Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ajd mujceki, grem si jst mal tigrčka zdravt. x:o)x Heh, še vedno popravljam mojo nekomunikacijo s frendi čez let. No, te pa mam 2 karti za Fontano k jih je treba še letos izkoristit, pa se greva s frendom mal namakat, zmasirat, posavnat.......da se porihtam mal, k leto je še dolgo..... :vragec: x:px x:Dx Zvečer pa še mogoč na kak drink s frendico, bomo vidl, kak se razvije ......no, mejte se :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

joj, Pujsa, nisem hotla zdaj... ircat pa parfumat, sam sem na vsak nacin hotla se jasmin pa lotos dopisat. xDDx x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kaj?

pa res, ma hotla sem si ikono zamenjat, pa sem nekaj zamutila, pa ze hotla it v tehnicna vprasat, pa se spomnila, da jaz odgovarjam in da je torej brez veze. x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

1,2,3 Marsa. Mižiš naslednjič x:Dx .

Ikonca se enkrat tvoja vidi, pa ko naslednjič kliknem nove objave ne. 4x se je zdej premenjal x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:eek:

ampak sem sam 1x SKUSALA zamenjat, nic menjala, nic odstranjevala. x?x

no ampak ocitno sem nekaj zamutila, ono je pac *zamenjal* z - neobstojeco ocitno, ma saj ni vazno, se boljs, da ne gledate tega ksihta pa zuganja pa tega. :)

si dam eno rozco al pa srcka pa bo. x:px :vragec:

al pa mucko. xsrcx

sam teh je pa ze ful.

ce bi pa tako po moje, je pa spet po moje, recimo:

x:Dx x:o)x xcivx

Picasso

Mogoče pa vseeno v tehnična vprašaš x:Dx x:Dx x:Dx x;)x .

Ti pa z rožico al pa srčkom xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx , je pa čist nekompatibilno, nam boš pa po mojem forum sesula x:Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Marsa , tole bi bilo pa 100x huje kot žuganje...Imamo na izbiro Žrelo ali pa Kazalček

x:Dx x:o)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Joj, marsa, kolk si dobra na tej ikonci...lušna, pa tko mlada zgledaš :eek: x:px

voščila prihajajo. :o|o: Od ljudi, ki sem jih imela rada, pa od tistih, ki so mi bili zoprni.Od tistih, ki mi nekaj pomenijo...in od tistih, do katerih sem brezbrižna. od tistih, do katerih sem bila zlobna...in za čudo tudi od tistih, ki so bili zlobni do mene....

še čudno, da me sploh še kaj je, ko vidim, koliko sebe sem dajala... :o|o: ..tako ali drugače.

pestro leto je bilo, ni kaj... x:Ix :xx!: :inocent: x:px x;)x xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

Joj, marsa, kolk si dobra na tej ikonci...lušna, pa tko mlada zgledaš :eek: x:px

x:Dx

xokx

Picasso

a se vam je čist utrgal, al kaj.....????? pa kolk strani ste naštepali od včeraj.... :wOOt: :wOOt: :wOOt:

pišuka, no....sem sam mal preletela, ker to je čist tumač za vse prebrat....nimam potrpljenja za to.

dogaja se marsikaj....tud najbolj nemogoče in predvsem nesmiselne stvari....danes nabavila darilca. lepo z guštom, ker sem imela itak prej nekajdnevno psihično predpripravo.... x^x

u bistvu sem danes hotla v lj....pa me je vreme premislilo....ne bi glih rinla v nesrečo prostovoljno....mi je pa mal žal, ker sem res iz srca hotla videt nekaj meni dragih osebic....bo treba prestavit na ugodnejše vremenske pogoje. ni druge.

popoldan pa darila pakirat....pa moj plac bi si morala spravit....tle pr računalniku je kot na fronti....edin s streljanjem je premirje....drgač pa razsulo totalno....

ah ja...zasneženi smo še kar.....pa neha, pa začne spet snežit....čist odpuljeno vreme....od snežink sem pa vidla menda že čist vse oblike...od navadnih v različnih velikostnih razredih, do kroglic...pa tud take so ble kot gosje perje....kr neki....

grem bluzit dalje...še prej pa en čaj pa čik.... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dons sem pa čist čuden, mi je "depra" ven udarla, nekaj očitno ne delam prav v tem lajfu. Vse bolj mi je jasno, da bom moral skenslat ta forum oz. omejit se samo na eno ali dve rubriki in se posvetit drugim manj virtualnim stvarem. Ta forum je tok fajn, da te lahko čist preveč not potegne. Jaz pa prehitro postanem odvisnik.

Naj že mine ta praznična evforija... Zdajle enkrat se bom pa spravil učit - za šiht, pol pa še za šolo. Takšno je življenje naše...

Vsem pa želim veselo praznovanje in veliko osebne sreče v nadaljnje, še posebej pa to želim tistim, ki jo že dolgo iščejo... Iščite jo v sebi, se splača, čeprav je težko.

Dons sem pa čist čuden, mi je "depra" ven udarla, nekaj očitno ne delam prav v tem lajfu. Vse bolj mi je jasno, da bom moral skenslat ta forum oz. omejit se samo na eno ali dve rubriki in se posvetit drugim manj virtualnim stvarem. Ta forum je tok fajn, da te lahko čist preveč not potegne. Jaz pa prehitro postanem odvisnik.

Naj že mine ta praznična evforija... Zdajle enkrat se bom pa spravil učit - za šiht, pol pa še za šolo. Takšno je življenje naše...

Vsem pa želim veselo praznovanje in veliko osebne sreče v nadaljnje, še posebej pa to želim tistim, ki jo že dolgo iščejo... Iščite jo v sebi, se splača, čeprav je težko.

xsrcx

Evo, prišla varno domov, sm se med potjo odločila, da ne grem žurat, k sm pač upokojenka in rabm lepotni spanc. :inocent:

Tko da....lepo ajite vsi. x:Xx xsrcx

Aja, cestarji pa že na veliko plužjo, tko da zaenkrat se da kr lepo pelat. :palec: Pridni so! xsrcx

:eek: x:Dx x:Dx Starina... xDDx xsrcx :frog:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

mislim, da bom kar zadihala, pa šla pod tuš, druge nimam. to je 1. v lajfu, da me v tem delu seka, pa v bistvu sploh ne hrbtenica, ampak ob straneh vodoravno nekje slabih 10 cm pod lopaticami. :sori:

a je že boljš? mene tele 'križ' variante vedno na ledvice spomnijo... se spomnim prvič, ko sem mela vnetje, sem tri dni doma ležala in čakala, da me križ neha bolet, pol me pa zdravnica ful nazjala kje sem bla tolk časa, pa da je ful vnetje že..

Jaz sem se pa sankala x:Dx x8Dx Tamalga samga pazim že dva dni, ker je sestrica pri babici, pa ful žurava.. Včer sva plesala na Lovšina in Šifrerja, kitare in bobne kao igrala, pa pela v duetu Kako sva si različna x:o)x Dons sva se pa na Lj Grad sankat spravla.. Ful dolg se že nisem, čist brez kondicije (pa itak sem še vsa boga od une pljučnice al gripe al kaj je blo..)

Pa šla v nabavo, da mi ne bo treba čez praznike (mlek pozabla, pa se mi ne da nazaj hodit..), zdaj pa tle porabla pol ure, da sem vse za nazaj prebrala kaj dogaja..

V glavnem, današnji plan.. mogoče mal flat v red spravit, ker mam vsepovsod vse nastlano, pol pa izležavat, kak filmček pogledat, na izico...

Včer mel zvečer po varstvu še eno žurko z igralci.. Jedli postrvi x:px pa sem pol spala slabih 5 ur...

Avstralc klicu x:)x hehe, očitno bo tole mal dolgotrajnejše poznanstvo.. kul, treba začet šparat za karto x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:Dx x:Dx x:Dx :vragec:

Kot sem napisal... :vragec:

Skidal vse... :switz: :switz: :switz: :vragec:

Pol pa v štacuno... x:Dx :onfire:

Doma pa dvakrat čaj z rumom... x:Dx x:px x:px

Samo je bil brez čaja... x:Dx x:Dx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...