Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

zlomk....tralala

pa itaq she vseh vednoboljzasnezhenih x:Xx -ou na (vednobolj?)svinjski rilchek x:)x

:vragec:

x:px x:px x:px

Vedno bolj zasneženi, ja x:Xx x:px x:Xx , sam jih sprot odkidam, pa še sveže pošljem x;)x .

666 vaških x:Xx :vragec: v mestne loge x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Ne bo, ne bo......zdej ko si tu pa te že mam mal dost..... :vragec: x:px x:Dx

x:Xx

nej se raj pika s tabo igra...al pa bonga....na tvojem nivoju

zlomk....ostaja vb ozadju...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ma ki pa :inocent: x:o)x Joj, sam res, mi je blo nerodn ful, pa neprijetn, je izpadlo kot da je kao nočem več poznat, pa pr men to nkol ni tako, če mi je bil 1x nekdo bliz sm ga vedno vesel tud, če nimava stikov....Mah, saj sem se zmazau, no..... x:)x :palec:

No, dans sm pa mal muckast, bemu, bi že zdavnaj moral po opravkih, pa se sam neki vlačim po flatu gor pa dol.....grrr.... :o|o:

:eek: x:Dx :vragec: res neviđeno, a je bla tako pomlajena in lepa....

al tak postarana xcivx x8Dx

al pa sam ti tok pijan x:o)x

bemu ...na cest pa norišnica....zvit pleh na vsakem koraku :xx!:

xcivx naj že neha padat.....

enja ne daj bože, da te takle medved objame :wOOt: :switz: :OO!:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:eek: x:Dx :vragec: res neviđeno, a je bla tako pomlajena in lepa....

al tak postarana xcivx x8Dx

al pa sam ti tok pijan x:o)x

Mah, nič od tega......mi še zdej ni jasn kak sm to zabluzu. Res pa je, da jst po vseh teh letih blš zgledam k ona.... :vragec: xcivx x:Dx Ni čudn, da me takoj spoznala.... :inocent: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mick, sej ma prov aakhut...ne morš se z njim igrt, nov zanimiv, k bo itak sam na mir sedew, pa đole kadiv. :vragec: Jako zanimivo. xrolleyesx

jaaaaaa...... :vio: :vio: :vio:

in to je tudi edino, po chemer se pika razlikuje od kokoshi (ne sedi pri miru na jajcih).... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Mick, sej ma prov aakhut...ne morš se z njim igrt, nov zanimiv, k bo itak sam na mir sedew, pa đole kadiv. :vragec: Jako zanimivo. xrolleyesx

x:o)x ...ja saj. pol pa se je takmu nivoju težko prilagodit.......razen, da se greva pantomimo........prikaz mumije z đolijem xcivx x:Dx

K. Čapek

jaaaaaa...... :vio: :vio: :vio:

in to je tudi edino, po chemer se pika razlikuje od kokoshi (ne sedi pri miru na jajcih).... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

Ti se pa od norcev v tem, da te še niso v Polje vtaknl. Bo treba kak namig tja dat, ker je zadn cajt, da te ke zabrišejo. :vragec:

Ah, kako lepo, prednovoletno vzdušje!

x:o)x ...ja saj. pol pa se je takmu nivoju težko prilagodit.......razen, da se greva pantomimo........prikaz mumije z đolijem xcivx x:Dx

Ti se pa od norcev v tem, da te še niso v Polje vtaknl. Bo treba kak namig tja dat, ker je zadn cajt, da te ke zabrišejo. :vragec:

Ah, kako lepo, prednovoletno vzdušje!

ravno iz tega razloga sem predlagal, da se druzhita...na SAMOvajinem nivoju... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

Sej, zato se pa s tabo nben ne druži, ker na tok nizkem nivoju pa res težko koga najdeš. :vragec:

kuko pa to vesh?? :eek: :eek:

aaa...prasiiiiica za mano vohlash :xx!:

zlomk..tralala

ravno iz tega razloga sem predlagal, da se druzhita...na SAMOvajinem nivoju... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

Glej ga zlomka, štuli pa se neki zravn vseen ves čas.... x;)x x:Dx

K. Čapek

Glej ga zlomka, štuli pa se neki zravn vseen ves čas.... x;)x x:Dx

jsz to hotu sam teb pomagat....de se mal zblizhata... :inocent: :inocent: :inocent: ( x:Dx )

zlomk...tralala

Ne bo, ne bo......zdej ko si tu pa te že mam mal dost..... :vragec: x:px x:Dx

x:Xx

x:Dx

xcivx xrolleyesx

jaz pa se psih. pripravljam za zimski schtraufenpacht tale. xDDx

ne najdem one dile za po riti se drajsat, ker s tem fajn sneg odkidam lohk. x:o)x

in v momentu bom do stegen mokra, vidim po timovih hlacah, ki je zdajle dam prisel.

vsa sveza in stusirana, razen las, mam se plane packaraj kaksen si tlacit pa tko, sam pol sem gotova za vec ur, pa ne bi s tem okol lazla, 1x sem prisla s kano na glavi, se pravi s stotimi brisacami, turbani in vsem, so me gledale prodajalke, po mojem so mislile, da hocem kaj spizdit. :P ko sem bla vsa cudna pa vsa okomotana. :P

eno fotko mam pa taaaako!!! x:Dx x:Ix x:px, da konc, sam zato je nisem pri prici stran butnila, ker... halo!!!! x:o)x x:px moram najt res to. :D

to pa veste, da je frendica sla od mene na razgovor za job z avokadovo masko na faci! :fool: x:Dx

pa rjave ogabne brisace, ko je mat rekla, joj tole, pa sem rekla ja saj je sam oreh pa to, pa pravi ja ko VES!!! :D

zgledal je pa.... :P :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ej.....sm se cela spedenala....cela dišim po cimetu in vaniliji in me je kr mal strah, da me nov kdo za štrudl zamenu in pojedu. :inocent: x:px x:Dx Kok dišiiiiiiiim...ej, če je kera mahnena na dišeče gele za tuširat, močno predlagam od Avona Winter sensation, Spicy fruits...ej, noro dobr diši....počutm se, k rožca. :palec: xsrcx

po cimetu

:yumy:

(vanilije pa nic ne pogresam zraven :8): xDDx)

jaz pa po bambusu. x^x :kiss: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma niti ne ves... ampak pac.... mi je kul, ce se dobr pocutim. :)

men je tud fajn, ce kaj disi, sam ne maram premocnih vonjev (imam obcutljiv voh, pa vse mi gre prec 'na pljuca' pa clo na zelo9dec in jetra xDDx, ce je premocno... so mi vsec blagi vonji, sadni pa ne zlo zlo.... razen izjemoma...

recimo jabuk mi je grozen :sick: v disavah...

pomaranca pa mi lohk ze disi.

rada mam lesne vonje, recimo sandalovino, pa rozni les mi je dbest - to mi pa v lucki disi, poleg nageljnovih zbic in pomarance. :)

men je bolj vsec, ce clowk po sebi disi, razen da je fino, ce je se en tak... odtenkec necesa mal disecega... tko da skor... kaj jaz vem, da komaj zaznas, ne da me zbombardiras z vonjem. xDDx

blazno vsec, ampak cist, mi je musk, pa ceprav je sladkast, to je men... za pojest, men po cistoci disi pa po mehkobi. :kiss:

.... sam ne parfumski, ko je musk NOT. mora bit mask mask. xyesx white, oni temen mi je prestrong, ceprav mi tud pase.

tud patchouly mi je vsec, sam... cist picek ga moram si dat. :)

Picasso

Ja, sej men tud ni kul, če j e človk utopljen v parfumu...čeprov sm večkrat opazla, da so tipi pretiraval v tem..zna bit zlo moteče...sploh, če sta si blizu, pa mu hočeš dat lupčka, pa te na rt vrže, k tok parfum vate butne. :xx!:

Jst mam pa kr rada sadne...jabuk paše. x:px Ampak najbl so mi kaki mleko&med, mandelj, cimet, vanilija všeč...taki, sladki...sadni mi pa itak najbl polet pašejo,k se mi zdijo taki lahki, sveži, poletni. :palec:

Ampak morm rečt, da je tale današnji, definitvn na 1. mestu. Cimet. :palec: x:px :yumy:

Itak mi pa lohk vonjanje parfumov v drogeriji, v sekundi migreno prikliče, tko da se ne grem tega špasa. :o|o:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...