Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

Dobr tebe tale Robida pedena...a jo kdaj kej posodš? :inocent:

:eek: Kaj bi pa ti z njo? x:Dx x:Dx x:px

NČ ME NE PEDENA!

MORAM VSE SAM!

Razen... x:Dx x:Dx x:Ix x:px ...določenih zadev... xDDx xsrcx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:eek: Kaj bi pa ti z njo? x:Dx x:Dx x:px

NČ ME NE PEDENA!

MORAM VSE SAM!

Razen... x:Dx x:Dx x:Ix x:px ...določenih zadev... xDDx xsrcx x:o)x

Ja, da bo kak fajn rum s čajem skuhala. :inocent:

Joj, le b bla jst nan njenem mestu, pa tole vidla, kar si spodu napisu, ti cel mesc ne dam! :vragec: x:Dx x:px No, sej pol si z zadnjim stavkom mal popravu...pol ti sam en tedn ne bi dala. :lol: x;)x

hja......nisi bil edini...prosim,najhuj je ko zvečer kidaš do nezavesti,da boš zjutri lahko odrinil-zgodej..in potem bemti te zaparkirajo...grrrrrrrrr...zjutraj ponavljam vajo,da le izplezam ven,očitim plac se s težavo odpeljem,bemti adio plac,je nekomu drugemu fajn prišlo k je bilo očiščeno..Jeba....(((( :xx!:

Cesta sramota,nič očiščena ne vidim sploh kam peljat,kje zavit...jezus...po dveh urah cjazenja prikroslam v službo...........ajoj cel dopodan ga dol trosi ,mene pa že obliva k bo treba nazaj rajžat..UHHH sibirija vam rečem...ne vidiš kje vozit,sneg pa mede in mede..P tak radi se ti prlimajo drugi avteki... diret na rito in peljejo za teboj..grrrrrrrrrrrrr......HJest pa mislim,da grem prepočasi.....nope

Pridem nazaj pred blok..itak je moj plac zaseden...in hitro hop v enega napol zasneženega...še sedim v avtu,ko pride soseda čistit avto....Ga s tako ihto meče dol,direkt v moj avto...da potolčem po avtu,da jo zruka babo...(((

Stopim ven in ajdi hitro lopato v roko pa kidanje....opet......čist mokra po laskih.... x8Dx

Slišim neki..kao un vas bo zaparkiral v napol polomljeni slovenščini......kao matral se je,celo dopoldne zdej je skočil v trgovino...Ha rečem,kaj pa meni,kdo je mene zaparkiral..bemu...bi jo usula s tisto lopato polno snega( baba mi je mogla vrnt,k sem jo prej dobila pri delu...)...in rečem Hudiča.....pa dolgo hodi iz trgovine,snega je polno nasulo v box.... ....Skratka sčistim okoli avteka...a kam s snegom..jebela mamo rove in kupe,da snega ni več kam dajat..pa lepo hop nosi lopato po lopato čez cesto......

Hmm sem tiho vljudna da je kaj,očistim še njej -sosedi da bo tiho...in da neha mahat z lopato in jamrat da ne more več.... x:Dx

Pograbim še vrečke polne špecerije..ker jutri bom res sam še doma,ne grem ven nikamor.....Avto je parkiran,grem ga zdej počekirat s kužiko...upam da nam res ne zaparkirana.... x:Dx x;)x x:)x

LUDOG DNEVA:..Vam rečem..... x;)x

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Ja, da bo kak fajn rum s čajem skuhala. :inocent:

Joj, le b bla jst nan njenem mestu, pa tole vidla, kar si spodu napisu, ti cel mesc ne dam! :vragec: x:Dx x:px No, sej pol si z zadnjim stavkom mal popravu...pol ti sam en tedn ne bi dala. :lol: x;)x

:eek: :wOOt: :wOOt: :wOOt: :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

A si se zamislu mal, a? x;)x

http://www.shrani.si/pics/2005_ang204271.gif

x:Dx x:Dx x:Xx xsrcx

x:Dx x:Dx x:Dx

Sicer nisem čist ziher, kaj to pomen, ampak sliš se pa dobr!

pospravljam.

Pa očitno še obiske dobim x:px

Aja, prej sm hotla oment, da mam dve karti za v savno, bi ful pasal zdele na primer it, pa tale MS prehitela :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

kaj vabiš al kaj?

:inocent: a se je tko slišal? :inocent:

itak pa glede na to kk ti prids, ce te clovk povab, ja, kul, vabm x:o)x x:Dx

loesje

Spet nazaj -

x:Dx x:Dx x:Dx

sej se res mal čudn sliš x:o)x

No, za vse - ni tko, kukr se sliš x:o)x x:Dx x:Dx

detajle pa na OS zveste x:o)x x:o)x x:o)x :vragec:

loesje

Spet nazaj -

Guest mačona
končno je bolečina v hrbtu popustila, oz. je itak več ne čutim. :vio: mislim, da me je zasekalo, ker sem včeri neky narobe zasukala se pri jogi. :C: fuck, zdaj še to treba pazit! pa tok uživam, ko se maximalno raztezam, zdej pa vsaj par dni ne bom smela, ker čim sem danes spet probala z jogo, nisem mogla recimo pri metulju z glavo skor do tal (kar mi drugače uspe), ampak sam nekje polovico tega. :xx!:

večino stvari sem že spakirala,,,neki se še suši...bom jutri ob 6.00 likenzi :xx!: ...ob 6.30 pa piči miki...ob 11.00 smop na Dunaju zmenjeni z enim kolegom...yesssssss...jupiiiiii :hepko:

večerjo preživela...dubla ful dobra darilca (najbl vesella sem darilnih bonov za Prometeja in pa posteljnine...take fajn barve)

doma bomo pustili "štalo", tako se bomo v letu 2006 vrnili kot tele in telica x:Dx x:o)x ...se že veselim...

velik morva seksat, baje se potem celo leto velik seksa x^x

čakam na trenutek, ko me prevzame želja po sprejemanju ciljev...pa čakam pa čakam pa čakam...hja bo že

pridni bodite, pa radi se imejte

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest mačona
hehe, prijetno te je poslušati, še prijetnejša si v živo! x;)x sam maš pa res neke čokoladne finte skoz! xrolleyesx x:Dx x;)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...