Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

sem si prej privoščila kopel, pa svečke sem si prižgala :2src: prav fajn se počutim. zdaj pa je čas za kakšno dobro knjigo. če ne bom prej zadremala...

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

JSt sm pa mal ajala zdej. Zjutri sm spet delala, zdej pa res zadnji ča let, tko, da sm zdej čist frej. x:px

Šefe letos ni dal božičnice in sm popenla, k se zmer tazga svetnika dela in kok on skos keš tala, tko da si iščem nov job. Ne šljivim. Oglašat bi se u mogla vsak dan cel dan, pa ne vem kaj delat, pol pa tko. :o|o: :xx!: Klinc ga gleda. :vragec: Če kdo ve za kak dobr plačan študentski job v lj, lohk tud redno x:px , nej pove. x;)x

Zdej grem pa čez eno uro na pijačo s kolegico, da ji nesem biožička, pol pa zvečer na radio, pa mogoče pol ob 1h še mal vn, požurat, če bom pr volji. Jutr sm pa tud na radiu...da zaključm leto. x:)x

No, fejst bodte.

Mantis, zdj me pa firbec matra, ker znan se je hotu fentat. Povej. Če ne druzga, na os. x:px x:Dx x;)x

xsrcx in x:Xx za vse.

joj tih bod silki, k bos cosmo spomnila, pa mi bo zdaj tezila, ce sem ze sla na masazo. :8): x:o)x xDDx

ja a še nisi šla :wOOt: :vragec: x:o)x

... ful mamo dela v sl. :switz: ...

ne tedaj sem si 'narocila' ms, pol pa...... pol sem mela pa druge stvari, nisem se se spravila pac. x;)x xDDx

itaq... ne bi mogel tak happening kot je Marsina masaža ostati v ilegali, če bi šla x;)x xDDx

eee,..sem že tih,....sam kot vidim si že "pokasirala" :sori:

p.s.

....sej bi res lohka šla na mas......pšššššš xDDx

:wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

cosma...to je še tabolš komentar..... x:Dx x:Dx x:Dx

Pri nas še kar sneži. Čeprav so mi včeraj ful splužili, danes niti pomislil nisem,da bi šel v dolino. Zdele sem pelu psa ven na potrebo in poslušal, kako eno drevo v gozdu ječi pod težo snega. Po zvoku sodeč, ga bo še danes sesulo. Bogi. Že tisti sneg zadnjič je le kakih 50 m od moje bajte povzročil zlom enega drevesa, premera med 35 in 40 cm. Kr štala prouzaprou.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Ekola, kul, grem s frendoma iz otroštva vun.......sm to mal organiziral, me je vest pekla k sm ju skor cel let zapostavljal, vsaj enga......ajd xcheersx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pujsa -tebi pa dogaja pje x;)x Sicer pa kdo pravi, da bo po novem letu boljše x;)x x;)x

Mah...smo bili spet zasuti pol dneva - tokrat opravičljivo - se je eden izmed tipov, ki plužijo skotalil po bregu. Zgrešil cesto. Na srečo preživel..ampak staknil poškodbe..in razbil plug.

Kidala, kurila,..igrala monopoli..kuhala...igrala monopoli..in vedno izgubljala. Zgleda, da res ne znam z denarjem. Vedno neke davke in blazne najemnine plačevala. Punci pa umirali od smeha.

Jutri pa verjetno pešačila domov..ali pa ne..no bomo videli. Snežke imam v avtu. za vsak slučaj.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

hjaoooooooojjjj!!! mljask, pa to ni res!!!! :eek: :2src: x:Ix x8Dx

kako je pa to dobr... *jem ferrero rocher. schtraufenpacht!!!

krivica. je blo za vse, ker pa je mroal revez tamal cakat tok casa na postaji, je blo pa zanj samo.

skrto mi je odtalal enga. :|||

glih zdaj k sem not padla.

(hehe, morda se mitjinega slistim, bo ze prenesel, saj capelj je zdaj na kaksni nocni, jaz pa tle gnijem brez njuhanca. x:Dx x:o)x)

ejj, vcer pa predvc. mi je ponujal pa bil se uzaljen (tamal, ko mi je nek sladkaraj ponujal), ko nisem hotla, sam tole pa... :8): xokx :yumy:

blazota!

kok mi je4 pasal matkin obisek.

kok je hecna. xDDx xsrcx

pa kot nalasc mi je ful srackal tule, rac. pa tole, k mi nikol ne (da se ja lohk zmrduje pa tak x:o)x x:px, ces, ja saj, racunalniki pa to, ni isto kot fotkice ono da gledas pa to x:Dx)...

sem mal kuknila, pa je se kar kaj zanimivega, prej me je pritegnil en naslov iz 3 postavk, ki so meni privlacne, nekaj kot: divje, morje, islandija... ta varianta, ne v tem vrstnem redu ali besedni zvezi. ampak vse mi je blo spon.

pol pa ana in kralj, no mal predolg, vlece se, sam je blo 1x ze tko, pol je blo pa ful dbest, ful kul, duhoviti in inteligentni dialogi, dost srcno pa pompozno da ni sam... tko...... ampak ne vem ce se3 mi da gledat..

islandija me pa zanima zlo, morda pa tle obstanem...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Koncno doma.

Sem mogla silit v Lj na zapoznelo bozickovo kosilo pri bliznjih sorodnikih. Sej je blo ful lustn in vse, sam kaj ko sem morala danes nazaj in sem se vozila 2 ure. Ker nikjer nihce ne pluzi. Ce pa, pa zelo slabo. 40km/h po autobanih. Fej, bljek, fuj.

Je bilo pa lustno mal familijo vidt :2src: Spet smo ogromno jedli, jaz sem se sicer zadrzvala, ampak okej.

Zdaj sem sla pa kar gor, ker ma fotr 2 heinikena ( al kako se napise) v riti in pametuje, kako bi blo v bistvu met fajn enga jeepa spet pr bajti... xrolleyesx Pa nasploh je ves pameten. xcivx

xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

eh, prenažrt kaj češ... muki s polno ritjo x:Dx

ma eh aL Pa starina s prav taksno, sam jaz sicer NE JEM sladkarij, da bi se jaz nad cim takim navdusevala, je...

... schtraufenpacht. :D

dol mi visi za vse tole... sam TOLE... x:o)x pa dons!!! xokx super kombinacija. x:o)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

heeeej!!!! xokx hec!!!!! x!x

po 10 letih je zdajle v dveh dneh tole ze 3., da se zgovarjam o tehle ploscetinah jugo. ;)

saj res, mam eno v hladilniku, ce se ufuram se naprej, kar ocitno se bom, ker zdaj pa ze eno drugo cokoladno sceno glodam.. :P

kok bi mi pa ananas pasal, pa to ni res, pa nimam niti soka...

pa na sok tud ne shizim, spijem povprecno liter soka na leto (res, ker ga ne pijem sploh), ampak oni liter spijem pa recimo dons. :D

aronija pa grozdje... tale bi mi pasal joj kok bi mi pasal fulare. :V: x:Dx x;)x

Picasso

ja ti mas vsaj to!

jaz pa sokov sploh ne kupujem, razen ono, ko spesl zapase.. tko da ga nikol skor nimam, itak...

sem pa zdajle eno mandarino, ki je bla kot napol pomaranca, neka sorta podobna kot klementina... cist tenka lupina pa ful bolj socna pa kisla kot mandarine... ful dobra, v bistvu... x^x sem eno ravnokar. :)

morda bi pa grejp... sam ce ni dost socen, mi ni, je pol ena sama creslovinasta... pac tak les... nic socnega...

nc, grem mal pobrskat.

aja, nisem napisala napovedi, pa ne veste, da morte bit lacni 1000/h. x:o)x x:px

Picasso

uuuuuu, kaj si me zdele s tem ananasom narajcala, Marsa...prov z veseljem bi svežga mal piknla.

...verjetn najrajs kar direkt iz "pipe"... x:Dx x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ne ne vemo, občutimo ;)

jaz pa dobila sponzorja za frizuro... pa se še odločam al naj mi bo všeč al ne.. pravi mala, da mam frizuro za petnajsletnico, ampak da mi paše... ma sej itak bo jutri vse poležano x:Dx

Ananas - a pridete na koščke svežega sočnega narezanega ? x:o)x

ok, sam da najprej odkopljemo avto... itd. :P ;)

heeeeejjjjjjjjjjjjj, xsuperx, joj koj je dobr, pijem (no nekak pijem, sam je tko gosto, da sploh ne vem, ce se temu se rece pitje sploh xDDx) - tak nek... hm... shejk.. al kaj.

skratka, kivi pa banano zmixano z mlekom. mater je dobr. x8Dx

sam... morda ni glih za zvecer, sam briga me. saj je se zgodaj, saj se 6 ur al kolk nom sla spat, se prav je skor kot okol kosila. :D

sam oj!!! :sick: :switz:

a res al kaj!!!! :xx!:

clowk se uzivat vec ne more...

pusy sem sita ko shus od dveh bonboncev pa enga kivija pa ene banane, bogica. :|||

komaj diham no. :|||

evo, jooj, kolkr je bad bit lacen, sam tolk je bad bit sit. :sick:

Picasso

aja, nisem napisala napovedi, pa ne veste, da morte bit lacni 1000/h. x:o)x x:px

Hvala bogu, sm se hotla že v rit sunt. x:o)x

Ananas - a pridete na koščke svežega sočnega narezanega ? x:o)x

:eek: EJ!!!! To je tko, k da bi pred sestradanim levom hodila namazana z mesno omako. :vragec: x:Dx

Kje se take spomnm. xrolleyesx x:Dx

Joj, sploh ne vem, kako bom jst do radia pršla...zameden je vse čist. Bom kr poklicala Primzija, pa vprašala, če čm sploh prit. Čeprov ful bi: Mi paše. :inocent:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...