Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

Kako rožico....kožico! :vragec: Hih, ko ste že pri tem......sam pa sm sam eni njumfr skinu, pa še ta je bla iz LJ :eek:......Sam pa ne vem za moji dve kaj sta bli po horoskopu (bi mi pa blo zdej zanimiv vedet, morm to mal sčekirat, sam bo težka....), sam namreč menim, da sm 2x nedolžnost zgubu.......k je blo 1x tk bl na pol, no..... x:o)x x:Dx

Ma, zdej pa je rožico v cvet spremenila, bemu..... :o|o: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dober dan xDDx

Mana - ja, obvezno najprej ključ od spalnice x!x Sicer se pa probejta zmenit za lasten flat, ker pomoje je to res boljše za zvezo samo... Jst ne bi tkole zdržala...

Miklavž mi je prnesu čokoladnga miklavža, suho sadje x:px najbolj smešn je pa to, da so teli čokoladni miklavži tok dobri x:)x še boljš kot navadna čokolada :vio: včer zvečer so me pa skor parklni dobili, sem se peljala domov z avtom - in se spretno izognila x8Dx x:)x

Danes spet rahlo zabušavam - v bistvu pa pospravljam sobo in pakiram še zadnje stvari... skopala sem mačkona - zdej je prov snežno bel xsrcx tak lep pa čemeren - čeprov kar uživa pod tušem x:Dx

Počasi se bo treba začet učit za januarske roke.... pa še ta veseli december... sem dobila eno kazen za napačno parkiranje... + vsa darila... to bo še veselo x:o)x

lep dan vam vsem želim - uživejte

Live and let live! Life is beautiful!!!!

ja spremenila... k se mi zdi da se reče cvet... veš tista utrgal si mi cvet xcivx

Kva Mick nam hočeš povedat... A to, da si ta prvič čist zamoču (se skor ne šteje), al to, da maš homo izkušnjo x;)x x:Dx

Hehehe....nism čist zamoču, k je ona vzela stvar v svoje roke, pa se sama gor spravla.... :vragec: xcivx x:Dx Sam......kljub temu, da je bilo prelepo, sm bil tko živčn, da nism niti orgazma doživel.....kasneje pa nikoli več nisva spala. Ekola, to je to.... x;)x

K. Čapek

Ej, sam se res grdo sliši. x:o)x

Jst sm pa imela opravka z enim zagamanim kozlom. :vragec: Zaj*** člov, hinavski ... blah. Potem pa z mojim strelčkom. Vztrajam še danes. :2src:

Hja, kaj pa jz vem. x:px x:o)x Hecam se. Sem upala, da ni name letelo ... hehe (bi rekla, da sm vedla, pa i izpadlo samovšečno. x:px x;)x ).

Kozorogov nas je pa vseh vrst ja ... (glej moj zgornji komentar).

ja, kozorogi smo res različni. jaz, na primer, sam zlo fajna(haha), pa Selene tudi.(sem želela slikco prilimat, pa mi noče narediti-tukaj si mislite tistega smajlita, ki se na vsa usta smeji)

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

:eek: ....nepopravljivi aakhut. :o|o:

Sicer pa sem že prej nek dan iz enga druzga razloga, ki se je tikal drugih oseb, pomislu, da mi je všeč, ker se tud na tem forumu slej ko prej izkaže resnica, pa kdo je tu pizdek in kdo ni! Tudi zaradi tega mi je bilo kdaj lažje ostat na lnf..... tudi tu, pa če ji kdaj še tako slabo kaže, slej ko prej zmaga resnica......verjetn tud pravica. x:)x

K. Čapek

x:Dx vse je nečimernost...

Bog da in Bog vzame xcivx

Človek pravice ne pozna...tud za boga nisem čisto ziher x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

heh, tocn to, lia... :)

vcas so mi tle ocital nepravicnost...

pa sem nekoc razmisljala, pismu, se Bog ni pravicen, kako naj bom jaz? :vio:

joj Valkira, pr men je pa mal manjkal da nisem mleka vlila v pepelnik, ko sem si kavo skuhala!! x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:eek: ....nepopravljivi aakhut. :o|o:

Sicer pa sem že prej nek dan iz enga druzga razloga, ki se je tikal drugih oseb, pomislu, da mi je všeč, ker se tud na tem forumu slej ko prej izkaže resnica, pa kdo je tu pizdek in kdo ni! Tudi zaradi tega mi je bilo kdaj lažje ostat na lnf..... tudi tu, pa če ji kdaj še tako slabo kaže, slej ko prej zmaga resnica......verjetn tud pravica. x:)x

:vragec:

hehe

najboljsh pr vsemu skupi je to, de che MICK-eni neb kopiru tegale, spljoh neb pogledu kaj link pomen x:Dx x:Dx x:Dx

che pa bi mi "sposhtovani" recimo poslal OS, bi verjetno odgovoril....na maile pa neznancem niti odgovarjam, kaj da bi jih shele odpiral

pPESEM JE SEVEDA PREDELANA...PA KAJ :xx!: x:o)x x:px x:Dx

vprashaj svojo sposhtovano kolegico od kod jo je snela x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx vse je nečimernost...

Bog da in Bog vzame xcivx

Človek pravice ne pozna...tud za boga nisem čisto ziher x:o)x

A da je? Hm. Mal verjetn že, sm jo zadnjič omenu, pa ni blo nbenga recepta kak jo zminimalizirat....no, saj deloma sm opravu z njo, žal le deloma.

Bog men ni nič dal, niti nič vzel. Če kdo potem on pravice ziher ne pozna. Tak bog k ga folk malikuje, namreč. Na srečo pa se stvari kar pogosto razvijejo k pravičnemu, blem je, k za marsikoga (pre)pozno, pa preveč krivic je na poti do pravice.

hehe

najboljsh pr vsemu skupi je to, de che MICK-eni neb kopiru tegale, spljoh neb pogledu kaj link pomen x:Dx x:Dx x:Dx

che pa bi mi "sposhtovani" recimo poslal OS, bi verjetno odgovoril....na maile pa neznancem niti odgovarjam, kaj da bi jih shele odpiral

pPESEM JE SEVEDA PREDELANA...PA KAJ :xx!: x:o)x x:px x:Dx

vprashaj svojo sposhtovano kolegico od kod jo je snela x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

Ah, aakhut, briga me. Pač ostani zlagan, tvoj blem. x;)x Hahaha, sicer pa vidim deluješ po starem principu, nema tu nič na pola, če lažem in nakladam, grem do fula....Mej se stari. x:Xx

K. Čapek

x:Dx Ne vidiš razloga......ja, mal te jezim, reda radi. :vragec: x:Dx

oh... :vio:

reda radi bosh pod nos fasu tako figo (zarad tele kolobocije, pa ker si se spet uspeshno umeshal), da te spet ene dva mesca nau na forum x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Zarad tebe še nkol nism pauziral. Zarad kazga druzga lažnivca tukaj tud ne. Samo zarad sebe in men ljubih. Od tebe fasat kaj druzga fasat razn laži in žaljivk je pa težk, k itak sam nakladaš. Pa sploh ne vem kaj jokcaš zdej, tam se pomen, pa zlaž po najboljših močeh x:Dx, pa basta. Ajd, mej se, res se mi ne da ..... x:Xx

K. Čapek

Zarad tebe še nkol nism pauziral. Zarad kazga druzga lažnivca tukaj tud ne. Samo zarad sebe in men ljubih. Od tebe fasat kaj druzga fasat razn laži in žaljivk je pa težk, k itak sam nakladaš. Pa sploh ne vem kaj jokcaš zdej, tam se pomen, pa zlaž po najboljših močeh x:Dx, pa basta. Ajd, mej se, res se mi ne da ..... x:Xx

nos si pa vseen moral zram utaknt...k zhe mickenega nimash kam :xx!: x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

K te enostavno ne štekam. Tolk brihtn, pa tolk mutenja......Ajd, priznam, nimam, še nkol ga nism, nkol ga ne bom, crkavam, k mi nbena nkol ni dala, niti ne da, niti mi ne bo dala. x:Dx Zadovoljen? :inocent: x:Dx

K. Čapek

crkavam, k mi nbena nkol ni dala, niti ne da, niti mi ne bo dala. x:Dx Zadovoljen? :inocent: x:Dx

kaj, k bi si (pa drugim tut) skrajshu muke, pa to na hit naredu x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

Ojla! x:Dx

Vidim, da se nekaj prickate, ampak se mi ni dalo brati...spet isti liki!

No v nedeljo sem sla gledat 5zensk.com! Blazno sem se nasmejala :palec: Pa take resnice so govorile o moskih, da je kr zaskrblajoce x:Dx x:px :vragec: :vragec: Zvezdana Mlakar mi je bila nasploh simpaticna, pa mi vcasih ni bila. Res fajn! Cakam na 5moskih.com ( in Sebata Cavazzo x:px x:Ix )....

Vceraj faks, danes faks...imela sem cas it pogledat malo zvecer po centru, kako je s temi luckami pa to. Lepo, lepo :palec: :2src: Pa ze medice pa to x:px Po moje grem drug teden po izpitu takoj na ene par x:o)x

Skratka, lepo se mejte, ne se kregat, ker je skoda zivcev x:Dx

xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

kaj, k bi si (pa drugim tut) skrajshu muke, pa to na hit naredu x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

x:Dx :palec:

Juhej, pravkar zvedu, da dobim odlično vince (traminc) za 600 sit po buteljki......Se treba založit, je čas žurov. x:px xDDx

K. Čapek

x:Dx :palec:

Juhej, pravkar zvedu, da dobim odlično vince (traminc) za 600 sit po buteljki......Se treba založit, je čas žurov. x:px xDDx

od nekdaj si bil cenen... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...