Mateja 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Predvidevam, da so 20.07. v polni pripravljenosti . ... zgleda, da jih zimski čas nič ne asociira na to, da je možno tud kej tazga, kot je sneg... pa tud na vremenske napovedi ne dajo kej dost ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Smešno, da ni napovedi ravno takrat, ko mi (nam) ni nič jasno. Čuti se ohladitve odnosov (takih in drugačnih), eni ljudje vse bolj ignorantski in sebični, drugi pa vsiljivi s svojo potrebo po pozornosti :xx!: So planeti krivi, ali samo meni nekaj ne štima? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Kakšn je kj vreme okol. Pr men je ene 35 cm snega, pa še sneži. Spet bo jeba v dolino pridt, pa bom dons mogu, k eno zadevco nujno rabim. Magar peš.Taktično bom počaku do popoldne. Če bojo spložil cesto (najbrž bodo), bom tud jst odmetu sneg do ceste. lalala http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Melodie, planeti so , al sva pa obedve ukrivljene . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Upam, da so res planeti. Kaj je s to Venero? Ga res misli biksat do februarja/marca? Nekje sem prebrala, da bo tud januar neugoden Škoda, da ni 2 dni prej snežilo, bi lahko imeli lep zasnežen božič. Tole zdaj prav nič ne paše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Ojla! Vceraj je spet tako snezilo, da je net tako pocasi delal ( sklepam da od tega), da sem na koncu obupala in se mi ni vec dal cakat 15 minut, da se stran odpre Skratka spet nas je zasnezilo, tako, da se niti smucat ne da, najbolj da kar knjizim in podobno, ker mi drugega ne preostane V cetrtek pa ze v Krakow Ne morem verjet, da je spet tok snega...in spet nobenega, ki bi pluzil. Za popi**it... Lp Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Ojla! V cetrtek pa ze v Krakow Lp Če greš z avtom, mal merki, k tm ti ga spizdijo, dok si reku keks. Ker hudič te pa žene ke gor? Jst sm si tiste konce zapomnil po čip amerikanizaciji - ful plastična hrana pa najslabše pice na svetu. Je pa res, da so to zgolj izkušnje iz oštarij ob cesti. Ampak res - kolega je ustavil in šel v oštarijo na futer, ko je prišel ven, njegovga kombija ni bilo več. Začuda ga je čez kak mesec dobil nazaj. Našli so ga v Litvi al Latviji, se ne spomnem točn. lalala http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Tenks za nasvet Ampak k sreci ne grem z avtom, sem pa slisala, da se take stvari dogajajo. Gremo z busom z agencijo Niti nocem pomisliti, koliko casa se bomo vozili tja. Drugace imam pa vedno probleme s skrbjo glede avtomobilov. V lj so se tudi spravili na nas v nasem koncu ( pa ne bi pricakoval, da bodo tam) in je zadnje cajte veliko kraj in vandalizma... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. december 2005 Avtor Prijavi Deli 27. december 2005 Smešno, da ni napovedi ravno takratni smesno. tko pac je. praviloma ko namenoma zanemarim 'slabe' stvari, je kaksen schtraufenpacht.zaradi TEH zadev je nisem hotla pisat, da ne postavljam se jaz, da mamo prazen prostor, pa naj vsakdo z njim kaj nardi, da ne bo mojih programov zraven.to kar se je dogajal konc tedna prejsnjega, sem 'sparala' za tega, ce bi napisala napoved.najbrz stekate, da se mi jo zdaj se manj da pisat. sicer pa - pejte prebrat kaksno danijevo al pa eme kurent - srecno in tako dalje, pa bo, saj itak vam ni prav, pol se v bistvu skor men pritozujete, da kva pa kako. saj vidte, kaksno je, a je vazno, ce zves v sredo, kaksna bo sobota, a nio vseen, ce v soboto pac vidis. Itak pa se nisem se odlocila, vcer sem sprejela povabilo in sla k frendici na gorenjsko in po nevemkolkih letih na sprehod po gozdu.Namest da bi pisala smotano napoved. sploh sem pa sita neta in vsega.pisanja, napovedi, urednikovanja, racunalnika. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Smotka , zdej nas pa k Emi pošilja . Normalno, da se človek vsega lahko naveliča, sploh pa takšnihle obveznosti za nas, zase mi je jasno, da znaš vsak moment pogedat kakšna je situacija. Jaz ne grem nič k Emi al pa Dannyju . Ti si kar privošči mal Toplic od znucanja napovednih vezi, mal time outa od PCa pa vsega, pa mogoče te vseen kaka želja po napovedih enkrat spet zagrabi, pa pridem pogledat. Ne bom jst kr tko šole menjavala . Odpočij si, prazniki so za vse - tudi zate , kej si privošči zase . Si še Marsa Marsa tudi, pa Marsa mama, pa Marsa partnerka, pa bogve kok je še Mars, treba tudi za one poskrbet. Fajn si naredi . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Marsa, sprehod po gozdu si le večkrat privošči... Jaz pa v dilemi, naj ene zadeve ta teden razčistim in pvoem tisto akr me muči al naj odložim še za en teden...pri nas še vedno sneguje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. december 2005 Avtor Prijavi Deli 27. december 2005 thanx, Pujsa, saj ni take sile, casa pravzaprav nimam premal... sam prevec je vsega, pa premal moje volje in energije.z drugimi besedami - nic se mi ne da.pa ene par stvari me je precej uzalostil, tko da...... morda je boljs imet boljse energije za pisat zadnjo napoved v letu.lani je recimo tud nisem napisala, kot predlani, se mi zdi oz. napisem kaj krajsega. sem pa sama, tko da se mi vsaj z marsa partnerka in se par urc tud z marsa mama ni treba ukvarjat. Mitja je na pohorju, tim pa s frendi in gre v kino. jaz bom pa al se vseen lotla napovedi al bom sla pa v banjo al kaj tacga, dokler mam se mir. jaz ze itak ne maram prevec praznikov, letos pa mi tud niso nic prevec vsec. vse se mi zdi tko blazno zalostno. tko, kok je enga trpljenja pa vsega... pa vse tak..... kot da sem nekaksen filter cist za vse, kot da moram tole se it, kot da nimam s sabo dost opravit.... zgleda da mam tolk slabe zivce (*marsikdo misli, da ima dobro srce, a ima v resnici samo slabe zivce.') Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. december 2005 Avtor Prijavi Deli 27. december 2005 Marsa, sprehod po gozdu si le večkrat privošči...jp, mi je ful pasal... pa rada mam sneg pa tole.. cist pravljicno je blo..pa me je mogla ful ful prepricevat, se mi ni dal pa to, sem rekla da je res fajn, sam da drugic, da se mi ne da, pol je pa mal silila ( ), pol sem si pa rekla ma res, a me bo konc al kaj, pol je blo pa prav fajn. pa itak maram gozd.. sam ne pridem do njega, mi ni sami po njem za setkat.... pa ne zarad gozda, pac pa zarad ljudi. NE razciscuj. pocakaj. pri nas snezi, men je vsec (sam jaz ne bom kidala. najbrz). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. december 2005 Avtor Prijavi Deli 27. december 2005 Ena ima v podpisu praz(nič)nost .zanimivo, glih na tole sem dons mislila.tko se pocutim namrec.. Izraz ma to v podpisu, je ze dolg nisem vidla. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Drdan Kak ste kaj? Ja no, saj bom šou prebrat..... Jz sm vredi. Sam ceste mi niso všeč. Sicer pa finiširam z delom, upam, da še sam juter, pol pa si par dni frej vzamem, pa mal uživancije prvoščim Sicer pa sm čist micken zamišljen, mogoč celo rahlo zaskrbljen, k sem v enih dilemah, heh, verjetn bi moški temu rekli "sladke" dileme, sam men na trenutke sploh niso tolk sladke......Razn, če jih mal neresno jemljem in pogledam s šaljive, radožive plati.......Agrhh.....ženske, ženske...... Dober no, saj ste fajn, ene celo ful fajn, ma je pa mal blem, če te ful fajne "pregloboko" sežejo v tvoj lajf......pol pa mal zmeda pa tako. No, bo minl, upam, sicer pa se nekak "čudn tič" k sem odločam za edino pravo pot.......my way, torej. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Vsako leto praznike vse težje in težje prenašam... :xx!: Tolk enih opravkov z darili , ki so na koncu čisto odveč.Ne grem se več tega.Kot da je bil letošnji Božič kulminacija nečesa..še ne vem česa, bo že čas pokazal... Hočem Božič po moje, al pa bom v tem času odpotovala...tako, kot sem imela namen lani. Odpiram omare, predale...kolk ene robe, čemu le? Niti otroci niso več iskreno veseli, samo pričakujejo še.. šli na pohod z lučkami na pekrsko gorco, sem mislila, da bo pomagalo...pa tudi tam, kljub množici ni bilo tistega spokoja, ki bi si ga želela.Ne samo pri meni, prav v zraku je bilo... In potem smo s štirimi najstniki sedeli pri večerji...in poslušali poročila.Obup. Dobivala sms-je, maile in vse to....se opravičujem, ker niti odgovarjala nisem.Ne morem, preveč prisiljeno bi bilo... Še razjokala sem se pošteno, zase, za druge... ___________________________________________ Zakopani v snegu.Aja, pozabila, naj bi to bilo lepo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 zakopani v snegu, ja :xx!: Eh, ne da se mi v Ljubljano hodit, bom še do jutri tlele ostala.. (saj kar ne morem verjet, že tri dni sva z mami skupaj, pa se še nisva nič spičile )Zjutraj so me ob 7h zbudili mački.. sta se domača dva odločila, da se znebita vsiljivca in sta ga pred mojimi vrati čakala pol je pa frčalo perje... sem jih poslala vsakega na svoj konec, Tristan je pa pol do 11h tko pridno spal v moji sobi in pol šel z mano dol Saj bo preživel še en dan, itak večino dneva zunaj na snegcu, mu čist paše..Klicala zdravnico, ne dela danes, tko da itak moram jutri bit še tle.. rabim napotnico za okulista, pol grem pa k nekemu dobremu v MB, so mi ga predlagali.. Pa plačevat ne bo treba, pa še dobim recept za očala (Me je ena prijateljica kregala zakaj bi si vse to sama plačevala, ker da imamo res dobre doktorje in je tole samoplačniško samo preseravanje.. saj ima prav, sam kaj, ko pa nisem vedla koga in kaj.. No, zdaj vem ) V glavnem, ne počnem nič, umirjam svoj lajf malo, prav fajn... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Jutro, dan!madona, spet nisem mela mira do štirih zjutraj! sem morala tipu razlagat, kaj vidim v jogi (kaj te briga!) in zakaj se tok zabavam na luninem forumu (kaj te briga!). joj, tile najini filozofski pogovori, ki ne pridejo nikamor. Merkur v Tehtnici in Biku ne greta skup! starša sta žalostna, ker sem jima spet ušla v Ljubljano. je reku foter, da vseeno, če ga živciram, sam da sem doma. sneg. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Še razjokala sem se pošteno, zase, za druge... Astra Ej zame nis rabla, sem prou Božič izvirno preživela, tulila 2 uri skup, pa bl ego varianta - zase bolj . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. december 2005 Avtor Prijavi Deli 27. december 2005 pa bl ego varianta - zase bolj ej maciona, a ti ga mas v tehtnici??? mislim a pol si devica al kaj, skoz mislim da si lev... hec.midva mava tud inkonjunkcijo (tehtnica/riba), sam se vseen boljs zmenva kot pa tim pa jaz (oven/ribi). to je pa explozija prec (ker ma tud sonce na mojem marsu in pluton na mojem asc )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ja, a ni levinja? jaz tud 100%... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Mene je tudi tole presenetilo zadnjič enkrat. Stavit bi šla, da je levinja. levinja v čustvih, odzivih, sexu, zunanjosti, intelekt pa Tehtničin absolutno! ma bejž, da bi mela še Merkurja v Levu, ne hvala, kje bi pa pol mela kaj pameti? ni mi jasno, a strelc pa nič ne delujem, sam lev al kaj? pa Devica nič? ja, pa ne vidite, ko se včasih za koga zavzemam, pa probam biti diplomatska?! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Marsa, a tebi tudi planeti sekajo? Valda, saj komu pa ne te dni Ne vzet tistega, kar sem prej pisala, osebno, ker ni bilo mišljeno kot kritika, pač pa sem hotela povedati, da ravno, ko me je zanimalo "kaj je zdaj to" z mano in ostalimi, nisem imela kam pogledat. Te pa popolnoma razumem, da se ti ne da pisat napovedi in ne vem, zakaj bi se silila z njo, če ti ni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. december 2005 Avtor Prijavi Deli 27. december 2005 Ne vzet tistega, kar sem prej pisala, osebnotud ti ne, sem bla mal zoprna. mogoce se je lotim - zdajle sem cunje pedenala pa mal po flatu pospravljala pa ene par telefonov sem imela.zdaj bom pa vidla... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 saj res, Marsa, ma že vino in olje zate. najino astro misijo sem si malo bolje zamislila, da bo obema lažje, sej ti pošljem mail, ko se mi bo dalo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts