Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 jaz pa nimam zaščitnega znaka. Maš! Svoje lase. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 res? hvala! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 res? hvala! Ni kej. A boš rumovo kuglo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 si nora, da se upijanim in začnem po drugih hodit in mahat okol sebe? no, tenkju, sem on diet (sem res predebela ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Dragi moji, postopisači, znanci, prijatelji, bralci, kolegi, neznanci in vsi, ki ste tu na teh frkvencah, želim Vam srečno, veselo, zadovoljno in zdravo leto, predvsem pa, da ostanete Srčni besos/filakia/poljubčki Cosma p.s sem zgodnja z voščilom, ker zjutraj odpotujem in se vrnem v naslednjem letu. Kjerkoli že boste imejte se radi Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Joj, cosmica šiba? Ja, pol pa tudi tebi vse naj naj, pa lepo preživi preostanek starega in vstop v novo leto! Bobi, ob 00.12.57 je bila zavrtena NEISHA in Malo tu, malo tam. Ja, a nism jz za ožent, no? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Jaooo, kako da preživim...... Bil sicer čist kul dan. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Jaooo, kako da preživim...... Bil sicer čist kul dan. Kaj, a si nabasan? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ma ja.......od vsega živga Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ma ja.......od vsega živga A pol ti morm družbo kle gor delat? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ma ja, če mi je že ne morš drgač...... Bemti život pa bejbe pa to...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ma ja, če mi je že ne morš drgač...... Bemti život pa bejbe pa to...... hihi. EJ, ne da se mi zdej V MB lezt, da b te na pir pelala. Čeprov nism zaspana, sam tok rada te pa spet nimam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Jaz se tud šele zdajle proti postelji odpravljam.. Pršla frendica šele ob 11h, pa sva dve uri čvekali, zdaj je šla tja v študenta se poslavljat.. pol pa pride nazaj spat.Jutr jo pa na letališče peljem... pa bom spet sama v Ljubljani Hehe, mi je pa ful dobr, da je nad Tristanom navdušena, k če se slučajn res odločim it na Irsko, gre on z mano, pa ta druga ni najbolj navdušena nad to idejo.. tko da bomo 2:1 Piky, a še delaš? Te nč nisem poslušala Mi ful paše dons tale moja izbira mp3 muzke... Sam še tole pesmico do konca, pa ugasnem... Nočko WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 hihi. EJ, ne da se mi zdej V MB lezt, da b te na pir pelala. Čeprov nism zaspana, sam tok rada te pa spet nimam. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Piky, a še delaš? Te nč nisem poslušala Mi ful paše dons tale moja izbira mp3 muzke... Sam še tole pesmico do konca, pa ugasnem...Ne, sm do 1h delala. Sm že doma, sam se mi še ne spi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Prid na en Scrabble WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Prid na en Scrabble hihi, če mi boš kej za jest nardila. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ej! Zakaj pa to? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 glihkar prebrskala cel flat in ugotovila, da ni scrabbla.. sem ga očitno doma pozabla, pr starših.. Kruh se bo speku čez dve urci pa pol, lahk pa dobiš sir pa suho salamo pa mačka za družbo.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ej! Zakaj pa to? Jaz bi tud scrabble...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 se po Novem letu zmenmo enkrat za scrabble, pa shisho, pa kak kozarček, deal? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 glihkar prebrskala cel flat in ugotovila, da ni scrabbla.. sem ga očitno doma pozabla, pr starših.. Kruh se bo speku čez dve urci pa pol, lahk pa dobiš sir pa suho salamo pa mačka za družbo.. Sej ga mam jst doma. Sam čez 2 uri bom mrknla že zdavni, k morm zjutri vstat...drgač pa ideja sploh ni slaba. Jaz bi tud scrabble...... Ajd, če pa ti zdel eprideš v Lj, pa greva skp do aliane na svež kruh in scrabble...sam itak brez veze, k vaju bom tok premagala, da boh pomagi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Sm mislu, da to kak drink....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 se po Novem letu zmenmo enkrat za scrabble, pa shisho, pa kak kozarček, deal?Zmenjen! Sm mislu, da to kak drink....... Pa sej bi te tud na drink pelale. Pol pa nč. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts