amber 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Kot vem pošljejo vse samorilce, ki preživijo , iz bolnice direkt v Polje, imajo prav tak oddelek. To vem zaradi tega, ker je od prijateljice prijateljica večkrat poskušala narest samomor, je bila vsakič v bolnici in so jo vedno poslali tja. Ni panike Mantis, ni blo nič narobe http://www.websmileys.com/sm/happy/1449.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Morgen , mislim, ne vem kok časa misl bit še 2005, sem mislila, da je leto že vse ideje izčrpalo, ampak ne. Prejšnjo noč nam je večkrat crknila elektrika, včeraj, ko sva prišla domov, pa po rekreativnem kidanju sva pogruntala, da se nam je centralna pokvarila :xx!: , no sej no big deal, zakaj bi se pri -5°C sekirali za to, če mal zahladi . No tko da bo treba nekak servis spedenat, sej nismo nesposobni sicer, ampak je s to temo neko butasto ozadje povezano. No bomo že . Potem sva bila zmenjena za servis, pa je prišla računovodkinja s servisa, da nama je odprla vrata servisa, da sva pomenjala avte, njen mož je parkiral na desni strani ceste in ko se je hotel zapeljat nazaj, ne vem, ali je spregledal eno 5ko, pa še full je prinorela, v glavnem sta se nam pred očmi zaletela. na srečo nič tragičnega, sta oba odpeljala naprej, ampak za ob 5.30 čist prehuda. Pol mi je pa uspelo še celo rokavice izgubit , imam serijo zdaj, zlato zapestnico, pa fotoaparat, pa en kuli, no zdej nadaljujem z rokavicami . Sem pa eno prijateljico nepričakovano srečala, sva šli na kavo, pa sem tam srečala Pred mano lep in krasen dan . Vsaj nekaj balzama . Mejte se Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Jutrček Hm, pujsi pa dogaja.... Bemu, mene pa dans čaka enih par ful zahtevnih stvari na jobu, pa vse jih morm spedinat, če hočem bit frej od jutr.......tak da, mejte se , kidam, na lijevo.......crnčit. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Jutro! Mikec Pikec, jutro! a mi kdo zna povedat, od kerga leta naprej mamo v Sloveniji TV - rabim za eno seminarsko (ja, delat bo treba )? fajn bi blo malo se pretegnit, vsaj khatu pranam nardit, če ne bom zarjavela. fajn bi blo si zobe umit, fris umit in zajtrk pojest. pa nič od tega, ker se mi ne da dvignit riti s stola. naj še malo počakajo tile opravki. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 A sem že omenla, Mačona, da maš ful dobro ikonco vsakič, ko vidim, se spravim brat, kao, kaj sem pa tlele napisala.. pa se pol spomnim, da sploh ni moja Čakam, da bo ura 1, da grem po napotnico in se spravim v LJ.. Zdaj mam pa že mal dost tega zabušavanja.. Pa varstvo mam danes, od 3h do pozno zvečer.. Kul V parku Zvezda nekaj za otroke dogaja do 6h, bomo po moje kar šli mal pogledat.. Včer prebrala eno zgodbo od Borgesa, pa eno zgodbo v verzih od Hernandeza Ful pridna Pa čvekala s punco od brata, je tle prespala, pa je tamal šel spat, midve pa do 1h zjutri ful luštna.. levčica, itak WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ahoj .... sam da se pofočkam...še kr morm delat.... :xx!: pa nč mi ne diši.... noč preživela s Pavlom Matejem Rakom Prehod duš fajn blo indeed da mi je eno kofe z njim spit enkrat ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2005 Avtor Prijavi Deli 28. december 2005 Zivjo! sem cist zasuta, nikamor ne morem (kot da kam hocem ).Mitja pravi da je zakon na pohorju, bil na vseh moznih smukah, dnevnih nocnih in kaj jaz vem kaksnih in pravi da super! jaz sem pa ob 3h al 4h zjutraj si nohte pedenala in gledala jackija chana po tv in se na glas smejala. Koncno. sicer skoda, ker moram to ob 4h zjutraj gledat, cez dan pa zalostinke pa drame pa tak. :||| da si pol ves tak zalosten pa depresivven. ja, sem tud jaz razmisljala, zakaj nas ene smrti bolj prizadanejo kot druge... najbrz zaradi nacina, okoliscin pac.Moje sozalje se za tretjo deklico oz. njene svojce! cel vrat mam vnet zdaj od bedaste kljukice od kuscarcka (kovinska sponka pri ogrlici). :xx!:me je pa koncno nehalo rebro bolet (sam ocitno ni blo vnetje, ker me ni blazno blazno, pa nic ni slo na slabse, nekaj dni me je bolelo, zdaj pa me ne vec). mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Mitja ve kaj je dobro.... Pohorje je zakon kot otrok sem bila prepričana , da je speči dinozaver....ure in ure sem zrla v zeleni greben, prepričana, da se bo zdaj zdaj premaknil ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 cel vrat mam vnet zdaj od bedaste kljukice od kuscarcka (kovinska sponka pri ogrlici Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2005 Avtor Prijavi Deli 28. december 2005 Lia, jaz sem mela tud take fore kot majhna. nisem se bila na pohorju, verjamem da je dbest. * Pujsa, pa se za faco rabim tud poboz, ker mam tud po faci nek lisaj, morda od 'pikaste' deke. :xx!:pa me skoz vse srbi okol face pa vrata pa vsega... uh. * Dons pa pride moja mama na obisk. tko redko pride, ne vem ce je bila 3x tu...ima vedno kaksne izgovore, pravzaprav kot jaz. pride pogledat Ursine fotke na racunalniku (tko sem jo zmutila, da sploh pride ).Tko da mroam mal pospravit. moja mama je ful natancna. jaz pa ne tolk. fajn je mat. fajn je, ce ma clowk smisel za humor, smo se velik presmejal.pa tolk jo je zame skrbel vedno pa vse, pa evo me - se sem tle. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Hm tole pa morm povedat! Včeri sem bla na spešl masaži pr neki rusinji,.....dobila za božička od frendic (menda zadnje cajte sam še grdo gledam, pa so ble mnenja da to nujno rabim ),.......uh, vsako koščico in mišično vlakno "obdelala", da o hrbteničnih vretencih ne govorim,......na momente clo boli en mal, sam efekt je ubijalsko dober! Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2005 Avtor Prijavi Deli 28. december 2005 joj tih bod silki, k bos cosmo spomnila, pa mi bo zdaj tezila, ce sem ze sla na masazo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 ja a še nisi šla ... ful mamo dela v sl. ... ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2005 Avtor Prijavi Deli 28. december 2005 ne tedaj sem si 'narocila' ms, pol pa...... pol sem mela pa druge stvari, nisem se se spravila pac. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 itaq... ne bi mogel tak happening kot je Marsina masaža ostati v ilegali, če bi šla ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 A sem že omenla, Mačona, da maš ful dobro ikonco vsakič, ko vidim, se spravim brat, kao, kaj sem pa tlele napisala.. pa se pol spomnim, da sploh ni moja meni je všeč, ker paše v ta čas. bog ve, kaj si bom omislila, ko me bo prijelo za kaj drugega. (saj res, neko priponko si mi poslala v OS, pa je ni!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2005 Avtor Prijavi Deli 28. december 2005 happening Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 morgen... bil vcheraj zhur zavoda... pravzaprav vse tako kot vsak drug vecher.....samo luchke sem malo pogreshal med popivanjem.... aja....pa ob zhe ob dveh sm se spokal domou... mal sm jih zhe sit... pa DECEMBRA TUUUUT... dons pa zachetek zadnjega tezhavnega paketa... zlomk...tralalapa 777 zasnezhenih -ou na pinky rilchek... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 pa 777 zasnezhenih -ou na pinky rilchek... Oho, sem bla že kar mal nakrizirana 666 zimskodecemberskih svežepečenih nazaj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Oho, sem bla že kar mal nakrizirana 666 zimskodecemberskih svežepečenih nazaj mmmm..... ni ga chez dobrzapechen topu svinjski lubchek.... na she enga tacga zlomkastga... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 joj tih bod silki, k bos cosmo spomnila, pa mi bo zdaj tezila, ce sem ze sla na masazo. eee,..sem že tih,....sam kot vidim si že "pokasirala" p.s. ....sej bi res lohka šla na mas......pšššššš Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Zadnji dan bolniškega poležavanja U bistvu je OK, edino hrana mi manjka pa spet sem shujšal :xx!: ni čudno litri čaja in mal čokolina v treh dneh Marsa, pobož za vrat od sobote verjetno ni bilo časa 10 minut za lak za nohte namazat na sponko če ti že zaradi masaže moralizirajo Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2005 Avtor Prijavi Deli 28. december 2005 Onix, a mislis da sem jih se gor dajalA??To je od sobote. najprej mislis, eh saj ni nic, mroda pa tokrat nou nich.. pol pa brez skrbaj. Silki.... ja, kaj naj recem no. mater ste sitni. joj upam da ni sla mama prezgodaj dol (se ni pustila prepricat, da jo pridem iskat, ces da ji cist pase, na, zdaj pa je, pa ko noce mobija met, evo bogve kje zdaj blodi, tim pa cist slabe jo na postaji caka)... sem se pa mal napedencala zanjo, se clo eno mandarinco sem nabodla z zbicami. sem v sinjih barvah (razen temnomodrih kavbojk), kar je blazno redko zame. sploh pa pozim, polet se mam ene dve majci. pa caj sem ze pripravila (pa enga unicla, sem dala ze med pa limono not v sALCo, pa ko sem brskala zivcno za zbicami, je vse dol priletel in razbil kroznik, ki se je odkrusil v tocno 'mamin' caj - zato ker ma manj medu pa pomarance). in kar snezi, snezi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 hehe, jaz sem danes celo mela zajtrk in kosilo. kaj je že to zajtrk? kaj čem, paše mi boemsko živleje, zdej se nič krivo ne počutim, ker vem, da bom januarja delala ko živina za faks. ( )malo grem ven na sprehod, na luft - mi manjka, včer mi je manjkalo vode, dans pa zraka! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 daaannnnn..... vsem se nekaj dogaja, vidim....pr nas pa sneži 100na uro ...vse belo....pa jutri sem hotla v lj, sam bo cesta verjetno čist zabasana s snegom, če bo res snežilo celo noč.....pa namen sem mela se vračat šele zvečer....do takrat me pa spet lahko čist zamete....leto al dve nazaj sem se enkrat vračala iz lj, ko je od poznega popoldneva, do polnoči, zapadlo ful snega....po avtocesti je blo več kot 10 cm snega....nisem mela pojma, po katerem pasu vozim...bedast občutek....pa še snežilo je tako močno, da ni blo videt ograje avtoceste ne na eni in ne na drugi strani.....šleperji so me prehitevali....imajo dovolj širokih gum, pa jim je blo bolj varno, kot meni. na vso srečo imam vsako zimo zimske gume gor, tako, da sem jo srečno speljala....bomo videli.... danes zna prit na vrsto savna...če ne bo cesta čist zasnežena, seveda.....sicer pa notranjih dogajan in spoznanj na galaksije....škoda zgubljat besede.... mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts