno radi take škatle, bolj kot vsebino, je pa potem za kakšno moko ali pa piškote . Mi je bilo tako nerodno, ker mi vsako leto pripravita vrečko s sladkarijami, obvezno z mandorlatom, pa veliko čokolado, pa cekinčki, zavojem suhih fig in kakšno pomarančo . Težko bi se odrekla tej vrečki. Kar vzbuja moj sram je, da za vsak rd in novo leto podarita tudi zajetno kuverto- češ, pa si sama kaj kupi . Super za sladkarije, ampak dinarčki pa niso potrebni, ampak ni pardona, smo trije vnuki in vsi matematično natančno dobimo ista darila Razveselilo me je, da sta bivša in aktualna snaha končno dosegli sporazum 2 x ; ena je spekla orehovo, druga pa kokosovo potico, ker je bil vsako leto cel okoli tega :xx!: Pa malo smo skupaj gledali televizijo. Pravi nona, kako fajn je tale Uran.... . Kako se spreminjajo časi , še do pred dobrega ducata let je bila to hiša, kjer se je jelka postavljala rigorozno po 25. decembru...pa ni bilo nobenih pirhov za vn, še za tiste imenitne čokoladne tržaške je bil cel halo... ...ampak to zame sploh ni obračanje po vetru, enostavno spadata v tisto generacijo, kateri so vcepili, da je brezpogojno 'ta pravi' tisti, ki je na oblasti... , čeprav sta dejansko zelo nevtralna. Koliko vsega ! Kar eno malodušje in strah sta me prevzela. Koliko stvari se je zgodilo letos, koliko napora, psihičnega in fizičnega, uh, pa tudi lepih stvari. Enostavno ne morem verjeti, da se že leto izteka , jaz pa imam še vedno nedorečena ena poglavja . Danes sem si obljubila, da bom v prihajajočem letu manj jezna. Enostavno moram premagati tole patetično čustvo. Recimo sem najbolj neprimerna oseba za pozitivne afirmacije , samo sebe žal ne morem naplahtat. Za vse en morski pozdrav z zdravilnim jodom! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Ruby, če ti je kej lažje, ti povem, da te pri jezi daleč vodim! Sm bla prva v vrsti, k jo je Bog talu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Ruby, če ti je kej lažje, ti povem, da te pri jezi daleč vodim! Sm bla prva v vrsti, k jo je Bog talu. Piki, ti si faca! Ko bi le imela kaj tvoje dvojčkasto-dvojčkaste narave! Pri meni je vse na smrt resno, do zadnjega diha Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Piki, ti si faca! Ko bi le imela kaj tvoje dvojčkasto-dvojčkaste narave! Pri meni je vse na smrt resno, do zadnjega diha Ej! Tist je blo čist resno povedan! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Piki, saj bo boljš, pridejo taki dnevi, kej čmo U, a zdej se že lohk s tabo pogovarjam? Hvala bogu, sm mela že abstinenčno krizo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 kaj afne guncaš spet...sn mislo nea me kušuj Ajaaaaaaaa...jst pa že cela žlostna, v črno oblečena. Sej te nism nč pol, kaj si sitn. Jst se nikol ne vsiljujem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Pa sej sm že povedala, da se zaradi ljubega miru odpovem kakršnemukoli telesnemu zbliževanju s tabo...si na varnem pred mano! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Kok vam dogaja, dragi forumovci, lepo prebrat tale **forumovski organizem** kako valuje, lepe in manj lepe stvari, kako si delimo žalosti in veselja, drobne iskrice in pozornosti itd....Lepo mi je in sem se zahvalila Vsevišnjemu, da me je blagoslovil s tem kar je, da imam družino kot je in prijatelje, ki so kot pajkova mreža razpredeni naokrog. Malce **sjete** se je tudi prikradlo v moje misli, vsi sms, klici in emaili, ki me združujejo z ljubimi ljudmi, ki so daleč....kako dobro mi dene, slišati tisto malo pozornosti, kako me napolni s srečo in radostjo vedenje, da sem nekomu ljuba in pomembna osebica in mi izkažejo pozornost, takrat imam tisti občutek skrajne skromnosti in majhnosti ameri bi rekli I feel so humble... Feštamo že od petka, na tehtnico sploh ne stopim, pa boljš, da tudi alko teste poskrijejo ...smo danes že ob 12 začeli spet z nazdravljanjem, je tetka rekla, da zdej je pa že malo **okrogla** in gre kar v posteljo, je danes praznovala rojstni dan, potem še popoldanska bogovska požrtija pri prijateljih, sem se pogrela na krušni peči, kako dober občutek je to, sem že čisto pozabila... Na pred Božični večer se mi je pa uresničila želja iz otroštva kok je bil hecen občutek.... pod smrekico me je čakal kup daril in v med vsem tem najdem štruco kruha ... nisem spoznala pisave od koga je bilo... sem mislila, da je kdo dobil pekač za kruh in pač želi pokazati kako se speče kruh v avtomatu....potem so vsi po vrsti zanikali vsakršno povezavo s to štruco....oke...sem rekla bomo pa sprobali zadevo, ponudim in ga trgamo kar z rokami, okus božanski, mlečni masleni, spominja na kruh moje mame, vendar ona kategorično zanika...pa mama, mi ne bi kruha nastavljala pod smrekco, sploh pa meni pušča darila dedek Mraz pri mami....no in trgamo kruh in hop se nekaj zasveti in najdem zlatnik Da skrajšamo zgodbo o vseh kalabocijah, kako se je kruh spekel-je čisto zgodba zase- si je teta zapomnila, da sem bila vedno očarana nad Božičnimi zgodbami o pogačah, ki so imele vmesene zlatnik in tisti, ki ga je dobil je imel srečno leto. V bistvu se mi je izpolnila želja iz otroštva in občutek je bil res megastičen....vsi ljudje vpleteni v izpolnitev te želje so se pa zelo potrudili Vmes sem še našla en fancy telefon na parkirišču...pogledam pod imenik, pokličem -mami in ni dosegljiva, najdem še -oči, pokličem in povem kdo sem in da sem našla telefon in ga želim vrniti, tip čisto dol padel kaj a kar vrnila bi ga rada??? Ja, a je kaj narobe s tem? Tip je bil čisto paf, heheh...no in ga je prišla iskat hči. No, a so prazniki ali niso??? Lepo se imejte, mene vedno tele zadeve raznežijo in bi kar praznovala v nedogled, četudi se prikradejo malce težke misli včasih na trenutke zastopicajo... nepopolno srečna, bi rekla meni ljuba S. kako popolen opis Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 oj folk upam da ste lepo praznoval božič...........js sm se skor napila mal je falilo ne vem, zadnje cajte se mi to pogosto dogaja je pa božič kul, k je to edini roj. dan k ni treba slavljencu daril kupvat u glavnem kle pr nas dogaja skoz, fajn se mamo.......en sneg sipa dol spet, nism še odločena a je to dobr a ne joj tok sm dbest dobila za božička iz lusha ene zadevce cela kopalnca diši zdej od tist žajf pa stafa dbest res nč, grem probat kej družbenokoristnega nardit KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 daannnn.... ...čudne volje...so me včeraj vprašali, da kaj mi fali....pa sem rekla, da sem čist ok, sam malo zresnjena....pa da mi škodi...sam kaj čmo....bo enkrat minilo, menda..... igrala biljard, pikado in kalčo (nogomet) v enmu lokalu....ura je bila že danes, ko sm šla spat....oz. naj bi....pa sem se celo noč vrtela po postelji ko raznjič na žaru....mal pred 7 sem pol obupala pa vstala....nenavadne stvari se dogajajo... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. december 2005 Avtor Prijavi Deli 26. december 2005 igrala biljard...joj ful dolg nisem igrala biljarda, mroda kakih 10 let clo.sem ga mela kar rada, ceprav nimam blage veze, pa mi je se kar kaj ratval, ker mam dobr uch pa smisel za prostor, sam ne da se mi racunat pa tko, jaz bolj tko po filingu.Pikada pa ne maram, ceprav super fantasticno ciljam. Zato ker ko sem v druzbi in je treba naciljat, pa nekak... izgubim ta svoj tach, pa cist 'zhensko' mecem.Pa ne maram navijanja pa spodbujanja. me ob zivce spravlja, pa se, ko zacnes cakat, to je najslabs, pa racunat pa to. Joj v obdobju tik pred timom smo mel skoz zabave pa vse, no pa smo se s frendom sli odstekan 'pikado', kjer smo pikiral precej od dalec, skorajda v mizhe, v prazen chart oz. obrazec,....potem smo potegnili crto prek sredine in NE MORES VERJET, kam smo recimo veckrat naciljal - recimo spomnim se ziher dA sem naciljala 17 sco, kjer imam neptun (kot receno, nisi mogel niti dober videt, oni skopiran obrazec na a4, saj ga niti nisi dobro videl, tako da jasno ni sans, da bi lohk bla tko natancna, da bi 17. stopinjo naciljala, pa ce se tko dobr ciljam. )Hecne smo se sli. pa v mizhe smo risal slikce, frend je rekel, da to lohk vsak, da je cist simple, ker si itak prej ogledas, kje mas papir pa kok ga je. pajade.To so nori ksihti ven prihajal, imam pa se nekje enga svojga, v mizhe, ki je prav lustkan in ma clo izraz (nima recimo oci ven iz glave, tko kot je enim ratal ). Raznjic amis? jaz tud, najprej ze skor ob 23h spla, pol sem se pa nekak prebrihtala pa bluzila do 3h, pa se pol sem bla skoz nekak na pol budna.... pri nas snezi... aja, je ze nehalo.mitja gre dons na stajersko, je povabljen na smucarijo na pohorje za par dni. *Napovedi ne bom napisala, ker sem mal predvidevala take groznosti, kot so se pravzaprav ze zgodile, no morda ne takih, pac pa tko megalomanske pa huronske. je kar naporen teden spet pred nami, tko da se ne grem tega. mal nasveta, saj za macka pa to itak vsi veste oz. lohk velik folka nanj mal 'racuna'. Mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 valkira.... men je biljard super...pa sem ga šele kakšna 3 leta nazaj začela igrat.....drgač je pa igra odvisna od tega, kolk se mi pravzaprav da igrat....ker če se mi, pol se skoncentriram...drgač pa kdaj tud bolj za hec..... teden je že kr sam dal vedet kakšen cca bo.....imam včasih tolk polhen kufer tehle zaznav, da bi jih kar skenslala, če bi se dalo....pa žal ne gre....torej je treba s tem žvet, ni druge.... pospravljanje pa čistilne akcije danes na vrsti....fata.press..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 bla pridna, speglala, pospravla, vse pošlihtala zdej grim pa kosil nardit, pride naša multištevilčna familija na južno sej me kr u želodcu stiska, kuhat za tolk ldi ah ja, sej sm si sama nakopala tole na glavo KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Se zbudil v belo jutro... In je blo treba kidat... Ne velik, cca 10 cmPa brez čikov...je blo treba ponje... Cesta nič splužena, letne gume... Je šlo mal naravnost, mal postran, ampak šlo je... Doma pa potem en čaj z rumom... ...je bil bolj rum s čajem... Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. december 2005 Avtor Prijavi Deli 26. december 2005 ccccccccc Mjavkam dns Ejj pa se tole, blazotno ultramega ikono mas!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts