alef 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Dobr tebe tale Robida pedena...a jo kdaj kej posodš? Kaj bi pa ti z njo? NČ ME NE PEDENA! MORAM VSE SAM!Razen... ...določenih zadev... Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Kaj bi pa ti z njo? NČ ME NE PEDENA! MORAM VSE SAM!Razen... ...določenih zadev... Ja, da bo kak fajn rum s čajem skuhala. Joj, le b bla jst nan njenem mestu, pa tole vidla, kar si spodu napisu, ti cel mesc ne dam! No, sej pol si z zadnjim stavkom mal popravu...pol ti sam en tedn ne bi dala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 hja......nisi bil edini...prosim,najhuj je ko zvečer kidaš do nezavesti,da boš zjutri lahko odrinil-zgodej..in potem bemti te zaparkirajo...grrrrrrrrr...zjutraj ponavljam vajo,da le izplezam ven,očitim plac se s težavo odpeljem,bemti adio plac,je nekomu drugemu fajn prišlo k je bilo očiščeno..Jeba....(((( :xx!: Cesta sramota,nič očiščena ne vidim sploh kam peljat,kje zavit...jezus...po dveh urah cjazenja prikroslam v službo...........ajoj cel dopodan ga dol trosi ,mene pa že obliva k bo treba nazaj rajžat..UHHH sibirija vam rečem...ne vidiš kje vozit,sneg pa mede in mede..P tak radi se ti prlimajo drugi avteki... diret na rito in peljejo za teboj..grrrrrrrrrrrrr......HJest pa mislim,da grem prepočasi.....nopePridem nazaj pred blok..itak je moj plac zaseden...in hitro hop v enega napol zasneženega...še sedim v avtu,ko pride soseda čistit avto....Ga s tako ihto meče dol,direkt v moj avto...da potolčem po avtu,da jo zruka babo...((( Stopim ven in ajdi hitro lopato v roko pa kidanje....opet......čist mokra po laskih.... Slišim neki..kao un vas bo zaparkiral v napol polomljeni slovenščini......kao matral se je,celo dopoldne zdej je skočil v trgovino...Ha rečem,kaj pa meni,kdo je mene zaparkiral..bemu...bi jo usula s tisto lopato polno snega( baba mi je mogla vrnt,k sem jo prej dobila pri delu...)...in rečem Hudiča.....pa dolgo hodi iz trgovine,snega je polno nasulo v box.... ....Skratka sčistim okoli avteka...a kam s snegom..jebela mamo rove in kupe,da snega ni več kam dajat..pa lepo hop nosi lopato po lopato čez cesto......Hmm sem tiho vljudna da je kaj,očistim še njej -sosedi da bo tiho...in da neha mahat z lopato in jamrat da ne more več.... Pograbim še vrečke polne špecerije..ker jutri bom res sam še doma,ne grem ven nikamor.....Avto je parkiran,grem ga zdej počekirat s kužiko...upam da nam res ne zaparkirana.... LUDOG DNEVA:..Vam rečem..... Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Pa sej zdej ne pada več. Po cestah je pa (vsaj pri nas) skidano fajn. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Ja, da bo kak fajn rum s čajem skuhala. Joj, le b bla jst nan njenem mestu, pa tole vidla, kar si spodu napisu, ti cel mesc ne dam! No, sej pol si z zadnjim stavkom mal popravu...pol ti sam en tedn ne bi dala. Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 kaj nea pada?ti bom dau... Šleka pac...pri nas že cel dan ne pada in je vse kul. A se greva po snegu valat? A si se zamislu mal, a? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 da te skotam malo? Sicer nisem čist ziher, kaj to pomen, ampak sliš se pa dobr! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 A si se zamislu mal, a? http://www.shrani.si/pics/2005_ang204271.gif Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Sicer nisem čist ziher, kaj to pomen, ampak sliš se pa dobr! ***pospravljam. Pa očitno še obiske dobim Aja, prej sm hotla oment, da mam dve karti za v savno, bi ful pasal zdele na primer it, pa tale MS prehitela WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Aja, prej sm hotla oment, da mam dve karti za v savno, bi ful pasal zdele na primer it, pa tale MS prehitela Enako, če ne bi se ti pa kr jst prdružla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 grem jest zaj, mir mejPo moje bi šla z mano raj...mislm, da je mela v mislih bolj sproščeno savnanje, ne pa, da bi mogla pred tabo bežat dve uri. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 kaj vabiš al kaj? a se je tko slišal? itak pa glede na to kk ti prids, ce te clovk povab, ja, kul, vabm WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 sej se res mal čudn sliš No, za vse - ni tko, kukr se sliš WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 sej se res mal čudn sliš No, za vse - ni tko, kukr se sliš detajle pa na OS zveste WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 detajle pa na OS zveste Jst, jst, jst. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 končno je bolečina v hrbtu popustila, oz. je itak več ne čutim. mislim, da me je zasekalo, ker sem včeri neky narobe zasukala se pri jogi. fuck, zdaj še to treba pazit! pa tok uživam, ko se maximalno raztezam, zdej pa vsaj par dni ne bom smela, ker čim sem danes spet probala z jogo, nisem mogla recimo pri metulju z glavo skor do tal (kar mi drugače uspe), ampak sam nekje polovico tega. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Mačona, sam, da je nehal! evo, sm že na rediju. Kero glasbeno željo že mamo? Aha, vem...počasi dolazi, ampak res počaaaaaaasi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 kera postaja že? hočem te slišat! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 večino stvari sem že spakirala,,,neki se še suši...bom jutri ob 6.00 likenzi :xx!: ...ob 6.30 pa piči miki...ob 11.00 smop na Dunaju zmenjeni z enim kolegom...yesssssss...jupiiiiii večerjo preživela...dubla ful dobra darilca (najbl vesella sem darilnih bonov za Prometeja in pa posteljnine...take fajn barve) doma bomo pustili "štalo", tako se bomo v letu 2006 vrnili kot tele in telica ...se že veselim...velik morva seksat, baje se potem celo leto velik seksa čakam na trenutek, ko me prevzame želja po sprejemanju ciljev...pa čakam pa čakam pa čakam...hja bo že pridni bodite, pa radi se imejte Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 kok je fajn Piky poslušat! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Ja, sploh, k u eter cmokam z rumovimi kroglcami, a? Nom več. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 hehe, prijetno te je poslušati, še prijetnejša si v živo! sam maš pa res neke čokoladne finte skoz! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 hehe, prijetno te je poslušati, še prijetnejša si v živo! sam maš pa res neke čokoladne finte skoz! Ja, čokolada je moj zaščitni znak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 jaz pa nimam zaščitnega znaka. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts