Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

x:Dx

Ja a ne? x;)x xDDx (da ne bi slucajno se kaksen *dedek mraz* s cim podobnim ven metal!!!!! x!x).

zadnjic so enga jamajcana sprasval, ko je ze bil na aljaski, so rekli, schtraufenpacht najbrz za vas a ne? pa je rekel, ma ne, kul, 24-urni erkondishn. :D

x:Dx :inocent: x:Dx Ja tole se boš mogla kar z njim pomenit - z Dedkom Mrazom, kaj pa vem, kok si bla pridna sploh x:Dx , pa kaj sta zmenjena. Upaj, da ti maserke na dom ne pošlje x:Dx .

Ampak onole o Jamajčanu, si pa original po Pikino rekla. Tuje države x:Dx , pa da tam schtraufenpachtajo x:o)x :eek: x:Dx , bi te pa dobl, da mal lažeš xDDx xsmx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hmmm.... toplo se obleci, sam ne pretiravaj (da si v koncni fazi pol tega ne prehladis).. tezko je tkole po opisu rect......met mnenje, kaj bi blo in pol, kako bi se pedenal... no, a morda en slani obkladich ne bi bil napacen....

pa zdaj skoz mislis na to... probaj se blago razgibat v vse smeri, s pozornostjo na dihanje.

ce mas banjo oz. to moznost, pejt lezat mal v toplo vodo, ki mora bit dost topla, ne pa prevec vroca.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, tale sneg...jst tud, k sm se pelala ponoč dam, ob 1h, me pot pelje skoz en gozd in je blo tko hudo, sneg povsod po drevesih, vse belo, umirjeno, čisto, nedolžno... :2src: Noro dobro!

Sneg je mogla pa zjutri mat kidat, kokr sm zvedla...fotr se je znajdu, šel pod tuš zjutri in glavo umil in pol ni mogu vn, z mokro glavo. xrolleyesx Eni se pač znajdejo! :vragec:

Joj, dons mam milijon stvari za narest...pospravt sebe pa pri sebi. :o|o:

Nč, mal bom še kle pogledla, kaj dogajal, pol pa depilirat, pa sobo pospravt, cune oprat....svašta. xrolleyesx x:Dx ž

x:Xx xsrcx

Aja, Michelle...uživi! :palec:

Mačona....čist se umir, pa ne bit prestrašena, pa počasi dihi, pa probi se sprostit. xsrcx

:xx!:

Ma, sem dva al tri dni samo bluzil nekaj tle po forumu...

Pa naredu špetir na enmu drugmu... :vragec:

Zarad Lipe...

Zaradi idiotov ki bi moral delat za kar jih plačujemo pa samo grejejo riti... :vragec: :vragec: :vragec:

Kdo pa ne bi...

Če je kaj človeka v njem...

x:Dx x:Dx xsrcx

Zdaj je v redu. :palec: x:Dx xDDx xsrcx

Prišel danes prej iz šihta da bi šel na eno srečanje lunatikov(al lunatkov, ne vem kaj je prov... x:Ix x:Dx )

Pa sem moral trideset metrov pred bajto dat ketne gor da sem lahko prišel na dvorišče... :wOOt: :vragec:

Ne grem nikamor

Lopato v roke

Pol pa en čaj z rumom

Al pa en rum s čajem, kakor me bo prijel... xDDx xDDx x:px x:px x:Dx :onfire:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

kako srečanje? x:Ix

Klinar pa še neki...v Koloseju naj bi blo, pa kolikor vem jih večina ne pride, zarad snega... xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Guest mačona
hmmm.... toplo se obleci, sam ne pretiravaj (da si v koncni fazi pol tega ne prehladis).. tezko je tkole po opisu rect......met mnenje, kaj bi blo in pol, kako bi se pedenal... no, a morda en slani obkladich ne bi bil napacen....

pa zdaj skoz mislis na to... probaj se blago razgibat v vse smeri, s pozornostjo na dihanje.

ce mas banjo oz. to moznost, pejt lezat mal v toplo vodo, ki mora bit dost topla, ne pa prevec vroca.

mislim, da bom kar zadihala, pa šla pod tuš, druge nimam. to je 1. v lajfu, da me v tem delu seka, pa v bistvu sploh ne hrbtenica, ampak ob straneh vodoravno nekje slabih 10 cm pod lopaticami. :sori:

Nč, mal bom še kle pogledla, kaj dogajal, pol pa depilirat, pa sobo pospravt, cune oprat....svašta. xrolleyesx x:Dx ž

Mačona....čist se umir, pa ne bit prestrašena, pa počasi dihi, pa probi se sprostit. xsrcx

fajn se zdepiliraj, sam zdaj je Luna v Strelcu - pol dlake hitreje zrasejo, če depiliraš ob Luni v Kozorogu, pa počasneje prikukajo na dan. jaz si bom pa nohte uredila, ko preide v Kozoroga - tudi dobro. :palec:

tenkju za nasvet. xsrcx :palec:

fajn se zdepiliraj, sam zdaj je Luna v Strelcu - pol dlake hitreje zrasejo, če depiliraš ob Luni v Kozorogu, pa počasneje prikukajo na dan. jaz si bom pa nohte uredila, ko preide v Kozoroga - tudi dobro. :palec:

tenkju za nasvet. xsrcx :palec:

Eh, sej nimam problemov s poraščenostjo, ni panike. Sam hočm bit za nov let lepo spedenana. Pa nohte si bom tud že dons.oboje...a ni kul dons al kaj? :o|o:

Ja, pejt pod tuš, pa se s toplo vodo mal tm polivi....zna pomagat toplota! Mogoče ne bi blo slabo, če bi si kak topel obkladek dala čez pol? x:Ix

x:Dx :palec:

Miky, jih je preveč, a? x:Dx x;)x (Strelci pozabijo, njih se ne pozabi. x:Dx xcivx )

Ma ki pa :inocent: x:o)x Joj, sam res, mi je blo nerodn ful, pa neprijetn, je izpadlo kot da je kao nočem več poznat, pa pr men to nkol ni tako, če mi je bil 1x nekdo bliz sm ga vedno vesel tud, če nimava stikov....Mah, saj sem se zmazau, no..... x:)x :palec:

No, dans sm pa mal muckast, bemu, bi že zdavnaj moral po opravkih, pa se sam neki vlačim po flatu gor pa dol.....grrr.... :o|o:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

MAČONA in JAZ, PONOVNO SKUPAJ!!! IM HAPPY

RAD BI ŠE POVEDAL, DA BORBA ZA MAČONA DOBIT NAZAJ JE BILA TEŽKA Z VELIKO PREPREKAMI, AMPAK ČE SI NEKAJ RES ,OČNO ŽELIŠ TO TUDI DOBIŠ, VODILA ME JE SAMO LJUBEZEN!!! ZA TO PRILOŽNOST, BI POZDRAVIL ŠE STARŠE, ŠE POSEBAJ MAMO IN OČETA, KI STA ME PODPIRALA :wub: :wub: :wub:

Guest mačona
ZA TO PRILOŽNOST, BI POZDRAVIL ŠE STARŠE, ŠE POSEBAJ MAMO IN OČETA, KI STA ME PODPIRALA

:o|o: xrolleyesx :xx!:

xnckrivx ....očitn bom moral si menjat podpis, mačkonka......npr. "smotko forever" bi mirno šlo vun...... x:o)x x8Dx

ja, smotko si tudi včasih. x:Dx :inocent: x;)x

Helou xsrcx

Na hitro malo pokukam semle - sem v knjižnici - v novem domu namreč nimam računalnika ... x:)x drugače sem pa super zimsko novoletno razpoložena!! :onfire: men je tok lep tale snegec - samo še prave čevlje si moram kupit, potem pa zimsko veselje. No, na avtu in okrog njega imam kakšen meter snega - ne vem, kdo in kdaj bo to odkopal?! zadnjič sem ga za silo odkopala s smetišnico xDDx

Drugač mi je pa fajn tkole na svojem bit... lepo kuham tist kar hočem, delam kar hočem, po svoje si urejam... še house warming party bom mogla zrihtat, to bo pa potem, ko bo vse urejeno :vio:

Zadnje čase pa samo spim in spim - imam tako fajn velko novo posteljo in tko dobr spim, ponavadi do 12h ali dlje... x:o)x tko da sm vsa spočita - no sej za prihajajoče dni bom rabla to energijo x8Dx xDDx

Vsem tukaj na forumu želim srečno novo leto 2006!! :detelca: če se slučajno nič več ne oglasim do januarja x:)x uživajte. lepo praznujte (po pameti x:Dx :vragec: )

Lep dan!!! xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Guest mačona
jaz mam pa poezijo na svojem blogu!!! x^x x:)x neky za mojga srčka in mojo dušo, za depresijo in entuziazem, ... :vio:

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

blo jako udarno ucheri.... x:)x

umek razturu.... x:)x x:o)x x8Dx

folka blo k ushi pr cganih... x:Dx

dons bo pa itaq norija.....RADYOYO... x:o)x :vio: x:px

hehe...pa she sami seniorji bomo.... x:)x

dva k zhe 5 let ne rolata vech (koltek pa kobilica)... x:o)x x:px ...pa smo se vchasih mel skupi prou fletno x:)x

JAMirko pa PIER pa itaq klasika... :vio:

skratka....juhuhu... :vio: x:)x :vio:

zlomk....tralala

pa itaq she vseh vednoboljzasnezhenih x:Xx -ou na (vednobolj?)svinjski rilchek x:)x

xnckrivx ....očitn bom moral si menjat podpis, mačkonka......npr. "smotko forever" bi mirno šlo vun...... x:o)x x8Dx

:vragec:

bo she kej s tebe x:Dx x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Kva sereš... zdej mam sam popivnano olje... že suho, sam bolj masten look... laski pa svetleče, zlati :inocent:

Sam prašam, no. xnckrivx :lol:

AMpak prov predstavlala sm si te tm na blagajni, z eno ruto na glav, pa vse mastn vn gleda, pa štrli, ti pa z ubijalskim pogledom rečeš :att: En pir mi dejte! :vragec: Umiram od smeha! :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...