Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona

si nora, da se upijanim in začnem po drugih hodit in mahat okol sebe? x:Dx :inocent:

no, tenkju, sem on diet (sem res predebela :C: x:Dx ) x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Dragi moji, postopisači, znanci, prijatelji, bralci, kolegi, neznanci in vsi, ki ste tu na teh frkvencah, želim Vam srečno, veselo, zadovoljno in zdravo leto, predvsem pa, da ostanete Srčni xangx xsrcbumx

x:Xx besos/filakia/poljubčki Cosma

p.s sem zgodnja z voščilom, ker zjutraj odpotujem in se vrnem v naslednjem letu. Kjerkoli že boste imejte se radi x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jaz se tud šele zdajle proti postelji odpravljam.. Pršla frendica šele ob 11h, pa sva dve uri čvekali, zdaj je šla tja v študenta se poslavljat.. pol pa pride nazaj spat.

Jutr jo pa na letališče peljem... pa bom spet sama v Ljubljani :C:

Hehe, mi je pa ful dobr, da je nad Tristanom navdušena, k če se slučajn res odločim it na Irsko, gre on z mano, pa ta druga ni najbolj navdušena nad to idejo.. tko da bomo 2:1 x:px x:Dx

Piky, a še delaš? Te nč nisem poslušala :sori: Mi ful paše dons tale moja izbira mp3 muzke... Sam še tole pesmico do konca, pa ugasnem...

Nočko x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:o|o: :sori: glihkar prebrskala cel flat in ugotovila, da ni scrabbla.. sem ga očitno doma pozabla, pr starših..

Kruh se bo speku čez dve urci pa pol, lahk pa dobiš sir pa suho salamo pa mačka za družbo.. x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:o|o: :sori: glihkar prebrskala cel flat in ugotovila, da ni scrabbla.. sem ga očitno doma pozabla, pr starših..

Kruh se bo speku čez dve urci pa pol, lahk pa dobiš sir pa suho salamo pa mačka za družbo.. x:o)x

Sej ga mam jst doma. x:px Sam čez 2 uri bom mrknla že zdavni, k morm zjutri vstat...drgač pa ideja sploh ni slaba. :palec:

Jaz bi tud scrabble...... :inocent:

Ajd, če pa ti zdel eprideš v Lj, pa greva skp do aliane na svež kruh in scrabble...sam itak brez veze, k vaju bom tok premagala, da boh pomagi. :vragec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...